Hajd što si promašio planetu sad si i univerzum, u vezi moje vjeroispovijestiberenice wrote:Barem usuti onda i citaj. Niko tebe ne odvlaci od Boga - pa to je moj najbolji prijatelj - ne budi kreten.
Sloboda govora
- maraccana
#1001 Re: Sloboda govora
- ultima_palabra
#1002 Re: Sloboda govora
Hoces da jedes, hoces da jebes... a to kosta, brate.karanana wrote:Musliman sam, ALI.....
Ok ovo zadnje ocitovanje nashkrabala je nekih ok stvari ali generalno se vidi da je ludara i/ili da ovo radi za neki svoj visi cilj. Prerasla je kix i sarajevo, hoce dalje, hoce finansije.
- dobojlija81
#1003 Re: Sloboda govora
$1400karanana wrote:Koliko je love skupila?
valjda
doniraj
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... d55fd35542
- karanana
#1004 Re: Sloboda govora
Nemoj zajebavat? Samo tolisno? Zakleo bi se da sam jos prije par sedmica vidio vec neku vecu cifru od ove. Konto sam da je bar petaka ako ne i cenera skupila.dobojlija81 wrote:$1400karanana wrote:Koliko je love skupila?
valjda
doniraj
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... d55fd35542
-
Fudo387
#1005 Re: Sloboda govora
U sta se ona upetljala, matero mila...
https://www.jihadwatch.org/2016/09/vide ... lak-moment
tcttctctc,
https://www.jihadwatch.org/2016/09/vide ... lak-moment
tcttctctc,
-
Fudo387
#1006 Re: Sloboda govora
https://www.gofundme.com/lutfmission
Pazi price,
A young woman’s life is in peril right now. Recently, she voiced her opinion on her Facebook page, speaking out against Sharia. She is now a target. Surrounded in a country with an over 60% Muslim population, there has been a reward placed for her to be raped and killed.
...jebo mater kakvim je sve budalama covjek okruzen, ovo bas postaje zabrinjavajuce.
Pazi price,
A young woman’s life is in peril right now. Recently, she voiced her opinion on her Facebook page, speaking out against Sharia. She is now a target. Surrounded in a country with an over 60% Muslim population, there has been a reward placed for her to be raped and killed.
...jebo mater kakvim je sve budalama covjek okruzen, ovo bas postaje zabrinjavajuce.
- karanana
#1007 Re: Sloboda govora
Aha to je stranica gofundme. Ali stale donacije zadnjih mjesec
-
omar little
#1009 Re: Sloboda govora
da su joj fejsbuk lajkaci i guzico lizaci, bravo, svaka cast, heroj si, uplatili po makar 5-10 dolarica nakupio bi se petak sigurno.
a ne daju ni centa. kak je svijet okrutan 
- Connaisseur Karlin
#1010 Re: Sloboda govora
Njeno pisanje nije ni priblizno opasno i zobiljno kao prijetnja silovanjemAlfons Kauders wrote:Kakvi uzroci? 3 miliona ljudi - nasle se 2 budale... I onda je jedna od njih odlucila napraviti sapunicu kako bi isprosila pare, dobila azil, i pocela raditi za nekakve opskurne desnicarske medije.Connaisseur Karlin wrote: Reakcije Lejle i Mizre upravo rezutat svakodnevnih nateposti i sukoba u nezdravom drustvu. Treba poceti razmislajti sto je uzrokaovalo tako ponasanje,a umjesto toga,ovdje se pise o njima kao "vanjskim faktorima" drustva koji ne posjeduju osnovne osobine lijpog ponasanja. Veina na temi optuzuju skjucvo njih dvoje,narocito Lejlu,bez daljenje potrebe da s otkriju uzroci tkavog ponasnja u drustvu ,a koje je postalo uobicajeno. Drzava ne stiti vlastite gradjane,gradjani reaguju kako znaju , acesto puta je reakcija kritikovana,umjesto da se kritikuju interni problemi cjelokupnog drustva.
Nema uzroka, samo razlog.
Danas se svasta pise,ali ja mislim da je Lejla mnogim zasmetala jer je napisala dosta isitine "izmedju bez redova" o stanju i zbivanju BiH drustva,dopalo se to vama ili ne,iako sa karikaturlanim i jefitnim stilom pisanja. Za takva pisanje nije normalno da se opravadava njegova prijetnja silovanjem. Da li zaista takvo pisanje zasluzuje prijetnju silovanjem?
- Alfons Kauders
#1011 Re: Sloboda govora
Naravno da ne zasluzuje, i nije mi jasno zasto uopste postavljas to pitanje?Connaisseur Karlin wrote:Njeno pisanje nije ni priblizno opasno i zobiljno kao prijetnja silovanjemAlfons Kauders wrote:Kakvi uzroci? 3 miliona ljudi - nasle se 2 budale... I onda je jedna od njih odlucila napraviti sapunicu kako bi isprosila pare, dobila azil, i pocela raditi za nekakve opskurne desnicarske medije.Connaisseur Karlin wrote: Reakcije Lejle i Mizre upravo rezutat svakodnevnih nateposti i sukoba u nezdravom drustvu. Treba poceti razmislajti sto je uzrokaovalo tako ponasanje,a umjesto toga,ovdje se pise o njima kao "vanjskim faktorima" drustva koji ne posjeduju osnovne osobine lijpog ponasanja. Veina na temi optuzuju skjucvo njih dvoje,narocito Lejlu,bez daljenje potrebe da s otkriju uzroci tkavog ponasnja u drustvu ,a koje je postalo uobicajeno. Drzava ne stiti vlastite gradjane,gradjani reaguju kako znaju , acesto puta je reakcija kritikovana,umjesto da se kritikuju interni problemi cjelokupnog drustva.
Nema uzroka, samo razlog.![]()
Danas se svasta pise,ali ja mislim da je Lejla mnogim zasmetala jer je napisala dosta isitine "izmedju bez redova" o stanju i zbivanju BiH drustva,dopalo se to vama ili ne,iako sa karikaturlanim i jefitnim stilom pisanja. Za takva pisanje nije normalno da se opravadava njegova prijetnja silovanjem. Da li zaista takvo pisanje zasluzuje prijetnju silovanjem?
Ne radi se ovdje ni o stilu ni o sustini njenih skrabotina, vec o njenim postupcima nakon sto je napravila pizdariju. Tu je pokazala ko je i sta je, i tu je izgubila i ono malo podrske sto je imala.
Lejla, kao i ostali Klix novinari, jednostavno nisu u stanju napisati "istinu izmedju redova", a zapravo je cak i status zbog koje je najebala najobicniji plagijat. Zato i nema posla, zato je nece zaposliti cak ni ti desnicarski mediji koji je okolo vodaju ko mecku, zato mora da prosi i pravi cirkus od sebe - jer ne zna svoj jebeni posao i ne zna posteno zaraditi pare.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1012 Re: Sloboda govora
na novinarima je u našem društvu najveća odgovornost da pišu istinu i samo istinu
i da prešute ono što može uvrijediti
ko to ne razumije ne shvata koncept slobode od odgovornosti
i da prešute ono što može uvrijediti
ko to ne razumije ne shvata koncept slobode od odgovornosti
- seln
#1013 Re: Sloboda govora
Tebi je medjer jako tesko priznati da nisi u pravu, pa tjeras diskusiju ad absurdum, izvrces argumente i cak preuzimas argumente sagovornika. To je znak malo ozbiljnije neuroze.maraccana wrote:Ne može država određivati religijske propise i ko je vjernik, a ko ne, sve veće i veće gluposti pišete po forumu, ovo je nakon pršute i vina izvala br.2 .omar little wrote:maraccana wrote:
Ti bi sprovodio zakon sekularne države unutar religijskih, jel shvataš kakvu nebulozu radiš, hoće to i država početi fetve da donosi za religiju?![]()
Nemoj dalje...
em sto nisi u stanju shvatiti vrlo jednostavne koncepte, ti, ocito, ni citati ne znas.
Last edited by seln on 27/10/2016 09:11, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#1014 Re: Sloboda govora
omar little wrote:da su joj fejsbuk lajkaci i guzico lizaci, bravo, svaka cast, heroj si, uplatili po makar 5-10 dolarica nakupio bi se petak sigurno.a ne daju ni centa. kak je svijet okrutan
-
Nadzorna_ploca
#1015 Re: Sloboda govora
Sapleo se covjek jos u prvom postu, borac na prvoj liniji!seln wrote: Tebi je medjer jako tesko priznati da nisi u pravu, pa tjeras diskusiju ad absurdum, izvrces argumente i cak preuzimas argumnte sagovornika. To je znak malo ozbiljnije neuroze.
- seln
#1016 Re: Sloboda govora
Tako je. Nakon sto je sjela golom guzicom u koprive, mogla se fino prisutjeti i cekati da se stvar slegne, a poslije nastaviti pisati platitude za kix.ba (nikakve stvari "izmedju redova", cijeli ex-yu prostor nema pet novinara koji su u stanju pisati "izmedju redova").Alfons Kauders wrote:Naravno da ne zasluzuje, i nije mi jasno zasto uopste postavljas to pitanje?Connaisseur Karlin wrote:Njeno pisanje nije ni priblizno opasno i zobiljno kao prijetnja silovanjemAlfons Kauders wrote: Kakvi uzroci? 3 miliona ljudi - nasle se 2 budale... I onda je jedna od njih odlucila napraviti sapunicu kako bi isprosila pare, dobila azil, i pocela raditi za nekakve opskurne desnicarske medije.
Nema uzroka, samo razlog.![]()
Ne radi se ovdje ni o stilu ni o sustini njenih skrabotina, vec o njenim postupcima nakon sto je napravila pizdariju. Tu je pokazala ko je i sta je, i tu je izgubila i ono malo podrske sto je imala.
Lejla, kao i ostali Klix novinari, jednostavno nisu u stanju napisati "istinu izmedju redova", a zapravo je cak i status zbog koje je najebala najobicniji plagijat. Zato i nema posla, zato je nece zaposliti cak ni ti desnicarski mediji koji je okolo vodaju ko mecku, zato mora da prosi i pravi cirkus od sebe - jer ne zna svoj jebeni posao i ne zna posteno zaraditi pare.
Takodje, mogla je fino prijaviti prijetnje, pa neka krezubi debil jal plati kaznu jal odrobija.
Ali, neeee... u njenoj tupavoj glavi je sinulo kako je ona prevelika i previse dobra za karinu od drzave kao sto je BiH... London, Pariz, Amsterdam i Rim samo cekaju na nju...
-
Nadzorna_ploca
#1017 Re: Sloboda govora
Kakvu je to istinu izmedju redova Lejla napisala?
Sta briga ikoga, prosjecnog covjeka a kamoli vjernika sta tamo neka kvazi novinarka pise o njihovim uvjerenjima. Na stranu sto je napisala takve gadosti da ti se zeldac prevrne. Koji je to Lejla faktor, cime je ona zaduzila javnost da se osvrce na nju?
Sta je pravdate koji klinac vi pojedinci, sta pokusavate. Istjerati neku pravdu ovdje, ili biti kontrasi pa da se prica o vama. Bas krasno, evo popularni ste na ovoj temi i imate svoj stav. Divim se.
Riba je ispala govno od pocetka do kraja. Podlo, ruzno i nezrelo. I dalje nastavlja u istom tonu, a mislim da su uglavnom svi procitali njene podmukle ciljeve.
P.S. Nisam nigdje osim u medijima vidio da se potencira ova prica oko nje. I to na ovom forumu. Gdje god sjednem niko ni mukajeta o Lejli, ni u dzamiji gdje sam dzematlija niko je ne spominje. Ocito osim ovih par debila sto su pisali na njen zid nije privukla niciju paznju. Da anketiras drzavu cijelu ne bi 200 ljudi znalo za nju, a svi bi bili kliksovi forumasi.
Sta briga ikoga, prosjecnog covjeka a kamoli vjernika sta tamo neka kvazi novinarka pise o njihovim uvjerenjima. Na stranu sto je napisala takve gadosti da ti se zeldac prevrne. Koji je to Lejla faktor, cime je ona zaduzila javnost da se osvrce na nju?
Sta je pravdate koji klinac vi pojedinci, sta pokusavate. Istjerati neku pravdu ovdje, ili biti kontrasi pa da se prica o vama. Bas krasno, evo popularni ste na ovoj temi i imate svoj stav. Divim se.
Riba je ispala govno od pocetka do kraja. Podlo, ruzno i nezrelo. I dalje nastavlja u istom tonu, a mislim da su uglavnom svi procitali njene podmukle ciljeve.
P.S. Nisam nigdje osim u medijima vidio da se potencira ova prica oko nje. I to na ovom forumu. Gdje god sjednem niko ni mukajeta o Lejli, ni u dzamiji gdje sam dzematlija niko je ne spominje. Ocito osim ovih par debila sto su pisali na njen zid nije privukla niciju paznju. Da anketiras drzavu cijelu ne bi 200 ljudi znalo za nju, a svi bi bili kliksovi forumasi.
- sinuhe
#1018 Re: Sloboda govora
Gdje ces lakse mete od anonimne zene koja im dira din islam. I kazu ne prijeti joj nikakva opasnost i oni ce joj nesto objasniti.
- Alfons Kauders
#1020 Re: Sloboda govora
Tako nekako. Jednostavno nije bitna i cao.Nadzorna_ploca wrote:Kakvu je to istinu izmedju redova Lejla napisala?
A sto se tice pisanja izmedju redova i neke njene istine... Cak je i taj status bio plagijat... A ko sto rece Seln - na Balkanu nemas 5 kvalitetnih novinara koji su u stanju napisati kvalitetan tekst u kom ima nesto "izmedju redova". O tome koliko je kvalitetna Lejla najbolje govori cinjenica da prosi i prodaje obraz desnicarima za par stoja dolara.
To se desi kada se ne mozes dokazati na profesionalnom planu, a ocajnicki zelis da privuces paznju - mada nemas sta reci.
- bingov buraz
#1021 Re: Sloboda govora
Smaracica vol.17
dobar joj je profil,lajkasi pogotovo,Putinove slike,Davidove zvijezde,Trump i Thompson dominiraju
ja bih se ozbiljno zabrinuo da me podrzavaju takvi.
Cast ono malo pravih ateista,cijenim ljude sa stavom.
dobar joj je profil,lajkasi pogotovo,Putinove slike,Davidove zvijezde,Trump i Thompson dominiraju
- Pitar s Kariba
#1022 Re: Sloboda govora
Nije ni Šešelj za zanemarit. Meni se učinilo čak da prednjači.bingov buraz wrote:Smaracica vol.17
dobar joj je profil,lajkasi pogotovo,Putinove slike,Davidove zvijezde,Trump i Thompson dominiraju![]()
- bingov buraz
#1023 Re: Sloboda govora
Naravno,to je taj mentalni sklop.Pitar s Kariba wrote:Nije ni Šešelj za zanemarit. Meni se učinilo čak da prednjači.bingov buraz wrote:Smaracica vol.17
dobar joj je profil,lajkasi pogotovo,Putinove slike,Davidove zvijezde,Trump i Thompson dominiraju![]()
Ovo sto je njoj onaj kreten napisao je limunada za ono sto oni pisu za Hilary Clinton ili Merkelovu.
- pirpa
- Alfons Kauders
#1025 Re: Sloboda govora
To sam i ja rekao - tolika frka oko Lejle, a hiljade ljudi svakodnevno ostavljaju dosta gore prijetnje za Clinton i druge zapadne politicare (i to ljudi kod kojih Lejla gostuje u medijima).bingov buraz wrote: Naravno,to je taj mentalni sklop.
Ovo sto je njoj onaj kreten napisao je limunada za ono sto oni pisu za Hilary Clinton ili Merkelovu.
Samo trebala bi znati lelica... Da ce Tata Putin zavrnuti pipu nakon izbora u SAD, pa nece biti tako lako dobiti lovu i prostor za internetsko desnicarenje.