GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DebelinJoe

#1001 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by DebelinJoe »

Tromblon

#1002 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by Tromblon »

dječak sa šibicama wrote: 26/06/2024 17:30 Nije se samo Mitrovic pobunio, jos nekoliko njih je opalilo bojkot Piksija.

Inace nikad mi nece biti jasno po cemu je to Piksi "jedan od najboljih igraca svih vremena sa ovih prostora", vecinu karijere proveo u Japanu, jedino sto je bio "zvezdina zvezda" takvi su medijski propagirani ko da su bozanstva, u onoj drzavi.
Kazu i da je najbolji svih vremena, nidze veze. Modric sa zlatnom loptom bez konkurencije broj jedan, iza njega po meni Susic jer je i znao lopte i bio zvijezda u Francuskoj, a iza njega ili mozda ispred njega Savicevic koji je grmio tada najjacom ligom svijeta i bio prva zvijezda superjakog Milana, prvaka Europe u ta vremena. Il Genio su ga zvali. Cak bi i Mijatovica ubacio tu, ispred Stojkovica.
Stomak mi se okrene od muke kad čujem da pixi naj ili jedan od naj. Lik bio rezerva u marseju. Zvezda ga proda i osvoji kup šampiona. Onaj trenutak inspiracije protiv španije jedino što se pamti o njemu.

Samo u 80im je bilo najmanje 10 boljih od njega. Pape, savičević, boban, prosinečki, baka, mijatović, mihajlović, jugović, ivan gudelj... O starijim generacijama da ne govorim.
radostan dan

#1003 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by radostan dan »

I Pudar je bio bolji od njega...
doboj71

#1004 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by doboj71 »

JohnnyS wrote: 27/06/2024 09:32
Bobi wrote: 27/06/2024 08:22 "Kad smo izašli iz tunela, avion je bio njemački. Kasnije smo saznali da je registriran na hrvatskom"
Tako je angažirana kompanija iz Njemačke, avion je bio njemački, međutim ispostavilo se, a mi to nismo znali... Mi smo u avion ulazili kroz tunel, kad smo izašli avion je bio njemački, a izbrendiran našim bojama u unutrašnjosti. Kasnije smo u avionu saznali da je bio registriran na hrvatskom."

Zatim je komentirao navode da neki igrači nisu željeli ući u avion kada su vidjeli da je hrvatski: "Nitko nije znao tko je ušao u avion, nitko nije mogao ni pretpostaviti. Ne krivim ni menadžere jer to nisu znali. To se nikako nije moglo vidjeti. Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao generalni tajnik prihvaćam odgovornost, nema nikakvih problema."
Index.hr

Znači zločesti Nijemci podvalili avion registrovan u Hrvatskoj :D, jel ima slika tog fatalnog zrakpolova :D ?
Nemačko-ustaška zavera opet
A Vatikan?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#1005 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by sime_cipol »

Image
radostan dan

#1006 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by radostan dan »

Loše odrađeno...
Na slici je trebao da bude Pantelija, a Piksi da čita testament.
Ovako je ispalo da Piksi poručuje Pavlu da je loš trener.

Ako se već pomučio oko fotošopa, autor je trebao da izmeni samo tekst. Znači da ostane Piksi na slici, a tekst da ide - ...jer ja deco u vas nemam poverenja.
Tako bi ispalo da se obraća ekipi.

No, sve jedno, ovo bi bilo primerenije i prava istina -

Edin H.

#1007 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by Edin H. »

radostan dan wrote: 27/06/2024 16:42 I Pudar je bio bolji od njega...
Velibor ili Ivan? :oops:
radostan dan

#1008 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by radostan dan »

Edin H. wrote: 28/06/2024 19:07
radostan dan wrote: 27/06/2024 16:42 I Pudar je bio bolji od njega...
Velibor ili Ivan? :oops:
Ivan.
radostan dan

#1009 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija

Post by radostan dan »

radostan dan wrote: 26/06/2024 17:16 Ja pak mislim da je Srbija odigrala taktički odlično i da je uspjela da zbuni protivnike.
Da podsjetim na ovaj post...
Englezi se još nisu oporavili, vjerovatno i neće.
Locked