Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tad nekad su prvobitno bili bitni vizuelni kriteriji.
Tako je bilo i sa sadašnjom izabranicom.
Naravno, poslije je slijedilo upoznavanje koje je trajalo tri godine.
Sigurno da ne bi bilo ništa od braka da je to samo bila fizički lijepa osoba bez karaktera i osobina kao ličnosti koja mi odgovara.
Kriteriji kao kriteriji su individualni...znaš kako ide, ja, recimo, često kažem da su mi crnke u prednosti nad plavušama, nekako su unikatnije, neko drugi se vodi time da žena treba imati velike ( . ) ( . ), nekom je bitno da je elokventna, pametna, emancipovana, a opet ima i onaj što traži sve to zajedno.
Dino34 wrote:A šta veliš za onu narodnu(mušku) mudrost koja kaže, dovedi mladu da je možeš vaspitat kako hoćeš?
Mislim da su to tekovine prošlih vremena.
Možeš probati, ali evo ukratko kako ćeš proći - naFataćeš kakvu mladu sa 18-19 godina i sa 35 i troje djece ćete se razvesti.
Tomahawk11 wrote:Možeš probati, ali evo ukratko kako ćeš proći - naFataćeš kakvu mladu sa 18-19 godina i sa 35 i troje djece ćete se razvesti.
Zašto bi se razvodili kad voli ono što on voli?
Ps.
Nisi odgovorio na drugo pitanje.
Zato što bi ona s 35 skontala da se zajebala s tim što ti je dopustila da je odgajaš. Nekad je to prolazilo, danas tako završava.
Zato i kažem da su se vremena promijenila i da je to danas pogrešno.
Nisu ovo neke moje floskukle nego činjenice iz okruženja.
Dino34 wrote:Da ne daj bože dođe do razvoda i da tražiš drugu, šta bi te odbilo od neke djevojke koja ti se svidjela na prvi pogled?
Neka njena osobina koju bih otkirio na drugi pogled.
Međutim, do tog neće doći. Ja sam ti pingvin u tijelu čovjeka
Tomahawk11 wrote:Zato što bi ona s 35 skontala da se zajebala s tim što ti je dopustila da je odgajaš
Al neće skontat. Ona će biti ta koja odlučuje tj bira/radi ono što želi.
Sad, ne mora saznat da su tri prijedloga od kojih je birala ustvari tvoji prijedlozi i sve što izabere, tebi je dobro
Tomahawk11 wrote:Zato što bi ona s 35 skontala da se zajebala s tim što ti je dopustila da je odgajaš
Al neće skontat. Ona će biti ta koja odlučuje tj bira/radi ono što želi.
Sad, ne mora saznat da su tri prijedloga od kojih je birala ustvari tvoji prijedlozi i sve što izabere, tebi je dobro
Kontam te, imaš samopouzdanje i misliš da će to ići u tom smjeru.
Ipak, mislim da si naivan i da potcjenjuješ. Obiće ti se to u glavu.
Najbolje da nađeš kakvu, kako ti reče, za oblikovanje po svom.
I da mi obavezno javiš za 15-ak godina jeste li još uvijek zajedno