Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Super slike BiH-x. Evo gledam i ove starije slike i bas nam je grad fotogenican. Bez obzira o kakvim vremenskim uvjetima je rijec, uvijek ponosno pozira.
Masakriras me sa ovim slikama iz svijetle proslosti... Ko da se vidim kako me stara vodi za ruku preko Secercehaje na pijacu...
A vidi kako se ponosno sa Vijecnice viju crvene zastave... bezbel bio neki praznik...
Danas stave nekakve male zastavice na raskrsca, ko da ih je sramota...
Ziv i zdrav bio...
I meni je isto to palo na pamet, cim sam vidio ove slike, vidio sam i sebe kako sa starom idem na pijacu. pa onda punih kesa nazad na tramvaj a zalijepim oci za prozor tramvaja i gledam okolo raju kako seta i slicno.... dobra stara vremena.
Zamolio bih te za link ka slikama sa vecom rezolucijom.
fantasticno !
Sarajevo, grad koji volim , u kojem sam rodjen ,i oprostite mi na emocionalnosti ( vec 5 godina sam razdvojen od njega )
ove fotografije koje postate znace vise od same fotografije o Sarajevu
hvala vam
Nije da promoviram druge stranice ili druge grupe, ali na facebooku u ovoj grupi: http://www.facebook.com/photo_search.ph ... 9261243643
mozete pronaci nekih 150 slika Sarajeva, ali pomno odabranih...Neke smo imali priliku vidjeti ovdje, ali djevojka koja vodi grupu je doista izabrala najprimamljivije i najprivlacnije slike naseg grada, a cak je dobila pohvale od strane drugih grupa i voditelja onih grupa iz drugih gradova