None me zaboliše od slinog skakutanja....pape wrote:FortunaBela wrote:Pape, skakučem li ja još?....Jos samo malo skakuci. Priprema se nova postava.
SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
-
FortunaBela
- manijak1
Jebi ga sad
skači po spužvi

-
FortunaBela
Mogu li je za Haiti, baš bi mi fino stajala ona suknjica....pape wrote:FortunaBela wrote:Pape, skakučem li ja još?....Jos samo malo skakuci. Priprema se nova postava.
- stella_k
Pa dobro, drage kolege, sta ce biti sa mnom...?
Niti jedni ambasadorsko mjesto, nikakva odgovorna pozicija po mojoj mjeri, bas nista....
Jel moze nesto vezano za multireligijska pitanja u miloj nam Domovini??[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/closed-topic.gif[/img]
Niti jedni ambasadorsko mjesto, nikakva odgovorna pozicija po mojoj mjeri, bas nista....
Jel moze nesto vezano za multireligijska pitanja u miloj nam Domovini??[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/closed-topic.gif[/img]
-
FortunaBela
To sa tim kokosom mi zvuči vrlo, vrlo zanimljivo..... 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#1012 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
................................................................................ SARAJEVO - X ... PARLAMENT
.................................................................................................................

.....................................................................
................................................................... Hrlek ....................................... Bolek ....................................... Srlek
.......................................................................................................... tajnice i sekretarice
.................................................................
........................................
.................................. 
......................................... "Ugrozeni, ... nepravda!!!" ....... "Polahko ba, ... kahvenisem." ......... "Ne znas kucat, ... bre!"
.......................................... desnica: ........................................ Anarhisti:
............................
... Stranka: ........................................... Zreli
..................................... SSVZDM5min. ................................... dajdzarile
.......................................... Skljoco
........................................................................................................................................................ Ambasadori:
... 
...
...
...
...
Lace..(nk)...... Jamajka ................
...
...
...
Sorge_Sa - brko ..(lc).. Turska ....
...
...
................
...
...
...
....................
...
..
...
....................
...
...
...
.........
...
...
...
...........................
...
...
...
.........
...
m. u cizmama SUSPENDOVANA!....
...
...
.....................................
...
... ..........................................................................................
...
... ..........................................................................................
...
... ...................................................................................... Predsjedavajuci vijeca ministara - PREMIJER:
............................................................................................................. UPRAZNJENO
..............................

....................................................................................................

...............................

........................... Vijece ministara: ................................................... Parlamentarne komisije: .............................................
................... -Komisija za antisihirbasku borbu: - Damkan 
.................. -Komisija za odnose sa njeznijim spolom: - Horns&drums
.......... -Komisija za medjuvjerski dijalog o pekmezu: - Novalic, Car-x
...-Komisija "za penzionerima klepiti peMziju": - Harris303 
...................................................................................... -Komisija za ignorisanje poljoprivrednika: - Stochar
...................................................................................... -Komisija za bunkere, trezore, capljinske mostove, manastire, trapove za krompir,
....................................................................................... golfove dvojke, nanotehnologije. - (konkurs otvoren)
.........................................................................
.. -Komisija za aerodromska pitanja
: - (konkurs zatvoren)........................................................................................ -
- , odlukom iz Visokog, ... SUSPENDOVANO !!!...........................................................................
- Komisija za izgradnju sakralnih objekata - JBT..........................................................................
- Komisija za razbijanje sexualnih tabua - anais_nin, flora.sa i tigris.......................................................................................

................................................................................................................................ Cheerleaders grupa - "69"
Himera ... brojac glasova ...................................................................................................
... micikaQler ... diler kikirikija i kospica ...
............................................................
... bjacinjo ................
... reiLucy01 ... dilerka boba i trave ...
................................
. Sicky .........................
... bug .................
... MeldinaMahalac ... glavni izbacivac ...
....................................
.. glumica ....................
.. sojka ...................
.. SoulSista................................................................
..................................................
.. virgo .....................
.. zili....................................................................................................................................................
.. sickyCheerleadersice u prichuvi: - .....
.....
.....
.....
.....
.........
... victory........................................................... seka ...... Edit ..... Gazz ..... debela ... Zlata
BaykoNoor ... riznicar ...................................................................................... mjesto pod crvenim kandiljom ...
... UPRAZNJENO-
Kwaheri
pape...dzibuti, kralju gdje ga iskopa...
hvala, hvala...
nego...vezano za post o mojoj prekomandi...bash me cudi od tebe...
.. cecenija i irska...dvije geografski prelijepe zemlje...a tek historija
, narod neki cudan i divan...ne da se pod noge...ishla bih tamo da ucim, nisam ja od ovih koji bi samo da dnevnice kupe
josh cacevinu rasprodajem, nije hicha

.. cecenija i irska...dvije geografski prelijepe zemlje...a tek historija
- pape
zena wrote:pape...dzibuti, kralju gdje ga iskopa...hvala, hvala...
![]()
.. cecenija i irska...dvije geografski prelijepe zemlje...a tek historija, narod neki cudan i divan...ne da se pod noge...ishla bih tamo da ucim, nisam ja od ovih koji bi samo da dnevnice kupe
![]()
Ali, .... vidim ja, ... vidim sta bi ti, ...
-
Kwaheri
pape wrote:zena wrote:pape...dzibuti, kralju gdje ga iskopa...hvala, hvala...
![]()
.. cecenija i irska...dvije geografski prelijepe zemlje...a tek historija, narod neki cudan i divan...ne da se pod noge...ishla bih tamo da ucim, nisam ja od ovih koji bi samo da dnevnice kupe
![]()
Pa rekla si da neces medju nase izbjeglice, ... u Dzibutiju ih nema garant.
![]()
Za Ceceniju i Irsku, ... nemoj bona ne bila, ... nije ti ovdje bilo dosta belaja i tuge?
Ali, .... vidim ja, ... vidim sta bi ti, ...... k`o velis, ... umrla Majka Tereza, ... pa valja je neko naslijediti.
![]()
![]()
![]()
hvala pape... noga ti se pozlatila
- pape
Saian wrote:Pape 'zelo te ovo pravo, gledaj ti samo osjechaja za detalje
![]()
sta bi samo s goblenom napravio
![]()
dobro izgleda fakat
Ne bih ga mjenjao za Rembrandta.
Last edited by pape on 16/10/2005 22:03, edited 1 time in total.
- pape
sorge_sa wrote:zato su sve Makaranke ko goblen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...thanks to Pape
![]()
![]()
![]()
Singerica mi nije bila ravna.
- Saian
pape wrote:sorge_sa wrote:zato su sve Makaranke ko goblen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...thanks to Pape
![]()
![]()
![]()
Vasa ekselencijo, ... godpodine ambasadore u Turskoj, ... da vi znate kako se tamo u Makarskoj svojevremeno shtepalo.
![]()
Last edited by Saian on 16/10/2005 22:14, edited 1 time in total.
- pape
Harrys wrote:Pape,koliko se para potrosi u Zenevi i o Zenevi
a onda neki Kiribati,nikad cuo.
![]()
Jos ne shvatas ciljeve naseg MIP-a.
Cilj je otici u misiju, da ti bude lijepo, dobro i parali, a ne da nesto moras - gluho bilo - uraditi.
Zato, ... shuti, ... sjedi gdje si, ... pishi joj pjesme o zvjezdicama i ne daj astronomu da miruje.
- sorge_sa
Autor: pape Poslano: 16. oct. 2005. 21:06
sorge_sa (citat):
zato su sve Makaranke ko goblen ...thanks to Pape
Vasa ekselencijo, ... godpodine ambasadore u Turskoj, ... da vi znate kako se tamo u Makarskoj svojevremeno shtepalo.
prije ce biti BAGAT......ona u ormaru........sa onom pedalom dole
-
Harrys
Vidim ja da ti se svidja ta pjesmica,cesto je ponavljas,mora da te podsjeca na djecacko doba i pjevanje.pape wrote:Harrys wrote:Pape,koliko se para potrosi u Zenevi i o Zenevi
a onda neki Kiribati,nikad cuo.
![]()
E jesi ti cudno mille.
![]()
Jos ne shvatas ciljeve naseg MIP-a.
Cilj je otici u misiju, da ti bude lijepo, dobro i parali, a ne da nesto moras - gluho bilo - uraditi.
Zato, ... shuti, ... sjedi gdje si, ... pishi joj pjesme o zvjezdicama i ne daj astronomu da miruje.
- pape
Harrys wrote: Vidim ja da ti se svidja ta pjesmica,cesto je ponavljas,mora da te podsjeca na djecacko doba i pjevanje.![]()
Da su pice zvjezdice
sve bi chune astronomi bili
Mi smo ti pjevali prosto, ... onako iz duse:
Mala moja evo ti ga evo
pa sa njega gledaj Sarajevo