Nedaj da te emocije tjeraju da se provaljuješ ovdje. Dovoljan je samo onaj čin juče kada su životinje zapalili onog jadnog pilota živog u kavezu da ti se smuči da ni iz inata ne pomisliš tako nešto da uradišpathyeshme wrote:Hajmo, što se tiče ove zastave, ne budimo licemjerni. Ne kažem da podržavam to što rade (jer ne podržavam), niti kažem da podržavam taj IDIŠ, ali samo zbog onih četničkih zastava koje se nekažnjeno nose na paradama kroz RS, dođe mi da i sam stavim neku zastavu tipa IDIŠ-a, samo znači zbog tog inata. Dakle, zaključak priče je - ili kažnjavaj sve, ili nemoj nikog. U ovom slučaju, ako im SIPA gore dođe (zbog zastave), trebaju se svi stanovnici skupit i jebat im majku.
Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
- York Light 100`s
#1001 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
- Danguba
#1002 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
zato kazem da su to iste fekalije.York Light 100`s wrote:Nedaj da te emocije tjeraju da se provaljuješ ovdje. Dovoljan je samo onaj čin juče kada su životinje zapalili onog jadnog pilota živog u kavezu da ti se smuči da ni iz inata ne pomisliš tako nešto da uradišpathyeshme wrote:Hajmo, što se tiče ove zastave, ne budimo licemjerni. Ne kažem da podržavam to što rade (jer ne podržavam), niti kažem da podržavam taj IDIŠ, ali samo zbog onih četničkih zastava koje se nekažnjeno nose na paradama kroz RS, dođe mi da i sam stavim neku zastavu tipa IDIŠ-a, samo znači zbog tog inata. Dakle, zaključak priče je - ili kažnjavaj sve, ili nemoj nikog. U ovom slučaju, ako im SIPA gore dođe (zbog zastave), trebaju se svi stanovnici skupit i jebat im majku.
isto su to radili i cetnici.
prema takvima ne treba imati milosti.
- zgembomaratonac
#1003 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Četnici su samo spaljivali žene i djecu.Danguba wrote:zato kazem da su to iste fekalije.York Light 100`s wrote:Nedaj da te emocije tjeraju da se provaljuješ ovdje. Dovoljan je samo onaj čin juče kada su životinje zapalili onog jadnog pilota živog u kavezu da ti se smuči da ni iz inata ne pomisliš tako nešto da uradišpathyeshme wrote:Hajmo, što se tiče ove zastave, ne budimo licemjerni. Ne kažem da podržavam to što rade (jer ne podržavam), niti kažem da podržavam taj IDIŠ, ali samo zbog onih četničkih zastava koje se nekažnjeno nose na paradama kroz RS, dođe mi da i sam stavim neku zastavu tipa IDIŠ-a, samo znači zbog tog inata. Dakle, zaključak priče je - ili kažnjavaj sve, ili nemoj nikog. U ovom slučaju, ako im SIPA gore dođe (zbog zastave), trebaju se svi stanovnici skupit i jebat im majku.
isto su to radili i cetnici.
prema takvima ne treba imati milosti.
Pilot teroriste vjerovatno nije gađao slatkišima i sigurno je znao da iračani slabo poštuju Ženevsku konvenciju:
- Danguba
#1005 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
nemoj ih pravdati ziv bio.zgembomaratonac wrote: Četnici su samo spaljivali žene i djecu.
Pilot teroriste vjerovatno nije gađao slatkišima i sigurno je znao da iračani slabo poštuju Ženevsku konvenciju:
svakim danom sve vise mi se gade. lupaju po pustinji kao slonovi u staklari bez jasnog cilja i taktike, ubijaju sto stignu, nad zarobljenicima se izivljavaju, ne stede nikoga...gade mi se. cim prije da ih potamane, manje zrtava na sve strane.
neka skupina ljudi iz cijelog svijeta(psi rata) se skupila i sada bi da se malo igraju rata i to jos ubijedjeni da ce proci nekaznjeno.
to sto su oni zauzeli, kako izgleda danas?
- zgembomaratonac
#1006 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Prva dva pokreta su legalizovana a ovaj treći svoje pripadnike šalje u Aziju.zunazu wrote:
-
poostar
#1007 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
pathyeshme wrote:Hajmo, što se tiče ove zastave, ne budimo licemjerni. Ne kažem da podržavam to što rade (jer ne podržavam), niti kažem da podržavam taj IDIŠ, ali samo zbog onih četničkih zastava koje se nekažnjeno nose na paradama kroz RS, dođe mi da i sam stavim neku zastavu tipa IDIŠ-a, samo znači zbog tog inata. Dakle, zaključak priče je - ili kažnjavaj sve, ili nemoj nikog. U ovom slučaju, ako im SIPA gore dođe (zbog zastave), trebaju se svi stanovnici skupit i jebat im majku.
cetnici su nebitni u ovoj prici...
Vehabije su koleteralna steta koji ce nauditi Bosnjacima..
Nasa djeca ce najebat ako mi ,kao drustvo, ne otklonimo karcinom zvani vehabizam. To ti garantujem.
Hoces da se inatis cetnicima ? Okaci zastavu sa ljiljanima a ne zastavu arapskog porijekla koje ama bas nikakve jebene veze nema sa BiH.
Kad si vidio da Albanci masu arapskim zastavama ?
Ovo kacenje zastave pustinjski kozojeba upravo ide u prilog "ćetnicima"
-
Vipsilon
#1008 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
I pripadnici ova dva pokreta se mjere u milionima, dok ovih trećih je dvije-tri hiljadarke (na području Bosne i Hercegovine - jer o tome i pričamo) i poređenje nije na mjestu, a ni pažnja koja je usmjerena samo na treći. Nije valjda da su se preko noći zaboravili zločini koja su počinila prva dva, svi dobro znamo ko predstavlja opasnost po BiH.zgembomaratonac wrote:Prva dva pokreta su legalizovana a ovaj treći svoje pripadnike šalje u Aziju.zunazu wrote:
- zgembomaratonac
#1009 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Hoću da kažem da su četnici po svemu gori ali ne vidim da se nekome sve više gade i ako ih okrvavljenih ruku po Bosni hoda 100.000 nekažnjeno + 1.000.000 simpatizera genocidne tvorevine čija zastava je proglašena ustavnom!Danguba wrote:nemoj ih pravdati ziv bio.
svakim danom sve vise mi se gade. lupaju po pustinji kao slonovi u staklari bez jasnog cilja i taktike, ubijaju sto stignu, nad zarobljenicima se izivljavaju, ne stede nikoga...gade mi se. cim prije da ih potamane, manje zrtava na sve strane.
neka skupina ljudi iz cijelog svijeta(psi rata) se skupila i sada bi da se malo igraju rata i to jos ubijedjeni da ce proci nekaznjeno.
to sto su oni zauzeli, kako izgleda danas?

Last edited by zgembomaratonac on 05/02/2015 01:32, edited 1 time in total.
- Kikibombona
#1010 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Na Vijesti umeta kolektivna podrska za spaljivanje pilota.....
Ponudili su i nekoliko dokaza koji opravdavaju ovakav cin
Al je sou nastao kada se javio lik sa zastavom Hezbolaha. Tad su podivljali skroz, izvrijedjase covjeka.
Ponudili su i nekoliko dokaza koji opravdavaju ovakav cin
Al je sou nastao kada se javio lik sa zastavom Hezbolaha. Tad su podivljali skroz, izvrijedjase covjeka.
- zgembomaratonac
#1011 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
poostar wrote:Kad si vidio da Albanci masu arapskim zastavama ?

-
poostar
#1012 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
na svakoj temi o bosnjackom ili islamskom nacionalizmu/ekstremizmu se obavezno spominju cetnici, ustase itd...
- zgembomaratonac
#1013 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Zato što je totalno neozbiljno govoriti o nekakvom bošnjačkom ekstremizmu dok milioni genocidni velikosrba i velikohrvata slobodno hodaju oko nas.poostar wrote:na svakoj temi o bosnjackom ili islamskom nacionalizmu/ekstremizmu se obavezno spominju cetnici, ustase itd...
-
Haman
#1014 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Donijeti zakone, osposobiti policiju, napraviti nekoliko novih kaznenih organizacija i sve tamo potrpati. 
- zunazu
#1015 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Opasno je vjerovati da su vehabije manje zlo od četnika i ustaša.Vipsilon wrote:Nije valjda da su se preko noći zaboravili zločini koja su počinila prva dva, svi dobro znamo ko predstavlja opasnost po BiH.
Ekstremizam i ludilo su u svim bojama jednako opasni.
-
haos1
#1016 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
nije da mrzim muslimane kao ljude islamske vjere, uopće ne, nego kao stanovnike BiH koji su je zauvijek uništili i to sva tri naroda... jel, a sebe ne mogu mrzit jer nisam ja napravio svo ovo sranje, rodio se u njemu, naslijedio ga. a nije ni da se sami ne mrzite svaki dan se gazite, pljackate, ubijate... ali eto vazno je ko sta pise i koje je vjere preko foruma.Maharadza wrote:Hoćeš reći da te zaustavlja na sred ulice pa ti "drži lekcije"?! To te on prisiljava na nešto ili ti prijeti?! Navedi konkretno primjer, inače je to tvoje pljuvanje ništa nego dokaz koliku mržnju imaš prema Muslimanima generalno, ne samo prema onim "bradatim" među njima! Gdje su to postavljali "bombe po kontejnerima"? U Sarajevu?!haos1 wrote:rijetko koji vehabija drži do vjere, barem ono što sam vidio po sarajevu.. to te gleda, hoće ti oči iskopati pogledom, to su vehabije.
fanatične budale islam koriste da mogu radit kako hoće.. konta on došao iz arabije i misli mene jebat u vlastitoj zemlji jebote... zamisli ulicom kojom prolaziš od rođenja sa poznanicom i bradata budala koja je doselila tu prije 15 dana počne ti držati lekcije..ne mogu zamisliti šta takvi rade jadnicima po bliskom istoku.
edit; ako hoćete jaku islamsku državu ugledajte se na iran koji ima jedne od najobrazovanijih ljudi na svijetu.
čuveni govor iranskog ajatolaha Ruhollah Khomeinija iz 1970 i neke; jedini način oslobođenja irana od kolonizatora je tanka linija intelekta između sitnih poriva i osvete, sve ostalo su kokošarski fazoni osuđeni na propast.
-
hAZNADAR
#1017 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
I hodace i dalje jer im nista ne mozemo. Mozemo li sprijeciti cetnicko paradiranje po Banjaluci - ne. Mozemo li zauzdati vehabizam - da.zgembomaratonac wrote:Zato što je totalno neozbiljno govoriti o nekakvom bošnjačkom ekstremizmu dok milioni genocidni velikosrba i velikohrvata slobodno hodaju oko nas.poostar wrote:na svakoj temi o bosnjackom ili islamskom nacionalizmu/ekstremizmu se obavezno spominju cetnici, ustase itd...
Usput receno - same vehabije nikada ne spominju cetnike ni pod tackom razno jer su im preci neprijatelji siti, sufije, komunjare, bosnjacka tradicija,... a cetnika se "sjete" samo kada su na kritici - sistemom uzmi levate na jeftinu foru i skreni temu.
E pa ja nisam levat - dai isto mozes reci za sebe.
- Cherry-Cherry
#1018 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Nek nam je Bog na pomoći...

- insomnia78
#1019 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Upravo to, umjesto da se forsira jaka pripadnost bosanskoj naciji i jacanju Bosne i tako bori protiv cetnika i ustasa pojedini bosnjaci se okrecu "genijalnom" rjesenjupoostar wrote:pathyeshme wrote:Hajmo, što se tiče ove zastave, ne budimo licemjerni. Ne kažem da podržavam to što rade (jer ne podržavam), niti kažem da podržavam taj IDIŠ, ali samo zbog onih četničkih zastava koje se nekažnjeno nose na paradama kroz RS, dođe mi da i sam stavim neku zastavu tipa IDIŠ-a, samo znači zbog tog inata. Dakle, zaključak priče je - ili kažnjavaj sve, ili nemoj nikog. U ovom slučaju, ako im SIPA gore dođe (zbog zastave), trebaju se svi stanovnici skupit i jebat im majku.ma rodila majka pametno..
cetnici su nebitni u ovoj prici...
Vehabije su koleteralna steta koji ce nauditi Bosnjacima..
Nasa djeca ce najebat ako mi ,kao drustvo, ne otklonimo karcinom zvani vehabizam. To ti garantujem.
Hoces da se inatis cetnicima ? Okaci zastavu sa ljiljanima a ne zastavu arapskog porijekla koje ama bas nikakve jebene veze nema sa BiH.
Kad si vidio da Albanci masu arapskim zastavama ?
Ovo kacenje zastave pustinjski kozojeba upravo ide u prilog "ćetnicima"
Hajmo se mi identifikovati sa teroristickom skupinom koja nema nikakve veze sa nama i koja nam ni u kakvom slucaju ne moze donjeti nista dobro sve da napakostimo anamo njima
I jedni i drugi i treci rade na rusenju Bosne i Hercegovine kao drzave
- shibonja
#1020 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
York Light 100`s wrote:Nedaj da te emocije tjeraju da se provaljuješ ovdje. Dovoljan je samo onaj čin juče kada su životinje zapalili onog jadnog pilota živog u kavezu da ti se smuči da ni iz inata ne pomisliš tako nešto da uradišpathyeshme wrote:Hajmo, što se tiče ove zastave, ne budimo licemjerni. Ne kažem da podržavam to što rade (jer ne podržavam), niti kažem da podržavam taj IDIŠ, ali samo zbog onih četničkih zastava koje se nekažnjeno nose na paradama kroz RS, dođe mi da i sam stavim neku zastavu tipa IDIŠ-a, samo znači zbog tog inata. Dakle, zaključak priče je - ili kažnjavaj sve, ili nemoj nikog. U ovom slučaju, ako im SIPA gore dođe (zbog zastave), trebaju se svi stanovnici skupit i jebat im majku.
i tako pod cetnickom zastavom napravise ovo ,i ne pomisljaju da je se odreknu..
Za "Vidovdan", 28. lipnja 1992., skupina od 70 Bošnjaka, uglavnom iz sela Koritnik, je zaključana u kući na Pionirskoj ulici. Granata je ubačena u kuću te ubila nekoliko njih. Potom je zgrada zapaljena a ljudi unutra su izgorili do smrti. Milan i Sredoje Lukić su automatskim oružjem strijeljali one koji su pokušali pobjeći kroz prozore. 59 osoba je umrlo u kući, uključujući 17 djece u starosti od dva dana do 14 godina, a nekolicina preživjelih su svjedočili tijekom suđenja Lukiću.[9][13][14] Dragan Lukač, zamjenik direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH, je 2004. usporedio te opise ubojstava s "horor filmom".[14]
Slična situacija dogodila se u Bikavcu: svjedok je opisao kako su Srbi prvo kamenjem razbili prozore kuće, te potom bacili granate u zgradu. Potom su zapalili kuću i mještane unutra, od kojih su mnogi bili žene, djeca i starci. Jedan od svjedoka je rekao na sudu:
"Ljudi su izgorjeli živi u toj kući, svi su plakali; jednostavno ne mogu opisati što sam tada čuo."
- shibonja
#1021 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Njih netreba dirat,oni imaju tradiciju da ih se tolerise...

-
sumirprimus
#1022 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
ima jedna lijepa knjiga,kroz tajni arhiv udbe...
ako su ih tako tolerisali,ja neam nista protiv...
ako su ih tako tolerisali,ja neam nista protiv...
- insomnia78
#1023 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Kako ne shvatas da identifikacija sa ovim majmunima ne skodi cetnicima, cak naprotiv
Ovo je garant ocuvanja Bosne i borbe protiv cetnika

ISIL-u se jebe i za Bosnom i za cetnicima oni zive za kalifat i za dzenet
Ovo je garant ocuvanja Bosne i borbe protiv cetnika

ISIL-u se jebe i za Bosnom i za cetnicima oni zive za kalifat i za dzenet
-
sumirprimus
#1024 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
garant ocuvanja bosne je obrazovana omladina...
- SmokingMan
#1025 Re: Vehabizam, prijetna BiH ili ne?
Neznaniče,Bosna ti više i ne postoji,osim kod napaćenih i iskompleksiranih bošnja,i cijenjene dijaspore.A današnje teritorijalno uređenje ti je i najbolji pokazatelj.Ono što je Izetbegović (uz svu svoju tvrdoglavost,i ignorisanja mišljenja svojih sugrađana,kroz referendum,koji je trebao biti raspisan) svjesno i odgovorno potspisao u Dejtonu 1995 (uzmimo u obzir olakšavajuću činjenicu za njega da je i tu bilo prisile,ali i odsustva njegove hrabrosti da odmahne rukom na sav taj pritisak),je i vjerovatna konačna sudbina BIH u budućnosti.Nemojte misliti da će se nešto dogoditi slično kao i sa Njemačkom kraje 80-tih.Neka se svi konačno pomire sa svojim "pašalukom",neko više,a neko manje zadovoljan,ništa nema od bacanja cvijeća,niti tračnja jedni drugima u zagrljaj...insomnia78 wrote: I jedni i drugi i treci rade na rusenju Bosne i Hercegovine kao drzave
A sjećam se da mi je jedan bivši pripadnil odreda ARBIH,danas manje-više aktivan član jedne sarajevske selefijske zajednice,iz okoline Vozuće nedavno rekao u razgovoru da mu jedraže da ostane ovakvo stanje,nego da živimo u jednoj državi sa ostalim narodima.Nije to samo mišljenje selefija,već i većina običnih bošnja naklonjenih nekom "mekšem" nacionalizmu.Al hajd...