Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ja.neron

#1001 Re: Serie A

Post by ja.neron »

11sumirp wrote:zar nije dao go baloteli?u 12-oj?
pandev je strijelac

http://football-highlight.com/en/italy/ ... inter.html
rIder

#1002 Re: Serie A

Post by rIder »

ja.neron wrote:
pandev je strijelac

nije

:oops:

#1003 Re: Serie A

Post by profil »

rIder wrote:
ja.neron wrote:
pandev je strijelac

nije

:oops:
U pravu si. Lopta je presla crtu kod Balotellijevog suta, drugog :mrgreen: .
pOZz wrote:
profil wrote:Mozemo mi pricati sta hocemo o njemu (a svasta se prica), ali jedno stoji. Hasan Salihamidzic je jedan od najprofesionalnijih fudbalera na svijetu. U prilog ovome govori cinjenica da se svaki put nakon povrede vracao ako ne bolji, onda makar na istom nivou, bilo to u Bayernu ili u Juventusu. Nije ni cudo sto je imao problema u ovom amaterizmu kod nas.
Profesionalan je ako se vrati poslije povreda? :shock:

Prefesionalan je onaj koji istim žarom igra i za repku i za klub. ;-)
Ne govorim ni o klubu ni o reprezentaciji. Govorim o njemu kao pojedincu, sportisti. Mozda profesionalan i nije najbolji pojam, iako sigurno dobar, uporan sportista, fokusiran sa jasnim ciljevima i prvenstveno sportskim, atletskim, ambicijama. Necemo ovdje ulaziti u diskusiju o njemu i reprezentaciji, za to ima tema na koju mi ne pada na pamet da se ukljucujem. ;-)
Petit_Beurre

#1004 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

5:1
:dance: :dance: :dance: ima fore za još koji :dance: :dance:
KPNCTNJAH

#1005 Re: Serie A

Post by KPNCTNJAH »

3 penala :shock:
Petit_Beurre

#1006 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

KPNCTNJAH wrote:3 penala :shock:
svaki čist ko suza, imaju snimke ;-)
Oi

#1007 Re: Serie A

Post by Oi »

ko im je kriv sto prave prekrsaje u 16-ercu 8)
KPNCTNJAH

#1008 Re: Serie A

Post by KPNCTNJAH »

Meni je samo bilo cudno to sto su dosudjena tri penala za jednu ekipu, to se ne vidja cesto :-D ovaj drugi penal :-) lijep gol Borriella :thumbup:
krusty

#1009 Re: Serie A

Post by krusty »

Roma prosula vodstvo 0:2 ... :( :( :(

al dobro je opet, 11ta tekma bez poraza
Petit_Beurre

#1010 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

sljedeća na redu je stara dama :oops: Nadam se da će se Pato do tad oporaviti
Beckham :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1011 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

krusty wrote:Roma prosula vodstvo 0:2 ... :( :( :(

Ma dobro je djavola, kako levatski primishe dva gola

draze bi mi bilo da su izgubili :x :x
krusty

#1012 Re: Serie A

Post by krusty »

ma dobro cagliari je tesko gostovanje, ja nisam ni ocekivao neki povoljan rezultat, kad sam vidio da su dali 2 gola nisam mogao vjerovati :) al eto vratise se oni ludjaci :)
ultima_palabra

#1013 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Je li neko vidio 2 gola Floccarija na debiju za Lazio? Fakat onakav nos za gol može imati samo Talijan :-D
scheph

#1014 Re: Serie A

Post by scheph »

Admir_1984 wrote:
krusty wrote:Roma prosula vodstvo 0:2 ... :( :( :(

Ma dobro je djavola, kako levatski primishe dva gola

draze bi mi bilo da su izgubili :x :x

bolje da su nas nakantali u prvom poluvremenu kad su napadali skoro cijelo poluvrijeme nego ono u nadoknadi vremena, jbt. 2 gola za 3 minuta to moze samo Roma sebi da dozvoli :run:
Point.

#1015 Re: Serie A

Post by Point. »

I Lazio konacno nekog da odere. 4 komada komunjarama iz Livorna, od ovog Floccarija bi moglo nesto biti.
rado_vidjen

#1016 Re: Serie A

Post by rado_vidjen »

Seki is on the road... again :-D

MNOGI nisu vjerovali da će veza Georgea Clooneya i Elisabette Canalis potrajati duže od nekoliko tjedana, ali stari je zavodnik svoju zaručnicu vodio na premijere, putovao po Italiji s njom i ono najčudnije, zaprosio ju.

No, sudeći prema izvještajima talijanskih medija, Elisabetta nije pretjerano vjerna holivudskom zavodniku. Tabloidi izvještavaju da ga vara s nogometašem Clarenceom Seedorfom s kojim je nedavno večerala u Londonu, a George je bio kod kuće, u Italiji. Elisabetta i Seedorf su se upoznali još dok je ona hodala s njegovim suigračem, Vierijem. Navodno su ljepotica u nogometaš za večerom naočigled očijukali i kasnije otišli u hotelsku sobu. Navodno postoje i fotografije na kojima se ljube i izmjenjuju nježnosti.

Mediji se već mjesecima čude kako je Elisabetta uspjela natjerati okorjelog neženju Clooneya na zaruke. Iako ju on ponosno pokazuje cijelom svijetu, neki tvrde da je lijepa Talijanska s njima samo zato jer je to korisno za njenu karijeru. Navodno ga je zavela dobrim seksom i proračunatim pristupom njihovoj vezi. S druge strane, glumac za kojeg neki nagađaju da je gay, treba nekog za šetanje po crvenim tepisima, jer ga izluđuju neprestana pitanja o tome kad će se skrasiti. No, s druge strane, možda se stari lisac jednostavno umorio od neprestane trke za ženama i zaljubio se.
:lol: :mrgreen: ...jeblo sebe, protjeraju ga iz Reala (Ronaldovu hanumu, McManamanovu, Baljinu...?) i sada pojebe trebu nekom holivudskom dasi...kralj!
Petit_Beurre

#1017 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

Šta Milan uradi od ljudi jebte. Sigurno mu Beckham šano dvije tri :mrgreen: :dance: :dance:

#1018 Re: Serie A

Post by profil »

rado_vidjen wrote:Seki is on the road... again :-D

MNOGI nisu vjerovali da će veza Georgea Clooneya i Elisabette Canalis potrajati duže od nekoliko tjedana, ali stari je zavodnik svoju zaručnicu vodio na premijere, putovao po Italiji s njom i ono najčudnije, zaprosio ju.

No, sudeći prema izvještajima talijanskih medija, Elisabetta nije pretjerano vjerna holivudskom zavodniku. Tabloidi izvještavaju da ga vara s nogometašem Clarenceom Seedorfom s kojim je nedavno večerala u Londonu, a George je bio kod kuće, u Italiji. Elisabetta i Seedorf su se upoznali još dok je ona hodala s njegovim suigračem, Vierijem. Navodno su ljepotica u nogometaš za večerom naočigled očijukali i kasnije otišli u hotelsku sobu. Navodno postoje i fotografije na kojima se ljube i izmjenjuju nježnosti.

Mediji se već mjesecima čude kako je Elisabetta uspjela natjerati okorjelog neženju Clooneya na zaruke. Iako ju on ponosno pokazuje cijelom svijetu, neki tvrde da je lijepa Talijanska s njima samo zato jer je to korisno za njenu karijeru. Navodno ga je zavela dobrim seksom i proračunatim pristupom njihovoj vezi. S druge strane, glumac za kojeg neki nagađaju da je gay, treba nekog za šetanje po crvenim tepisima, jer ga izluđuju neprestana pitanja o tome kad će se skrasiti. No, s druge strane, možda se stari lisac jednostavno umorio od neprestane trke za ženama i zaljubio se.
:lol: :mrgreen: ...jeblo sebe, protjeraju ga iz Reala (Ronaldovu hanumu, McManamanovu, Baljinu...?) i sada pojebe trebu nekom holivudskom dasi...kralj!
To se desilo dok su jos obojica bili u Interu. Cak se tada spekulisalo da je to razlog sto je Inter pustio Seedorfa u Milan, te nesto kasnije sto je Ronaldo otisao u Real. Za McManamana i McBaljica ne znam :D
Petit_Beurre wrote:Šta Milan uradi od ljudi jebte. Sigurno mu Beckham šano dvije tri :mrgreen: :dance: :dance:
Beckham je u to vrijeme jos vukao Viktoriju za suknjicu :D
Petit_Beurre

#1019 Re: Serie A

Post by Petit_Beurre »

Stara je to raja, pa neke sms porukice pozivi mailovi. Siguran sam da je Becks uradio svoj dio u vidu coachinga :mrgreen:
Hasanagic S

#1020 Re: Serie A

Post by Hasanagic S »

Roma dobi Chievo samo sa jednim golom razlike ali iskljucen im Doni na pocetku utakmice pa je Lobont stao na gol a Vucinic na klupu . Toni igro vise nego dobro imo je cak i dvije velike sanse ali..... Pizaro promasio penal a nije ni gledo kad je golman rano posao u svoju desnu . Pucao po vosini a uvijek puca po zemlji .
Gledo sam jucer inserte sa utakmice Milan - Genova . Joj sta je radio Ronaldinjo . Razbili su Genovu na paramparcad
Veceras Inter - Siena . Izgleda lak mec ali ...
scheph

#1021 Re: Serie A

Post by scheph »

Malo je falilo da i danas kiksamo, igrali smo 80 minuta sa igracem manje. Uvijek neki cirkus kad igra Roma, danas smo imali nekoliko super sansi i penal al ni to nije dovoljno da utakmicu zatvorimo prije vremena. Toni je BULDOZER, ne znam kako on nije mogao u Bayernu da igra.
Charuga
Globalni moderator

#1022 Re: Serie A

Post by Charuga »

FT Inter-Siena 4:3

Prvo poluvrijeme izjednaceno. U drugom poluvremenu Siena puno bolja i konkretnija. Igraci Intera su do treceg gola stvorili samo JEDNU sansu a sve ostalo je bila talasika. Onda slijedi majstorija Snajdera, voda u usima igraca Siene, pad u igri i majstorija Samuela. U samoj liniji sa posljednjim igracem Siene prima loptu, majstorski se okrece i zabija u sami cosak. Na guzove jeste ali pobjeda je najbitnija.
Treba istaci da je sastav Intera bio skroz istumban. Najbolje je rekao komentator na Areni da onaj sastav nikad nije odigrao zajedno utakmicu a sumnja i da su trening odradili u onom sastavu. kakav je sastav dovoljno govori da se naslo mjesta za Arnautovica kao i za Stevanovica (17 godina) koji je usao u igru u posljednjih 15-20 minuta
rIder

#1023 Re: Serie A

Post by rIder »

Wesley Rembrandt Snejider!
KPNCTNJAH

#1024 Re: Serie A

Post by KPNCTNJAH »

:thumbup:

#1025 Re: Serie A

Post by profil »

Uh, sta fulih. Haj ako nista zivce sam sacuvo.
Post Reply