Nova agresija na BIH?

Post Reply
archi_a

#1001 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Čelnicima "Srbske časti" zabranjen je ulazak u BiH jer su sigurnosne agencije BiH utvrdile da oni predstavljaju prijetnju po nacionalnu sigurnost naše zemlje, potvrđeno je za Klix.ba.
Kako saznajemo, zabrana se odnosi na Bojana Stojkovića, Dušana Belesina, Mirka Đurđevića i Sašu Arsića.
Ostali, "lokalni humanitarci" u sistemu za nadzor i obaveznu provjeru i javljanje, po potrebi.
Hvala i do gledanja. :wink:
Maraschino

#1002 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Maraschino »

archi_a wrote:
Čelnicima "Srbske časti" zabranjen je ulazak u BiH jer su sigurnosne agencije BiH utvrdile da oni predstavljaju prijetnju po nacionalnu sigurnost naše zemlje, potvrđeno je za Klix.ba.
Kako saznajemo, zabrana se odnosi na Bojana Stojkovića, Dušana Belesina, Mirka Đurđevića i Sašu Arsića.
Ostali, "lokalni humanitarci" u sistemu za nadzor i obaveznu provjeru i javljanje, po potrebi.
Nek se jebu i sigurnosne agencije tkz.BiH. Imamo mi svoje prelaze na Raci, Pavlovica cupriji, Sepku, Zvorniku...tako da nece sprijeciti dotur humanitarne pomoci srBskoj nejaci.
Sanjarko

#1003 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Sanjarko »

Pokusava se zakuhati. Samo po narodu ce ako uspije opet pasti. Kome ovo treba ja ne znam.
archi_a

#1004 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Maraschino wrote:
archi_a wrote:
Nek se jebu i sigurnosne agencije tkz.BiH. Imamo mi svoje prelaze na Raci, Pavlovica cupriji, Sepku, Zvorniku...tako da nece sprijeciti dotur humanitarne pomoci srBskoj nejaci.

Image

Image

Đe ste tiCe trkačice?!?
Hahahahah
Last edited by archi_a on 17/01/2018 21:47, edited 1 time in total.
horkesh

#1005 Re: Nova agresija na BIH?

Post by horkesh »

archi_a wrote:
Čovjek prosto počne da se osjeća kao da živi u pravoj državi, potpuno nepoznat osjećaj :-D
archi_a

#1006 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

I to nije sve! Ako ovaj proizvod kupite odmah, poklanjamo vam i ovaj prelijepi set...... Potpuno besplatno! :lol:

Ja vam pričam kako će biti, vi mi ne vjerujete. :D
Sinapsa

#1007 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Sinapsa »

archi_a wrote:I to nije sve! Ako ovaj proizvod kupite odmah, poklanjamo vam i ovaj prelijepi set...... Potpuno besplatno! :lol:

Ja vam pričam kako će biti, vi mi ne vjerujete. :D
:D

archi_a :thumbup:
napisao si na ovoj temi par lijepih, bosansko-hercegovackoj drzavi afirmativnih postova. Posebno mi se onaj tvoj dugi post (sto si piso uz litru dobrog vina :D ) dopada. Ugao iz kojeg ti sagledas situaciju budi nadu i zraci obnavljackom energijom. Toga nam vise treba :thumbup:
insomnia78

#1008 Re: Nova agresija na BIH?

Post by insomnia78 »

Kakva gomila pateticnih gluposti. Kolko puta onaj lik neki dan predje granicu izmedju BiH i Srbije bez ikakve kontrole?
Sinapsa

#1010 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Sinapsa »

insomnia78 wrote:Kakva gomila pateticnih gluposti. Kolko puta onaj lik neki dan predje granicu izmedju BiH i Srbije bez ikakve kontrole?
Ne slazem se @Insomnia,
nije nevazno sa kakvim stavom krocas kroz zivot i gledas na stvarnost. Kada vidis polupraznu casu, onda si fokusiran na regresiju. Ako uvijek iz tog ugla posmatras svoju stvarnost, onda vrijeba opasnost rezignacije. Sto se u BiH precesto i desava...
Ako je casa pak polupuna, onda tvoj fokus lezi na rastu i razvoju, odnosno progresiji. Tu ti vrijeba "opasnost", da se ujutro probudis, pogledas u ogledalo sa samopostovanjem i odlucis da radis na necemu korisnom i za sebe i za drustvo.
mehoxy

#1011 Re: Nova agresija na BIH?

Post by mehoxy »

.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 10:51, edited 1 time in total.
PM72

#1012 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

polupo si lončiće,sad bi "naši" tenkovi trebali ići prema Palama. :D
archi_a

#1013 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Evo da malo smirite "strahove". Da pročistim arhivu a da zagušim temu.... Samo malo sličica kao "pariranje" paradi. Ovo je dovoljno a nije sve. Taman dovoljno za OnO tamo. Slike iz kantona, raznoraznih. Hahahaha
Znate da sam dobar sa "slikovnicama". Hahahaaha

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Šta mislite, bil ovi znali "proparadirati" okolo?!? Onako, iz inata, ha? :D
Last edited by archi_a on 17/01/2018 21:49, edited 2 times in total.
rajv0sa

#1014 Re: Nova agresija na BIH?

Post by rajv0sa »

:mrgreen: :bih:
ettakoto

#1015 Re: Nova agresija na BIH?

Post by ettakoto »

Jbš vojnika koji paradirati ne zna. ALi što više parada to manje države.
Nevjerovatno je kolika je narod ovca, mislim na pripadnik svih naroda, takve im se bljovotine poturaju već mjesec dana u svrhu predstojećih iizbora, a oni jadni zabrinuti za mir i hoće li biti rata... I posle kažu što se šale zbijaju na račun Bosne...
General War

#1016 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

archi_a wrote:Evo da malo smirite "strahove". Da pročistim arhivu a da zagušim temu.... Samo malo sličica kao "pariranje" paradi. Ovo je dovoljno a nije sve. Taman dovoljno za OnO tamo. Slike iz kantona, raznoraznih. Hahahaha
Znate da sam dobar sa "slikovnicama". Hahahaaha

:lol:
Moj Arci, ovi ti i jesu za paradiranje, nagledao sam ih se u ratu sa IKM u nekom pristojnijem hotelu ili kao toboznji tjelohranitelji raznim "polokitarevicima" po gradu.
Jedina parada koju mozes ocekivati od ovih je kad im ukinu 30% dodatka na placu...pa pocnu paradirati oko kantonalnih i federalnih institucija za sadaku. :lol:
junior3

#1017 Re: Nova agresija na BIH?

Post by junior3 »

Auu ma ovi su duplo zajebaniji, nemojte ih da paradiraju, bili bi zahvalni. :o :D
junior3

#1018 Re: Nova agresija na BIH?

Post by junior3 »

General War wrote: :lol:
Moj Arci, ovi ti i jesu za paradiranje, nagledao sam ih se u ratu sa IKM u nekom pristojnijem hotelu ili kao toboznji tjelohranitelji raznim "polokitarevicima" po gradu.
Jedina parada koju mozes ocekivati od ovih je kad im ukinu 30% dodatka na placu...pa pocnu paradirati oko kantonalnih i federalnih institucija za sadaku. :lol:
Nemoj da klevećeš. :D
horkesh

#1019 Re: Nova agresija na BIH?

Post by horkesh »

Zar nisu jedinice MUP-a bile jezgra odbrane u proteklom ratu, kao tada jedine legalno naoružane jedinice, a tadašnje specijalne jedinice, Vikićevci i Laste, skoro pa i jedine mobilne jedinice na početku rata koje su bezbroj puta gasile vatru kad negdje padne linija?

Tako da, neka opreme. Barem će ostati ovima koji ne pobjegnu.

Svaka čast na slikama, dosta nisam vidio prije.

Zanimljivih stvari ima, nisam znao da SPJ koristi (i) Pro Tec kacige recimo :D

Samo oni što protutnjaše s kalašima odudaraju :-D
archi_a

#1020 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Ma nešto malo siće imaju, posudili da se slikaju. :lol:

@generalwar Vjerovatno.
Ništa, strepimo i dalje, valjda će se moći skupiti par dobrih. Uvijek se možemo predat. :D
asker

#1021 Re: Nova agresija na BIH?

Post by asker »

archi_a wrote:Ma nešto malo siće imaju, posudili da se slikaju. :lol:

@generalwar Vjerovatno.
Ništa, strepimo i dalje, valjda će se moći skupiti par dobrih. Uvijek se možemo predat. :D
Kao i uvijek :thumbup:
A ovaj General nikad prezalit nece sto Selim ne poslusa Pracera i proglasi autonomiju opstina koje danas cine TK.
LBVIEW

#1022 Re: Nova agresija na BIH?

Post by LBVIEW »

junior3 wrote:Auu ma ovi su duplo zajebaniji, nemojte ih da paradiraju, bili bi zahvalni. :o :D
Ma SrBska :lol: sloga je najzajebanija.
Ono, jest' da im IQ onako skupa ne prelazi stoju, ali su sila, nema sta. :D
LBVIEW

#1023 Re: Nova agresija na BIH?

Post by LBVIEW »

asker wrote:
archi_a wrote:Ma nešto malo siće imaju, posudili da se slikaju. :lol:

@generalwar Vjerovatno.
Kao i uvijek :thumbup:
A ovaj General nikad prezalit nece sto Selim ne poslusa Pracera i proglasi autonomiju opstina koje danas cine TK.
Djeneral ponovo jase nakon par dana zalosti za drugom Djukom sto ga, na pravdi Boga, smaknu Cmoljo. :D
junior3

#1024 Re: Nova agresija na BIH?

Post by junior3 »

LBVIEW wrote:
junior3 wrote:Auu ma ovi su duplo zajebaniji, nemojte ih da paradiraju, bili bi zahvalni. :o :D
Jebo majku, moram se složiti sa tobom.:D
Zamalo crko nisam kad sam vidio onu sliku u Potočanima. :lol:
LBVIEW

#1025 Re: Nova agresija na BIH?

Post by LBVIEW »

junior3 wrote:
LBVIEW wrote:
Jebo majku, moram se složiti sa tobom.:D
Zamalo crko nisam kad sam vidio onu sliku u Potočanima. :lol:
To nije smijesno, to je bolesno. :oops:
Post Reply