Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
todd_smith

#1001 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Krivo im sto smo dali Dzenanu otkaz jer znaju da smo se sad pojacali tim potezom :lol: :mrgreen:
Ras Al Ghul

#1002 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

todd_smith wrote:Krivo im sto smo dali Dzenanu otkaz jer znaju da smo se sad pojacali tim potezom :lol: :mrgreen:
Pa bolan čovjek čuva igrače sve na sebe preuzima, kao pravi trener, znači štiti im leđa, kako to ne cjeniš?
1946--1987

#1003 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

frajer samo ponavlja ovo evo 10 postova :D
nek mu neko repicira da prestane vise :D
Stroj-2

#1004 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Stroj-2 »

Šta očekivat od nekog koji se divi ajfelovoj intelegenciji.... :izet:
todd_smith

#1005 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Ras Al Ghul wrote:
todd_smith wrote:Krivo im sto smo dali Dzenanu otkaz jer znaju da smo se sad pojacali tim potezom :lol: :mrgreen:
Pa bolan čovjek čuva igrače sve na sebe preuzima, kao pravi trener, znači štiti im leđa, kako to ne cjeniš?
Jbg nezahvalni smo stvorovi :(
Ras Al Ghul

#1006 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

Stroj-2 wrote:Šta očekivat od nekog koji se divi ajfelovoj intelegenciji.... :izet:
Kralju, dobar, ti?
Ras Al Ghul

#1007 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

todd_smith wrote:
Ras Al Ghul wrote:
Jbg nezahvalni smo stvorovi :(
Gdje će vam duša kad umrete :D
LSD

#1008 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

nosara wrote:Image

Pusa za tajming... :kiss:
jaooo, grozno :( strašno

eto šta rade covjeku za 40-ti rođendan....i to mu je hvala, da se tako odnose prema najtrofejnijem trener u historiji tog klubića :facepalm: covjek im donese Kup i titulu i eto kako mu se zahvale...a kad zagusti na kraju sezone, opet ce ga kliknuti i aktivirati da ih vadi iz dreka.

Respekt za koševskog princa Valijanta :thumbup:
nosara

#1009 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nosara »

Hvala tiii brateeeeee...!

Image
jeza u ledja

#1010 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Prvo, Gredic nije elokventan. Ne mogu da vjerujem da ga neko smatra takvim?! Nacin na koji govori nije koncizan i prepun je pogresno naucenih stranih izraza koje koristi kao postapalice. Bas sam u zadnja dva navrata citajuci/slusajuci ga to primjetio. Kada govori koristi se gestikulacijama ruku ili mahanjem predmetima. Za mene tipican primjer nekoga ko se na silu uhvatio posla i tematike o kojoj ne zna dovoljno, radi aljkavo, i pokusava to prikriti upiranjem prstom u sve druge osim sebe. (Ovo bukvalno radi, kad smo vec kod gestikulacija.) Da ne kazem da i on kao i cijeli klub izdaju saopstenja koja su blago receno gramaticki netacna. U stvari svako saopstenje, prezentacija, cak i zvanicni dokumenti, pogotovo oni prevedeni imaju ogromne greske.
Mozda je za jednog bivseg fudbalera "elokventan" i tu se sva prica zavrsava.

Ne mogu da vjerujem da ga neko poredi sa Dinom Selimovicem ili Edisom Kusturicom??? I jos kaze "on je mnogo vise postigao nego oni". :lol: :lol: :lol: U cemu se to ogleda? U sjajnoj fudbalskoj karijeri? :D U magisteriju kojim moze guzu obrisati??
Selimovic i Kusturica su uspjeli privuci milijardera u klub i najvece svjetske brandove. Kako uopste neko to moze porediti? I kako moze reci da je Gredic elokventniji od Selimovica? :lol: Pa nije od Ibrakovica, makete, elokventniji jbt.

Drugo, nije mi nikako jasna ova opsjednutost njim, kada klub za njegovog mandata nije nista postigao? Kako mozete vjerovati u ove suplje price o vracanju dugova??? Pa od kad znam za sebe svaka uprava svakog veceg kluba u BiH prica o "vracanju dugova" i onda kada dodje nova objavi da su dugovi jos veci. Svi tokom mandata govore da vracaju dugove. To je savrsen nacin da kazes da nesto radis, a da to niko ne moze provjeriti. Manipulises brojkama i pricas jedno, dok se odjednom ne ispostavi da postoji neki novi dug. Svakih par godina odjednom izroni neki novi dug. Kako to? Nije vam palo na pamet da vas lazu? Jeste, postoji izvjestaj porezne uprave i dug se smanjuje. Medjutim, opet, to nije sav dug, ocigledno.
Ja ne vjerujem ovim nasima, koji plivaju u kesu, a da vjerujem ovim vasim. :lol: Kaze lik mrtav hladan "nama je generalni sponzor 450k eura, a vama 30k" :lol: :lol: :lol: . Pa kako odrastao covjek u to moze povjerovati??? Dobro se sjecam price od prije pola godine, pricalo se o nekoj cijeni od 100k maraka kao nedovoljnoj za generalnog sponzora. Sad odjednom, to treba biti 900k? :lol: :lol: :lol: A valjda Sarajevu glavni sponzor, THY, uplacuje samo 30k eura. :lol: :lol: Kako mozete u to vjerovati?

Almir Gredic je definicija ublehe i imam osjecaj da ga navijaci njegovog kluba ovoliko podrzavaju jer i oni zarko zele imati upravu u koju vjeruju. Ali ne ide to tako. Ni blizu. I sama cinjenica da vjerujete u njegove kme kme nebuloze govori mnogo o vama kolektivno kao navijacima tog kluba. Ali zato valjda i navijate za Zeljeznicar.
Samo naprijed. Daleko cete dogurati s njim. :thumbup: :thumbup:
Ras Al Ghul

#1011 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

jeza u ledja wrote:Prvo, Gredic nije elokventan. Ne mogu da vjerujem da ga neko smatra takvim?! Nacin na koji govori nije koncizan i prepun je pogresno naucenih stranih izraza koje koristi kao postapalice. Bas sam u zadnja dva navrata citajuci/slusajuci ga to primjetio. Kada govori koristi se gestikulacijama ruku ili mahanjem predmetima. Za mene tipican primjer nekoga ko se na silu uhvatio posla i tematike o kojoj ne zna dovoljno, radi aljkavo, i pokusava to prikriti upiranjem prstom u sve druge osim sebe. (Ovo bukvalno radi, kad smo vec kod gestikulacija.) Da ne kazem da i on kao i cijeli klub izdaju saopstenja koja su blago receno gramaticki netacna. U stvari svako saopstenje, prezentacija, cak i zvanicni dokumenti, pogotovo oni prevedeni imaju ogromne greske.

Ne mogu da vjerujem da ga neko poredi sa Dinom Selimovicem ili Edisom Kusturicom??? I jos kaze "on je mnogo vise postigao nego oni". :lol: :lol: :lol: U cemu se to ogleda? U sjajnoj fudbalskoj karijeri? :D U magisteriju kojim moze guzu obrisati??
Selimovic i Kusturica su uspjeli privuci milijardera u klub i najvece svjetske brandove. Kako uopste neko to moze porediti? I kako moze reci da je Gredic elokventniji od Selimovica? :lol: Pa nije od Ibrakovica, makete, elokventniji jbt.

Drugo, nije mi nikako jasna ova opsjednutost njim, kada klub za njegovog mandata nije nista postigao? Kako mozete vjerovati u ove suplje price o vracanju dugova??? Pa od kad znam za sebe svaka uprava svakog veceg kluba u BiH prica o "vracanju dugova" i onda kada dodje nova objavi da su dugovi jos veci. Svi tokom mandata govore da vracaju dugove. To je savrsen nacin da kazes da nesto radis, a da to niko ne moze provjeriti. Manipulises brojkama i pricas jedno, dok se odjednom ne ispostavi da postoji neki novi dug. Svakih par godina odjednom izroni neki novi dug. Kako to? Nije vam palo na pamet da vas lazu? Jeste, postoji izvjestaj porezne uprave i dug se smanjuje. Medjutim, opet, to nije sav dug, ocigledno.
Ja ne vjerujem ovim nasima, koji plivaju u kesu, a da vjerujem ovim vasim. :lol: Kaze lik mrtav hladan "nama je generalni sponzor 450k eura, a vama 30k" :lol: :lol: :lol: . Pa kako odrastao covjek u to moze povjerovati??? Dobro se sjecam price od prije pola godine, pricalo se o nekoj cijeni od 100k maraka kao nedovoljnoj za generalnog sponzora. Sad odjednom, to treba biti 900k? :lol: :lol: :lol: A valjda Sarajevu glavni sponzor, THY, uplacuje samo 30k eura. :lol: :lol: Kako mozete u to vjerovati?

Almir Gredic je definicija ublehe i imam osjecaj da ga navijaci njegovog kluba ovoliko podrzavaju jer i oni zarko zele imati upravu u koju vjeruju. Ali ne ide to tako. Ni blizu. I sama cinjenica da vjerujete u njegove kme kme nebuloze govori mnogo o vama kolektivno kao navijacima tog kluba. Ali zato valjda i navijate za Zeljeznicar.
:lol: :lol: Ja iskreno samo Misimoviću vjerujem u Željezničaru, jer lik je milioner ionako, i ne može nešto više zaraditi od nas, tu je zbog nekih drugih stvari!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1012 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Velkoski »

Ovo je Misimovićev sin, al' iskreno danas je iznio najkonkretniji problem i ono što se hitno mora riješiti.

Smiješno je da BH Telecom određuje termine utakmice, šta će se prenositi, ko će prenositi, da stavlja 500 svojih reklama po stadionima, da uslovljava klubove da mijenjaju imena tribina radi njih itd.

Sve to za mizernu cifru dakako.
nosara

#1013 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nosara »

jeza u ledja wrote:Prvo, Gredic nije elokventan. Ne mogu da vjerujem da ga neko smatra takvim?! Nacin na koji govori nije koncizan i prepun je pogresno naucenih stranih izraza koje koristi kao postapalice. Bas sam u zadnja dva navrata citajuci/slusajuci ga to primjetio. Kada govori koristi se gestikulacijama ruku ili mahanjem predmetima. Za mene tipican primjer nekoga ko se na silu uhvatio posla i tematike o kojoj ne zna dovoljno, radi aljkavo, i pokusava to prikriti upiranjem prstom u sve druge osim sebe. (Ovo bukvalno radi, kad smo vec kod gestikulacija.) Da ne kazem da i on kao i cijeli klub izdaju saopstenja koja su blago receno gramaticki netacna. U stvari svako saopstenje, prezentacija, cak i zvanicni dokumenti, pogotovo oni prevedeni imaju ogromne greske.

Sazetak, ako moze... :roll:
Ras Al Ghul

#1014 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

Velkoski wrote:Ovo je Misimovićev sin, al' iskreno danas je iznio najkonkretniji problem i ono što se hitno mora riješiti.

Smiješno je da BH Telecom određuje termine utakmice, šta će se prenositi, ko će prenositi, da stavlja 500 svojih reklama po stadionima, da uslovljava klubove da mijenjaju imena tribina radi njih itd.

Znam ko je. To sam isto napisao i na temi Željezničara, smiješno je da isto zarađujemo kao slavija i drina i ostali raspali klubovi, trebamo se odvojiti jebati im mater i sami određivati cijene sa tv kućama, jebo im reprezentacija mater, samo na nju misle!
5korpus

#1015 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 5korpus »

Lik izgubi 2 utakmice i noga, da nisu u pitanju anamo oni bilo bi cudno :-)
Capajebo

#1016 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

Iskreno se suosjecam sa Dzenanom, iako sam i ja za to da napusti FK Sarajevo, jer znam kako je biti nogiran pred rodjendan :mrgreen:
emigrazione

#1017 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by emigrazione »

Ras Al Ghul wrote:
bordo gandalf wrote:Sta kaze LSD, ko o kome prica? :-)
GOSPODIN DŽENAN UŠČUPLIĆ! PREMA ČOVJEKU SE ODNOSITE KAO DA JE KER NA ULICI, HAJDE UĐI DA TE NAHRANIMO, PA GA ISTJERATE KAD NAĐETE BOLJEG. PRAVDA ZA DŽENANA!
Tako su se i Osimi godinama odnosili prema vama pa vam nije smetalo...
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1018 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Pitar sa Kariba »

Zar nije Gredic i prosle godine trunio oko ovog istog sa BH Telecomom, i da se kao izborio za bolji tretman Zelje?
avetinja

#1019 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

Kako vam ne dosadi truniti?
Ricken

#1020 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ricken »

LSD wrote:
bordo gandalf wrote:
LSD wrote:aaa dobre emisije :mrgreen: šteta što propustih

Dok im klub tjera trenera po 148 put i dovodi nekakvog Ješića iz Bugarske, oni se i dalje bave Željom :lol: :-)
tacno da ih nema, trebalo bi ih izmisliti
Pa bavis se i ti Sarajevom dok znas da tjeramo Dzenu i dovodimo novog trenera
mani se pitarske demagogije, vec odgovori narodu- Kakav je ovaj Ješić trener :D ko je taj čovjek :-)

odakle ih vadite :?
Miodrag Ješić je dobar trener, inače u svom trenerskom timu obično angažuje i Vukašina Petranovića, koji je stvorio malog Plakala. Dođe li Ješa, Delač će sigurno na klupu. Mada Ješa je baš skup trener, svaka čast ako njega možete platiti.
mirza_15

#1021 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by mirza_15 »

Velkoski wrote:Ovo je Misimovićev sin, al' iskreno danas je iznio najkonkretniji problem i ono što se hitno mora riješiti.

Nista onda. Otkvitati BH Telecom pa necemo prenosa imati nikako kao sto ih nismo ni imali prije. Ha ja!
1946--1987

#1022 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

mirza_15 wrote:

Nista onda. Otkvitati BH Telecom pa necemo prenosa imati nikako kao sto ih nismo ni imali prije. Ha ja!
ima tranzistor :D
Maharadza

#1023 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Maharadza »

Jedino iole pametno što spomenuše pulsirajući na današnjem dersu! :oops: :thumbup:
splinter

#1024 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by splinter »

Capajebo wrote:Iskreno se suosjecam sa Dzenanom, iako sam i ja za to da napusti FK Sarajevo, jer znam kako je biti nogiran pred rodjendan :mrgreen:
Neki ljubavni jadi iz prošlosti? :-D
1946--1987

#1025 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

treba ga ostavila za rodjendan, gadura :D
Locked