Bruka na Vlašiću
- dječak sa šibicama
#1001 Re: Bruka na Vlašiću
"Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman" Claudio Caniggia
"Ako je snifanje lajni tu i tamo narkomanija, onda sam ja narkoman" Don Almir
"Ako je snifanje lajni tu i tamo narkomanija, onda sam ja narkoman" Don Almir
-
Saka
#1002 Re: Bruka na Vlašiću
Sve to stoji, al ovdje je u igri puno više od njihovih karijera. Prema tome po meni je glavni krivac BHT koji tek tako prepusti nekome da sve to vodi. Ako nisi u stanju kao institucija voditi projekat kako treba (a nisi), onda ne preuzimaj toliki rizik. Ako si ga preuzeo ti si i odgovoran, nije kriv Ding, Dong, peti il deseti.pici wrote:Saka wrote:E pa to je to... Po meni tu nije kriv Don koji je ambiciozno obećao da će on sve srediti već BHT koji je u to povjerovao. Sad je samo važno da se nađe ostatak love i da se nekako ode i da ne bude još veća bruka.pici wrote:ko ga jebe sto se prifaca neceg sto nemre i ne zna... to isto rade pojedini ''umjetnici'' pa kad vide da ne ide onda daj dilera zovi nemrem da spavam... ko ga jebe
kako nije kriv, jasta je neg kriv, pa nije mu to studio snimis za par dana pjesmicu i lalalalal hajmo u stokholme... za ovakve stvari postoje timovi producenata ili producentske kuce... najgori su ovi koji umisle da su MEGA zvijezde pa kada se krenu pecit zakuco bi ih na krst ko isusa... te ne odgovara im hrana, te puse vjetar, te sunce previse ultra ljubicastih zraka pusta, te nevalja hotel, te soba, te auto te avion te pizda materina... koja su to retardirana djeca samo da vam je znat...i onda se nadje nekakav kompleksas DON koji misli da sve zna jer et sviro je po klubovima i onda se na kraju usmrce i napije pa pocini kolateralnu stetu... KO IH JEBe SVIJU
-
dezurni_ucenik
#1003 Re: Bruka na Vlašiću
A ja raspravljam sa likom kojem je American Sniper odlican ratni film. Odo' se udarit glavom od zid 
- dječak sa šibicama
#1004 Re: Bruka na Vlašiću
Postoji realna i objektivna mogucnost da su Hana i Deen, kao etablirani hedonisti, u jednom momentu zurke na Vlasicu izrazili svoje negodovanje kvalitetom sampanjca i nepostojanjem kavijara i pticijeg mlijeka.pici wrote: kako nije kriv, jasta je neg kriv, pa nije mu to studio snimis za par dana pjesmicu i lalalalal hajmo u stokholme... za ovakve stvari postoje timovi producenata ili producentske kuce... najgori su ovi koji umisle da su MEGA zvijezde pa kada se krenu pecit zakuco bi ih na krst ko isusa... te ne odgovara im hrana, te puse vjetar, te sunce previse ultra ljubicastih zraka pusta, te nevalja hotel, te soba, te auto te avion te pizda materina... koja su to retardirana djeca samo da vam je znat...i onda se nadje nekakav kompleksas DON koji misli da sve zna jer et sviro je po klubovima i onda se na kraju usmrce i napije pa pocini kolateralnu stetu... KO IH JEBe SVIJU
Ali opet je Almir kriv, ako znas da u hotel na Vlasicu vodis takve gromade muzicke scene, takve jet set velicine, onda im obezbjedis Dom Perignon i Cristal, i obavezno kavijar iz Kaspijskog mora ne stariji od dva dana.
- HAVANA
#1005 Re: Bruka na Vlašiću
Istinski umjetnici u problemima sa gudrom...su obicno vrlo uspjesni i samodestruktivni.Stvaraju super stvari I umru mladi da budu lijep les.
Ovi nasi em su tanki umjetnici,em su od nasih para destruktivni po okolinu i drustvo u globalu.Bezeze nas ofiraju.
Sto rece djecak,ni za zaostroga i krivo je more nisu...
Ovu da mi je bilo uzivo cut, ne bi joj zamjerio i da mene flasom opali po glavi.
Ovu da mi je bilo uzivo cut, ne bi joj zamjerio i da mene flasom opali po glavi.
Last edited by HAVANA on 16/04/2016 13:29, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1006 Re: Bruka na Vlašiću
Ako je BHT producent onda je kriv al najzalosnije sto je izdao privatno producenstku licencu nekom DONu i sad peru ruke... zato i kazem KO IH JEBE SVIJUSaka wrote: Sve to stoji, al ovdje je u igri puno više od njihovih karijera. Prema tome po meni je glavni krivac BHT koji tek tako prepusti nekome da sve to vodi. Ako nisi u stanju kao institucija voditi projekat kako treba (a nisi), onda ne preuzimaj toliki rizik. Ako si ga preuzeo ti si i odgovoran, nije kriv Ding, Dong, peti il deseti.
Last edited by pici on 16/04/2016 13:30, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#1007 Re: Bruka na Vlašiću
pici wrote:Ako je BHT producent onda je kriv al najzalosnije sto je izdao privatno producenstku licencu nekom DONu i sad peru ruke... zato i kazem KO IH JEBE SVIJUSaka wrote:pici wrote: Sve to stoji, al ovdje je u igri puno više od njihovih karijera. Prema tome po meni je glavni krivac BHT koji tek tako prepusti nekome da sve to vodi. Ako nisi u stanju kao institucija voditi projekat kako treba (a nisi), onda ne preuzimaj toliki rizik. Ako si ga preuzeo ti si i odgovoran, nije kriv Ding, Dong, peti il deseti.
sviha
- dječak sa šibicama
#1008 Re: Bruka na Vlašiću
Pero Gudelj sad sigurno konta "kud se ne ubih onda, nebi ovakvu blamazu dozivio" 
- uglavnomja
#1009 Re: Bruka na Vlašiću
HAVANA wrote:Istinski umjetnici u problemima sa gudrom...su obicno vrlo uspjesni i samodestruktivni.Stvaraju super stvari I umru mladi da budu lijep les.Ovi nasi em su tanki umjetnici,em su od nasih para destruktivni po okolinu i drustvo u globalu.Bezeze nas ofiraju.
Sto rece djecak,ni za zaostroga i krivo je more nisu...
"U Klub 27 su se prvo ubrajali Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin i Jim Morrison koji su svi umrli sa 27 godina u periodu od točno dvije godine. (3. srpnja 1969. - 3. srpnja 1971).
Čak i Kurta Cobaina ubrajaju u Klub 27. "
sorry off
- HAVANA
#1010 Re: Bruka na Vlašiću
Znam ja to napamet
Bolje da su ovog malog poslali.
Bolje da su ovog malog poslali.
- pici
#1011 Re: Bruka na Vlašiću
Bolje je s djavolom imat posla neg sa tim ''umjetnicima''... pisao sam na temi poodavno al evo bio sam jako dobar s Draganom Marinkovicem Macom i prije jedno deset godina kad je najedanput postao popularan kroz onaj sHou Pile i Maca, sjedimo nas dvojica u kaficu, naravski ja stalno cehove placam i rekoh daj mi jedan poster s tvojim potpisom moli me snajka iz novog sada tamo si MEGA popularan, okrenu se on ono pun sebe i kaje imas mog PR pa sa njim stupi u kontakt, ustade se i ode, dodje mala da naplati rekoh evo sto sam ja popijo a za ostalo ganjaj onog sHupka sto sad ode...i sad da ne duljim radi se Mahalac i dodje Maca na vratanca, de pici uradi mi ono ko meni, rekoh mu jarane znas da te PRIVATNO volim i cijenim al POSLOVNO imam tri uslova, prvo da te dobro pojebem u dupe, drugo da mi ga onda popusisH i trece da odemo na pivo ti placas, jel more
et to je nasHa eLITa NABIJEM IH SVIJU... mada CAST izuzetcima...

et to je nasHa eLITa NABIJEM IH SVIJU... mada CAST izuzetcima...
-
VjecitiStudent
#1012 Re: Bruka na Vlašiću
Mensečini da je ovdje sponzor, tj. Zagi našao Donalmira, a ne obratno.Saka wrote: Ko nije u ovoj zemlji pokušao naći sponzora bar za sijelo u mjesnoj zajednici i ne zna koliko je to teško, a kamoli za jedan ovakav događaj od državne važnosti. Ne da niko dinara jarane, tu ti treba ekipa od 10 ljudi sa dobrim kontaktima u privredi i vezama koji će samo to raditi, svaki dan zvati, dosađivati, vući za rukav, kukati, moliti za pare. Ne može autor pjesme koji istovremeno radi na muzici, scenskom nastupu, produkciji istovremeno i ganjati sponzore, jednostavno će sagoriti što se i desilo.
-
splinter
#1013 Re: Bruka na Vlašiću
U pravu si, umjesto da se zapitaju, a jok napalo na Dona sa svih stranaplain vanilla wrote:a nikom nije sumnjiva ta kafana? gdje fini momci postaju agresivni i prave belaj?
- uglavnomja
#1014 Re: Bruka na Vlašiću
znam da ti znasHAVANA wrote:Znam ja to napamet![]()
- It_is_a_Leclerc
#1015 Re: Bruka na Vlašiću
A čuj. Ako lijekovi ne pomažu, ti probaj glavom u zid. Ko zna, možda i pomogne.dezurni_ucenik wrote:A ja raspravljam sa likom kojem je American Sniper odlican ratni film. Odo' se udarit glavom od zid
- Edin H.
#1016 Re: Bruka na Vlašiću
Jesi li uspio izganjati poster preko PR-a na kraju?pici wrote:Bolje je s djavolom imat posla neg sa tim ''umjetnicima''... pisao sam na temi poodavno al evo bio sam jako dobar s Draganom Marinkovicem Macom i prije jedno deset godina kad je najedanput postao popularan kroz onaj sHou Pile i Maca, sjedimo nas dvojica u kaficu, naravski ja stalno cehove placam i rekoh daj mi jedan poster s tvojim potpisom moli me snajka iz novog sada tamo si MEGA popularan, okrenu se on ono pun sebe i kaje imas mog PR pa sa njim stupi u kontakt, ustade se i ode, dodje mala da naplati rekoh evo sto sam ja popijo a za ostalo ganjaj onog sHupka sto sad ode...i sad da ne duljim radi se Mahalac i dodje Maca na vratanca, de pici uradi mi ono ko meni, rekoh mu jarane znas da te PRIVATNO volim i cijenim al POSLOVNO imam tri uslova, prvo da te dobro pojebem u dupe, drugo da mi ga onda popusisH i trece da odemo na pivo ti placas, jel more![]()
et to je nasHa eLITa NABIJEM IH SVIJU... mada CAST izuzetcima...![]()
- uglavnomja
#1017 Re: Bruka na Vlašiću
Edin H. wrote:Jesi li uspio izganjati poster preko PR-a na kraju?pici wrote:Bolje je s djavolom imat posla neg sa tim ''umjetnicima''... pisao sam na temi poodavno al evo bio sam jako dobar s Draganom Marinkovicem Macom i prije jedno deset godina kad je najedanput postao popularan kroz onaj sHou Pile i Maca, sjedimo nas dvojica u kaficu, naravski ja stalno cehove placam i rekoh daj mi jedan poster s tvojim potpisom moli me snajka iz novog sada tamo si MEGA popularan, okrenu se on ono pun sebe i kaje imas mog PR pa sa njim stupi u kontakt, ustade se i ode, dodje mala da naplati rekoh evo sto sam ja popijo a za ostalo ganjaj onog sHupka sto sad ode...i sad da ne duljim radi se Mahalac i dodje Maca na vratanca, de pici uradi mi ono ko meni, rekoh mu jarane znas da te PRIVATNO volim i cijenim al POSLOVNO imam tri uslova, prvo da te dobro pojebem u dupe, drugo da mi ga onda popusisH i trece da odemo na pivo ti placas, jel more![]()
et to je nasHa eLITa NABIJEM IH SVIJU... mada CAST izuzetcima...![]()
-
Niemand
#1018 Re: Bruka na Vlašiću
Eurosong od drzavne vaznosti 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1019 Re: Bruka na Vlašiću
moRe bit da tamo ljudi na mrvama spavajusplinter wrote:U pravu si, umjesto da se zapitaju, a jok napalo na Dona sa svih stranaplain vanilla wrote:a nikom nije sumnjiva ta kafana? gdje fini momci postaju agresivni i prave belaj?
- pici
#1020 Re: Bruka na Vlašiću
tri esencijalne namirnice i eurosong... svako dobro Be i HaNiemand wrote:Eurosong od drzavne vaznosti
- uglavnomja
#1021 Re: Bruka na Vlašiću
evo infosplinter wrote:U pravu si, umjesto da se zapitaju, a jok napalo na Dona sa svih stranaplain vanilla wrote:a nikom nije sumnjiva ta kafana? gdje fini momci postaju agresivni i prave belaj?

- It_is_a_Leclerc
#1022 Re: Bruka na Vlašiću
Navedite jednu stvar u kojoj je BIH uvijek u finalu i u top 10 na evropskom nivou osim u nezaposlenosti i, uz najveći respekt, sjedećoj odbojci.Niemand wrote:Eurosong od drzavne vaznosti
Da nije stvar od državne važnosti, ne bi daleko jače, stabilnije i normalnije države u svoje predstavnike ulagale desetine miliona eura.
- uglavnomja
#1023 Re: Bruka na Vlašiću
It_is_a_Leclerc wrote:Navedite jednu stvar u kojoj je BIH uvijek u finalu i u top 10 na evropskom nivou osim u nezaposlenosti i, uz najveći respekt, sjedećoj odbojci.Niemand wrote:Eurosong od drzavne vaznosti
Da nije stvar od državne važnosti, ne bi daleko jače, stabilnije i normalnije države u svoje predstavnike ulagale desetine miliona eura.
znas li ti matematiku
koliko nula ima milion
-
Korisničkoime
#1024 Re: Bruka na Vlašiću
Šta si to dokazao majke ti da je Džalala Brat s Vogošća poznat, popularan, Deen možda, Don kao produCer. Jesil ti dobar. Ako je neko poznat ne moraš da ideš po njihovimn FB i VT stranicama i da brojiš klikove i likove (koji se mogu kupiti) da dokazuješ nečiji popularnost ili uspjeh. Da ti bude lakše primjer, Edo Maajka je poznat Džalala sa kalašom u gepeku nije, Goran Bregović je poznat Don Amir s flašom nije poznat, Dino Merlin je poznat Deen nije poznat barem ne po muzici koju radi više je poznat što ga prima u guzu a našem je to svijetu haman kao neka mega vijest pa se oko njega diže neka fama potpuno nepotrebno barem što se mene tiče to je njegova privatna stvar šta, kako, skim.It_is_a_Leclerc wrote:Kme kme kme Upropastio nam saljivu temu. Kme kme kme. Tema je inace smijesna ko trgovinski deficit u BiH u zadnja dva kvartala.
Pa nisam vam ja kriv sto se pola diskutanata u samu temu razumije ko Mara u plasticnu hirurgiju (istaknimo ovog delegata sto misli da se na Eurosong moze ici s nekom vec postojecom sevdalinkom), a druga polovina prvo tvrdi da za nase ovogodisnje predstavnike niko nije cuo i da nemaju, stono rijec, komercijalni uspijeh, pa kad im egzaktno dokazes da nemaju pravo, odjednom tvrde da "jesu poznati, ali u Olovu i Bugojnu", valjda misleci da je amin autisticne sarajevske carsije mjerilo bilo cega.
I naravno, imamo i onog Nosaru koji dibidus lupi kako kadetski kosarkasi nemaju sredstava valjda misleci da bi Deen i Ajanovic trebali, umjesto za svoje karijere, skupljati pare, umjesto drzave, za nastup na prvenstvu svijeta.
Uglavnom, tema je za pisanje i koliko god vi imate pravo da na nju stavljate slike koje su smijesne djetetu u fazi konkretnog misljenja, dotle i ja imam pravo da na nju pisem ozbiljne stvari, i argumentovano raspravljam sa pojedincima koji su za to sposobni.
Kontaš liku ljudi nisu poznati, nemaju muzički uspjeh, međutim ne i pored toga likovi žele da ubjede sve nas ne samo da su sve navedeno nego i da su elita društva pogotovo Fudo. Liku da sutra negdje neko pusti priču kako je sad mega giga IN sušiti govna i jesti Fudo bi bio prvi sa slikom na FB pored gomile osušenih govana. Nekome je biti IN, popularan, elita svrha i smisao života. Nama je to smješno, tebi nije i kraj priče. Nekome je markirana torbica od nekoliko hiljada maraka pozitivn i uzoran primjer nekome je smiješno to je tako u životu.
- insomnia78
#1025 Re: Bruka na Vlašiću
Satrase se ulazuci
Toliko ga promovisu da ja evo moram na google da vidim ko je francuski predstavnik
Toliko ga promovisu da ja evo moram na google da vidim ko je francuski predstavnik