ja to ne pijem ni kad mi džaba donesu. odjebem u startu.Tomahawk11 wrote:Realno, tamni Tomislav nema konkurenciju na cijelom Balkanu. One žuje i to ne valja ništa.Streptokok wrote: bolja je iz hrvatske makar i konjska mokraća bila. logično.
Mada u posljednje vrijeme samo Erdinger svijetli popijem.
Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- Streptokok
#1001 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- MarlboroGold
#1002 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Tomislav je odlično. Dodao bih još paulaner.
Nekad mi i nikšičko tamno zna leći...
Nekad mi i nikšičko tamno zna leći...
- MarlboroGold
#1003 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Neinsumirprimus wrote:ovo se samo krvlju moze saprati, povuci receno!MarlboroGold wrote:Ima nas i u BiH koji sarajevsko bojkotujemo... stvarno je jedno od najgorih piva, a odmah iza je i tuzlansko.
Kad mi tuzlak kaže nema ništa bolje od tuzlanskog...
domaca i svjeza piva je najbolja piva bilo i ostalo
- Rugafet
- beni-bu-man
#1005 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
i meni bi bila da za bolje ne znamMarlboroGold wrote:Neinsumirprimus wrote:ovo se samo krvlju moze saprati, povuci receno!MarlboroGold wrote:Ima nas i u BiH koji sarajevsko bojkotujemo... stvarno je jedno od najgorih piva, a odmah iza je i tuzlansko.
domaca i svjeza piva je najbolja piva bilo i ostalo
-
zipoo
#1006 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Zaato bi se trebalo bojkotovati proizvodi iz hr?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1007 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pročitaj uvodni post.zipoo wrote:Zaato bi se trebalo bojkotovati proizvodi iz hr?
- Dozer
#1008 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
I ti si mi neki Bosnjak....Tomahawk11 wrote:Realno, tamni Tomislav nema konkurenciju na cijelom Balkanu. One žuje i to ne valja ništa.Streptokok wrote: bolja je iz hrvatske makar i konjska mokraća bila. logično.
Mada u posljednje vrijeme samo Erdinger svijetli popijem.
-
zipoo
#1009 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Procitao i opet ne vidim u cemu je pointTomahawk11 wrote:Pročitaj uvodni post.zipoo wrote:Zaato bi se trebalo bojkotovati proizvodi iz hr?
- beni-bu-man
#1010 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
ma bitno da se bojkotujezipoo wrote:Procitao i opet ne vidim u cemu je pointTomahawk11 wrote:Pročitaj uvodni post.zipoo wrote:Zaato bi se trebalo bojkotovati proizvodi iz hr?
-
zipoo
- beni-bu-man
#1012 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
fukarezipoo wrote:"Bosnjacka" posla
-
sumirprimus
- beni-bu-man
#1014 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
fukarasumirprimus wrote:ko ne zna za bolje?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1015 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
To na nacionalnoj osnovibeni-bu-man wrote:fukarasumirprimus wrote:ko ne zna za bolje?
- ultima_palabra
#1016 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kažu poslali Tuzlansko na kontrolu u neki institut u Njemačkoj... Švabe šalju odgovor "konj je zdrav"MarlboroGold wrote:Ima nas i u BiH koji sarajevsko bojkotujemo... stvarno je jedno od najgorih piva, a odmah iza je i tuzlansko.
-
sumirprimus
#1017 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
JA SAM FUKARA IZ TUZLEbeni-bu-man wrote:fukarasumirprimus wrote:ko ne zna za bolje?
gospodin cojk
gdje god da sam, volim da jedem i pijem lokalno. ako je moguce.
sto ne iskljucuje da jedem i pijem i ostalo naravno
-
sumirprimus
#1018 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
sad vec zajebavate.ultima_palabra wrote:Kažu poslali Tuzlansko na kontrolu u neki institut u Njemačkoj... Švabe šalju odgovor "konj je zdrav"MarlboroGold wrote:Ima nas i u BiH koji sarajevsko bojkotujemo... stvarno je jedno od najgorih piva, a odmah iza je i tuzlansko.
pilsner je pilsner. razlika u nijansama,
i pivo se svakako ne pije iz plasticne ambalaze i kalaja
- beni-bu-man
#1019 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
teska bosnjacka fukaraTomahawk11 wrote:To na nacionalnoj osnovibeni-bu-man wrote:fukarasumirprimus wrote:ko ne zna za bolje?
-
sumirprimus
- beni-bu-man
#1021 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
postenosumirprimus wrote:ja sam fukara al bosanac.
-
zipoo
#1022 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
hajde ne pocinji sa glupostima i na ovoj temi, imas sport za tu pricu
-
sumirprimus
#1023 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
pa ja pricam iz svog iskustva.
a tice se ica i pica
a tice se ica i pica
- Ramzess Veliki
#1024 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Domacice trebaju prestat' koristiti aluminijske folije.
Treba prestat' letjet sa avionima koji imaju aluminijske komponente.
Bojkotovati Audija jer ima aluminijsku sasiju.
Poskidat svu aluminijsku bravariju po federaciji i zamijenit sa domacim daskama i gredama.
Voziti iskljucivo Volva jer ima najmanje aluminija.
Sve aluminijske serpe baciti i naruciti zamjenske u zeljezari Zenica.
Poskidat svu aluminijsku bravariju po federaciji i zamijenit sa domacim daskama i gredama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1025 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ramzess Veliki wrote:Domacice trebaju prestat' koristiti aluminijske folije.

I riješen problem