Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
taxi_driver wrote:pa ne mozemo biti svi po tvom ukusu,a ni po mon.ali zasto ljudima braniti da pisu ako ne vrijedjaju nikoga?ako misli da betoniraju sami ,to je njeno misljenje i ja ne kontam zasto bi se neko uvrijedio.
veca je uvreda ,po meni,reci nekom da je piramidas.koliki tek mozak treba da imas da vjerujes semu i njegovoj fondaciji.
moze duplo veci od tvog
toliko o "nevrijedjanju"
pa ja jos nisam cuo da je piramida otkrivena.jos je otkrivaju.a sve dok je ne otkriju ja cu reci da je piramidasima mali mozak.a ako je otkriju izvinit cu se i reci da je koliko god mali duplo je veci od mog.posteno?
pa ja jos nisam cuo da je piramida otkrivena.jos je otkrivaju.a sve dok je ne otkriju ja cu reci da je piramidasima mali mozak.a ako je otkriju izvinit cu se i reci da je koliko god mali duplo je veci od mog.posteno?
nema potrebe.... nisam ja sujetna da mi treba izvinjenje...ja samo uzvratim...tako je bolje...nema stresa ni opasnosti od cira...
taxi_driver wrote:pa ne mozemo biti svi po tvom ukusu,a ni po mon.ali zasto ljudima braniti da pisu ako ne vrijedjaju nikoga?ako misli da betoniraju sami ,to je njeno misljenje i ja ne kontam zasto bi se neko uvrijedio.
veca je uvreda ,po meni,reci nekom da je piramidas.koliki tek mozak treba da imas da vjerujes semu i njegovoj fondaciji.
moze duplo veci od tvog
toliko o "nevrijedjanju"
ne moras cekati mozes odmah reci da ti je manji... cuj ti ces nekog uvrijediti za svaki slucaj.... a u slucaju da nisi u pravu izvinit ces se gdje to nauci
wels wrote:
Kazem vec treci put,ovi leshinari hoce oteti nalaziste.
U svakom slucaju kolosalna gradjevina ce se sama ukazat ukoliko se iskopavanje nasstavi.
Ovi to znaju(ne racunajuc na piramidu) i zele preuzeti lokalitet po svaku cijenu.
Dosada su pljuvanjem o omalovazavanjem strucnjaka koji rade na Visocici pripremali teren za nastavak planirane otimacine.
Slijedi i dalje ista prljava kampanja koja ce ubuduce biti potpomognuta izvana.
kARTE SU OTKRIVENE
ovo je vrhunac arogancije
čuj preoteti AMA KOME PREOTETI PITAM JA TEBE
JEL TO ISKOPAVANJE I PRDO VISOČICA PRIVATNO EXSKLUZIVNO VLASNIŠTVO SVEMIRA OSMANAGIĆA I FONDACIJE
wels wrote:
Samo pratim i analiziram,uostalom kao i rat u Iraku(uza specijalnost),kada sam tri godine ranije tvrdio da ce americke trupe uci i tu zemlju.
auf đesi nostradamus nisam te prepoznao
pa DESET godina Ameri na leđima nose breme nedovršene akcije Pustinjska oluja. pa i ptice na grani su znale da samo čekaju povod da skin u Sadama koji se oteo kontroli tj. od 'uzice'
ne moras cekati mozes odmah reci da ti je manji... cuj ti ces nekog uvrijediti za svaki slucaj.... a u slucaju da nisi u pravu izvinit ces se gdje to nauci
ma nekako ne gubim zivce na ovom forumu kao ti.znaci ipak si se nasla uvrijedjena.nemoj se ljutiti,sve je u rukama majke prirode.ona je kriva sto ti je mali.ali ja jos ne vidim piramidu.a da necu je ni vidjeti jer ce otkopavanje trajati 100 godina.steta
taxi_driver wrote:
ma nekako ne gubim zivce na ovom forumu kao ti.znaci ipak si se nasla uvrijedjena.nemoj se ljutiti,sve je u rukama majke prirode.ona je kriva sto ti je mali.ali ja jos ne vidim piramidu.a da necu je ni vidjeti jer ce otkopavanje trajati 100 godina.steta
ama covjece nisam se nasla uvrijedjena zato sto ja jos uvijek ni u sta ne vjerujem.... ali nisam ovaj put ja u pitanju nego ti.... skontat ces ti to
Goran_35 wrote:Ja ne razumijem jednu stvar? Ako bih ja mislio da je neko "budala" i da radi "sizifov posao" hocu rec' kopa "brdo" k'o budala,cemu onda tolika panika,halabuka i pisanje peticija?
kako je anarhisto nisam te prepoznao
pitanje: zašto postoje naučne institucije, zakoni, vlast, država,...???
jesi čuo kad za "Visoki" i "Podvisoki" ??? naravno da si čuo
Goran_35 wrote:Ja ne razumijem jednu stvar? Ako bih ja mislio da je neko "budala" i da radi "sizifov posao" hocu rec' kopa "brdo" k'o budala,cemu onda tolika panika,halabuka i pisanje peticija?
zato sto tamo ima "nista"....
To nikad niko od ovih potpisnika nije rekao.
Ali ono sto vi ne prihvatate, to je da "bilo sto" apsolutno nije dokaz piramide, vec sve sto je dosad nadjeno upucuje u ono sto se vec znalo - ostaci rimskih gradjevina, srednjovjekovnih i nesto iz neolitskoh perioda.
A, odjednom su poceli pricati o mogucnisti rimskih gradjevina a tvrdili su da tamo, osim ostataka VISOKI grada nema APSOLUTNO NISTA...
@reina i taxi, tita vam pljujte se na pp ili negdje drugo, ima piramidasha i antipiramidasha koji mogu normalno komunicirati
To nikad niko od ovih potpisnika nije rekao.
Ali ono sto vi ne prihvatate, to je da "bilo sto" apsolutno nije dokaz piramide, vec sve sto je dosad nadjeno upucuje u ono sto se vec znalo - ostaci rimskih gradjevina, srednjovjekovnih i nesto iz neolitskoh perioda.
A, odjednom su poceli pricati o mogucnisti rimskih gradjevina a tvrdili su da tamo, osim ostataka VISOKI grada nema APSOLUTNO NISTA...
@reina i taxi, tita vam pljujte se na pp ili negdje drugo, ima piramidasha i antipiramidasha koji mogu normalno komunicirati
Bogami taxi je tebe pljuno a ne mene
nego vas dvoje na pp komunicirajte pa preispitajte kome je "mali"
Reina, ja sukobe na ovoj temi ne gledam kao pljuvanje...ova tema mi je odmor ...pricanje o piramidi offline mi je odmor...neko gleda sapunice ja pricam o piramidi...i odmaram se...od svakodnevnih problema...
meni je pljuvanje na politici i diskusijama... i tacno se osjeti kad se osjetim pljunuta
mIRCerka wrote:Reina, ja sukobe na ovoj temi ne gledam kao pljuvanje...ova tema mi je odmor ...pricanje o piramidi offline mi je odmor...neko gleda sapunice ja pricam o piramidi...i odmaram se...od svakodnevnih problema...
meni je pljuvanje na politici i diskusijama... i tacno se osjeti kad se osjetim pljunuta
pa ne znam onda o cemu pricas ti si prva pomenula pljuvanje
mIRCerka wrote:Reina, ja sukobe na ovoj temi ne gledam kao pljuvanje...ova tema mi je odmor ...pricanje o piramidi offline mi je odmor...neko gleda sapunice ja pricam o piramidi...i odmaram se...od svakodnevnih problema...
pa ti si udarila na senadu bezze....cini mi se drugi put na ovoj temi...
svako ima pravo na svoje misljenje i ima ga pravo izraziti ...
pa makar ono bilo u neskladu sa nasim...
pa ti si udarila na senadu bezze....cini mi se drugi put na ovoj temi...
svako ima pravo na svoje misljenje i ima ga pravo izraziti ...
pa makar ono bilo u neskladu sa nasim...
a sta tebi nije zasmetalo to u kojem je kontekstu pominjan genocid...
pa dobro naravno nismo svi isti.... ja cu na takve stvari da ragujem
i na kraju krajeva zbog toga je i dobila BAN.... a u ostalom nakon toga a i danas kad sam dobila podatke na pp o kakvoj osobi se radi nema potrebe i ne mislim vise da reagujem...
Reina wrote:
i na kraju krajeva zbog toga je i dobila BAN.... a u ostalom nakon toga a i danas kad sam dobila podatke na pp o kakvoj osobi se radi nema potrebe i ne mislim vise da reagujem...
jeste mi zasmetalo, ali ja senadi posaljem PP i mi popricamo o tim stvarima privatno.... a vidim da forum vise nije forum gdje se diskutuje o stvarima, vec je najbitnije mahalati o forumashima :D:D:D:D
Reina wrote:
jeste mi zasmetalo, ali ja senadi posaljem PP i mi popricamo o tim stvarima privatno.... a vidim da forum vise nije forum gdje se diskutuje o stvarima, vec je najbitnije mahalati o forumashima :D:D:D:D
samo nam kafa fali...piramidalna....
eh za onakvu stvar ja necu nikom slati pp niti imam obicaj a za ostalo nije bilo mahalanje nego dobronamjerno saopcenje,
Reina wrote:
eh za onakvu stvar ja necu nikom slati pp niti imam obicaj a za ostalo nije bilo mahalanje nego dobronamjerno saopcenje,
sestro mila, jeste mahalanje ali nema veze
nego, kad cemo u Visoko?
cim ova kisurina prestane
nesto sam danas kontala...nisu u fondaciji glupi...poceli kopati na nizim dijelovima...pa kisa padne, napravi kliziste, zemlja sama sidje s piramide...sto kopat s vrha :D:D:D