Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel postoji kakva krema ili maskara za obnavljanje trepavica? Prije par godina su mi počele puno ispadat (pretpostavljam stres i loša ishrana), i sad su prilično rijetke...
somethings wrote:Jel postoji kakva krema ili maskara za obnavljanje trepavica? Prije par godina su mi počele puno ispadat (pretpostavljam stres i loša ishrana), i sad su prilično rijetke...
Uzmi staru masakru, dobro je ocisti, operi toplom vodonm, naspi ricinusovo ulje i mazi svaku noc pred spavanje. I obrve ako su ti i one rijetke.
somethings wrote:Jel postoji kakva krema ili maskara za obnavljanje trepavica? Prije par godina su mi počele puno ispadat (pretpostavljam stres i loša ishrana), i sad su prilično rijetke...
Uzmi staru masakru, dobro je ocisti, operi toplom vodonm, naspi ricinusovo ulje i mazi svaku noc pred spavanje. I obrve ako su ti i one rijetke.
Ja sam mazala ove obrve sto sam pocupala Narasle.
Trepuse namazem svake prestupne, ali uvijek mi stoji maskara sa ricinusom u kupatilu - pa kad se sjetim.
nakon koliko se pocnu vidjeti rezultati?
Meni nakon 2 puta jucer bez ikakvih problema i napora (koji su inace uobicajeni) u par poteza maskarom imala sam odlicne trepavice.
Ma.Le.Na wrote:hajmo jedno paglu pitanje...kako da ocistim bocicu od maskare da bi mogla u nju staviti to ulje?
Vako, neku koja ti je vec suha. Ako ima maskare, prethodno dobro ocisti papirom, cetkica papir obrisi, opet u maskaru, pa izvuci. Et' Izvadi onaj pipak na vrhu maskare prethodno. Vruca voda i kap tecnog sapuna i cetkicom trljaj.
Ma.Le.Na wrote:hajmo jedno paglu pitanje...kako da ocistim bocicu od maskare da bi mogla u nju staviti to ulje?
Vako, neku koja ti je vec suha. Ako ima maskare, prethodno dobro ocisti papirom, cetkica papir obrisi, opet u maskaru, pa izvuci. Et' Izvadi onaj pipak na vrhu maskare prethodno. Vruca voda i kap tecnog sapuna i cetkicom trljaj.
hvala MichunE
moram iskopat neku staru...najgore sto ja to momentalno sve bacam..cim se grudvice pocnu stvarat
Moracu i ja ovo probati, gdje kupujete ricinusovo ulje?
Michun kako se tebi maskara ponasa, meni malo cudno, onako osipa se u onim listicima s trepuski
Mogu slobodno reci da nema gore kletve od: 'Da Bog da morao ocistiti bocicu od maskare'' Ja sam je juce u vise navrata cistila, ribala, ispirala, muckala i opet sam je pokiselila pa cu danas nastavili.
Mogu slobodno reci da nema gore kletve od: 'Da Bog da morao ocistiti bocicu od maskare'' Ja sam je juce u vise navrata cistila, ribala, ispirala, muckala i opet sam je pokiselila pa cu danas nastavili.
pa jednom kad ocistis imas narednih 10 god...samo ulje naspes.
Michun wrote:Vako, neku koja ti je vec suha. Ako ima maskare, prethodno dobro ocisti papirom, cetkica papir obrisi, opet u maskaru, pa izvuci. Et' Izvadi onaj pipak na vrhu maskare prethodno. Vruca voda i kap tecnog sapuna i cetkicom trljaj.
pa jednom kad ocistis imas narednih 10 god...samo ulje naspes.
Ne znam...mozda su ocekivale da budu ko aisvaria (ona indijska glumica) sa reklame a nisu. Ne moze produziti trepuse, ali ih moze ucvrstiti da ne opadaju i proguscati. Treba biti uporan.
Od ovih zemskica koje imaju prirodno suho kosu, koji sampon je najbolji? Je li neko probao Keune sampone, maske i regeneratore? Nekako me zivo interesuje jesu li djelotvorniji od ovih nesto jeftinijih.
Ja sam probala..Nemam suhu kosu. Keunein sampon za svakodnevno pranje je super, ali je Indola puno bolja. Cijenom su tu negdje. Zapravo, nisu. Indola je sad dostupna u CM-u i u onom pakovanju od 1/2 l, i dodje jeftinije nego Keune-a, a meni je barem bolja..Ako farbas kosu uzmi od Indole, neces se pokajati, sigurno.
helena rubinstein kozmetike ima li gdje kod nas? treba mi ona feline blacks maskara...bila prije u onoj parfumeriji kod bbi gdje je sad scarabeg il kako se zove vec prodavnica, i sad ne mogu da kupim jer ne znam gdje...
imal dje drugo?
alica.k wrote:helena rubinstein kozmetike ima li gdje kod nas? treba mi ona feline blacks maskara...bila prije u onoj parfumeriji kod bbi gdje je sad scarabeg il kako se zove vec prodavnica, i sad ne mogu da kupim jer ne znam gdje...
imal dje drugo?