RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
seln

#1001 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by seln »

Maraschino wrote:
Otto_13 wrote: Bio je cijeli put od Dubrava do Tuzle blokiran jedinicama PL i TO . Sa svih strana pored puta . Onda su detonirali mine koje su ostavili na aerodrumu . Bila je i neka kolona koja je 16. maja prošla kroz Tuzlu sad nisam siguran dali je sa Ozrena ili iz pravca Doboja
Da ne ulazimo sbkb ali znam da situacija nije bila bas povoljna da se cacka aerodrom.
Tih dana mi nismo bili svjeni koliko smo slabi vec naprotiv to nas je drzalo.

jbga, bilo proslo i ne ponovilo se.
Mi smo vec bili svjesni koliko smo slabi, jer smo vec prije toga naribani na liniji... ali, sta je tu je.
Zalegnes, pucas, nadas se da te nece pogoditi...
Maraschino

#1002 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Maraschino »

seln wrote:
Maraschino wrote: Da ne ulazimo sbkb ali znam da situacija nije bila bas povoljna da se cacka aerodrom.
Tih dana mi nismo bili svjeni koliko smo slabi vec naprotiv to nas je drzalo.

jbga, bilo proslo i ne ponovilo se.
Mi smo vec bili svjesni koliko smo slabi, jer smo vec prije toga naribani na liniji... ali, sta je tu je.
Zalegnes, pucas, nadas se da te nece pogoditi...
Mi smo bil zadovoljni bilo cime jer nismo mogli da biramo.

Biti na liniji i pruziti otpor dobro naoruzanom neprijatelju u takvim uslovima naziva se patriotizam, hrabrost,ludost ili sve po malo.
nepoznati988

#1003 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by nepoznati988 »

santo gral wrote:Ne bih da smetam, al evo citam Klix objavio , kaze zastupnici u zastupnickom domu u mjesecu Sijecnju nisu imali niti jedan sastanak a uzeli prosjecno 4 tisuce maraka plate.

...Vjerovatno i oni nedje trune sa pricom "i krv svoju za zemlju moju" ---Ma nebitno ovo, jebo ove...
Nego sta kazete, tenkovi u Tuzli a granate u Doboju ?
sine Bošnjacima nije problem napraviti granatu, a tenkove jeste. prema tome haj malo opet razmisli.
decembar2017

#1004 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Vidim da se zbijaju sale pa da ponovim jednu iz Sarajeva aprila 1992 kada je Drina vec uveliko krvarila:
" U Sarajevu ne moze biti gradjanskog rata , to se samo seljaci biju " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
decembar2017

#1005 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Ili mozemo jos , pricalo se kao ozbiljne ali ispale sala:

Nece biti rata u Bosni jer :

- Nece komsija na komsiju
- To samo politicari zakuhavaju da bi mogli da kradu
- Niko nije lud da se bori za politicare
- Ljubav i bratstvo i jedinstvo ce sve da pobijede
- Mahanjem slikama Tite i jugoslovenskim zastavama dajemo otpor ratu
- Nece dati UN,NATO, EU da se u Bosni zarati

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
decembar2017

#1006 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Ili mozemo i onu koja je bila kao sala ali neki bili glupi pa povjerovali :

"Ako se i zapuca , to ce trajati nekoliko dana ili sedmica i svako ko se prihvati puske ce da ima dozivotnu boracku penziju pa hajde da iskoristimo sansu "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
decembar2017

#1007 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Grohotom se smijem na te iz 90-ih kao i na ove danasnje

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1008 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Staro je to, ima li šta aktuelno?
bunk

#1009 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by bunk »

Mozel ova cuh je jucer na "vestima" prCdenik himself:
"necemo u NATO jer ga se plasimo"
:mrgreen:
decembar2017

#1010 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Tomahawk11 wrote:Staro je to, ima li šta aktuelno?
aktuelnih je puna tema, samo sto je najveca sala sto su i te aktuelne vecinom kopije ovih iz 90-ih
PM72

#1011 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

Na Vracama nigdje nikog od MUP-a RS a na Dobrinji patrola u Ford Fokusu ,simpatična plavka zaustavlja i kontroliše vozila a neki mlad slunto pored nje.Nemaju pušaka ako interesuje internet gazije,da ne dobijaju proljev od izvirivanja iza zgrada...
славянин

#1012 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by славянин »

PM72 wrote:
Na Vracama nigdje nikog od MUP-a RS a na Dobrinji patrola u Ford Fokusu ,simpatična plavka zaustavlja i kontroliše vozila a neki mlad slunto pored nje.Nemaju pušaka ako interesuje internet gazije,da ne dobijaju proljev od izvirivanja iza zgrada...
Evo me u neprijateljskom dijelu dobrinje - osmatram neupadljivo - ima neka crnka opasna sjedi sa dvije jaranice - cekam signal orla.
insomnia78

#1014 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

sumirprimus wrote:
daddy-kool wrote:Dok se svi fino raspoređuju, da se i ja prijavim da sam spreman preuzeti dužnosti u civilim strukturama komandog lanca OS BiH.
Krasi me odlučnost, djelovanje po zakonu i ustavu, patriotski duh.
Pobjedu garantujem.
ubijo se za hvoa
:lol:
славянин

#1015 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by славянин »

PM72 wrote:
Razumio ! Soko se povlaci :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1016 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

PM72 wrote:
Image
PM72

#1017 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

Ne možeš biti ispred prvih crta bojišnice i biti duboko u neprijateljskoj teritoriji.Kad odeš recimo na Jahorinu ili Tvrdimiće onda su u dubokoj neprijateljskoj pozadini. ;-)
usput,valjda si ponio dovoljno airsoft boba. :D ako te otkriju mrski republikanci.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1018 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

Džabe mu airsoft, ako ga zaskoče ovi sa pejntbolom.
insomnia78

#1019 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Nece njega. On ima trobojku
insomnia78

#1020 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Al pazi nadrealne scene. Lika banuju trajno zato sto je vrjedjao Bosnjake na jebenoj temi o tenisu. Ponovo se registruje i sad nastavlja u revijalnom tonu. Ovaj jos ćućori s njim haha hihi. Bajagi moderator
Tomahawk11
Globalni moderator

#1021 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

insomnia78 wrote:Al pazi nadrealne scene. Lika banuju trajno zato sto je vrjedjao Bosnjake na jebenoj temi o tenisu. Ponovo se registruje i sad nastavlja u revijalnom tonu. Ovaj jos ćućori s njim haha hihi. Bajagi moderator
Tetka, prijavi šta ti god smeta, skini mi se s grbače.
Ili traži ti da budeš moderator, pa vrši inkviziciju, ganjaj forumaše, banuj.
insomnia78

#1022 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

santo gral wrote:
insomnia78 wrote:Al pazi nadrealne scene. Lika banuju trajno zato sto je vrjedjao Bosnjake na jebenoj temi o tenisu. Ponovo se registruje i sad nastavlja u revijalnom tonu. Ovaj jos ćućori s njim haha hihi. Bajagi moderator
Aj mi molim te nadji to gdje sam banovan?
Jesam nesto izmislio
insomnia78

#1023 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Tomahawk11 wrote:
Tetka, prijavi šta ti god smeta, skini mi se s grbače.
Ili traži ti da budeš moderator, pa vrši inkviziciju, ganjaj forumaše, banuj.
Cemu onda uopste banovati nakog kad de njih 90% ponovo prijavi i nastavi pisati iako svi znaju o cemu se radi?
Cuj tetka, kak’e su to “prozivke”
insomnia78

#1024 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

santo gral wrote:
Aj mi molim te nadji to gdje sam banovan?
Evo ro’ćko
Doduše zajeb’o sam se. Tu još nisi bio trajno
Image
BHCluster

#1025 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by BHCluster »

insomnia78 wrote:Nece njega. On ima trobojku
:lol:
Locked