Pa eno SDA radi na smanjenju procenta nezaposlenosti u Tuzli.Dizu aerodrom na noge preko kantonalne vlasti kako bi prevashodno tuzlanska mladez brze napustila Tuzlu, koriste ekonomske modele smanjivanja nezaposlenosti ko Tito svojedobno.Socijalisticka ekonomija 101.Ipak je Tito najveci sin ovih prostora pa se treba ugledat na njegove ekonomske poteze a statistika ce reci svojeTyke wrote:Naravno, samo Tuzlaci treba da rade i smanjicemo tako problem nezaposlenosti.![]()
Ovako kako koja stranka ili mudonja dodju na vlast, tako povedu za sobom porodice i prijatelja porodice. Ko ih jebe, neka se posvete zemljoradnji, doprinose na drugi nacin, mi cemo kupovati to i tako svima dobro. Sad nece niko se bani zemljoradnjom, jos se poceli i zvati Tuzlacima kad ih pitas odakle su. Samo sto vuciji akcenat ne mogu sakriti.
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
Mohamad Sissoko
#1001 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
- MikroBelaj
#1002 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Meni kao tuzlaku je nebitno kako se aerodrom zove,bitno je da fercera
A komplexasi nek se sikiraju
-
Hamolj
#1003 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Svakom normalnom čovjeku bi trebalo da bude nebitno. Međutim, po pisanju većine Tuzlaka može se zaključiti da svakoj općini u kojoj vlada SDA žele propast jer tobože, stanovnici tih općina nisu inteligentni kao oni i ne glasaju za SDP. Kamo sreće da je čitava BiH k'o Njemačka pa da ne gledam kako mi jarani svaki dan odlaze u bijeli svijet trbuhom za hljebom.MikroBelaj wrote:Meni kao tuzlaku je nebitno kako se aerodrom zove,bitno je da fercera![]()
-
sumirprimus
#1004 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
sta je ovo zeleni kadar se opet drci?
-
Hamolj
#1005 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bravo ! Tvoj intelekt i ne može više od ovoga. Pokušavam pronaći razliku između prosječnog balvan Srbina kojeg Dodik loži pričama o islamizaciji i ukidanju rs-a i ovih nadriineligentnih Tuzlaka koje Džasmin loži sa SDA i Arapima.sumirprimus wrote:sta je ovo zeleni kadar se opet drci?
-
Haman
#1006 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Interesantno koliko covjek moze biti povrsan. Napises smu poduzi tekst sasvim jednostavno kako bi razumio procitano, on opet pocinje pricu crveni, zeleni, ako mu stavis fotografiju Tuzle u dimu, on ce napisati copy-paste. Dakle, uzalud je nekom nesto objasnjavati, jer on ne razumije ono o cemu pises, a ne moze da razumije jer nema elementarno znanje iz ekologije i zdravog zivota.
Drugi napise na arapskom da ne treba citat sprsko ako sam dobro razumio. On bi morao znati da Srbin ne vjeruje nikakvim drugim izvorima izuzev srpskim. Iz tog razloga sam prezentira srpski izvor - tekst, da Srbin vidi da su u BiH do 1825.godine zivjeli Bosnjaci, muslimani, katolicini pravoslavci. Dakle, to pise u srpskom a ne bosanskom ili bosnjackom izvoru.
I jos jednom da napomenem. Mi govorimo o Jasminu imamovicu gradonacelniku Tuzle i ukazujemo na prioritetna pitanja za gradjane Tuzle ,a to su, nezapsolenost i zagadjenost grada. Svako moze pricati ovo ili ono, svako meze tudje zasluge pripisivati sebi ako ima prznoglavaca koji ce vjerovati u takve price. Kako vidim na ovom Forumu ih ima, mlate praznu slamu, ne razumioju procitano a pisu komentare.
A sad nesto o velikim trzisnim centrima. Uobicajeno je u svijetu da se veliki trzisni centri grade na periferiji gradova. Da li ste negdje u nekom gradu vidjeli IKEU u centru grada, ili da li ste vidjeli da je OBI u Njemackojn takodje u cenru grada itd. Takvi veliki centri se prave na periferiji, pa je i BINGO trzisni centar napravljen na periferiji Tuzle. Covjek je lijepo kupio plac, platio gradu Tuzli sto je trazleno , napravio sto je naumio, vjerovatno svojim parama i kreditima, zapsolio ljude itd. Ko nije zadovaljan sa platom nek potrazi bolji posao. Tako je to u kapitalistickom svijetu, a BiH je iz socijalizma jugoslovenskog tipa presla u kapitalizam ne bih znao kojeg tipa, jer politicari zadzavaju za sebe sve ono dobro iz socijalizma kao npr. topli obrok, a radnicima guraju zakone iz najprimitivnijeg oblika kapitalizma iako se hvale svojom socijaldemokracijom, koja sa onim sto rade nema nikakve veze.
Fotografija Tuzle u dimu za sve ljubitelje dima.

Drugi napise na arapskom da ne treba citat sprsko ako sam dobro razumio. On bi morao znati da Srbin ne vjeruje nikakvim drugim izvorima izuzev srpskim. Iz tog razloga sam prezentira srpski izvor - tekst, da Srbin vidi da su u BiH do 1825.godine zivjeli Bosnjaci, muslimani, katolicini pravoslavci. Dakle, to pise u srpskom a ne bosanskom ili bosnjackom izvoru.
I jos jednom da napomenem. Mi govorimo o Jasminu imamovicu gradonacelniku Tuzle i ukazujemo na prioritetna pitanja za gradjane Tuzle ,a to su, nezapsolenost i zagadjenost grada. Svako moze pricati ovo ili ono, svako meze tudje zasluge pripisivati sebi ako ima prznoglavaca koji ce vjerovati u takve price. Kako vidim na ovom Forumu ih ima, mlate praznu slamu, ne razumioju procitano a pisu komentare.
A sad nesto o velikim trzisnim centrima. Uobicajeno je u svijetu da se veliki trzisni centri grade na periferiji gradova. Da li ste negdje u nekom gradu vidjeli IKEU u centru grada, ili da li ste vidjeli da je OBI u Njemackojn takodje u cenru grada itd. Takvi veliki centri se prave na periferiji, pa je i BINGO trzisni centar napravljen na periferiji Tuzle. Covjek je lijepo kupio plac, platio gradu Tuzli sto je trazleno , napravio sto je naumio, vjerovatno svojim parama i kreditima, zapsolio ljude itd. Ko nije zadovaljan sa platom nek potrazi bolji posao. Tako je to u kapitalistickom svijetu, a BiH je iz socijalizma jugoslovenskog tipa presla u kapitalizam ne bih znao kojeg tipa, jer politicari zadzavaju za sebe sve ono dobro iz socijalizma kao npr. topli obrok, a radnicima guraju zakone iz najprimitivnijeg oblika kapitalizma iako se hvale svojom socijaldemokracijom, koja sa onim sto rade nema nikakve veze.
Fotografija Tuzle u dimu za sve ljubitelje dima.

- dale cooper
#1007 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
A to vlada TK nema absolutno nikakve veze sa nezaposlenošću u Tuzli i privlačenju novih investitora?

-
Haman
#1008 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jedan komentator napisa "sta je ovo zeleni kadar se opet drci? Objsni mi molim te sta je to zeleni kadar, zasto i kako je nastao. Kad pokusas da to objasnis sigurno ces pogrijesiti, jer ti ne znas istinu, ti znas samo propagandne price. A propagandne price su najobicnije lazi za zaglupljivanje onih koji ne znaju misliti. Ako mislis da nije tako potrudi se pa mi objasni.
Ako mislis na mene ja nisam govorio TK, ja govorim samo o Tuzli.
Ako mislis na mene ja nisam govorio TK, ja govorim samo o Tuzli.
Last edited by Haman on 12/11/2016 20:12, edited 2 times in total.
-
Hamolj
#1009 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Logično da ima, ali ne možeš biti toliko ograničen i za sve negativno kriviti vladu TK, a za pozitivno hvaliti općinu. Ovo je kao kad Hrvati iz Posušja kažu da su Bošnjaci krivi što oni iseljavaju, a HDZ im hara općinom i kantonom otkako je rat stao. Kad si zadrti SDP-ovac, SDA-ovac i HDZ-ovac uvijek će ti biti drugi kriv.dale cooper wrote:A to vlada TK nema absolutno nikakve veze sa nezaposlenošću u Tuzli i privlačenju novih investitora?![]()
Realno Jasmin Imamović od kako je rat stao vlada općinom. Ništa nije uradio da privuče investitore, čak štaviše odbija ih. Tuzla bi davno potonula da nije Menoproma, Binga i aerodroma, a ništa od toga nije Džasminova zasluga.
- MikroBelaj
#1010 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Dosta magle i smoga,evo ona ljepsa strana Tuzle(za sve hejtere maksuzija
)

-
howdy
#1011 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tako, reci vec jednom kojem brlogu pripadas. Nisam ni sumnjoHamolj wrote:Treba SDA, po kojoj konstantno pljuju da zahvale što im je aerodrom skoro pa postao bh lider po broju putnika i količini prevezene robe.Mohamad Sissoko wrote:Stanovnici cijelog kantona doprinose budzetu istog tako da svi stanovnici imaju pravo biti zaposleni u kantonalnim institucijama bez obzira sto su skoro sve prisutne u Tuzli.
Drugo su opcinske firme i ustanove.Tamo Tuzlaci doprinose i tamo Tuzlaci samo treba da rade.Kanton je nesto drugo.Neko treba da izdvaja sredstva od plate za kantonalne institucije a da tamo samo Tuzlaci rade jer jebiga zgrade su locirane u Tuzli..kurko.
A nisu skupe tablete za pritisak...
-
Tyke
#1012 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.Mohamad Sissoko wrote:Pa eno SDA radi na smanjenju procenta nezaposlenosti u Tuzli.Dizu aerodrom na noge preko kantonalne vlasti kako bi prevashodno tuzlanska mladez brze napustila Tuzlu, koriste ekonomske modele smanjivanja nezaposlenosti ko Tito svojedobno.Socijalisticka ekonomija 101.Ipak je Tito najveci sin ovih prostora pa se treba ugledat na njegove ekonomske poteze a statistika ce reci svojeTyke wrote:Naravno, samo Tuzlaci treba da rade i smanjicemo tako problem nezaposlenosti.![]()
Ovako kako koja stranka ili mudonja dodju na vlast, tako povedu za sobom porodice i prijatelja porodice. Ko ih jebe, neka se posvete zemljoradnji, doprinose na drugi nacin, mi cemo kupovati to i tako svima dobro. Sad nece niko se bani zemljoradnjom, jos se poceli i zvati Tuzlacima kad ih pitas odakle su. Samo sto vuciji akcenat ne mogu sakriti.
Salu na stranu, kad se tek Mellain otvorio pa sam usao dole u parking, po izlasku onaj momak sto radi na parkingu kad je poceo hraljati i zavijati, nisam mogk vjerovati kad prije kelju zaposlise na takvom mjestu (mislim na takav hotel i gradjevinu).
Pa oni sto prate parkinge po gradu i zakljucavaju auta zbog neplacanja, jebo majku kako uketise svi do jednog onako ofirni. Jednostavno nemas vremena ni aplicirati za neki posao a kelja vec i radnog staza ubrao na tom mjestu.
Nego, ko ce sa mnom u obilazak carsije da dokumentujemo ko to lozi plastiku i truje nasa humana pluca? Idemo mojim autom u lov na crni dim.
-
howdy
#1013 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nije se kako treba Mellain ni otvorio on vec 4 godine staza upisoTyke wrote:Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.Mohamad Sissoko wrote:Pa eno SDA radi na smanjenju procenta nezaposlenosti u Tuzli.Dizu aerodrom na noge preko kantonalne vlasti kako bi prevashodno tuzlanska mladez brze napustila Tuzlu, koriste ekonomske modele smanjivanja nezaposlenosti ko Tito svojedobno.Socijalisticka ekonomija 101.Ipak je Tito najveci sin ovih prostora pa se treba ugledat na njegove ekonomske poteze a statistika ce reci svojeTyke wrote:Naravno, samo Tuzlaci treba da rade i smanjicemo tako problem nezaposlenosti.![]()
Ovako kako koja stranka ili mudonja dodju na vlast, tako povedu za sobom porodice i prijatelja porodice. Ko ih jebe, neka se posvete zemljoradnji, doprinose na drugi nacin, mi cemo kupovati to i tako svima dobro. Sad nece niko se bani zemljoradnjom, jos se poceli i zvati Tuzlacima kad ih pitas odakle su. Samo sto vuciji akcenat ne mogu sakriti.![]()
Salu na stranu, kad se tek Mellain otvorio pa sam usao dole u parking, po izlasku onaj momak sto radi na parkingu kad je poceo hraljati i zavijati, nisam mogk vjerovati kad prije kelju zaposlise na takvom mjestu (mislim na takav hotel i gradjevinu).
Pa oni sto prate parkinge po gradu i zakljucavaju auta zbog neplacanja, jebo majku kako uketise svi do jednog onako ofirni. Jednostavno nemas vremena ni aplicirati za neki posao a kelja vec i radnog staza ubrao na tom mjestu.![]()
Nego, ko ce sa mnom u obilazak carsije da dokumentujemo ko to lozi plastiku i truje nasa humana pluca? Idemo mojim autom u lov na crni dim.
Garant Bego Gutic bio u obilasku pa usput zaposlio par udarnika
- MikroBelaj
#1014 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nejma je na kantonu

Lijepa moja Tuzla

Lijepa moja Tuzla
- dale cooper
#1015 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Kolike su nadležnosti opštine Tuzla, a kolike kantona? Ko je rasprodao i razjebao Tuzlansku industriju u kriminaliziranojHamolj wrote:Logično da ima, ali ne možeš biti toliko ograničen i za sve negativno kriviti vladu TK, a za pozitivno hvaliti općinu. Ovo je kao kad Hrvati iz Posušja kažu da su Bošnjaci krivi što oni iseljavaju, a HDZ im hara općinom i kantonom otkako je rat stao. Kad si zadrti SDP-ovac, SDA-ovac i HDZ-ovac uvijek će ti biti drugi kriv.dale cooper wrote:A to vlada TK nema absolutno nikakve veze sa nezaposlenošću u Tuzli i privlačenju novih investitora?![]()
Realno Jasmin Imamović od kako je rat stao vlada općinom. Ništa nije uradio da privuče investitore, čak štaviše odbija ih. Tuzla bi davno potonula da nije Menoproma, Binga i aerodroma, a ništa od toga nije Džasminova zasluga.
privatizaciji? Hoćemo li i to staviti Jasminu na teret? Koja perfidnost i bezobrazluk jebote.
- MikroBelaj
#1016 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tyke wrote:Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.Mohamad Sissoko wrote:Pa eno SDA radi na smanjenju procenta nezaposlenosti u Tuzli.Dizu aerodrom na noge preko kantonalne vlasti kako bi prevashodno tuzlanska mladez brze napustila Tuzlu, koriste ekonomske modele smanjivanja nezaposlenosti ko Tito svojedobno.Socijalisticka ekonomija 101.Ipak je Tito najveci sin ovih prostora pa se treba ugledat na njegove ekonomske poteze a statistika ce reci svojeTyke wrote:Naravno, samo Tuzlaci treba da rade i smanjicemo tako problem nezaposlenosti.![]()
Ovako kako koja stranka ili mudonja dodju na vlast, tako povedu za sobom porodice i prijatelja porodice. Ko ih jebe, neka se posvete zemljoradnji, doprinose na drugi nacin, mi cemo kupovati to i tako svima dobro. Sad nece niko se bani zemljoradnjom, jos se poceli i zvati Tuzlacima kad ih pitas odakle su. Samo sto vuciji akcenat ne mogu sakriti.![]()
Pa oni sto prate parkinge po gradu i zakljucavaju auta zbog neplacanja, jebo majku kako uketise svi do jednog onako ofirni. Jednostavno nemas vremena ni aplicirati za neki posao a kelja vec i radnog staza ubrao na tom mjestu.![]()
Iso bi ja stobom,akos gajbu tuzlaka metnut na zadnje sjediste da nam se nadje
-
Tyke
#1017 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
S kamenom temeljcom i njega skinuli sa biroa i prijavili. Ima vise staza nego godina punoljetstva.howdy wrote:Nije se kako treba Mellain ni otvorio on vec 4 godine staza upisoTyke wrote: Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.![]()
Nego, ko ce sa mnom u obilazak carsije da dokumentujemo ko to lozi plastiku i truje nasa humana pluca? Idemo mojim autom u lov na crni dim.![]()
Garant Bego Gutic bio u obilasku pa usput zaposlio par udarnika
-
Hamolj
#1018 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Vama Džasmin maže oči prijeratnim firmama i njihovom propašću jer je nesposoban dovesti investitore. Koja državna firma radi u Tešnju pa je tako razvijen ? Ili koja radi u Goraždu ? Eto ti dva dobra primjera. Kod prvog primjera i općinom i kantonom vlada SDA, a općina najrazvijenija u BiH. U istom kantonu imaš Zavidoviće kojima takođe vlada SDA pa su najveća rupa. Zašto ? Zato što je načelnik Tešnja sposoban čovjek, a Zavidovića nije, sasvim jednostavno. U Goražu vlada Ramović SBiH, SBB i sad nezavisan, a kantonom SDA, pa je li možda zbog opstrukcija kantona Goražde tako razvijeno ? A ni u Goraždu više nemaš nijednog prijeratnog privrednog giganta. Samo vama Džasmin maže oči pričom da se živi od prijeratnih industrijskih pogona.dale cooper wrote:Kolike su nadležnosti opštine Tuzla, a kolike kantona? Ko je rasprodao i razjebao Tuzlansku industriju u kriminaliziranojHamolj wrote:Logično da ima, ali ne možeš biti toliko ograničen i za sve negativno kriviti vladu TK, a za pozitivno hvaliti općinu. Ovo je kao kad Hrvati iz Posušja kažu da su Bošnjaci krivi što oni iseljavaju, a HDZ im hara općinom i kantonom otkako je rat stao. Kad si zadrti SDP-ovac, SDA-ovac i HDZ-ovac uvijek će ti biti drugi kriv.dale cooper wrote:A to vlada TK nema absolutno nikakve veze sa nezaposlenošću u Tuzli i privlačenju novih investitora?![]()
privatizaciji? Hoćemo li i to staviti Jasminu na teret? Koja perfidnost i bezobrazluk jebote.
Vlada vam je u posljednje vrijeme pomogla u tri slučaja. Prvi je aerodrom, drugi tvornica obuće Aida i treći Dita, ali Džasmin to nikad neće priznati. Niko vas ne mrzi, samo vam je načelnik nesposoban.
-
Tyke
#1019 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Kakav li ces tek tad dim vidjeti. I Imamovic ce nam se ukazati nakon 5 piva.MikroBelaj wrote:Tyke wrote: Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.![]()
Iso bi ja stobom,akos gajbu tuzlaka metnut na zadnje sjediste da nam se nadje
Nece @Haman priznati nas trud, optuzice nas da smo pijani pravili inspekciju.
-
Mohamad Sissoko
#1020 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tyke wrote:Taman sve to gore nabrojane (po Gradini, skolama, socijalnom, komunalnom etc) poslati na Dubrave i zaposliti na aerodromu, i tako nama osloboditi mjesto.Mohamad Sissoko wrote:Pa eno SDA radi na smanjenju procenta nezaposlenosti u Tuzli.Dizu aerodrom na noge preko kantonalne vlasti kako bi prevashodno tuzlanska mladez brze napustila Tuzlu, koriste ekonomske modele smanjivanja nezaposlenosti ko Tito svojedobno.Socijalisticka ekonomija 101.Ipak je Tito najveci sin ovih prostora pa se treba ugledat na njegove ekonomske poteze a statistika ce reci svojeTyke wrote:Naravno, samo Tuzlaci treba da rade i smanjicemo tako problem nezaposlenosti.![]()
Zato ja ovcama i govorim da je Tuzla infiltrirana od strane kantona davno a Jasko talove pravi a oni o odbrani Tuzle od Banovica ovo ono hahaha. Nakon jednog cobana u vidu bravara sad drugi, vole pastirski stap i odbranu od imaginarnih neprijatelja.
-
howdy
#1021 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tuzlanske ovce vole crveno
Haman sve nadrogirano i ne vidi prednosti zelenog
Haman sve nadrogirano i ne vidi prednosti zelenog
-
sumirprimus
#1022 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
cemu vrijedanje?Hamolj wrote:Bravo ! Tvoj intelekt i ne može više od ovoga. Pokušavam pronaći razliku između prosječnog balvan Srbina kojeg Dodik loži pričama o islamizaciji i ukidanju rs-a i ovih nadriineligentnih Tuzlaka koje Džasmin loži sa SDA i Arapima.sumirprimus wrote:sta je ovo zeleni kadar se opet drci?
nema vise humanitarne pomoci za pokrast?
a ni budzeta za poharat?
-
aratet
#1023 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Kakve to ima veze sa onim sto sam ja napisao?Haman wrote:Sa ovom svojom tvdnjom sve si kazao, bolje receno kazao si koliki si neznalica. Da li znas sta podrazumijevamo pod rijecju: rob, kmet, a sta pod rijecju hriscanin-krscanim, musliman a sta pod rijecju multietican.
Mozda ti ovo malo pomogne da lakse razumijes ono sto nerazumijes.
Sta pise u uvom srpskom dokumetu pod brojem 3
Nemuslimani su po selima imali kmetovski status i ti pricas o multikulturalizmu.
-
sumirprimus
#1024 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
o kojim investitorima pricamo? o kojim radnim mjestima? o onih 100 000 radnih mjesta?
bakirovih imaginarnih?
o kojim agendama pricamo?
bakirovih imaginarnih?
o kojim agendama pricamo?
-
aratet
#1025 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tekbir.Mohamad Sissoko wrote:![]()
Zato ja ovcama i govorim da je Tuzla infiltrirana od strane kantona davno a Jasko talove pravi a oni o odbrani Tuzle od Banovica ovo ono hahaha. Nakon jednog cobana u vidu bravara sad drugi, vole pastirski stap i odbranu od imaginarnih neprijatelja.