Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brazzo19 wrote:Otom potom ili o tom po tom uglavnom mislim da ce tesko da druga faza nadmasiti Iron mana Ameriku, Thora, Hulka i ostale .... uglavnom Marvel ce stancati nove i nove heroje stalno ali ovi su nesto posebno
Ide sad Faza 4
Spider-Man: Far From Home
Black Widow
The Eternals
Black Panther 2
Doctor Strange 2
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Raigor Stonehoof wrote:btw nikad vise na premijere
jebem ti seljakluk, ko na utakmici da smo
pojavi se lik koji dotad nije bio u filmu, to urlanje, aplauzi. glavna bitka, samo sto navijat nisu poceli
za thanosa svoj zivot dacu za njega vjecno ja navijacu
odavno sam ja prestao ici u bioskop kod nas, nema veze bila to premijera filma vazda ima takvih debila, bolje sacekat koji mjesec 4K snimak i opelti kuci na finom televizoru i surround sound-om
Averus wrote:Ja se stidio za druge kad su aplaudirali na par scena
Bilo je scena kad sam i ja uzdahnuo, ali smijesno majke mi kako se ljudi ponasaju... Isto da uzivo gledaju
World War Z, sjedi pored mene lik s trebom i njegova hanuma skoro svaku scenu komentarise, ima jedna scena u filmu kad Brad Pitt uzme Pepsi iz automata, kaze ta treba "Eh moras se ti koka kole napit" meni vise prekipilo "Glupaco nije koka kola nego pepsi i matere ti zacepi"
Premijere definitivno treba izbjegavati. Sjećam se kad je bila premijera SW-a epizode 8 kad je Rey trenirala sa lightsaberom na ostrvu... neki lik počeo dobacivati sa komentarima aj kolki joj je i još par puta tako. Kad smo mu rekli da ušuti počeo se unositi u lice ljudima oko sebe i praviti frku. Na kraju smo ga iznijeli iz kina i nastavili gledati, a organizatori mu nisu dali da opet uđe.
Raigor Stonehoof wrote:haj ok sto prica, al zar je bitno jel kola il pepsi svega ti
To je valjda uobicajeno na premijerama, sta li
ja bi recimo ovom vrat na masnu zavezao da mi urlikne ovako
Ovo je odron. A puno više je ovako u stranim kino dvoranama nego kod nas. Ja kod nas nisam nikada doživio ovakve ekstaze. Stvarno mi ovakvi ljudi nisu jasni.
Priča u toku trajanja filma i tipkanje na mobitelu je već kod nas dobro poznat vid nekulture koji je prisutan.
Znao se i samar zveknuti poslije filma, sjecam se gledali Shutter Island i lik citavo vrijeme ronda i melje ko prazan mlin,upozoravaju ga nista on,zavrsi se film upalise se svjetla kad mu jedan puce samarcinu citavo Kino zanijemilo
Jaran i ja redovno psujemo boga, mater ili sta nam vec nadodje, zadnji put cini mi se Tomb Raider film pred 100 ljudi tako sam poklopio Allaha nekim trebama da su ljudi poceli pljeskati. Nema sanse da istrpim to zbog 5 - 6 idiota, a ako vec mi se ne da psovati, uvijek izadjem dole do recepcije i bukvalno ih dovedem do tih debila u dvorani i uperim svjetlo sa mobitela direktno u kretenske face. Govna jedna napacena.
jasko_ba wrote:Jaran i ja redovno psujemo boga, mater ili sta nam vec nadodje, zadnji put cini mi se Tomb Raider film pred 100 ljudi tako sam poklopio Allaha nekim trebama da su ljudi poceli pljeskati. Nema sanse da istrpim to zbog 5 - 6 idiota, a ako vec mi se ne da psovati, uvijek izadjem dole do recepcije i bukvalno ih dovedem do tih debila u dvorani i uperim svjetlo sa mobitela direktno u kretenske face. Govna jedna napacena.
jasko_ba wrote:Jaran i ja redovno psujemo boga, mater ili sta nam vec nadodje, zadnji put cini mi se Tomb Raider film pred 100 ljudi tako sam poklopio Allaha nekim trebama da su ljudi poceli pljeskati. Nema sanse da istrpim to zbog 5 - 6 idiota, a ako vec mi se ne da psovati, uvijek izadjem dole do recepcije i bukvalno ih dovedem do tih debila u dvorani i uperim svjetlo sa mobitela direktno u kretenske face. Govna jedna napacena.
Malo je to papanski nekom mater opsovat.......
U pravu si. Komotno i ovog jaska izbaciti sa pričalicama.
Malo je to papanski nekom mater opsovat.......
U pravu si. Komotno i ovog jaska izbaciti sa pričalicama.
spree wrote:Dobar endgame, ali definitivno ga treba pogledati jos jednom, i to kuci u bez ikakvih ometanja.
jesul to i veceras urlikali
Na standardno, ali nije to toga nego jednostavno previše radnje ima, a i slika mi je nekakva tamna bila. Sigurno sam fulio dosta, a i zbog veličine filma ga treba opet pregledati.