Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
horoz

Post by horoz »

Otkud zemlja? I to slojevi metrima duboki?
Otkud so u Tuzli? :lol:
Ja nisam neki stručnjak al' nekad primjetim promjene na reljefu unazad 30-tak godina. A to je ipak ništa u odnosu na hiljade godina.
Uzmi trokut, iscrtaj malo 'piramidu' i uporedi sa stranama svijeta (krizici na skici).
Je li pravilno orijentisana ili ne?
Kad to uradim vidim da su stranice piramide orijentisane prema križićima. Ne ivice već stranice.
Koji speleolog???
Gdje je skica tunela, koja bi dokazala da je tunel ispod piramide?
Strpi se. Sve će biti objavljeno. Čovjek nije škrt pa da znanje čuva samo za sebe. Na njegovoj stranici je sve džabe, pa vjerujem da će nam i to biti dostupno.

Inače piramide su otkrivene i po drugim dijelovima svijeta. Ima ih čak i na mjesecu.
hamza1

Post by hamza1 »

vratnik wrote:Samo me interesuje kako bi izgledali komentari superpatriota da se nekim slucajem piramida ne nadje na proljece, sto je po misljenju 36% ljudi na forumu, od kojih me par bas iznenadilo nemoguce..
To bi otprilike ovako izgledalo: Eh haj sto mene prevari, ali zasta oni naucnici (A cini mi se da jedino znanje zna sta govori) njemu povjerovase.. Pa treba im sve pare ukinuti kad svakako nista ne rade! A da su malo razmislili to bi bas bilo ocito da je nema! (zvuci poznato?).
Tek tu bi nastala smijurija!! Ponavljam: niko ozbiljan na svijetu to ne spominje posto je to velika stvar.
Ako se ispostavi da piramide nema (Piramida ili velika susnica prahistorijskog mesa, svejedno): haj sto smo mi, laici ispali naivni. Ali ako u isti red s nama stanu i nasi naucnici, profesori, onda smo stvarno za zalit. A to sto nas par i dalje ne vjeruje u supersusaru i usprkos tome se javlja treba da superpatriote raduje posto je i losa reklama dobra reklama.
Ne zaboravite kad navratite u Visoko obavezno naruciti Piramidusu...

Evo odmah da ti kazem da i ja ne vjerujem nesto puno u tu piramidu, medjutim dajem prostora da istrazuju. Nerviram me taj balinuk sto se covjeku odmah sijece grana pod nogama!!
Isto tako moze se postaviti pitanje, sta ce znanje, vratnik i prenj reci ako covjek na proljece dokaze da ima piramide???
Ne mogu da shvatim da moze neko apriori sve da odbija i usko gleda na stvari. Zasto se svako ne istomisljenje u nas zavrsava takvim blacenjem suprotne strane?? Zasto su ne istomisljenici glupi??
To se zove jednoumlje a nazalost naviknuti smo na to u zadnjih 50 godina.
Sve te stare prdonje drze pozicije i sve oni ko biva znaju.
Kada ce ljudi jednom da shvate da su oni poput one stare Simens Martinove peci u Zenici. Istroseni su!
Prenj

Post by Prenj »

hamza1 wrote: Evo odmah da ti kazem da i ja ne vjerujem nesto puno u tu piramidu, medjutim dajem prostora da istrazuju. Nerviram me taj balinuk sto se covjeku odmah sijece grana pod nogama!!
Isto tako moze se postaviti pitanje, sta ce znanje, vratnik i prenj reci ako covjek na proljece dokaze da ima piramide???
Ne mogu da shvatim da moze neko apriori sve da odbija i usko gleda na stvari. Zasto se svako ne istomisljenje u nas zavrsava takvim blacenjem suprotne strane?? Zasto su ne istomisljenici glupi??
Kada ce ljudi jednom da shvate da su oni poput one stare Simens Martinove peci u Zenici. Istroseni su!
Kekec i ja smo, izmedju ostalih, na stranicama ispred, iznijeli dosta argumenata o tome zasto ne vjerujemo u postojanje piramide.
Bilo bi lijepo ako bi se moglo raspravljati prvenstveno o tim argumentima.
hamza1

Post by hamza1 »

Ali kakve veze ima sto ti nevjerujes!!!
Sto ne pustis covjeka nek kopa.
Kopa od svojih para i ako bude uzimao drzavne trebace jace dokaze da pokaze!! To je sustina svega.

Problem je sto cim se ti ne slazes sa necim, vjesao bi drugu stranu.

NIJE TO DEMOKRATIJA PRENJ.
Nisi ti ljevicar. Malo se preispitaj!
znanje

Post by znanje »

hamza1 wrote:
Evo odmah da ti kazem da i ja ne vjerujem nesto puno u tu piramidu, medjutim dajem prostora da istrazuju.
Simpatično.
Nerviram me taj balinuk sto se covjeku odmah sijece grana pod nogama!!
Ne siječe se ono čega nema.
Ne može.
Ne mogu da shvatim da moze neko apriori sve da odbija
Može ako ima prethodna znanja.
i usko gleda na stvari. Zasto se svako ne istomisljenje u nas zavrsava takvim blacenjem suprotne strane?? Zasto su ne istomisljenici glupi??
Nisu svi, samo piramidaši.
Izvlačiš zaključke brzinom svjetlosti. Obuzdaj neurone.
A na vrhu piramida-torte - teorija zavjere...
hamza1

Post by hamza1 »

znanje wrote:
hamza1 wrote:
Evo odmah da ti kazem da i ja ne vjerujem nesto puno u tu piramidu, medjutim dajem prostora da istrazuju.
Simpatično.
Nerviram me taj balinuk sto se covjeku odmah sijece grana pod nogama!!
Ne siječe se ono čega nema.
Ne može.
Ne mogu da shvatim da moze neko apriori sve da odbija
Može ako ima prethodna znanja.

Evo vidis ovakvi odgovori daju Koop-u na pravo da misli da si ipak mozda neki 16 godisnjak.

Samo mogu da ti kazem, sto se tice znanja i argumenata o priamidi, nemas pravo da se dicis sa tim. Nemas argumenata niti ZNANJA.

MOLIO BI TE DA PROMJENIS NICK!
Sramotis tu rijec!
i usko gleda na stvari. Zasto se svako ne istomisljenje u nas zavrsava takvim blacenjem suprotne strane?? Zasto su ne istomisljenici glupi??
Nisu svi, samo piramidaši.
Izvlačiš zaključke brzinom svjetlosti. Obuzdaj neurone.
A na vrhu piramida-torte - teorija zavjere...
znanje

Post by znanje »

O IRACIONALNOM NASUPROT RACIONALNOM (O neobrazovanom nasuprot obrazovanom)

Logika sljedbenika kulta bosanske piramide je iracionalna. Isto kao i amaterova: "ono vam na grani nije ptica nego krokodil koji još nije prošao kroz evoluciju, ja to znam sto posto a to vam je već i opšte poznata stvar u nauci u kojoj ja nemam ni jedan dan obrazovanja ali to nije važno jer ja znam da je to tako i vi meni sad dajte milione u obliku fondacije da ja imam za sljedećih 5 godina da se bavim svojim istraživanjima o kojima nemam pojma kako to drugi rade a nije ni važno pošto sam ja putopisac s referencom koje nema ni na Amazon.com međutim ni to nije važno jer sam ja svoju knjigu na koju sam dodo 'disertacija' stavio na svoju web stranicu pa prema tome ja sam bolji naućnik od tih vaših u Bosni na koje se ufatila prašina jer oni nemaju svoje web stranice sa svoim disertacijama koje jest da su objavljene u relevantnim naučnim institucijama ali to nema veze jer je ta sva nauka ionako pogrešna a moje otkriće ruši cjelokupnu dosadašnju nauku kao što su japanski podvodni gradovi već srušili svjetsku nauku jer nije bilo tektonskih poremećaja u zadnjih 12000 godina iako zvanična nauka tvrdi suprotno ali oni ne znaju jer ja znam pošto sam ja na osnovu onih malih križića u pravcu četiri glavne strane svijeta na geodetskim mapama te satelistkih snimaka koji pokazuju petostrano brdo jednakopovršinskih strana koje odstupa od pravca glavnih strana svijeta za 40 stepeni što nema veze jer geofizičke bušotine pokazuju geološke anomalije za koje pustite vi šta vam Imamović i muzejuša prićaju da su neke nadgrobne ploće međutim ja znam sto posto da je to stepenica piramide pošto pomenuta geodetska mapa tj njeni križići jasno dokazuju istok-zapad čime sam ja otkrio prvu piramidu u Evropi koja je u Visokom a poznato je da kad stavite tup žilet u piramidu da se on sam naoštri a kad stavite kilu mesa da se ono nikad ne pokvari jer su vam piramide energetske ćakre iz ćega zaključujem da su drevne civilizacije kao npr. Maje koje sam ja već proglasio civilizacijom u svojoj neobjavljenoj disertaciji bez referenci bile na višem stupnju razvoja od današnje takozvane savremene civilizacije koja jest da mi je napravila avione da ja mogu ić lećat po dunjaluku i kameru da mogu slikat piramide i još svašta nješta drugo kao npr ovaj moj šešir i čizmice od krokodilske kože što vam sve skupa dokazuje moju hipotezu da je ptica koju vidite na grani zapravo krokodil kako sam ja u mom naučnom radu i pretpostavio".
Prenj

Post by Prenj »

hamza1 wrote:Ali kakve veze ima sto ti nevjerujes!!!
Sto ne pustis covjeka nek kopa.
Kopa od svojih para i ako bude uzimao drzavne trebace jace dokaze da pokaze!! To je sustina svega.

Problem je sto cim se ti ne slazes sa necim, vjesao bi drugu stranu.

NIJE TO DEMOKRATIJA PRENJ.
Nisi ti ljevicar. Malo se preispitaj!
Ja nikada nisam rekao da Semir ne smije da kopa.
Ja sam samo protiv toga da Semir kopa NASIM parama, jer smatram da su dokazi koje je on ponudio nikakvi.
Opet moram naglasiti, ja sam svoje nevjerovanje debelo obrazlozio.
Ako mozemo o argumentima, pleaseeeeeee.
hamza1

Post by hamza1 »

Bolan Prenj, svi argumenti su receni. To je jasno.

Medjutim isto tako je jasno da on mora jace dokaze da ponudi kako bi dobio NASE pare!
horoz

Post by horoz »

znanje wrote:O IRACIONALNOM NASUPROT RACIONALNOM (O neobrazovanom nasuprot obrazovanom)

Logika sljedbenika kulta bosanske piramide je iracionalna...
Stvarno si istrošen ko ova peć što je lik maloprije spomenu. :D

Ima li šta novo?

Šta radi Zilka? :lol: :lol: :lol:
Last edited by horoz on 11/11/2005 13:37, edited 1 time in total.
Prenj

Post by Prenj »

hamza1 wrote:Bolan Prenj, svi argumenti su receni. To je jasno.

Medjutim isto tako je jasno da on mora jace dokaze da ponudi kako bi dobio NASE pare!
Potpisujem
znanje

Post by znanje »

Prvo, nije tačno da dotični ne traži pare - on traži milione kroz osnivanje državne fondacije za njegov san. Ali, ja nisam ni tvrdio da je on tu centralna ličnost. U centru su oni koji su mu dali sve dozvole za ono komično čeprkanje, zatim veliki prostor svaki dan u Avazu i Oslobođenju, te udarne termine za gostovanja na FTV i Hayatu. Ja bih na primjer počeo s kustosom visočkog muzeja, osobom koja je i zarazila piramidalalalaloga svojim ludim idejama.

Nažalost, baš kao i u slučaju svih nenauč(e)nih ubleha bilo gdje da su u svijetu, tvoj tekst dobar je samo u jednom - zamjeni teza i teoretisanju zavjera. Eto, baš smo mi jadni jelde, i svi su protiv nas. Međutim mi umjesto da se borimo znanjem i imanjem, mi skontali prečicu do imanja al bez znanja. Znaš, sve bi vam tu štimalo da nije onoga što se pokušava iskoristiti kao dokaz za piramidalnu ublehu - znanja i naučne metodologije!

Dakle, da je ova bulumenta umišljenih znalaca okupljena oko lista Arka (imaš feljton Ahmeda Bosnića u Oslobođenju - pa uživaj) kidnapovala religiju, ja i druge kolege se ne bi uopšte bunili - uvaženi Reis možda i bi. Međutim, osjetivši da je Reis jedan od najjačih ljudi u Bosni, oni se okomiše na zanat i pos'o zapuštenih nam i marginalizovanih naučnika... Jel'te, to je odlika svih gazija - udri na najslabijeg. Tako da su se dograbili znanja i naučne metodologije, a potom i nekolicine svjetionika nauke u nas. Na njihovu (tvoju) žalost, nauku ste izučavali u visočkoj uzaludnoj školi, sa vježbama na terenu (ulici). Žao mi je ako tebe i slične tebi ova novost boli ali ipak nas vi poreski obveznici plaćate da vam saopštimo: ama sve i jedan "naučni dokaz" koji nenaučno lice Osmanagich Sam nudi jesu i ostaju - smeće.

Sad, možete izabrati dvije stvari: da sebi fino izmislite novu gospu u islamskom izdanju (tj. ako imate muda da prkosite efendiji Ceriću), il da se kanete ćorava posla što se tiče jahanja na naučnom ćilimu, naprosto zato što osnovnih racionalnih predznanja za takvo nešto - nemate. U suprotnom, ostaće nam visočaci zapamćeni u naučnim krugovima kao ona žaba što onomad, vidjevši gdje konje potkivaju, podiže svoj batak da i nju potkuju.

Na ostale tvoje iracionalne besmislice neću trošiti svoju (racionalnu) pozitivnu energiju. Na kraju, volio bih da si nekako možete utupiti u te svoje glavurde za šišanje i ovo: naciju vam ne može ojačati beskonačno jaka vjera (čitaj: zasljepljenost) onoliko koliko je može oslabiti slaba nauka. Pa bujrum, udrite - skoro pa ni na kakav otpor nećete naići!
hamza1

Post by hamza1 »

znanje wrote:O IRACIONALNOM NASUPROT RACIONALNOM (O neobrazovanom nasuprot obrazovanom)

Logika sljedbenika kulta bosanske piramide je iracionalna. Isto kao i amaterova: "ono vam na grani nije ptica nego krokodil koji još nije prošao kroz evoluciju, ja to znam sto posto a to vam je već i opšte poznata stvar u nauci u kojoj ja nemam ni jedan dan obrazovanja ali to nije važno jer ja znam da je to tako i vi meni sad dajte milione u obliku fondacije da ja imam za sljedećih 5 godina da se bavim svojim istraživanjima o kojima nemam pojma kako to drugi rade a nije ni važno pošto sam ja putopisac s referencom koje nema ni na Amazon.com međutim ni to nije važno jer sam ja svoju knjigu na koju sam dodo 'disertacija' stavio na svoju web stranicu pa prema tome ja sam bolji naućnik od tih vaših u Bosni na koje se ufatila prašina jer oni nemaju svoje web stranice sa svoim disertacijama koje jest da su objavljene u relevantnim naučnim institucijama ali to nema veze jer je ta sva nauka ionako pogrešna a moje otkriće ruši cjelokupnu dosadašnju nauku kao što su japanski podvodni gradovi već srušili svjetsku nauku jer nije bilo tektonskih poremećaja u zadnjih 12000 godina iako zvanična nauka tvrdi suprotno ali oni ne znaju jer ja znam pošto sam ja na osnovu onih malih križića u pravcu četiri glavne strane svijeta na geodetskim mapama te satelistkih snimaka koji pokazuju petostrano brdo jednakopovršinskih strana koje odstupa od pravca glavnih strana svijeta za 40 stepeni što nema veze jer geofizičke bušotine pokazuju geološke anomalije za koje pustite vi šta vam Imamović i muzejuša prićaju da su neke nadgrobne ploće međutim ja znam sto posto da je to stepenica piramide pošto pomenuta geodetska mapa tj njeni križići jasno dokazuju istok-zapad čime sam ja otkrio prvu piramidu u Evropi koja je u Visokom a poznato je da kad stavite tup žilet u piramidu da se on sam naoštri a kad stavite kilu mesa da se ono nikad ne pokvari jer su vam piramide energetske ćakre iz ćega zaključujem da su drevne civilizacije kao npr. Maje koje sam ja već proglasio civilizacijom u svojoj neobjavljenoj disertaciji bez referenci bile na višem stupnju razvoja od današnje takozvane savremene civilizacije koja jest da mi je napravila avione da ja mogu ić lećat po dunjaluku i kameru da mogu slikat piramide i još svašta nješta drugo kao npr ovaj moj šešir i čizmice od krokodilske kože što vam sve skupa dokazuje moju hipotezu da je ptica koju vidite na grani zapravo krokodil kako sam ja u mom naučnom radu i pretpostavio".

ODGOVORNO TVRDIM DA LAZES BALIJO!
hamza1

Post by hamza1 »

Ovaj "neznanje" je uzasan!!

Blatiti covjeka bez ikakvog arugmenta.

Poznajes li ga ti licno???????????
vratnik

Post by vratnik »

hamza1 wrote:
vratnik wrote:Samo me interesuje kako bi izgledali komentari superpatriota da se nekim slucajem piramida ne nadje na proljece, sto je po misljenju 36% ljudi na forumu, od kojih me par bas iznenadilo nemoguce..
To bi otprilike ovako izgledalo: Eh haj sto mene prevari, ali zasta oni naucnici (A cini mi se da jedino znanje zna sta govori) njemu povjerovase.. Pa treba im sve pare ukinuti kad svakako nista ne rade! A da su malo razmislili to bi bas bilo ocito da je nema! (zvuci poznato?).
Tek tu bi nastala smijurija!! Ponavljam: niko ozbiljan na svijetu to ne spominje posto je to velika stvar.
Ako se ispostavi da piramide nema (Piramida ili velika susnica prahistorijskog mesa, svejedno): haj sto smo mi, laici ispali naivni. Ali ako u isti red s nama stanu i nasi naucnici, profesori, onda smo stvarno za zalit. A to sto nas par i dalje ne vjeruje u supersusaru i usprkos tome se javlja treba da superpatriote raduje posto je i losa reklama dobra reklama.
Ne zaboravite kad navratite u Visoko obavezno naruciti Piramidusu...

Evo odmah da ti kazem da i ja ne vjerujem nesto puno u tu piramidu, medjutim dajem prostora da istrazuju. Nerviram me taj balinuk sto se covjeku odmah sijece grana pod nogama!!
Ako je proizvod jednoumlja sumnja u nemoguce onda bih volio da ukinu demokratiju.
Ne radi se ovdje o dokazivanju da li postoje ljevaci i desnjaci u svijetu bukava, vec o pitanju postoje li bukve recimo na sred carsije ili ne.
I to je velika razlika. Vjera u nesto nije dovoljna da se to stvori, nisam bog da kazem budi. I nisam nikom rekao da je glup (ok, znanje gubi zivce, ali me i ne cudi), samo da razmisli malo.
Evo novi primjer: Moj komsija Robert je izmislio masinu za tablete koje lijece sve bolesti. To je jednostavna masina, izgleda kao ona za fasiranje mesa samo sto se u njoj nista ne melje, vec navoj ka izlazu transportuje kuglice stiropora (najbolji je onaj baustelski) koje onda Robert ofarba u plavu boju ako su bolovi ili bolest ispod kaisa, a u crvenu ako su iznad kaisa. Lijeci sve, rak, akne, sidu, gripu pticju i nasku, pitarstvo, ma sve bolesti modernog covjeka.
Stvarno radi. Da vam posaljem nekoliko crvenih?
_galaksija

Post by _galaksija »

Man jarabi,kad cete vise zatvoriti ovu temu,postajete dosadni sa ponavljanjem jednog te istog.
Tip jeste nasao piramidu i sta sad????Boli vas cose jel trazio milion,bilion,trilion maraka....vjerovatno toliko ne bi trazio da nije 100 % siguran sta radi! 8)
hamza1

Post by hamza1 »

Bolan Vratnik na moze se ovo uporedjivati sa Robertom.
Covjek stavlja sve na kocku! Sto bi mu to trebalo???

Znam sada ce te ga pokusati opet ukaljati i reci: nema on nista da stavi na kocku, on je bez znanja, ovakav ili onakav!!

To je sve bez argumenata. Covjek ima znanja i to tvrde ljudi koji ga poznanju i koji isto tako imaju znanja puno vise od monogih kvazi intelektualaca kojima je bitno da titula dr. stoji ispred njihvog imena.
Isto tako imaju puno vise "razumjevanja" od ljudi kojima je povrijedjena njihva sujeta i njihov dosadasnji rad. Vjerujem da su takvi ljudi u stanju da vise citav dan na comp. kako bi dokazivali da S.O. nema pojma.

Zao mi je ljudi, nije istina. Ipak taj covjek ima nekih temelja, zbog kojih mu ostavljam prostor da nesmetano kopa i tek onda kada izvuce jace dokaze, da trazi NASE pare!!!!

Ja samo pokusavam da budem objektivan!
A-ZO

Post by A-ZO »

Image :D
znanje

Post by znanje »

vratnik wrote:
hamza1 wrote:, znanje gubi zivce
Otkud? Barem ja ne odgovaram na uvrede zaslijepljenih piramidaša na ovom forumu koji su me do sada nazivali "visarionovičem" i "staljinom", "budalom" i "kvazinaučnikom", "šesnaestogodišnjakom" i "starcem", "balijom" i "totalitaristom", "visokom peći" i "potrošenim", itd., a moju sumnju u varalicu proglašavali "jednoumljem", "balilukom", "totalitarizmom", "mafijašlukom", "zavišću", "ljubomorom", "bezumljem", itd.

Ko onda gubi živce? :razz:
Last edited by znanje on 11/11/2005 13:54, edited 1 time in total.
car-x

Post by car-x »

znanje wrote: Otkud? Barem ja ne odgovaram na uvrede zaslijepljenih piramidaša na ovom forumu koji su me do sada nazivali "visarionovičem" i "staljinom", "budalom" i "kvazinaučnikom", "šesnaestogodišnjakom" i "starcem", "balijom" i "totalitaristom", "visokom peći" i "potrošenim", itd., a moju sumnju u varalicu proglašavali "jednoumljem", "balilukom", "totalitarizmom", "mafijašlukom", "zavišću", "ljubomorom", "bezumljem", itd.

zaboravio si konja i mazgu druze visarionovicu..
znanje

Post by znanje »

car-x wrote:
znanje wrote: Otkud? Barem ja ne odgovaram na uvrede zaslijepljenih piramidaša na ovom forumu koji su me do sada nazivali "visarionovičem" i "staljinom", "budalom" i "kvazinaučnikom", "šesnaestogodišnjakom" i "starcem", "balijom" i "totalitaristom", "visokom peći" i "potrošenim", itd., a moju sumnju u varalicu proglašavali "jednoumljem", "balilukom", "totalitarizmom", "mafijašlukom", "zavišću", "ljubomorom", "bezumljem", itd.

Kult koji ima ovakav narod ne treba se bojati za svoju budućnost.
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

Gosp. Osmanagic je napisao
U vezi godina trajanja projekta. Na proljece ce piramida biti vidljiva i laicima kada se pazljivo rascisti nekoliko sirih sekcija zidova i monumentalnog platoa. Prvih pet godina ce obuhvatiti nekoliko najvaznijih faza ekskavacije i trajne zastite. Otkop ovakve kolosalne, a stare gradjevine ne traje samo nekoliko dana
Gosp. Osmanagichu, cijenim vash rad i trud na dokazivanju postajanje bosanske piramide i podrzavam vas 100 % u tome i zelim vam srecu i uspjeh

Mene interesuje, kako ce se piramida odkopavati na proljece ako se ne nadju finansiska sredstva , dali ste stupili u kontakt sa nekim stranim organizacijama koje mozda zele da to finansiraju ????

Ako se smije znati , sta vi planirate raditi na ovom projeku bosanska piramida toku zime do aprila, dali mislite prezentirati dokaze o postajanju piramide u drugim zemljama ????

Kolike su sanse da se pronadju finansiska sredstva za odkop na proljece ????

imao bih ja mnogo toga pitati, nadam se da ce te biti na forumu

Mnogi od nas jedva cekaju proljece i odkop, ja sam pratio svaki dan desavanja od kako ste objavili za piramidu na press koonferenciji u sarajevu

zelim vam uspjeh u radu i nadam se da ce zidovi piramide ugledati svjetlo dana na proljece
Last edited by El-bosniaco on 11/11/2005 14:00, edited 1 time in total.
A-ZO

Post by A-ZO »

:angry:
hamza1

Post by hamza1 »

znanje wrote:
vratnik wrote:
hamza1 wrote:, znanje gubi zivce
Otkud? Barem ja ne odgovaram na uvrede zaslijepljenih piramidaša na ovom forumu koji su me do sada nazivali "visarionovičem" i "staljinom", "budalom" i "kvazinaučnikom", "šesnaestogodišnjakom" i "starcem", "balijom" i "totalitaristom", "visokom peći" i "potrošenim", itd., a moju sumnju u varalicu proglašavali "jednoumljem", "balilukom", "totalitarizmom", "mafijašlukom", "zavišću", "ljubomorom", "bezumljem", itd.

Daj ne nerviraj se!!
car-x

Post by car-x »

znanje wrote:
car-x wrote:

Kult koji ima ovakav narod ne treba se bojati za svoju budućnost.
kult?

kult znanja?
Locked