REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
muha_sa

#1001 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

bh.tornjak wrote:kolega @hAZNADAR,
nesto kontam.....u pravu su ovi antidijasporasi....
koji quraz se neko ima mijesat u njihove stvari.....njima je dobro.....
meni ( govorim za sebe) kako bude....
jutros usto,upalio ono malo skalaverije s 224 KS pod haubom....ocistio cetiri cenife...vratio se u svoja cetiri zida (86 m²)...istusiro se (cudim se otkud voda :D a ima i struje... :D )....vikend poceo...kontam da skoknem malo do Cehe ili Slovace (jbg....nema se a tamo jeftino) u neki Wellness hotel sa hanumom preko vikenda i za ovaj dan zaljubljenih (valjda bude jos popusta)...pa se to sve sastavi :wink:

ne znam kako je kod tebe jarane, al kod mene jad i bijeda....

ps.
neki dan sam bio u muzeju automobila i vidio sam Golfa dvojku :wink:
kakav inteligentan smisao za humor :thumbup:

idemo,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1002 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

muha_sa wrote:
jutros usto,upalio ono malo skalaverije s 224 KS pod haubom....ocistio cetiri cenife...vratio se u svoja cetiri zida (86 m²)...istusiro se (cudim se otkud voda :D a ima i struje... :D )....vikend poceo...kontam da skoknem malo do Cehe ili Slovace (jbg....nema se a tamo jeftino) u neki Wellness hotel sa hanumom preko vikenda i za ovaj dan zaljubljenih (valjda bude jos popusta)...pa se to sve sastavi :wink:

ps.

idemo,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije to smisao za humor to je standardno mentalno stanje :izet: u skladu sa avatarom :D
muha_sa

#1003 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

nema dalje--grohotom se smijem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

šta veli--golf 2 :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obi Wan Bosnian

#1004 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Obi Wan Bosnian »

Volim Pivu wrote:sva ova frka i frtutma i tresla se gora rodio se miš je pokriće za neki veliki marifetluk koji se događa već ili je isplaniran da se dogodi u skorije vrijeme, ništa se ne radi bez dogovora dodik-čović-bakir a sva trojica znaju s kakvim narodom posla imaju i nije im teško zaključit a bogami ni odradit bilo kakav kriminal jer ovde sve prolazi ako i ne prođe tu su razne boračke udruge, vjerski lideri i slično koji uskaču kada master plan zakaže.
Mnogi ljudi vole da sebi pojednostave svijet. Pa kada se pojednostavi bude "svi su oni kriminalci a dizanjem tenzija nam mažu oči".

Ali svijet i život nisu uvijek tako jednostavni. Oni mogu biti kriminalci i lopovi (i sigurno je da jesu) i da im je glavni motiv lična zarada (sigurno jeste) a da u isto vrijeme imaju i sporedne motive.

Evo Bakir, Dodik i Čović na primjer. Nakrali se i obogatili. Šta će više svaki od njih od tolikih miliona? Ok lijepo je biti bogat ali zar je teško pomisliti da se, pošto je već svakako toliko bogat, kod njega mogu razviti i drugi, pa neka su i sporedni, motivi?

Može li Bakir koji je svakako milioner, sada kad već ima tolike pare poželiti i da ga istorija upamti kao veliku ličnost? Kao nekoga ko je branio svoj narod i očuvao zemlju? Ja da sam na njegovom mjestu i da imam milione sigurno bih želio i da me istorija zapamti kao velikog lidera. Da živim vječno u istorijskim knjigama i kolektivnom sjećanju mog naroda kao pozitivna lilčnost.

Isto tako Dodik koji je već svakako milioner zar ne bi volio da ga istorija upamti kao nekoga ko je srpskom narodu omogućio nezavisnu RS? Naravno da bi. Zar milioner Čović ne bi volio da ga istorija upamti kao nekoga ko je hrvatsko narodu stvorio entitet? Naravno da bi.

Previše se pojednostavljuje kada se sve svodi na lopovluk i time ignorišu realne opasnosti po zemlju. Da svi oni kradu to je i maloj djeci jasno. Ali siguran sam i da se svaki od njih bori da ga istorija upamti kao pozitivnu ličnost za političke interese njegovog naroda.
bh.tornjak

#1005 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

muha_sa wrote:nema dalje--grohotom se smijem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tite mi rahmetli...
rijedak muzejski exponat....jedva ga nasli....
muha_sa

#1006 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

bh.tornjak wrote:
muha_sa wrote:nema dalje--grohotom se smijem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tite mi rahmetli...
rijedak muzejski exponat....jedva ga nasli....
deder nas još malo nasmij :-D

uljepšaj nam dan
Volim Pivu

#1007 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Volim Pivu »

Obi Wan Bosnian wrote:
Volim Pivu wrote:sva ova frka i frtutma i tresla se gora rodio se miš je pokriće za neki veliki marifetluk koji se događa već ili je isplaniran da se dogodi u skorije vrijeme, ništa se ne radi bez dogovora dodik-čović-bakir a sva trojica znaju s kakvim narodom posla imaju i nije im teško zaključit a bogami ni odradit bilo kakav kriminal jer ovde sve prolazi ako i ne prođe tu su razne boračke udruge, vjerski lideri i slično koji uskaču kada master plan zakaže.
Mnogi ljudi vole da sebi pojednostave svijet. Pa kada se pojednostavi bude "svi su oni kriminalci a dizanjem tenzija nam mažu oči".

Ali svijet i život nisu uvijek tako jednostavni. Oni mogu biti kriminalci i lopovi (i sigurno je da jesu) i da im je glavni motiv lična zarada (sigurno jeste) a da u isto vrijeme imaju i sporedne motive.

Evo Bakir, Dodik i Čović na primjer. Nakrali se i obogatili. Šta će više svaki od njih od tolikih miliona? Ok lijepo je biti bogat ali zar je teško pomisliti da se, pošto je već svakako toliko bogat, kod njega mogu razviti i drugi, pa neka su i sporedni, motivi?

Može li Bakir koji je svakako milioner, sada kad već ima tolike pare poželiti i da ga istorija upamti kao veliku ličnost? Kao nekoga ko je branio svoj narod i očuvao zemlju? Ja da sam na njegovom mjestu i da imam milione sigurno bih želio i da me istorija zapamti kao velikog lidera. Da živim vječno u istorijskim knjigama i kolektivnom sjećanju mog naroda kao pozitivna lilčnost.

Isto tako Dodik koji je već svakako milioner zar ne bi volio da ga istorija upamti kao nekoga ko je srpskom narodu omogućio nezavisnu RS? Naravno da bi. Zar milioner Čović ne bi volio da ga istorija upamti kao nekoga ko je hrvatsko narodu stvorio entitet? Naravno da bi.

Previše se pojednostavljuje kada se sve svodi na lopovluk i time ignorišu realne opasnosti po zemlju. Da svi oni kradu to je i maloj djeci jasno. Ali siguran sam i da se svaki od njih bori da ga istorija upamti kao pozitivnu ličnost za interese njegovog naroda.
kakvi bolan veliki lideri njih trojica :lol: tri kriminalca koje je malo pogledala srećna zvijezda i pogurala braća, koja bolan istorija i po čemu će ovu trojicu zapamtit sem po gomili govana i fekalija koje su izasrali i ostavili iza sebe u zadnjih 15 godina.

kakav đon obraz trebaš bit pa ovu trojicu nazvati liderima i još ih stavit u neke istorijske knjige :lol: ali ima jedna istina u onoj bakirovoj NAROD JE KRIV shvati to su tri nacionalne MAFIJE koje samo otimaju a kad im se sudare interesi i isti ne podudaraju tada nastaje ovo što gledamo svakodnevno, PARE I NIŠTA VIŠE, znaju da boga i zakona za njih nema.
al_akhisari

#1008 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by al_akhisari »

hizo ramidovic wrote:vec jednom napisah da je sve ovo trebalo pokrenuti makar prije godinu dana...npr mogle se prosle godine najaviti da ce biti revizije ukoliko srbija blokira rezoluciju o bih u un-u i sl.
znaci, najprije je trebalo ispipati stav velikog brata, njemacke i vb. ako je usa za ili neutralna, idemo dalje. ako su oni izricito protiv, jebiga, povucu rucnu. nije bas junacki ali zna se ko je ovdje gazda. ne bi se trebala politika mijesati u sudstvo ali se mijesa. i to svi znamo.
zatim oformiti kvalitetan advokatski tim (u kojem bi slunto softic mogao eventualno imati status posmatraca) i saslusati njihovo misljenje. ako ti 5 vrhunskih advokata kaze da nema nikakvih sansi da dobijes, jebiga, opet rucna. ako, pak, postoji i minimum sanse, idemo dalje.
u poptunosti razumijem i stav ljudi da je ovo pitanje principa, savjesti, odgovornosti prema buducim generacijama itd. ali nekad moras iskljuciti emocije i biti pragmatik, realista, procijeniti situaciju i sanse itd.
uglavnom, jos jednom bosanci placaju penale jer na bitnim pozicijama imaju nestrucne, nesposobne ljude, neinteligentne lezihljebarose itd.
nekad pomislim da je obrnuta situacija, kako bi onaj srbijanski advokatski tim poderao one nase jade jos u prvoj rundi...
...potpis; mi jednostavno previše očekujemo od "naših" političara; razumijem da mi ovjde na forumu, u svakodnevnom životu i obavljanju "običnih" poslova, možemo i smijemo razmišljati od danas do sutra i operativno; ali, oni koji se bave "ozbiljnijim" poslovima, vođenjem društva i države, trebalo bi da umiju/ znaju razmišljati strategijski; ponavljam, bojim se da previše očekujemo od njih :sad:
muha_sa

#1009 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

možda ti nije bila namjera da nas nasmiješ vec da nam ga vikneš :?
muha_sa

#1010 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

e jesi nam ga vikno svaka ti cast :thumbup:
bh.tornjak

#1011 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

hrasno38 wrote:
muha_sa wrote:

ps.

Nije to smisao za humor to je standardno mentalno stanje :izet: u skladu sa avatarom :D

potpuno si u pravu.....jbt....ko bi bio normalan da svaki dan ima stuju i vodu.....da je sasvim normalno osiguran...da mu je plata redovna....da ne navlaci na gujicu kineski "Lewi´s...(mada Lewi´s ne nosim.....samo na posao...inace Diesel i Replay(bolesno)..da ima taj nagon da se spizdi svaki vikend nekuda...da zagadjuje zivotnu okolinu skalaverijama od 3,5 litara zapremine....da ovo ...da ono....
mislim, stvarno bolesno....
orinoco

#1012 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by orinoco »

muha_sa wrote:e jesi nam ga vikno svaka ti cast :thumbup:
Što nam ne bi viknuo, s skalaverijom od 224 KS pod haubom i čak 84 m2 stana. I ti bi da imaš kao on :D
Obi Wan Bosnian

#1013 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Obi Wan Bosnian »

Mislim da vam @tornjak pokušava slikovito objasniti zašto bi se mišljenje dijaspore trebalo poštovati. To su ljudi koji su uspjeli. Bili su dovoljno inteligentni, hrabri i sposobni da unaprijede svoj život time što će goru zemlju zamjeniti boljom. A pošto su već dokazali da su inteligenti i sposobni pametno bi bilo poslušati i njihove savjete. Ne moramo se složiti sa njima ali sigurno je pametno da ih poslušamo šta imaju za savjetovati :thumbup:
Volim Pivu

#1014 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Volim Pivu »

još malo smjehurije

VIDEO | Čime prijeti Izetbegović: Softiću je davno istekao mandat!

http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti ... dat/186396
bh.tornjak

#1015 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

Obi Wan Bosnian wrote:Mislim da vam @tornjak pokušava slikovito objasniti zašto bi se mišljenje dijaspore trebalo poštovati. To su ljudi koji su uspjeli. Bili su dovoljno inteligentni, hrabri i sposobni da unaprijede svoj život time što će goru zemlju zamjeniti boljom. A pošto su već dokazali da su inteligenti i sposobni pametno bi bilo poslušati i njihove savjete. Ne moramo se složiti sa njima ali sigurno je pametno da ih poslušamo šta imaju za savjetovati :thumbup:

bravo kolega.... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jbg...inteligentna osoba ce skontati poruku....bez obzira kakva ona bila.

umjesto sto ovde povracaju i pljuju po dijaspori bilo bi bolje da tu utrosenu energiju usmjere da sebi i svojoj djeci osiguraju bolji zivot.
da vide (a to se vidi) gdje skripi.....da vide gdje je "kvar" u sistemu....da to poprave...
ali...ne.....ono naucilo da popljuje...time se lijeci....time dobija svoj unutarnji mir....i sta ti ja znam sta vec
bh.tornjak

#1016 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

hrasno38 wrote:
muha_sa wrote:

ps.

a ovaj na avataru (koji je u skladu s mojim mentalnim stanjem) je moj cuko BOSANSKI TORNJAK....obitava mi kod kuce u BejHa...
Zove se Medo Pasha...kopio ga u Siminom Hanu kod Tuzle od uzgajivaca....sest koljena po ocevoj i materinoj liniji cistokrvni BOSANSKI TORNJAK...ima sve potrebne papire... prelazio granicu kad je mnogima trebala viza...
jbg...ono sto kazu....bolje negdje bit necije pseto nego necije dijete..
hrasno38

#1017 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

bh.tornjak wrote:potpuno si u pravu.....jbt....ko bi bio normalan da svaki dan ima stuju i vodu.....da je sasvim normalno osiguran...da mu je plata redovna....da ne navlaci na gujicu kineski "Lewi´s...(mada Lewi´s ne nosim.....samo na posao...inace Diesel i Replay(bolesno)..da ima taj nagon da se spizdi svaki vikend nekuda...da zagadjuje zivotnu okolinu skalaverijama od 3,5 litara zapremine....da ovo ...da ono....
mislim, stvarno bolesno....
pa jebaji ga za tebe je 501 modni detalj a za mene normala vec 40 i kusur godina....ja sam to nosio kad ti nisi znao ni da postoji....znas ono valjda su ti priclai Trdja.....Monfalcone.....Ponte Roso.....i razumijem ja sta znaci kad ispod sljive dobacis do svjetala velegrada....nikada se nacuditi sta je covjek svasta izumio.....samo uzivaj nakon godina mraka....

Image
hrasno38

#1018 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

Obi Wan Bosnian wrote:Mislim da vam @tornjak pokušava slikovito objasniti zašto bi se mišljenje dijaspore trebalo poštovati. To su ljudi koji su uspjeli. Bili su dovoljno inteligentni, hrabri i sposobni da unaprijede svoj život time što će goru zemlju zamjeniti boljom. A pošto su već dokazali da su inteligenti i sposobni pametno bi bilo poslušati i njihove savjete. Ne moramo se složiti sa njima ali sigurno je pametno da ih poslušamo šta imaju za savjetovati :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al se ismijah nisam odavno ovako
bh.tornjak

#1019 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

orinoco wrote:
muha_sa wrote:e jesi nam ga vikno svaka ti cast :thumbup:
Što nam ne bi viknuo, s skalaverijom od 224 KS pod haubom i čak 84 m2 stana. I ti bi da imaš kao on :D
naravno....Mercedes E320.... doduse onaj malo stariji al, jos nije za muzeja :D
a ako treba mogu ti i stan uslikat...sobu po sobu... :D
muha_sa

#1020 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

mi glupani koji smo ovdje ostali :? :?

mrzim podjele po bilo kom osnovu osim na dobre i loše ljude

posebno ne volim podjelu na dijasporu i domace jer niko nije otišo iz objesti vani :-)

mene su ucili da se u dobru ne povisim a u lošem ne ponizim---mislim da su me pravilno ucili :-D

samo se nije fino rugat nekom ko ima recimo golfa dvojku il nekom ko ima redovne redukcije vode a te redukcije nece ukinut pokretanje tužbe iliti revizija iste :-)
naravno da sam za reviziju, al bih više volio da se racun ispostavi ovim advokatima Srbije--glumeci vece Srbe od onih u Srbiji----pa bujrum nadoknadite popljackano, popaljeno a o ljudskim životima suvišno pisat--nenadoknadivo

hajd sad vozdra :run: unuk me ceka da se igramo :-D
bh.tornjak

#1021 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

muha_sa wrote:
mi glupani koji smo ovdje ostali :? :?

mrzim podjele po bilo kom osnovu osim na dobre i loše ljude

posebno ne volim podjelu na dijasporu i domace jer niko nije otišo iz objesti vani :-)

mene su ucili da se u dobru ne povisim a u lošem ne ponizim---mislim da su me pravilno ucili :-D

samo se nije fino rugat nekom ko ima recimo golfa dvojku il nekom ko ima redovne redukcije vode a te redukcije nece ukinut pokretanje tužbe iliti revizija iste :-)
naravno da sam za reviziju, al bih više volio da se racun ispostavi ovim advokatima Srbije--glumeci vece Srbe od onih u Srbiji----pa bujrum nadoknadite popljackano, popaljeno a o ljudskim životima suvišno pisat--nenadoknadivo

hajd sad vozdra :run: unuk me ceka da se igramo :-D
naravno da nije....al jbg....ne treba ni trpit prozivanja ...i to te proziva ni kriva ni duzna...

ako se bilo ko nasao uvrijedjen i ucvijeljen ...javno se ispricavam...
hrasno38

#1022 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by hrasno38 »

bh.tornjak wrote:naravno da nije....al jbg....ne treba ni trpit prozivanja ...i to te proziva ni kriva ni duzna...

Niko tebe ne proziva sto uzivas u svom zivotu osim ako nije kakva kontra u pitanju. Zaboli me cuna koliko ti je stan kvadrata i koliko ventila ima tvoj auto. To je tvoje i nadam se da si posteno zaradio a ne ukro. Stvar je u tome sto bi vi sjedili jednom guzicom na dvije stolice.......ako ikako moze da vazi vase misljenje o relacijama u BiH, politckom stanju, uredjenju ali ako ikako moze da platu ipak dobijeate na zapadu i naravno da zivite tamo. E kurko moj kad budete placali poreze u BiH onda cete moci i odredjivati stvari a ovako da iskren budem ja bih vam zabranio i da glasate. Koji kurac cete vi glasati za politicare u drzavi u kojoj ne zivite....izuzev naravno ako niste privremeno i opravdano odsutni.
Nisi ti rdjav kakvih ima ovdje ali jebaji ga naletio a znas ono "koga ufatise toga jebase" :D

https://www.klix.ba/vijesti/bih/digital ... /170207023

To je to sve se donis ogromna lova a najosnovnije stvari se ne placaju drzavi...ne kazem da se to tebe tice ali je ocito da se tice mnogih!!!
Maharadza

#1023 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Maharadza »

hrasno38 wrote:
bh.tornjak wrote:naravno da nije....al jbg....ne treba ni trpit prozivanja ...i to te proziva ni kriva ni duzna...

Niko tebe ne proziva sto uzivas u svom zivotu osim ako nije kakva kontra u pitanju. Zaboli me cuna koliko ti je stan kvadrata i koliko ventila ima tvoj auto. To je tvoje i nadam se da si posteno zaradio a ne ukro. Stvar je u tome sto bi vi sjedili jednom guzicom na dvije stolice.......ako ikako moze da vazi vase misljenje o relacijama u BiH, politckom stanju, uredjenju ali ako ikako moze da platu ipak dobijeate na zapadu i naravno da zivite tamo. E kurko moj kad budete placali poreze u BiH onda cete moci i odredjivati stvari a ovako da iskren budem ja bih vam zabranio i da glasate. Koji kurac cete vi glasati za politicare u drzavi u kojoj ne zivite....izuzev naravno ako niste privremeno i opravdano odsutni.
Nisi ti rdjav kakvih ima ovdje ali jebaji ga naletio a znas ono "koga ufatise toga jebase" :D

https://www.klix.ba/vijesti/bih/digital ... /170207023

To je to sve se donis ogromna lova a najosnovnije stvari se ne placaju drzavi...ne kazem da se to tebe tice ali je ocito da se tice mnogih!!!
Hajde ti prvo malo iskoristi taj internet za nešto pametno osim za pljuvačinu i nauči šta znači posjedovati državljanstvo i šta ono sa sobom nosi tj. koja prava! Čuj ne smije se pitati samo što ne plaća poreze, a ja mu slikovito dokazao da dijaspora puni budžet sa 3 MILIJARDE GODIŠNJE i to su samo "provjerena" sredstva, a Boga pitaj koliko još ostave za sobom, većinom familiji i rodbini! Ali lakše ignorisati činjenice i dumati po svome, valjda mržnja i zavist pojeli posljednju ćeliju mozga koja se pita za zdrav razum?! :-)
VjecitiStudent

#1024 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by VjecitiStudent »

Volim Pivu wrote:
Obi Wan Bosnian wrote: ...

Previše se pojednostavljuje kada se sve svodi na lopovluk i time ignorišu realne opasnosti po zemlju. Da svi oni kradu to je i maloj djeci jasno. Ali siguran sam i da se svaki od njih bori da ga istorija upamti kao pozitivnu ličnost za interese njegovog naroda.
kakvi bolan veliki lideri njih trojica :lol: tri kriminalca koje je malo pogledala srećna zvijezda i pogurala braća, koja bolan istorija i po čemu će ovu trojicu zapamtit sem po gomili govana i fekalija koje su izasrali i ostavili iza sebe u zadnjih 15 godina.

kakav đon obraz trebaš bit pa ovu trojicu nazvati liderima i još ih stavit u neke istorijske knjige :lol: ali ima jedna istina u onoj bakirovoj NAROD JE KRIV shvati to su tri nacionalne MAFIJE koje samo otimaju a kad im se sudare interesi i isti ne podudaraju tada nastaje ovo što gledamo svakodnevno, PARE I NIŠTA VIŠE, znaju da boga i zakona za njih nema.
De bolan, ono Premijera Kiflu sa čokoladom savjetuje, a da ne bi nas.
https://www.linkedin.com/in/tarik-dautovic-29226286
BHCluster

#1025 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by BHCluster »

Sta smo MI koji zivimo u BiH od kako je mir izbio uradili za BiH? Preko 40% nas ne glasa, sve vise ljudi odlazi iz drzave, a nas odgovor na to sve je da SEREMO po diJaspori a prema podacima Centralne banke, bh. diJaspora je u domovinu od 1998. do 2015. godine dijaspora u BiH poslala oko 35 milijardi KM! Izgleda da bolje od masovne grobnice nismo ni zasluzili.
Post Reply