SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li mislite da ste adekvatno rasporedjeni?

Da.
28
34%
Ne.
54
66%

Total votes: 82

FortunaBela

Post by FortunaBela »

pape wrote:
FortunaBela wrote:Pape, skakučem li ja još?.... :roll:
:roll: Jos samo malo skakuci. Priprema se nova postava. :zzzz:
None me zaboliše od slinog skakutanja.... :roll:
manijak1

Post by manijak1 »

Jebi ga sad :D :D skači po spužvi :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Nema spužve.... :roll:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

pape wrote:
FortunaBela wrote:Pape, skakučem li ja još?.... :roll:
:roll: Jos samo malo skakuci. Priprema se nova postava. :zzzz:
Mogu li je za Haiti, baš bi mi fino stajala ona suknjica.... :roll:
Toozla

Post by Toozla »

...Pape, ja sam vec sredio garantno pismo i vizu..... :D :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Jel to radi suknjice.... :roll:
stella_k

Post by stella_k »

Pa dobro, drage kolege, sta ce biti sa mnom...?
Niti jedni ambasadorsko mjesto, nikakva odgovorna pozicija po mojoj mjeri, bas nista....
Jel moze nesto vezano za multireligijska pitanja u miloj nam Domovini??[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/closed-topic.gif[/img]
Toozla

Post by Toozla »

FortunaBela wrote:Jel to radi suknjice.... :roll:
....nije....neces u suknjici po plazama hodati.... :D ....ovdje je vruce... :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Ima tu nešto.... :roll:
Toozla

Post by Toozla »

....naravno da ima....po plazama imas skoljki, racica, palmi.....samo se moras paziti kokosa....padaju iz vedra neba.... :D :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

To sa tim kokosom mi zvuči vrlo, vrlo zanimljivo..... :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#1012 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by pape »

:oops: UPDATE, .... na uvodnom postu - samo za Vas. :-)
................................................................................ SARAJEVO - X ... PARLAMENT
................................................................................................................. Image
..................................................................... :( ............................................. :D ............................................ :oops:
................................................................... Hrlek ....................................... Bolek ....................................... Srlek

.......................................................................................................... tajnice i sekretarice

................................................................. Image ........................................ Image .................................. Image
......................................... "Ugrozeni, ... nepravda!!!" ....... "Polahko ba, ... kahvenisem." ......... "Ne znas kucat, ... bre!"

.......................................... desnica: ........................................ Anarhisti:
............................Image... Stranka: ........................................... Zreli Image
..................................... SSVZDM5min. ................................... dajdzarile
.......................................... Skljoco

........................................................................................................................................................ Ambasadori:

Image... :kravata: Bobi..(lc).. Kaymanski otoci ..................ImageImage... :kravata: hananah ..(nk).. regija Sandzak ..... Image... :kravata: zoom66 ..(nk).. Danska
Image... :kravata: Ciciban ..(d).. Svaziland................................Image... :kravata: Image Lace..(nk)...... Jamajka ................ Image ...:kravata: mraVOjed ..(lc).. Mauricijus
Image... :kravata: Prenj .. (l).. Komori.........................................Image... :kravata: ImageSorge_Sa - brko ..(lc).. Turska .... Image... :kravata: Pitt ..(l)... USA
Image... :kravata: danas..(l)..... Portoriko Image................ Image... :kravata: The Fluid ..(lc)..UN ............................ Image... :kravata: manijak1 ..(dc).. SCG
Image... :kravata: Novi_Nick..(l).. TanzaniaImage....................Image... :kravata: Ake ..(ud).. Iran .................................... Image.. :kravata: umro je mostar ..(ul).. Kuba
Image... :kravata: komi..(d).. TurkmenistanImage....................Image... :kravata: A ..(l). Mongolija ..................................Image... :kravata: Gavrilo..(nk).. Avganistan
Image... :kravata: Fortuna & Harrys..(lc)..Kiribati Image......... Image... :kravata: Saian ..(lc).. Holandija ...................... Image... :kravata: hrasno38 ..(lc) .. Filipini
Image... :kravata: morti..(l)..Monaco.....Image........................... Image... :kravata: Vodenjak ..(l) .. Sejsheli ....................Image... :kravata: zena ..(lc) .. Dzibuti
Image... :kravata: stella_k..(l) .. Barbados.. Image......... Image... Image m. u cizmama SUSPENDOVANA!.... Image... :kravata: Becho ..(dc) .. Svicarska
Image... :kravata: Zox..(l).. Italija Image..................................... Image... :kravata: Toozla .. (lc) .. Haiti .............................Image... :kravata: edu .. (d) .. Burundi
.......................................................................................... Image... :kravata: kekec .. (lc) .. Bahami ........................ Image... :kravata: Zadig .. (l) .. Bermuda
.......................................................................................... Image... :kravata: vodolija33 .. (dc) .. Angola ................ Image... :kravata: car-x .. (dc) .. Austrija

...................................................................................... Predsjedavajuci vijeca ministara - PREMIJER:
............................................................................................................. UPRAZNJENO
.............................. Image
....................................................................................................Image
...............................Image

........................... Vijece ministara: ................................................... Parlamentarne komisije: .............................................
8) nineac ... Ministar za saobracaj........Image................... -Komisija za antisihirbasku borbu: - Damkan Image
8) mrak ...... doministar za dvotockase.Image.................. -Komisija za odnose sa njeznijim spolom: - Horns&drums
8) rajvosa .. doministar za zracni saobracaj Image.......... -Komisija za medjuvjerski dijalog o pekmezu: - Novalic, Car-xImage
8) (mjesto upraznjeno).. ministarstvo za obrazovanje i kulturu
8) sumnja..Koi doministar za jezicka pitanjaImage...-Komisija "za penzionerima klepiti peMziju": - Harris303 Image
...................................................................................... -Komisija za ignorisanje poljoprivrednika: - Stochar
...................................................................................... -Komisija za bunkere, trezore, capljinske mostove, manastire, trapove za krompir,
....................................................................................... golfove dvojke, nanotehnologije. - (konkurs otvoren)
......................................................................... Image.. -Komisija za aerodromska pitanja Image: - (konkurs zatvoren)
........................................................................................ - Image - , odlukom iz Visokog, ... SUSPENDOVANO !!!

...........................................................................Image - Komisija za izgradnju sakralnih objekata - JBT
.......................................................................... Image - Komisija za razbijanje sexualnih tabua - anais_nin, flora.sa i tigris
.......................................................................................Image
................................................................................................................................ Cheerleaders grupa - "69"

Himera ... brojac glasova ................................................................................................... Image ... micika
Qler ... diler kikirikija i kospica ... Image............................................................ Image ... bjacinjo ................ Image ... rei
Lucy01 ... dilerka boba i trave ... Image................................ Image . Sicky ......................... Image ... bug ................. Image ... Meldina
Mahalac ... glavni izbacivac ...Image ....................................Image .. glumica .................... Image .. sojka ................... Image .. SoulSista
................................................................ Image.................................................. Image .. virgo ..................... Image .. zili
.................................................................................................................................................... Image .. sicky
Cheerleadersice u prichuvi: - ..... Image..... Image..... Image..... Image..... Image ......... Image ... victory
........................................................... seka ...... Edit ..... Gazz ..... debela ... Zlata
BaykoNoor ... riznicar ...................................................................................... mjesto pod crvenim kandiljom ... Image ... UPRAZNJENO
Kwaheri

Post by Kwaheri »

pape...dzibuti, kralju gdje ga iskopa... :lol: hvala, hvala... :thumbup:
nego...vezano za post o mojoj prekomandi...bash me cudi od tebe...
.. cecenija i irska...dvije geografski prelijepe zemlje...a tek historija :), narod neki cudan i divan...ne da se pod noge...ishla bih tamo da ucim, nisam ja od ovih koji bi samo da dnevnice kupe 8-) josh cacevinu rasprodajem, nije hicha ;-)
:bih:
pape

Post by pape »

zena wrote:pape...dzibuti, kralju gdje ga iskopa... :lol: hvala, hvala... :thumbup:
.. cecenija i irska...dvije geografski prelijepe zemlje...a tek historija :), narod neki cudan i divan...ne da se pod noge...ishla bih tamo da ucim, nisam ja od ovih koji bi samo da dnevnice kupe 8-) josh cacevinu rasprodajem, nije hicha ;-)
:roll: Pa rekla si da neces medju nase izbjeglice, ... u Dzibutiju ih nema garant. :roll:
:) Za Ceceniju i Irsku, ... nemoj bona ne bila, ... nije ti ovdje bilo dosta belaja i tuge?
Ali, .... vidim ja, ... vidim sta bi ti, ... :) ... k`o velis, ... umrla Majka Tereza, ... pa valja je neko naslijediti. :-) :zzzz:
:bih: :wink:
Saian

Post by Saian »

Pape 'zelo te ovo pravo :D, gledaj ti samo osjechaja za detalje :D :D sta bi samo s goblenom napravio :D :D dobro izgleda fakat
Kwaheri

Post by Kwaheri »

pape wrote:
zena wrote:pape...dzibuti, kralju gdje ga iskopa... :lol: hvala, hvala... :thumbup:
:roll: Pa rekla si da neces medju nase izbjeglice, ... u Dzibutiju ih nema garant. :roll:
:) Za Ceceniju i Irsku, ... nemoj bona ne bila, ... nije ti ovdje bilo dosta belaja i tuge?
Ali, .... vidim ja, ... vidim sta bi ti, ... :) ... k`o velis, ... umrla Majka Tereza, ... pa valja je neko naslijediti. :-) :zzzz:
:bih: :wink:
:lol: ćitash me ko bukwar :D
hvala pape... noga ti se pozlatila :)
sorge_sa

Post by sorge_sa »

zato su sve Makaranke ko goblen :D :P :lol: 8) :razz: :oops: ...thanks to Pape :lol: :P :-D :)
pape

Post by pape »

Saian wrote:Pape 'zelo te ovo pravo :D, gledaj ti samo osjechaja za detalje :D :D sta bi samo s goblenom napravio :D :D dobro izgleda fakat
:-) Eh, ... moj Saiane, .... davno sam ja goblene apsolvirao. :oops: Kad se rastavis, pretvaras se u umjetnika. :lol:
:D Da mi samo vidis goblena na zidu, ... :zzzz: ... moj rucni rad, ... moje remek-djelo. :-) Motiv - Josip Broz Tito, .... i to sa potpisom. :-)
Ne bih ga mjenjao za Rembrandta. :D
Last edited by pape on 16/10/2005 22:03, edited 1 time in total.
Harrys

Post by Harrys »

:D Pape,koliko se para potrosi u Zenevi i o Zenevi :D a onda neki Kiribati,nikad cuo. :lol: :lol:
pape

Post by pape »

sorge_sa wrote:zato su sve Makaranke ko goblen :D :P :lol: 8) :razz: :oops: ...thanks to Pape :lol: :P :-D :)
:) Vasa ekselencijo, ... godpodine ambasadore u Turskoj, ... da vi znate kako se tamo u Makarskoj svojevremeno shtepalo. :-)
Singerica mi nije bila ravna. :zzzz:
Saian

Post by Saian »

pape wrote:
sorge_sa wrote:zato su sve Makaranke ko goblen :D :P :lol: 8) :razz: :oops: ...thanks to Pape :lol: :P :-D :)
:) Vasa ekselencijo, ... godpodine ambasadore u Turskoj, ... da vi znate kako se tamo u Makarskoj svojevremeno shtepalo. :-)
Singerica mi nije bila ravna. :zzzz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma lood je ovaj forum :D :D imam u glavi Pacina ispod Biokova, kako odlazi u suton :D :D :D
Last edited by Saian on 16/10/2005 22:14, edited 1 time in total.
pape

Post by pape »

Harrys wrote::D Pape,koliko se para potrosi u Zenevi i o Zenevi :D a onda neki Kiribati,nikad cuo. :lol: :lol:
:roll: E jesi ti cudno mille. :roll:
Jos ne shvatas ciljeve naseg MIP-a.
Cilj je otici u misiju, da ti bude lijepo, dobro i parali, a ne da nesto moras - gluho bilo - uraditi.
Zato, ... shuti, ... sjedi gdje si, ... pishi joj pjesme o zvjezdicama i ne daj astronomu da miruje. :oops:
sorge_sa

Post by sorge_sa »

Autor: pape Poslano: 16. oct. 2005. 21:06
sorge_sa (citat):
zato su sve Makaranke ko goblen ...thanks to Pape

Vasa ekselencijo, ... godpodine ambasadore u Turskoj, ... da vi znate kako se tamo u Makarskoj svojevremeno shtepalo.
Singerica mi nije bila ravna.

prije ce biti BAGAT......ona u ormaru........sa onom pedalom dole :D :P :oops: :lol: :-D
Harrys

Post by Harrys »

pape wrote:
Harrys wrote::D Pape,koliko se para potrosi u Zenevi i o Zenevi :D a onda neki Kiribati,nikad cuo. :lol: :lol:
:roll: E jesi ti cudno mille. :roll:
Jos ne shvatas ciljeve naseg MIP-a.
Cilj je otici u misiju, da ti bude lijepo, dobro i parali, a ne da nesto moras - gluho bilo - uraditi.
Zato, ... shuti, ... sjedi gdje si, ... pishi joj pjesme o zvjezdicama i ne daj astronomu da miruje. :oops:
Vidim ja da ti se svidja ta pjesmica,cesto je ponavljas,mora da te podsjeca na djecacko doba i pjevanje. :lol: :lol:
pape

Post by pape »

Harrys wrote: Vidim ja da ti se svidja ta pjesmica,cesto je ponavljas,mora da te podsjeca na djecacko doba i pjevanje. :lol: :lol:
:-) Eh Hare, ... kad sam ja djecak bio, ni pjesme nisu bile sofisticirane kao ova tvoja: :oops:

Da su pice zvjezdice
sve bi chune astronomi bili

Mi smo ti pjevali prosto, ... onako iz duse: :zzzz:

Mala moja evo ti ga evo
pa sa njega gledaj Sarajevo
Locked