Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KPNCTNJAH wrote:bio si uzoran forumas, glas razuma, drzao se svojih stavova... ne idi na mracnu stranu, ne zbog zena
zivot me nije mazio, k'o ni ti na CS-u...
Suti, to je jedina igra od koje sam imao neke koristi
Jos duplo je odradjeno uzivo, s deckicima kojim nije zao dati pare na ove gluposti.. i onda debilni Valve meni sve sjebe ukidanjem kladjenja i tih zajebancija, sve cijene pale filmski
dale cooper wrote:Neko je spominjao gospođu ministarku ranije. Ja je se u ovo doba noći sjetih po jednom...delikatnom
postu sa lj&s. Kada je opisivala seksualno uzbuđenje sa tadašnjim mužom/dečkom (kojeg je stalno
spominjala) uporedila je svoju...vlažnost sa tropskom šumom. To mi se urezalo u pamćenje jer sam upravo shvatio
da sam postao matori forumski perverznjak.
Capajebo wrote:
Ovaj post je, mlada damo, spoj inteligencije i forumskog staza u jednu duhovitu opasku. A itekako ima svoje mjesto pod ovim vedrim nebom zvanim Leksikon foruma
Sto si to ti navalio da ispadnes duhovit, jos i uputstva pises uz salu ne valja nista nazor lazu te da se trebe loze na to, budi ono sto jesi bio si uzoran forumas, glas razuma, drzao se svojih stavova... ne idi na mracnu stranu, ne zbog zena
KPNCTNJAH wrote:bio si uzoran forumas, glas razuma, drzao se svojih stavova... ne idi na mracnu stranu, ne zbog zena
zivot me nije mazio, k'o ni ti na CS-u...
Suti, to je jedina igra od koje sam imao neke koristi
Jos duplo je odradjeno uzivo, s deckicima kojim nije zao dati pare na ove gluposti.. i onda debilni Valve meni sve sjebe ukidanjem kladjenja i tih zajebancija, sve cijene pale filmski
Ouu, svaka cast!
Ja sam max. stig'o do 100 eura, i sve pretvorim u kljuceve da otvorim kutije... ne moram ti dalje ni govoriti
konto nekih postova od prije 10 strana, gdje se spominjao bivsi respov nick, a s obzirom da se respo sjeca izleta na skakavac, te je rekao da mu je nick bio scooter onda je vjerovatno momak koji je vozio peugeot cini mi se 206 i kojem je obojio instrument tablu u bijelo
cak smo se nedavno sreli, ako je to on, samo ja nisam znao da je on respo a on nije znao da sam ja quarterback
Last edited by quarterback on 05/10/2016 00:57, edited 1 time in total.
Niemand wrote:
Stanite ljudi, ja sam rodjena u nezavisnoj republici bosni i hercegovini, znam samo da te nije alija do pola otpjevati Drugi vakat, sta odma galamite
Ne znam...ovo sada samo Chmoljo može riješiti. Ja sam pokušao pomoći koliko sam mogao.
Niemand wrote:
Stanite ljudi, ja sam rodjena u nezavisnoj republici bosni i hercegovini, znam samo da te nije alija do pola otpjevati Drugi vakat, sta odma galamite
ja znam da te nije alija prije neki haris ili adnan
al svejedno meni tito ostavio u amanet da prenosim casnu pionirsku mladim pionirkama