Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#1001 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

klixoris wrote: Sad vec pocinjem sumnjati da vodis excel tabelice sa prikupljenim podacima sa foruma, posebno za svakog forumasa
ne, samo dobro pamtim i rijetko mi sto promakne. :D al sutim dok ne pretjeraju.
madner

#1002 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Weltanschaung cijeli ovdje iznosi. :D
dobar osjecaj

#1003 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

Offtopic/on topic

Cesto, pa i na ovoj temi, imamo priliku procitati uvazene komentare i opsezne analize o izvjesnoj sudbini sredovjecnih zena nakon sto predju odredjenu zivotnu dob. Te cuvene misli su mi se duboko urezale u pamcenje pa sam se uhvatila kako jedan za mene egzotican prizor vrednujem ocima tih upucenih forumasa.
Naime, gledajuci slike grckih otoka naidjem na komentare djevojke koja je svjeze zagazila u tamne vode kojima zene kroce nemocno poslije dvadesetpete. Prije pet-sest godina, ta kci jednog raskalasenog univerzitetskog profesora i majke sklone mladom mesu i alkoholu (op.au. prvo se ne jede) je bila u vezi s jednim sanjivim mjesnim gitaristom. Djeca cvijeca i ti fazoni.
U medjuvremenu je promijenila dva-tri fakulteta, nogirala cvjecara i zadnji put sam je vidjela kad joj trebalo prenociste u Sarajevu kad je na aerodromu pokupila nekog Turcina kojeg je prethodnog ljeta upoznala kad je bila tamo na moru. Turcin nije znao rijeci nijednog jezika na kojem bi mi mogao ista reci, pa nisam imala priliku da spoznam kakav je a ni ona nije imala uspjeha u govornoj komunikaciji s njim.

Gledajuci slike grckih otoka, obradovala sam se kad sam ugledala njen komentar i znatizeljno sam kliknula na njeno ime. Na njenom profilu su me docekale egzoticno-bljutave fotografije s vjencanja s nekim nekim tamnoputim muskarcem. Muskarac djeluje opasno sto ne ublazava ni njegova smijesna frizura njemackih fudbalera osamdesetih godina proslog vijeka.

Pod utiskom hvale vrijednih razmisljanja na ovoj temi, sklona sam vjerovati da su svi njeni cudni zivotni izbori posljedica samo jedne cinjenice - ona je zena nakon 25 :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1004 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Babo mi je tamo bio ... :D
Vjerovatno nam se znaju babe. :thumbup: Haj svakako sam ti mislio nesto pisati na pp, pa cu sve to smixati u jednu poruku :sax:

P.S. Dobih ime po igracu Veleza zbog nekih Mostaraca zajebanata koji su dole bili sa starim. Imam jos uvijek taj telegram koji je otac poslao majci sa zeljom za moje ime :)
madner

#1005 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Rat i mir je prije dosao do poente od ovog zadnjeg posta. :D
ho oponopono

#1006 Re: Zene nakon 25

Post by ho oponopono »

...crvena su dugmad pritisnuta... :pusi2:
MedenoSrce

#1007 Re: Zene nakon 25

Post by MedenoSrce »

madner wrote:Rat i mir je prije dosao do poente od ovog zadnjeg posta. :D
:lol:

izvini dobar osjecaj al sam isto pomislila
razonoda

#1008 Re: Zene nakon 25

Post by razonoda »

_BataZiv_0809 wrote:
Ramzess Veliki wrote: Babo mi je tamo bio ... :D
Vjerovatno nam se znaju babe. :thumbup: Haj svakako sam ti mislio nesto pisati na pp, pa cu sve to smixati u jednu poruku :sax:

P.S. Dobih ime po igracu Veleza zbog nekih Mostaraca zajebanata koji su dole bili sa starim. Imam jos uvijek taj telegram koji je otac poslao majci sa zeljom za moje ime :)
ako je tebi 27-------------puuuuno si zreliji od vrsnjaka.
dobar osjecaj

#1009 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

Ti si jedini koji je imao strpljenja da ga procita. I jos se nadao i poenti :D
dobar osjecaj

#1010 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

MedenoSrce wrote:
:lol:
izvini dobar osjecaj al sam isto pomislila
Izvini, ali to i jeste poenta :D
Tema pliva od takvih opisa zasto se curama iznad dvadesetpet godina starosti desavaju neke stvari. Logicno i s poentom kao i moja prica.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1011 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

sheilak wrote:i kod mene je tako bilo slicno. ni ja svoje ne pamtim zajedno. cak mi neprirodna misao uopce da su bili nekad zajedno. unvorstellbar totalno. :D
Sta da ti kazem? I meni je sad neprirodno i nekako se shebem kad skontam da gimnazijska ljubav koja je prezivela i visegodisnju razdvojenost (mama u Sarajevu studirala, otac u Banjaluci) tako propadne. Ne znam, tesko mi je to definisati. Zivio sam sa oboje i tacno skontao zasto ne mogu skupa :D

Oboje su sad u braku, mama je ponovo nasla srecu sa elektro inzinjerom, a otac je sa malo manje obrazovanom zenom. I to dvoje divnih ljudi su stvarno ono sto moji roditelji zasluzuju. Zasto spominjem obrazovanje ocuha i macehe?

Kad se svi familijarno okupimo, roditelji dominiraju razgovorom, elokvencijom i opcom kulturom. Zadesi se tu i pogled pun ceznje, ponekad mi mama stegne ruku, ispod stola, kad otac nesto prica. Jednostavno vidis da se ljubav nije ugasila, ali da je zajednicki zivot nemoguc.
McMoy

#1012 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

dobar osjecaj wrote:Offtopic/on topic

Cesto, pa i na ovoj temi, imamo priliku procitati uvazene komentare i opsezne analize o izvjesnoj sudbini sredovjecnih zena nakon sto predju odredjenu zivotnu dob. Te cuvene misli su mi se duboko urezale u pamcenje pa sam se uhvatila kako jedan za mene egzotican prizor vrednujem ocima tih upucenih forumasa.
Naime, gledajuci slike grckih otoka naidjem na komentare djevojke koja je svjeze zagazila u tamne vode kojima zene kroce nemocno poslije dvadesetpete. Prije pet-sest godina, ta kci jednog raskalasenog univerzitetskog profesora i majke sklone mladom mesu i alkoholu (op.au. prvo se ne jede) je bila u vezi s jednim sanjivim mjesnim gitaristom. Djeca cvijeca i ti fazoni.
U medjuvremenu je promijenila dva-tri fakulteta, nogirala cvjecara i zadnji put sam je vidjela kad joj trebalo prenociste u Sarajevu kad je na aerodromu pokupila nekog Turcina kojeg je prethodnog ljeta upoznala kad je bila tamo na moru. Turcin nije znao rijeci nijednog jezika na kojem bi mi mogao ista reci, pa nisam imala priliku da spoznam kakav je a ni ona nije imala uspjeha u govornoj komunikaciji s njim.

Gledajuci slike grckih otoka, obradovala sam se kad sam ugledala njen komentar i znatizeljno sam kliknula na njeno ime. Na njenom profilu su me docekale egzoticno-bljutave fotografije s vjencanja s nekim nekim tamnoputim muskarcem. Muskarac djeluje opasno sto ne ublazava ni njegova smijesna frizura njemackih fudbalera osamdesetih godina proslog vijeka.

Pod utiskom hvale vrijednih razmisljanja na ovoj temi, sklona sam vjerovati da su svi njeni cudni zivotni izbori posljedica samo jedne cinjenice - ona je zena nakon 25 :D

i... :?
sheilak

#1013 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

madner wrote:Weltanschaung cijeli ovdje iznosi. :D
fali ti u jedno, madneru. sta su to deutschkenntnisse eingerostet? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1014 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

razonoda wrote:ako je tebi 27-------------puuuuno si zreliji od vrsnjaka.
26 godina i 9 mjeseci i hvala puno :kiss: :sax:
dobar osjecaj

#1015 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

_BataZiv_0809 wrote:Kad se svi familijarno okupimo, roditelji dominiraju razgovorom, elokvencijom i opcom kulturom. Zadesi se tu i pogled pun ceznje, ponekad mi mama stegne ruku, ispod stola, kad otac nesto prica. Jednostavno vidis da se ljubav nije ugasila, ali da je zajednicki zivot nemoguc.
Bata moje spisateljske sposobnosti su za svaku osudu. Ali ti Bato mozes poceti od ljubavnih romana :D
madner

#1016 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Ova jedna kurva se udala za nekog inferiornog pripadnika juzih naroda, nakon sto je imala bar trojcu drugih muskaraca, da li je to znak da ima nada ako se spuste kriteriji ili da kriteriji nisu univerzalni? Da li svi mali brkati narodi imaju takve muskarce?
Eto, sve rekao, jos i postavio pitanje, napravio uvod za ostale i tako to.
MedenoSrce

#1017 Re: Zene nakon 25

Post by MedenoSrce »

dobar osjecaj wrote: Izvini, ali to i jeste poenta :D
Tema pliva od takvih opisa zasto se curama iznad dvadesetpet godina starosti desavaju neke stvari. Logicno i s poentom kao i moja prica.

znam, nego tudje postove ne citam

a vjerovatno ni madner :D
Last edited by MedenoSrce on 10/06/2015 15:51, edited 1 time in total.
madner

#1018 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

sheilak wrote:
madner wrote:Weltanschaung cijeli ovdje iznosi. :D
fali ti u jedno, madneru. sta su to deutschkenntnisse eingerostet? :D
Nisam odavno citao Mein Kampf u orginalu, nakon sto sam napravio ispravke i zavrsio biljeske prebacio sam se na druge velikane.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1019 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Joj sto te @madneru gotivi Medeno Srce, pa to je zlocin :evil:
klixoris

#1020 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

_BataZiv_0809 wrote:Joj sto te @madneru gotivi Medeno Srce, pa to je zlocin :evil:
Pa i Medenoj je 25+... Pokusava se prodat' dok je vakat :D

ubit ce me medena :run:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1021 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

dobar osjecaj wrote:
Bata moje spisateljske sposobnosti su za svaku osudu. Ali ti Bato mozes poceti od ljubavnih romana :D
Sad nisam bas shvatio je li ovo pohvala ili pokuda, ali prihvatit cu da je ovo prvo :)
dobar osjecaj

#1022 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

madner wrote:Ova jedna kurva se udala za nekog inferiornog pripadnika juzih naroda, nakon sto je imala bar trojcu drugih muskaraca, da li je to znak da ima nada ako se spuste kriteriji ili da kriteriji nisu univerzalni? Da li svi mali brkati narodi imaju takve muskarce?
Slacu ti sve svoje radove da pravis ubitacne sazetke za korice. Kad moji potencijalni citatelji procitaju ovakve socne i napete sazetke dace zadnju marku da kupe stivo :kiss:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1023 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

klixoris wrote: Pa i Medenoj je 25+... Pokusava se prodat' dok je vakat :D

ubit ce me medena :run:
Ma ozenjen frajer. :izet:

Nego ljubomoran sam, jer mi je Medena bas cool, otakako je postala sliku jedne zelene šljokičaste haljine koju namjerava obuci :per:
klixoris

#1024 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

dobar osjecaj wrote:
madner wrote:Ova jedna kurva se udala za nekog inferiornog pripadnika juzih naroda, nakon sto je imala bar trojcu drugih muskaraca, da li je to znak da ima nada ako se spuste kriteriji ili da kriteriji nisu univerzalni? Da li svi mali brkati narodi imaju takve muskarce?
Slacu ti sve svoje radove da pravis ubitacne sazetke za korice. Kad moji potencijalni citatelji procitaju ovakve socne i napete sazetke dace zadnju marku da kupe stivo :kiss:
Ha ja ! Ako ne nadjes coeka poslije 25, ostaje ti macka i pisanje ljubavnih romana :D
ho oponopono

#1025 Re: Zene nakon 25

Post by ho oponopono »

...sta je ovo pobogu, jadanje ljudima kojim puca kita za tobom...ah da zbog jebene kurtoazije njuske se prave da ih pak to zanima... :pisnula: i :pisnuo:

...bo bo booolii me kita... :pusi2:
Post Reply