Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bhnapoleon1 wrote:ova kineskinja u ovoj gimnastici Wang Yan ako sam zapamtio ko da ima 13-14 godina
ovi kazu 16 za tu sa tim imenom
a jednu nesto chunglung su rekli da ima 20
Na wiki piše da je ta Shang Chunsong odrasla u sirotinji i neuhranjena. Haman ih takve i biraju. A koliko se već dugo takmiči mogla bi i imat 20. Žena mi učiteljica i veli da bi po izgledu komotno mogla kod nje u V razred. Gimnastički im trener veći od svake za glavu.
Š'a je ovo ba, ameri uz rusku mjuzu nastupaju
bhnapoleon1 wrote:ova kineskinja u ovoj gimnastici Wang Yan ako sam zapamtio ko da ima 13-14 godina
ovi kazu 16 za tu sa tim imenom
a jednu nesto chunglung su rekli da ima 20
Na wiki piše da je ta Shang Chunsong odrasla u sirotinji i neuhranjena. Haman ih takve i biraju. A koliko se već dugo takmiči mogla bi i imat 20. Žena mi učiteljica i veli da bi po izgledu komotno mogla kod nje u V razred. Gimnastički im trener veći od svake za glavu.
Š'a je ovo ba, ameri uz rusku mjuzu nastupaju
Ako je to ona sto je pala mogli bi je kinezi opet ucinit neuhranjenom i poslat u sirotinju
bhnapoleon1 wrote:je li skupo macevanje, bavil se ko time kod nas. Kakva je konkurencija
Nije ali zahtjeva da mozes odvojiti pola dana dnevno ako zelis nesto postici. Od jako dobrog jarana mali ide na to. Trenira pet dana sedmicno po 4-5h dnevno + takmicenja. Mali hoce da ode na olimpijadu 2020 ili 2024 pa je otac uzeo trenera da ga trenira ekstra - naso nekog poljaka za neku cijenu. Koju nebi ti znao reci. Ali nako kroz pricu oprema i nije nesto previse skupa, kaze to je najmanja trosna posta, ono sto ga kosta je da je nemoguce naci sponzora pa zato sva takmicenja tj. troskove putne i sl. sve oni placaju plus te ekstra sate treniranja i naravno clanarinu u klubu za koji se takmici mali.
Inace nadam se da se stariji forumasi sjecaju legendarnog Miroslava Cerara na konju sa hvataljkama i razboju koji osvojio dva zlata na olimpijskim igrama, 4 zlata na svjetskim prvenstvima i 10 zlata na evropskim prvenstvima i sasvim sigurno spada u sam vrh svjetske gimnastike svih vremena. Slovenac iz bivse Jugoslavije.
hrasno38 wrote:Inace nadam se da se stariji forumasi sjecaju legendarnog Miroslava Cerara na konju sa hvataljkama i razboju koji osvojio dva zlata na olimpijskim igrama, 4 zlata na svjetskim prvenstvima i 10 zlata na evropskim prvenstvima i sasvim sigurno spada u sam vrh svjetske gimnastike svih vremena. Slovenac iz bivse Jugoslavije.