Better ohani malo, dosadan si vise.
Moj tetak bio u Njemackoj u toku rata i vise mi je valjo sto puta nego da je bio ovdje sa nama, ne samo meni da je valjo nego citavoj familiji jaranima komsijama i masi drugih ljudi organizujuci i skupljajuci pomoc, konvoje pakete itd.
Sta ja sad trebam reci e to je sve ok al dje si bio kad je bilo najteze?! Ko u nadrealistima "A DJE TI JE KARTA?!"
Nismo mogli a ni trebali svi biti ovdje u ratu. Ne daj Boze da jesmo. Mnogo ljudi je uradilo mnogo za BiH i bez puske.
Sta bi i kud bi sa Dinom i da je bio u rovu, zamisli ga samo s papovkom
S druge strane, meni se i danas koza najezi kad cujem npr "Vojnik srece" a kamoli u ratu kad dobijemo struju prvo sto se slusa je Vojnik srece i Ponesi zastavu Dragane Vikicu.
TO su stvari koje ili kontas ili ne kontas. Kontas ako si dozivio a palamudis ako nisi.
Sve i da je rekao da nece nikad u BG pa otisao neka je. Nije prvi ali za razliku od mnogih drugih kojih odista u ratu nidje nije bilo (Hari, Zijah, Haris Dz. Halid B. Fahreta Jahic Spanac

itd) on svugdje pa i u Beogradu na tri koncerta u areni s uzdignutom glavom kaze da je Bosanac.