Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1001 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
u kafani se lomi do jutra da bi se pokupilo nešto 'lagano', vrlo jednostavno 
- zforumas
#1002 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ili "nesto lagano" lomi cijelu noc pa "zvekne" jednu ljutu prije nego sto udje u stan, cisto da malo bazdi iz njegaVelkoski wrote:u kafani se lomi do jutra da bi se pokupilo nešto 'lagano', vrlo jednostavno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1003 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
a) imace problem ako udju u brak, a ne rijese to. On je ocito cvrstog stava da odrzi svoje nocne izlete.
b) ne ulaze u brak, jer se ocito ne mogu dogovoriti.
b) ne ulaze u brak, jer se ocito ne mogu dogovoriti.
- annoy
#1004 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nek ga pita može li s njim izaći 
- zforumas
#1005 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moze jednom nije nikakav problem, jedino ce malo vise telefon raditi prije izlaskaannoy wrote:nek ga pita može li s njim izaći
- annoy
#1006 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zato najbolje da se najavi u zadnji čas, ili se slučajno pojavi tamozforumas wrote:
Moze jednom nije nikakav problem, jedino ce malo vise telefon raditi prije izlaska
Ja nemam ništa protiv odvojenih izlazaka, ali ne cijelo vrijeme, meni bi bilo čudno da on izlazi stalno bez mene
- zforumas
#1007 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ona se pojavi a njega nemaannoy wrote:Zato najbolje da se najavi u zadnji čas, ili se slučajno pojavi tamozforumas wrote:
Moze jednom nije nikakav problem, jedino ce malo vise telefon raditi prije izlaska
Ja nemam ništa protiv odvojenih izlazaka, ali ne cijelo vrijeme, meni bi bilo čudno da on izlazi stalno bez mene
Ma najjaci su mi ovi sto traze misljenje forumasa o svojim osjecajima
- JaneEyre
#1008 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije baš tako al hajdzforumas wrote:Ona se pojavi a njega nemaannoy wrote:Zato najbolje da se najavi u zadnji čas, ili se slučajno pojavi tamozforumas wrote:
Ja nemam ništa protiv odvojenih izlazaka, ali ne cijelo vrijeme, meni bi bilo čudno da on izlazi stalno bez mene![]()
Ma najjaci su mi ovi sto traze misljenje forumasa o svojim osjecajima
-
prog321
#1009 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ljubav je jednacina ponude i potraznje.
Ako nadje bolju otici ce za njom. Ako ne nadje, vratit ce se ( ali i dalje mislit o onoj boljoj )
Ako nadje bolju otici ce za njom. Ako ne nadje, vratit ce se ( ali i dalje mislit o onoj boljoj )
-
Zoya
#1010 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Poslije dva sve 'ružne' odu kućiVelkoski wrote:u kafani se lomi do jutra da bi se pokupilo nešto 'lagano', vrlo jednostavno
Izlasci, u redu je to meni. Ja da sam na njenom mjestu postarala bih se da ne poželi da ode nigdje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1011 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Smart muvZoya wrote:Poslije dva sve 'ružne' odu kućiVelkoski wrote:u kafani se lomi do jutra da bi se pokupilo nešto 'lagano', vrlo jednostavno![]()
Izlasci, u redu je to meni. Ja da sam na njenom mjestu postarala bih se da ne poželi da ode nigdje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1012 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
mda, glumi roba i pružaj mu felacio kad god hoće da on ne bi iš'o cugati i tražiti hane hadžiavdagić po gradu

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1013 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zrtvuj da bi dobio/la 
-
Zoya
#1014 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Neka te.Velkoski wrote:mda, glumi roba i pružaj mu felacio kad god hoće da on ne bi iš'o cugati i tražiti hane hadžiavdagić po gradu![]()
-
hurmasica:D
#1015 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
koliko je trajala tvoja veza kad je doslo do pauze ? ne znam, evo citam neke forume i slicno, nekome kao i prija pauza pa ponovo skupa budu mada ne znam u mom slucaju da cemo ikad biti skupa ..kad sam mu napisala ako su njegova osjecanja sad prema nekoj trecoj osobi, da mi kauze a on mi samo na to odgovori nemoj se sikirati bona, uci ispite, meni je to najvaznije .. mislim juce sam isla do njega jer je bolestan nekoliko dana .. grlio me, smijesio se, na to se i ja masnijesim, on mi kaze "osmijeh moj" ..grli me,..kao nisam te trebao pustati (u stan kao) jer ne moze a da me ne zagrli ..drzi me za ruku, gleda umiljato ..nekako kao da ne zna ni on sam sta hoce...kao da zeli sebe testirati tako da me ne ne vidi jendo vrijeme pa da ocijeni dal moze bez mene .. mislim na kraju krajeva, bolje je i ovako nego da smo se uzeli, pa dijete, obaveze i on kaze menije dosadilo ..annoy wrote:Ne davaj mu nikakve pauze. Covjek se ili ohladio ili nasao drugu.
To sto ti je "obecao da te nikad nece ostavit" je mozda u tom trenutku slatko, ali ne mozes se hvatati za to a ljudi ne bi trebali davat obecanja koja ne mogu ispunit
Bila sam i ja u situaciji da je doslo do "pauze" i kazem ti ja da je ta pauza cisto sranje, u ljubavi nema potrebe za ikakvom pauzom
Mlada si, odjebi to, prezivit ces, nađi posao i nemoj zamrzit cijeli muski rod zbog njega
- Matzan
#1016 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
JaneEyre wrote:Nije baš tako al hajdzforumas wrote:Ona se pojavi a njega nemaannoy wrote:
Zato najbolje da se najavi u zadnji čas, ili se slučajno pojavi tamo
Ja nemam ništa protiv odvojenih izlazaka, ali ne cijelo vrijeme, meni bi bilo čudno da on izlazi stalno bez mene![]()
Ma najjaci su mi ovi sto traze misljenje forumasa o svojim osjecajimaI hvala na iskrenim mišljenima posebno muške populacije jer su joj pojedine ostale ''prijateljice'' te rodica savjetovale nešto u smislu: ''Hajde bona šta fali pa i moj tako izlazi...'', ''Treba mušku malo dati slobode...'' i tome slično
inače, na sličnim sam stavovima kao i @annoy te mislim da nije problem ni što neko povremeno i izadje navecer, i zalomi i to sve...samo mislim da u svemu treba imati mjeru te ako neko toliko insistira na bilo čemu (nebitno da li su to izlasci ili nešto treće) - treba ga pustiti da uživau onome što želi a ne ga sputavati
da se mene pita ja bih ga puščala davno
...ali shvatam i prijateljicu da se koleba posebno jer su godinama skupa, a u svemu ostalom kako mi kaže ok funkcionišu. Takodjer, dotičnise ranije ponašao ono parovski bas...do prije nekih godinu dana kad se počeo sticajem okolnosti družiti sa neka još dva jarana koji tako nemaju ni kučeta ni mačeta, a preko 30 im je i imaju dobre poslove pa onda potrošene pare troše samo na izlaske i provod. Mada koliko ih poznajem i kada sam ih jednom - dvaput srela u gradu stvarno je to vazda ono neka muška neka ekipa koja obilazi kafice, probavaju se razne vrste piva i tome slično...
Neka mu 2-3 puta poslije cijelonoćnog izlaska potopi jajca u vodu.
Ako plutaju belaj, a ako ne dobro je.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1017 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma ja svakako navijam da udate trpe ovakve tipove, onda se javljaju nama mlađim i svima dobroZoya wrote:Neka te.Velkoski wrote:mda, glumi roba i pružaj mu felacio kad god hoće da on ne bi iš'o cugati i tražiti hane hadžiavdagić po gradu![]()
Možemo pričati kad porasteš.
-
sha_ba
#1018 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
GrEsis maliVelkoski wrote:ma ja svakako navijam da udate trpe ovakve tipove, onda se javljaju nama mlađim i svima dobroZoya wrote:Neka te.Velkoski wrote:mda, glumi roba i pružaj mu felacio kad god hoće da on ne bi iš'o cugati i tražiti hane hadžiavdagić po gradu![]()
Možemo pričati kad porasteš.
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1019 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
godine iskustva brateu
Sent from my D6503 using Tapatalk
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1020 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Muskarcu daj slobodu, zeni sigurnost.
Ili jos bolja:
"Ja ovako zamišljam idealan svijet u kome bi svi bili srećni: sve žene bi bile udate, a svi muškarci neoženjeni."
P.S. Anojkičin prijedlog je podmukao, ali brutalno realan, a Zojin mi se vec svidja
Ili jos bolja:
"Ja ovako zamišljam idealan svijet u kome bi svi bili srećni: sve žene bi bile udate, a svi muškarci neoženjeni."
P.S. Anojkičin prijedlog je podmukao, ali brutalno realan, a Zojin mi se vec svidja
- supercali
#1021 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Lijep si al nes jebat_BataZiv_0809 wrote:Muskarcu daj slobodu, zeni sigurnost.
Ili jos bolja:
"Ja ovako zamišljam idealan svijet u kome bi svi bili srećni: sve žene bi bile udate, a svi muškarci neoženjeni."![]()
- supercali
#1022 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Suplja izlazi da bi povalio posebno jer ima prijaatelje slobodne bogatije koji su jackpot spozzorusamaJaneEyre wrote:Interesuje me mišljenje forumaša o provođenju vremena s prijateljima vs provođenje vremena s partnericom(djevojkom/zenom). Naime, imam slučaj u mojoj bližoj okolini da je prijateljica u ozbiljnoj vezi gdje se planira brak za nekih par mjeseci, a oboje su osobe starosti izmedju 30-35 godina. Međutim, smetaju joj partnerovi redovni noćni izlasci sa drugovima subotom gdje se zna zalomiti do dva, tri a nekad i pet ujutro. Što se tiče njega i on joj tvrdi da nema ništa protiv da i ona izlazi s prijateljicama do neka doba noći medjutim u tim godinama njoj nije do toga (sve je to ranije prošla, ne interesiraju je noćni izlasci više, dosadilo joj...što bi rek'o svijet ''smirila se'') . Njoj ne smeta da on ima prijatelje, smatra to nečim pozitivnim i podržava ga u tome jedino bi željela da on s njima ne živi taj neki momački život već da se nalazi s prijateljima na nekim dnevnim kafama i slično. U posljednje vrijeme se sve više svadjaju zbog ovoga, a stekla sam dojam da bi on bio u stanju i prekinuti samo da održi taj ritual noćnih izlazaka subotom s jaranima.
Šta vi mislite o ovome?
Kad bi pocela izlaziti sigurno bi mu pocelo smetati
Dosta o tebi ajmo na kafu
-
sha_ba
#1023 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemoj molim teVelkoski wrote:godine iskustva brateu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1024 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ne kontam šta ho'sh da kažeš. udate žene se ne javljaju omladincima?
- dale cooper
#1025 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A možda frajer samo voli da se oleši.