Eee, da su žene same otišle, obukle se kao za izlazak u grad i izašle na scenu bez ikakvog građevinskog i repromaterijala na njima i oko njih...
prošli bi glat ono juče...
Moderator: _BataZiv_0809
Better Man wrote:Debakl je bio jasan još od prvog prezentovanja pjesme. Spojili su 4 nespojive osobe. Najbolje prijatelje Deena i Dalal, koji su totalno muzički suprotni i uz to Deen nema blage veze sa pjevanjem, a ni ona nije bog zna šta. Neki reper Jala za kojeg sam prvi put čuo kad su rekli ko će nas predstavljati i koji također je zalutao u muziku. Ne znam šta je Ani trebalo da se bruka s njima, jer ipak je ona školovana i dobra u svom fahu, a i roditelji i brat su joj također školovani muzički i sviraju. Scenski nastup, odjeća Dalal i Deena (posebno Dalal) i scenografija su teški odron. U zlatna vremena Eurosonga da smo se prijavili s ovom pjesmom, bili bi glat odbijeni, jer je pjesma fakat teži odron i šund, kao što je i Eurosong to postao. Ne bitno je da li su oni sami sebi platili to sve, nego ako jesu, zašto onda Dubiozi nije dozvoljeno da nas predstavljaju kad su se sami nudili i nudili da oni snose sve troškove bez da BHRT uloži marku. Dubioza je barem poznata u cijeloj Evropi, jer ljudi sviraju po istoj i ne bi ovisili o glasovima dijaspore, jer bi za njih glasali i stranci. Jasno je da je odabir izvođača izrežiran i namješten i da je neko dobro platio da Deen i ekipa budu ti. Nek se ovaj cirkus odnaših predstavnika završio i valjda su konačno shvatili da nemaju blage veze sa muzikom i pjevanjem i da im je bolje da se ostave toga.

Ja mislim da se Zoster nudio da idu o svom trosku prije par godina, ali eto nije bitno.Better Man wrote:Debakl je bio jasan još od prvog prezentovanja pjesme. Spojili su 4 nespojive osobe. Najbolje prijatelje Deena i Dalal, koji su totalno muzički suprotni i uz to Deen nema blage veze sa pjevanjem, a ni ona nije bog zna šta. Neki reper Jala za kojeg sam prvi put čuo kad su rekli ko će nas predstavljati i koji također je zalutao u muziku. Ne znam šta je Ani trebalo da se bruka s njima, jer ipak je ona školovana i dobra u svom fahu, a i roditelji i brat su joj također školovani muzički i sviraju. Scenski nastup, odjeća Dalal i Deena (posebno Dalal) i scenografija su teški odron. U zlatna vremena Eurosonga da smo se prijavili s ovom pjesmom, bili bi glat odbijeni, jer je pjesma fakat teži odron i šund, kao što je i Eurosong to postao. Ne bitno je da li su oni sami sebi platili to sve, nego ako jesu, zašto onda Dubiozi nije dozvoljeno da nas predstavljaju kad su se sami nudili i nudili da oni snose sve troškove bez da BHRT uloži marku. Dubioza je barem poznata u cijeloj Evropi, jer ljudi sviraju po istoj i ne bi ovisili o glasovima dijaspore, jer bi za njih glasali i stranci. Jasno je da je odabir izvođača izrežiran i namješten i da je neko dobro platio da Deen i ekipa budu ti. Nek se ovaj cirkus odnaših predstavnika završio i valjda su konačno shvatili da nemaju blage veze sa muzikom i pjevanjem i da im je bolje da se ostave toga.
It_is_a_Leclerc wrote:
I da, ove godine - mi smo imali pjesmu koja je najvjernije predstavljala BiH onakvu kakva ona jest - mjesavina svega i svacega koja za evropskim trendovima kasni 20 godina.
Pa da, zna se...Vec par godina unazad kladionice su se pokazale kao precizan indikator, jos ako se poklapa s pricom o ulozenom novcu, to je to. Mada s tim nestaje car citavog takmicenja, jer je kraj izvjestan.radiša wrote:zna se u naprijed ko ce pobjedit.
Svi su oni MI. Nije Zagi gore ulupao svoje pare, već naše.¤ jelena ¤ wrote:haj dobro, isto je...
svi su oni Fudo!
Kaže Dalal da je ona lično platila iz svog džepa kako bi mi nezahvalnici gledali šouBanksy wrote:Svi su oni MI. Nije Zagi gore ulupao svoje pare, već naše.¤ jelena ¤ wrote:haj dobro, isto je...
svi su oni Fudo!
Ma to ti je ono "mrzi nas sudija, mrzi nas čitav svijet".cLo wrote:Oni nikako da skopcaju da je pjesma ocajna. Mrzi nas Evropa.
BHRT prakticno nema nista s Eurosongom ove godine osim Lejle Babovic, koja se o Eurosongu pitala ko ti i ja.Vitezanin wrote:
I neka likovi an BHRT-u nauče šta je i koji smisao Eurosonga i neka šalju nešto moderno. Jer i to je Bosna, ali ne samo frulice. I Billain je Bosna, i Vrećo i ovi alternativni rock bendovi i brdo drugih stvari koje treba iskopati.
Igrali smo dobro, ali zajeb'o nas sudija.Vitezanin wrote:Ma to ti je ono "mrzi nas sudija, mrzi nas čitav svijet".cLo wrote:Oni nikako da skopcaju da je pjesma ocajna. Mrzi nas Evropa.
Bez obzira na to, poslani su u ime BHRT-a, državne tv kuće. BHRT je znao kakav nastup spremaju, kakva je pjesma itd. Možda nisu imali udio financijama i nisu imali veliki utjecaj na sve, ali su stali iza predstavnika. Neko ih je mogao savjetovati i reći "halo, kakve izbjeglice, žice, folije".P308 wrote:BHRT prakticno nema nista s Eurosongom ove godine osim Lejle Babovic, koja se o Eurosongu pitala ko ti i ja.Vitezanin wrote:
I neka likovi an BHRT-u nauče šta je i koji smisao Eurosonga i neka šalju nešto moderno. Jer i to je Bosna, ali ne samo frulice. I Billain je Bosna, i Vrećo i ovi alternativni rock bendovi i brdo drugih stvari koje treba iskopati.
Da je imao bradu ispao bi.Banksy wrote:A Hari je 2006, kad je bio treći, bio katolik, valjda ...