Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

MyTao

#1001 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

kosava wrote:Pa Jaro ide noc prema jutru a ti se raspravljas ovdje sa ljudima koji se ubise od dosade a tebi valja ti sutra robovati kod crnaca.
Jest vala, ova noc... sigurno te to sjebalo u spelovanju.

a u pravu si... sutra ranim, zato imate mahanje... ti idi i nadji novu strategiju, dosta je slika i spelovanja :lol:
kosava

#1002 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:
kosava wrote:Pa Jaro ide noc prema jutru a ti se raspravljas ovdje sa ljudima koji se ubise od dosade a tebi valja ti sutra robovati kod crnaca.
Jest vala, ova noc... sigurno te to sjebalo u spelovanju.

a u pravu si... sutra ranim, zato imate mahanje... ti idi i nadji novu strategiju, dosta je slika i spelovanja :lol:

Kakvo spelovanje nemam ja tih gresaka. Ja znam razliku izmedju kocnice i pauze.
Last edited by kosava on 20/07/2016 06:51, edited 1 time in total.
Fudo387

#1003 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
MyTao wrote:
Sorry ne znam sta je dynImics...
It's ok, ne znam ni ja.
Dobro majke ti, jesi li bar neku Lakishu u svoj guzvi opalio?
Pa vjerovatno ne znamo jer to ne postoji?? :lol: :lol: :lol:

Bas mu se vratilo posteno za ono... jadnik samo je to i imao, kako ce sada o spelovanju opet posle ovog... iskreno zao mi ga.

a to... nadje se tu i tamo :wink: Ali nije moj tip..
Sto, sta im fali?
Zemljace, da ipak nije kakav Tajron u pitanju? :D
Nemoj da nas sramotis, reci im da si iz srbije u tom slucaju. :twisted:
kosava

#1004 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Fudo387 wrote:
MyTao wrote:
kosava wrote:
I sve to bez ijedne slike cccc kakav je to fakultet. :roll:

Nista Nacrtna geometrija i tehničko crtanje? Nista dinamika i oscilacije,hidraulika i pneumatika sve to bez i jedne slike?
Vidim ja da ti samo vjerujes u knjige sa slikama :lol:

Crtalo se prije 30 godina... Sad se koriste 3D modeli... Sto se tice dinamike predpostavljam da se radi o dynamics, tu se naravno moras sluziti skecevima toliko da objasnis vizualno problem, a inace je sve matematika i fizka.

A sad, de mi iskreno reci, jeli ti imas problem da pratis diskusiju, da uhvatis ironiju i to... zar stvarno ti sada mislis da sam ja ozbiljno tvrdio da nikada nisam vidio sliku jos od prvog razreda?
Spelovao dynimics,
Ubode ga Mustafa,
Haleeeeeluuujaaaaa! :D

Fudo ko je spelovo dynimics ?
Fudo387

#1005 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Obojica spelujete k'o iz picke.
MoreL ovako? :D
MyTao

#1006 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Fudo387 wrote:
Sto, sta im fali?
ejh... Nisam na tu stranu... vidis ja nikada nebi ni pomislio na to, za razliku od nekih kojim je Tajron u mislima :lol:
kosava

#1007 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Ma more samo bolan navlacis jadnog My Tao a on slijep pored ociju da ne hafiza da sam ja napisao dinamika i oscilacije na Bosanskom.
kosava

#1008 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
Sto, sta im fali?
ejh... Nisam na tu stranu... vidis ja nikada nebi ni pomislio na to, za razliku od nekih kojim je Tajron u mislima :lol:

Jaro ko se druzi i voli crnce a jos voli mjeriti cune moze biti samo Tajron's bitch. Tu je jasno na kojoj strani ulice i za koji tim forumas igra na poziciji wide receiver.
MyTao

#1009 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

kosava wrote:Ma more samo bolan navlacis jadnog My Tao a on slijep pored ociju da ne hafiza da sam ja napisao dinamika i oscilacije na Bosanskom.

Haha u pravu si, tek sad vidim da se radi o Fudi :lol: Izgleda da smo otkrili ko je vozac kamiona, ti si bar znao izguglati statics and dynamics :lol: :lol:

A ti kosava, nauci upotrebljivati jebeni zarez u recenici, nisi ti nista bolji... pogotovo ono sa "neznam" :lol:
MyTao

#1010 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

kosava wrote:
MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
Sto, sta im fali?

Jaro ko se druzi i voli crnce a jos voli mjeriti cune moze biti samo Tajron's bitch. Tu je jasno na kojoj strani ulice i za koji tim forumas igra na poziciji wide receiver.
:lol: :lol: :lol: Volim ja i zivotinje, jel to znaci da se i s njima k? hahah jao logike... prvacic, kazem ja.
Fudo387

#1011 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
Sto, sta im fali?
Ko se s njima druzi... :D
Majke ti, za sve ove godine nisi ga Lakishi pristavio?
I ti mi neki Bosnjo i predstavnik zajednice?
Definitivno te se odricem! :D
Od sad pa nadalje za mene si iz Vranja.
kosava

#1012 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:
kosava wrote:Ma more samo bolan navlacis jadnog My Tao a on slijep pored ociju da ne hafiza da sam ja napisao dinamika i oscilacije na Bosanskom.

Haha u pravu si, tek sad vidim da se radi o Fudi :lol: Izgleda da smo otkrili ko je vozac kamiona, ti si bar znao izguglati statics and dynamics :lol: :lol:

A ti kosava, nauci upotrebljivati jebeni zarez u recenici, nisi ti nista bolji... pogotovo ono sa "neznam" :lol:
Cim budem radio ko masinski inzinjer u Bosni a do tada cu se drzati pravilne upotrebe Engleskog jer sam u Americi.
Znas onu ponasaj se ko Rimljanin kada u Rimu.

Image
kosava

#1013 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

MyTao wrote:
:lol: :lol: :lol: Volim ja i zivotinje, jel to znaci da se i s njima k? hahah jao logike... prvacic, kazem ja.

Cuj rasiste, zove nase crne Amerikance zivotinjama, tom se nisam nadao od tebe.
kosava

#1014 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Fudo387 wrote:
MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
Sto, sta im fali?
Ko se s njima druzi... :D
Majke ti, za sve ove godine nisi ga Lakishi pristavio?
I ti mi neki Bosnjo i predstavnik zajednice?
Definitivno te se odricem! :D
Od sad pa nadalje za mene si iz Vranja.
Ama site batko nije on iz Vranje on je iz Sabac.
Fudo387

#1015 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

kosava wrote:
MyTao wrote:

Cuj rasiste, zove nase crne Amerikance zivotinjama, tom se nisam nadao od tebe.
Jebi ga, ako je i od njega, previse je.
Kolika god averzija bila prema nasim sudrzavljanima umocenim i katran, stvarno nema smisla.
kosava

#1016 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by kosava »

Jeste da se crne ko autombilska guma ali jebi ga nasi su zemljaci.

To ti je ko sitari jebi ga nisu bas ko mi ali su upisani u knjigu rodjenih u Bosni.
k3ngur

#1017 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by k3ngur »

Queen not happy about Trump's use of 'We Are the Champions' at campaign events

FRENCH PRESS AGENCY - AFP

Rock legends Queen on Tuesday lodged the latest protest against Donald Trump after the presidential candidate played the band's iconic anthem "We Are the Champions" at the Republican National Convention.

"An unauthorized use at the Republican Convention against our wishes," the British band said in a succinct statement posted on Twitter.

Trump -- who took the stage to "We Are the Champions" through a cloud of dry ice on the Cleveland convention's first day Monday -- went ahead with the song despite public pleas from the band.

Guitarist Brian May said in June that Trump had not asked before previously playing the song and that the band would "never give permission."

May said that, whatever the band's views on Trump, it did not allow politicians to play Queen songs including "We Are the Champions," one of the most recognizable rock tracks which is frequently played at sporting events.

"Our music embodies our own dreams and beliefs, but it is for all who care to listen and enjoy," May wrote on his website at the time.

Adam Lambert, the US singer who has been performing with Queen on tour, was more outspoken and noted that "We Are the Champions" was written by Queen's Freddie Mercury, one of the most prominent musicians to die from complications of AIDS.

"If your political party spends decades treating gay people as second-class citizens, guess what: You don't get to use Freddie Mercury's music at your convention," Lambert, who is openly gay, wrote on Twitter.

Mercury, born in what is now Tanzania to an Indian family which was forced to flee to England when he was a teenager, has become a gay icon but was largely quiet about his sexuality in public.

The row with Queen is only the latest between Trump and musicians.

Adele, the Rolling Stones, R.E.M. and Neil Young have all asked the billionaire right-wing populist to stop playing their music at campaign rallies.

http://www.dailysabah.com/americas/2016 ... ign-events
jeza u ledja

#1018 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Fudo387 wrote: Prijedlog se odbija dok ne dokazes da si se zajebavo.
Zajebavao u vezi cega?
Fudo387 wrote:Nismo se nasli,'ja imam PhD, kad jez more facat raji bubrege mogu i ja sastavljati atome. :D
Dobro majke ti, dje si ti sebi te crnce nafaCo, ja ih vidim samo u prolazu i zlu ne trebalo kad se pozelim soul food?
Znaci sad je PhD, a ne MD? Znas li uopste razliku? :lol:
Nesto si ti tu pobrkao. Hajd probaj ponovo. :wink:

Ako tvrdis da sam ja nesto pogresno tvrdio, bogami je to do tvojeg slabog poznavanja bosanskog jezika.

A ujedno odgovor i ovom leksicaru:
kosava wrote: Jest ironija moj jezicu ime jezika ( Bosanski, Engleski) se pise Velikim slovom jezik ide malim, jebi ga obnovi gradivo ako ces vec se praviti pametan.
Netacno. Ovo se uci u osnovnoj skoli, al dobro covjek se uci dok je ziv :D. Licni pridjevi, izvedeni od licnih imena ili geografskih pojmova (koji se zavrsavaju na -ski, -čki) se pisu malim slovom.

Image
jeza u ledja

#1019 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Sad procitah zadnjih par strana...Kolika kolicina rasizma, nepismenosti, ksenofobije, iskompleksiranosti od ove dvojice, prosto za nepovjerovati. :shock:

Tacno ko kakav socioloski fenomen za izucavanja.

Rasisti su ljudski otpad, dno drustvenog taloga i atavizam ljudske evolucije. Rasizam je plod manjka obrazovanosti, manjka kulturnog razvoja, manjka na kraju porodicnih vrijednosti, strah od drugog, strah od tudjeg, zasnovan prije svega na tuznom neuspjehu vlastitih stremljenja ili stida od svog porijekla. Mozemo mi pricati sta hocemo, ali i vama i nama je jasno na kojem ste nivou, ko se na kraju dana kakvoj stvarnosti okrece kad ugasi kompjuter i u kakvom stvarnom svijetu zivi.

Vasi su predaci bili tamnije puti. Vasi ce potomci biti tamnije puti. Vasa zemlja ce biti tamnije puti. Vas predsjednik je vec sad tamnije puti. Okrenite se oko sebe, sta vidite? Moram priznati da me vas praiskonski strah od drukcijeg zabavlja. :D
BU!!
:lol: :lol:
Kat

#1020 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kat »

Trevor Noah sa Daily show podera republikance, joj kako karikira Dzulijanija :lol: :lol: :lol:
http://www.vox.com/2016/7/20/12235064/t ... daily-show
he theme of Monday night at the Republican National Convention was "Make America Safe Again," but as Trevor Noah on The Daily Show pointed out, the speakers weren’t focused so much on safety solutions as they were on fear-mongering.

Former actor Scott Baio told everyone that "all the things we hold dear are being attacked every single day," former New York Mayor Rudy Giuliani said terrorists were going to come kill us and our allies, and retired Gen. Michael Flynn called the US "the last stand on earth" with "no place to escape to."

The reality, Noah says, is actually not this dramatic.

"I honestly don’t understand this fear," Noah said. "I really don’t, because you understand that this country is much safer now than it was 20 years ago? Crime is declining."
He ended on the topic of Melania Trump’s plagiarized speech, saying "we should be encouraging her because if she feels comfortable stealing Michelle’s speeches and we make it normal, maybe Donald Trump will feel okay stealing Obama’s policies and then the country won’t be such a dangerous place."
MyTao

#1021 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

jeza u ledja wrote:Sad procitah zadnjih par strana...Kolika kolicina rasizma, nepismenosti, ksenofobije, iskompleksiranosti od ove dvojice, prosto za nepovjerovati. :shock:

Tacno ko kakav socioloski fenomen za izucavanja.

Rasisti su ljudski otpad, dno drustvenog taloga i atavizam ljudske evolucije. Rasizam je plod manjka obrazovanosti, manjka kulturnog razvoja, manjka na kraju porodicnih vrijednosti, strah od drugog, strah od tudjeg, zasnovan prije svega na tuznom neuspjehu vlastitih stremljenja ili stida od svog porijekla. Mozemo mi pricati sta hocemo, ali i vama i nama je jasno na kojem ste nivou, ko se na kraju dana kakvoj stvarnosti okrece kad ugasi kompjuter i u kakvom stvarnom svijetu zivi.

Vasi su predaci bili tamnije puti. Vasi ce potomci biti tamnije puti. Vasa zemlja ce biti tamnije puti. Vas predsjednik je vec sad tamnije puti. Okrenite se oko sebe, sta vidite? Moram priznati da me vas praiskonski strah od drukcijeg zabavlja. :D
BU!!
:lol: :lol:
iskreno ja nisam vise ni iznenadjen... nekoliko puta sam prijavljivao ove rasisticke ispade i nikada nista... To da postoje ovakvi tipovi odavno znamo, ali da im se dopusta da ovako pisu od moderatora i 95% drugih forumasa mi je puno gore.

Osta ne naspavan od kosave i fude sinoc :) ali bar sam skapirao da se sa kosavom moze komunicirati samo pomocu slika, taj i ne cita komentare... a slika ga bas pogodi :D Tacno kao dijete...
Jack Be Nimble

#1022 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Ja budala otvorio prethodnu stranicu na poslu...bolje da sam poceo dijelti bombone Negro.
Gojeni H

#1023 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Gojeni H »

Fudo387 wrote: Tvrdio si kako si dozivljavao neugodnosti od strane murije jer se u automobilu nalazio pripdadnik afroamaricke mrake.
Znaci, sve sto si do sad napisao je jedna laza. Nadam se da nisi bombo za diplomu, meni ie drago kad nase ojebine nesta naprave od zivota.
I ja koliko se sjecam, fakultetlija je tvrdio da dozivljava neugodnosti kad vozi crnce u autu jer ga policija zaustavlja i maltretira.

Mora da je do naseg slabog poznavanja bosanskog jezika ... ili do nemogucnosti shvatanja poente misli, izrecene od strane mudraca sa kosmpolitske planine. :?:
Gojeni H

#1024 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Gojeni H »

Jack Be Nimble wrote:Ja budala otvorio prethodnu stranicu na poslu...bolje da sam poceo dijelti bombone Negro.
:lol: :thumbup:
MyTao

#1025 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by MyTao »

Gojeni H wrote:
Fudo387 wrote: Tvrdio si kako si dozivljavao neugodnosti od strane murije jer se u automobilu nalazio pripdadnik afroamaricke mrake.
Znaci, sve sto si do sad napisao je jedna laza. Nadam se da nisi bombo za diplomu, meni ie drago kad nase ojebine nesta naprave od zivota.
I ja koliko se sjecam, fakultetlija je tvrdio da dozivljava neugodnosti kad vozi crnce u autu jer ga policija zaustavlja i maltretira.

Mora da je do naseg slabog poznavanja bosanskog jezika ... ili do nemogucnosti shvatanja poente misli, izrecene od strane mudraca sa kosmpolitske planine. :?:
Ne sjecas se dobro... mada verzija da policija maltretira bjelce koji se druze sa afroamerikancima isto pije vode.

A moze biti i da ne kontas... sada kada vidim o kome se radi mislim da je ta opcija veoma moguca. Suprotno od onog sto su te naucili, ljepota i mozdane celije se ne dijele po tome gdje si rodjen, valjda si to skonto do sada...
Post Reply