Zahiragić opet jaše

Post Reply
Ajatolah_

#1001 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ajatolah_ »

kudrilo wrote:Što se tiče DL, više ne postoji "vanredni student", svi su sad kao redovni, što otežava studentima da u isto vrijeme normalno rade i studiraju, ali ne onemogućava im isto. Ima neki fazon u tom, kod mene pola linije radi već negdje i vode se kao redovni. Ne znam kako, ali nešto ima.
Legalno može po ugovoru o djelu ili preko studentskog servisa.
Last edited by Ajatolah_ on 13/12/2016 23:01, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1002 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Velkoski »

debilan faks svakako, zdiplomom guzicu obrisat' :mrgreen:
KB9

#1003 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KB9 »

Dr. Kuca wrote:Ovaj ce da bude sda verzija zeljke komsica
:lol:
aratet

#1004 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

Gdje je "ISIL" sada u Halepu, ko ratuje tamo?
Zločinac i krvolok Assad sa saveznicima, protiv nekog ratuju, a to nije "ISIL".
Nažalost, svjetska, pa tako i naša javnost, uspješno je "popila" vješto serviranu priču o "ISIL-u". Tako sve ljude koji odoše tamo da brane ovu djecu i žene od silovanja, sa njima poistovjetismo. I dan danas te ljude, stavljamo u isti košu sa ISIL-ovim budalama i terorostima.
Ne opravdavam odlaske na strana ratišta, ni ukrajinsko, ni legiju stranaca, pa tako ni sirijsko, imamo mi svoje bitke - da me neko ne bi prijavio da podstičem i opravdavam isto ne daj mi Bože, ili da me neko ne bi opet po FB prozivao.
"ISIL" - ako uopšte postoji u bilo kojoj formi, jednak je Assadu i kurdskim snagama, potpomognutim Iranom i Rusijom - i jedni, i drugi, a i treći, su zločinci i teroristi u ovom ratu - a vrlo izvjesno i saveznici sa "ISIL"-om.
Izvinite me svi, i dozvolite mi pravo na mišljenje, "ISIL" je projekat - false flag 21. stoljeća, ujedno i najveća prevara ovoga stoljeća.
Dozvolite mi i da konstatujem da sve dok muslimani budu morali birati između dva bloka, dok ne naprave treći, ponavljat će se Halepi, ponavljat će se Irak, Afganistan, Libija, Sirija ...
A vi, lavovi Sirije, koji časno branite svoje kuće, mjesta, gradove, porodice, vjeru, vi koji s puškama na avione ponosno idete, na dobitku ste ma kako ta smutnja od rata tamo završila. I nemojte za njima plakati dragi prijatelji, oni to ne žele, nemojte ih ni žaliti, ni to im ne treba, mogli su imati sažaljenja da su htjeli ponos prodati.
Međutim, nadam se, radi te djece i žena, koji su samo brojke na luđačkim trakama smrti koje se pokreću daleko od Sirije, da će ta smutnja što prije završiti. Na slici je curica sa crvenim balonom, koji umjesto da simbolizira igru i sreću, simbolizira krv i bol.
I da, ne pozivajte više UN, ne pozivajte Europu i njena vijeća u pomoć, nema svrhe, oni ne pomažu nikome osim sebi. Pa zar to više niste shvatili? Hasbunallahu wa ni'mal wakeel!
Nas buduci vodja se mijesa i u Sirijske prilike, o kojima iz napisanog se vidi da nema veze.
sinuhe

#1005 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sinuhe »

Vehabija ali ne bi da se istice kao takav.
supercali

#1006 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

Sad je postao ekspert i za bliski istok za terorizam za globalnu politiku
Spavas li mirno galijasevicu
Seyfo

#1007 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Uhljebite ga višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....situacija postaje neizdrživa!

Fatmire vrati se,sve ti je oprošteno
petunija

#1008 Re: Zahiragić opet jaše

Post by petunija »

piupiu wrote:Dočim kad ZahiragiČ završi fakultet, negdje kod Tarčina namah će osvanuti Silicon Valley... :D
:lol: :kiss:
hizo ramidovic

#1009 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hizo ramidovic »

ajesvam krivo stovi ni ste mijesto zahirage presijednici odmase vidi zloba alkovamje kriv zahiraga uci avise ufatili foruma mijesto dase latite knjige ikad neko vako nesta postane vama budne krivo
zli_hordas

#1010 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zli_hordas »

Da li mirno spavaš Bašaru Asade.
HAVANA

#1011 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

Bidne,nije budne.
Seyfo

#1012 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

HAVANA wrote:Bidne,nije budne.
Bide je u Krajini.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1013 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

probijo se je do treĆeg SAFFa na džumi... mali napreduje, eee da je vako višHe ove omladine... eeeee :bih:
petunija

#1014 Re: Zahiragić opet jaše

Post by petunija »

@hizo, @pici
neko će vas shvatiti ozbiljno, :D
HAVANA

#1015 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

pici wrote:probijo se je do treĆeg SAFFa na džumi... mali napreduje, eee da je vako višHe ove omladine... eeeee :bih:
Eeee,i cetvrtkom bi se kupali.A on bi nam govore nadahnute drzo.I narod bi imo hljeba.
Jer, ko drugome jamu kopa ne cini proljece i da vam kazem nikad ga nece cinit nikad .A zito nama treba da narod ima 'ljeba ili ko sto je to divno jedan nas pjesnik rekao.Ajd' zivio sta se zuti na beskrajnom polju a ako te ko bude pit'o s ponosom mu odgovori to je nase zito.Jer mi buducnost ne zacrtavamo planovima nego brazdama traktora a ako imas traktor, vrati kombajn.A ne ko neki koji imaju i traktor i kombajn i onaj, onaj
kako se zove cirkulator.A jos imaju vremena da se bave horom u kulturno umjetnickom drustvu jel' tako, pa jasno, jasno da jeste i zato, sto mozemo pozel'ti mozemo pozel'ti da nam rodi zito.I nek nam rodi zito i iduce godine,i nek nam uvijek rodi zito, hvala.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1016 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

HAVANA wrote:
pici wrote:probijo se je do treĆeg SAFFa na džumi... mali napreduje, eee da je vako višHe ove omladine... eeeee :bih:
Eeee,i cetvrtkom bi se kupali.A on bi nam govore nadahnute drzo.I narod bi imo hljeba.
Jer, ko drugome jamu kopa ne cini proljece i da vam kazem nikad ga nece cinit nikad .A zito nama treba da narod ima 'ljeba ili ko sto je to divno jedan nas pjesnik rekao.Ajd' zivio sta se zuti na beskrajnom polju a ako te ko bude pit'o s ponosom mu odgovori to je nase zito.Jer mi buducnost ne zacrtavamo planovima nego brazdama traktora a ako imas traktor, vrati kombajn.A ne ko neki koji imaju i traktor i kombajn i onaj, onaj
kako se zove cirkulator.A jos imaju vremena da se bave horom u kulturno umjetnickom drustvu jel' tako, pa jasno, jasno da jeste i zato, sto mozemo pozel'ti mozemo pozel'ti da nam rodi zito.I nek nam rodi zito i iduce godine,i nek nam uvijek rodi zito, hvala.
Amin.

Image
zli_hordas

#1017 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zli_hordas »

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1018 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

aratet wrote:
Gdje je "ISIL" sada u Halepu, ko ratuje tamo?
Zločinac i krvolok Assad sa saveznicima, protiv nekog ratuju, a to nije "ISIL".
Nažalost, svjetska, pa tako i naša javnost, uspješno je "popila" vješto serviranu priču o "ISIL-u". Tako sve ljude koji odoše tamo da brane ovu djecu i žene od silovanja, sa njima poistovjetismo. I dan danas te ljude, stavljamo u isti košu sa ISIL-ovim budalama i terorostima.
Ne opravdavam odlaske na strana ratišta, ni ukrajinsko, ni legiju stranaca, pa tako ni sirijsko, imamo mi svoje bitke - da me neko ne bi prijavio da podstičem i opravdavam isto ne daj mi Bože, ili da me neko ne bi opet po FB prozivao.
"ISIL" - ako uopšte postoji u bilo kojoj formi, jednak je Assadu i kurdskim snagama, potpomognutim Iranom i Rusijom - i jedni, i drugi, a i treći, su zločinci i teroristi u ovom ratu - a vrlo izvjesno i saveznici sa "ISIL"-om.
Izvinite me svi, i dozvolite mi pravo na mišljenje, "ISIL" je projekat - false flag 21. stoljeća, ujedno i najveća prevara ovoga stoljeća.
Dozvolite mi i da konstatujem da sve dok muslimani budu morali birati između dva bloka, dok ne naprave treći, ponavljat će se Halepi, ponavljat će se Irak, Afganistan, Libija, Sirija ...
A vi, lavovi Sirije, koji časno branite svoje kuće, mjesta, gradove, porodice, vjeru, vi koji s puškama na avione ponosno idete, na dobitku ste ma kako ta smutnja od rata tamo završila. I nemojte za njima plakati dragi prijatelji, oni to ne žele, nemojte ih ni žaliti, ni to im ne treba, mogli su imati sažaljenja da su htjeli ponos prodati.
Međutim, nadam se, radi te djece i žena, koji su samo brojke na luđačkim trakama smrti koje se pokreću daleko od Sirije, da će ta smutnja što prije završiti. Na slici je curica sa crvenim balonom, koji umjesto da simbolizira igru i sreću, simbolizira krv i bol.
I da, ne pozivajte više UN, ne pozivajte Europu i njena vijeća u pomoć, nema svrhe, oni ne pomažu nikome osim sebi. Pa zar to više niste shvatili? Hasbunallahu wa ni'mal wakeel!
Nas buduci vodja se mijesa i u Sirijske prilike, o kojima iz napisanog se vidi da nema veze.
Rodila majka sebi SDA jurisnika!!!! Kakav intelektualno-studentsko/ljudski odron!!!
irac300

#1019 Re: Zahiragić opet jaše

Post by irac300 »

Zna čo'jk, što ste ljubomorni?! :D Nemoj da vam @zahson dođe. :D
Pandakonda

#1020 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Pandakonda »

irac300 wrote:Zna čo'jk, što ste ljubomorni?! :D Nemoj da vam @zahson dođe. :D
Taj je svoju karijeru završio :D

Image
Seyfo

#1021 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Vratice se Zahson, j..... ... .....
ma_zdra'o

#1022 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ma_zdra'o »

Koji je ovo kabadahija i sirovina... imala sam tu čast da idem s njim u razred

Konstantno je vrijeđao profesore i psovao, prijetio, lupao stolove i stolice..
Pitala sam se kako je moguće da onakvo nešto ide u gimnaziju i kako je misli završit...

I evo kroz par godina, ono mene i ostale (studente) predstavlja kao glavni u SPUS-u :lol:

Ne zna čovjek bi l' se smijao il plakao
House

#1023 Re: Zahiragić opet jaše

Post by House »

Pandakonda wrote:
irac300 wrote:Zna čo'jk, što ste ljubomorni?! :D Nemoj da vam @zahson dođe. :D
Taj je svoju karijeru završio :D

Image

još zelenim slovima :lol: :lol:
supercali

#1024 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

ma_zdra'o wrote:Koji je ovo kabadahija i sirovina... imala sam tu čast da idem s njim u razred

Pitala sam se kako je moguće da onakvo nešto ide u gimnaziju i kako je misli završit...

I evo kroz par godina, ono mene i ostale (studente) predstavlja kao glavni u SPUS-u :lol:

Imas cast i sa mnom na kafu ici
aratet

#1025 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

ma_zdra'o wrote:Koji je ovo kabadahija i sirovina... imala sam tu čast da idem s njim u razred

Mozes li nam otkriti koje je on godiste ako nije problem?
Post Reply