Ljubav kad predjes tridesetu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Big Ang

#1001 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

respo, ideš na foe :skoljka:
supercali

#1002 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by supercali »

Umalo ne rekoh gdje ti sve ides :)
Edin25

#1003 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Edin25 »

Big Ang wrote:ma o čem vi? :lol: :lol: :lol:
sutra ti odgovorim, odo sad u trci sam za ljubavi. :D
dječak sa šibicama

#1004 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by dječak sa šibicama »

Black swan wrote:promjena grada dobro dođe
ali samo za najhrabrije
To na filmu, ono kao doktor dolazi u mali grad, mrzovoljan jer mastao je o New Yorku i privatnoj praksi, skupim automobilima ovo ono, a zavrsio je u nekoj selendri gdje lijeci lokalne domoroce i rakun mu hoda po tavanu na periferiji grada... onda upoznaje Sammy Jo u koju se zaljubljuje, iz pocetka stidljivo ali onda ljubav procvjeta, stanovnici grada od 5.367 stanovnika ga zavole i on njih, sunce sija a sume dobijaju boju jeseni, ljubav je u zraku, djeca pripremaju kostime za noc vjestica.

Ili ono kad John Rambo dodje u posjetu davno izgubljenom prijatelju i od njegove udovice saznaje da je preminuo "od one zute stvari"... a ne, to je drugi zanr.
Bluemore

#1005 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Bluemore »

dječak sa šibicama wrote:
Black swan wrote:promjena grada dobro dođe
ali samo za najhrabrije
To na filmu, ono kao doktor dolazi u mali grad, mrzovoljan jer mastao je o New Yorku i privatnoj praksi, skupim automobilima ovo ono, a zavrsio je u nekoj selendri gdje lijeci lokalne domoroce i rakun mu hoda po tavanu na periferiji grada... onda upoznaje Sammy Jo u koju se zaljubljuje, iz pocetka stidljivo ali onda ljubav procvjeta, stanovnici grada od 5.367 stanovnika ga zavole i on njih, sunce sija a sume dobijaju boju jeseni, ljubav je u zraku, djeca pripremaju kostime za noc vjestica.

Ili ono kad John Rambo dodje u posjetu davno izgubljenom prijatelju i od njegove udovice saznaje da je preminuo "od one zute stvari"... a ne, to je drugi zanr.
:lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1006 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Truba »

ne nego cura dođe iz malog mjesta u veliki grad koji je sjebeo i mnogo čvršće likove
u tom skonta da ovdje nema ništa što je veže samo promašaji i loš posao te razne bolesti koje je naslijedila od roditelja
i samo se preseli u novi veći grad gdje je inače išla na liječenje...

ja samo navodim primjere kako su ljudi riješili "probleme" iz naslova topika
vryzas

#1007 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by vryzas »

Image

:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1008 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Truba »

ne možeš činiti isto sve vrijeme a očekivati drukčije rezultate

šifra petkom navečer i subotom u isti kafić s jaranicama od 9 do 12 i onda tramvajem kući jer ti se prispava
:mrgreen: :sax:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1009 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Zviz »

Bila je ona ljubavna agencija... gdje su inace zene oko ili preko 30+ trazile nekoga za dejta...

pa da vidis...

Natasa 29 godina.
Pa opisuje: znam rastaviti Kalasnjikov u roku od 5 minuta. Plivam 100m za 20 sekundi, penjem se po stjenama, ratoborna sam, ako ti se dopadam javise se... upust, nemam telefona pa zato tvoj izazov je - nadji me...

ili

tamo neka sa 32 godine.
Trazim muskarca koji je zgodan, ali on to ne smije znati da je zgodan, koji ima dobro placen posao po mogucnosti da je u gradu, ali on ne smije biti motivisan kroz pare, da je posntan ali da uvijek kupi ono sto ja hocu, da ima veliki ali da ne misli da ga mora koristiti citavog, i da zna letiti...

Sve te preko 30 zene su zagorijele do dna - ubise ih hormoni...
prog321

#1010 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by prog321 »

Ma zena preko trideset je cinicna, hladna, razocarana. Dobro zna da su najbolje godine iza nje.
Razmislja kako zivot sa mackom i nije toliko los. :D
supercali

#1011 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by supercali »

Dok moja komsinica 35 nikad udavana solidan posao nije ni top model ni grob o sebi pri sebi sto bi rekli ne zna sta ce od raznoraznih udvaraca dobacivaca i ko zna cega jos

Generalizacija ubi u pojam
prog321

#1012 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by prog321 »

To je druga sorta over-30-godisnjakinja.Kad im niko nije dovoljno dobar.
Rezultat je ipak isti. Macka i zivot u samoci. 8)
supercali

#1013 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by supercali »

Rezultat nije isti
Ova "moja" kladim se da ima bar 2-3 bracne ponude za svaku subotu al jednostavno djevojka ili zena kako god zelite zivi svoj zivot
Sta ceka ne znam al vjerovatno nesto vrijedno onoga u sta vjeruje

E sad ne kazem da nema onih koje se precjene i sl al ova sigurno nije ta i nece zavrsiti s mackama sigurno
Jokericious

#1014 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Jokericious »

Neke se usrece, ali vecina ili ostane sama ili nadje nekoga samo da ne bude sama. Pojedine cure zaista trebaju da spuste kriterije. Mogle bi se kajati poslije.

I ta komsinica nece kad krene u 40te imati toliko udvaraca.
MedenoSrce

#1015 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by MedenoSrce »

jer zena bez muskarca moze samo biti nesretna :lol:
nisam mogla izdrzati da ne prasnem u smijeh
Jokericious

#1016 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Jokericious »

I zaboravio sam dodati. Glavna im je utjeha da im muskarac nije ni potreban. Mogu one same sve.
burek_in_space

#1017 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by burek_in_space »

I mogu same sve...ali je problem kada se svako od nas toliko unese u taj fazon "mogu sam sve", da zaboravi chinjenicu da je puno ljepshe i sladje u dvoje.
supercali

#1018 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by supercali »

Pa ne znam hoce li imati al ne vih se kladio da nece imati ako ostane sama do tada
Pa ona sada izgleda bolje nego pola tinejdzerki i malo starijih u gradu sarajevu
Jokericious

#1019 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Jokericious »

burek_in_space wrote:I mogu same sve...ali je problem kada se svako od nas toliko unese u taj fazon "mogu sam sve", da zaboravi chinjenicu da je puno ljepshe i sladje u dvoje.
Problem je sto zamrze ljude i prikljuce se u dogtrast.
prog321

#1020 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by prog321 »

supercali wrote:Pa ne znam hoce li imati al ne vih se kladio da nece imati ako ostane sama do tada
Pa ona sada izgleda bolje nego pola tinejdzerki i malo starijih u gradu sarajevu

Ovo su vec zablude.
Ne kazem da nema zgodnih seksica i preko 30,. ali kada maca od 20g prodje pored njih, vidi se razlika. ;-)
Big Ang

#1021 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

Vala grobova od 20 pun grad. Ne serte vise.
Big Ang

#1022 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

Ima zena.koje dobro izgledaju i sa 40. I sa 50. Ima onih koje klincu ne valjaju ni sa sesnest. Jeste coravi vi?
MedenoSrce

#1023 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by MedenoSrce »

meni jos shega kako su zene bez muskarca nista drugo do nesretne :lol:
halalite
garant se zbog usamljenosti tol'ke sigurne kuce otvorile
anaksunamun

#1024 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by anaksunamun »

ovim dezurnim pljuvacima po zenama koje same docekaju (i, avaj- predju) tridesetu,rekla bi samo da se zapitaju sta da je njima izmakla ta osoba s kojom su se skrasili? mogla se predomislit, umrijet, odselit, jednostavno onako puc veza- hej zivot je to, svasta se desava...i jel stvarno misle da bi onda odmah uspjeli nac nekog--eto za pet minuta odma' drugu safatat da se vjencaju dok nije strasna trideseta nastupila. Vidjela bih vas sve da vam se dese takve stvari,, a te su stvari najcesce razlozi zasto neko ostane sam poslije 30-te. Dosta sto su ljudi propatili, treba ih sad ponizavat i ismijavat sto su sami???? Po vasoj prici sve mi slobodne poslije tridesete se trebamo il' udat nako samo (famozna izlizana recenica "spusti kriterije"-nema veze sto te covjek grama ne privlaci, sto nemate nista zajednicko, sto ste dva svijeta po svemu itd.) ili se trebamo haman ubit jer pobogu vama je samacki zivot toliko strasan???
imam drugarica koje istinski mrze svoje muzeve (jedna zato sto je "malo i ponekad" tuce??),, ili ih ne cijene, varaju, medjusobno se ponizavaju, i kad god prisustvujem njihovim scenama ja se uvijek u sebi bogu zahvalim sto nisam dozivjela takve stvari.
Naravno da je zivot ljepsi u dvoje,, ali dvoje koje se vole i zele, a ne hajd nako da se udam radi statusa u drustvu (sto su mnoge uradile koje licno znam--jedna je znala rec: "nikad necu napredovat na poslu dok ne vide da sam porodicna"???) Meni je to razmisljanje stvarno cudno i ne mogu da shvatim kako neko tako nema nimalo takta i razumijevanja,, nego samo mlati onu priprostu pricu: "ma bira on/ona puno?,,ispade da treba nac bilo koga,, pa kako bude...mislim da je zivot mnogo komplikovaniji od takve logike,, al hajd eto...
Big Ang

#1025 Re: Ljubav kad predjes tridesetu

Post by Big Ang »

:thumbup:
Post Reply