Mislim da omjer snaga jednostavno nije pravedan.
Zato odustajem da ne bi bila kakva virtualna majorizacija. Helena sama je suviše verbalno jaka za njega.
Ovako je šamaranje mrtvog konja.
Mislim figurativno!
SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Zato odustajem da ne bi bila kakva virtualna majorizacija. Helena sama je suviše verbalno jaka za njega.
Mislim figurativno!
@Sara (a bome i @Helena)....koga dohvate poderu ga ko cigo napolitanku....jao_situacije wrote:Ja bi ovim HDZ botovima rekao da nemaju šanse na ovoj temi.. ova Sara i Helena se baš udružile poništiće vas k'o kupon.
Mislim figurativno!
bh.tornjak wrote:a i MILANOVIC je bio jasan....
Милановић је позвао власти и грађане БиХ да интензивно раде на испуњавању услова за улазак БиХ у ЕУ, а Хрватима у БиХ, иако су скоро сви и држављани Хрватске и ЕУ, поручио је да је "многима од њих БиХ и њихов садашњи и будући дом".
"И зато, остајте овдје, али на крају све је ваш избор", рекао је Милановић.
Mogu oni tako čekati i do lokalnih izboraHelena2014 wrote:jao_situacije wrote:Da li će uspjeti stožernik u ideji da formira federalnu vlast prije državne? Tj. da li će doći u situaciju da može opstruirati sa laktašenkom sve na entitetskim nivoima. To je bitno da vidimo, da li će tu patriotske stranke nasjesti na stožernikove fazone.
Pa, naravno da kad formira kantonalne iliti županijske vlade, a potom federalnu namjeravaju ucjenjivati koaliciju SDA-DF-SzP na državnom nivou, pa ako treba da ostane i tehnička vlada, svakako je u njoj HDZ i SNSD, a nema SDA niti SDSa. To je naravno cilj
Međutim, kako vidim kantonalne vlasti ne dostavljaju kandidatske liste za Dom naroda , čini mi se samo 1 kanton dostavio, ostali čekaju ZNAK.
Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Mislim figurativno!![]()
Taman ja mislila tebe ostaviti na bojištu![]()
![]()
ostajte ovdeHelena2014 wrote:bh.tornjak wrote:a i MILANOVIC je bio jasan....
Милановић је позвао власти и грађане БиХ да интензивно раде на испуњавању услова за улазак БиХ у ЕУ, а Хрватима у БиХ, иако су скоро сви и држављани Хрватске и ЕУ, поручио је да је "многима од њих БиХ и њихов садашњи и будући дом".
Što da ostanu, ako neće?![]()
Pa tamo ima more, sve imaju, što je i on takav-ostajte ovdje hmmm
SaraFina wrote:Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Mislim figurativno!![]()
Taman ja mislila tebe ostaviti na bojištu![]()
![]()
Radim sutra
Od sedam već.
A ti si ga svakako ubila argumentima, sahranila i zacementirala.
ka'em ja. rahat patnja i odskrinuta vrata ucinit ce svoje na zalost.Helena2014 wrote:bh.tornjak wrote:a i MILANOVIC je bio jasan....
Pa tamo ima more, sve imaju, što je i on takav-ostajte ovdje hmmm
Brate kad može onoliki narodu u onom smogu, magluštini , neimaštini i vodostajima izdurati, možemo vala i mi na ovom propuhu.Helena2014 wrote:bh.tornjak wrote:a i MILANOVIC je bio jasan....
Pa tamo ima more, sve imaju, što je i on takav
Nekako se meni čini kao rezervni plan u ovom trenutku ćelavac iz Trebinja van trenutne funkcije plus par optužnica i eto ga.. najlakše, a najbezbolnije ili je i to pak neka majorizacijaHafis wrote:Brate kad može onoliki narodu u onom smogu, magluštini , neimaštini i vodostajima izdurati, možemo vala i mi na ovom propuhu.Helena2014 wrote:bh.tornjak wrote:a i MILANOVIC je bio jasan....
Nego, nešto ste mi utihli. Meni se čini da je Čo dao lagani odjeb.
ima li Bake rezervni plan?
Hafis wrote:Brate kad može onoliki narodu u onom smogu, magluštini , neimaštini i vodostajima izdurati, možemo vala i mi na ovom propuhu.Helena2014 wrote:
Nego, nešto ste mi utihli. Meni se čini da je Čo dao lagani odjeb.
Posavina nije tako vazna, jest da "Cho" ne moze da formira vlast u Posavini bez SDA (ima samo 7/21 zastupnika, HDZ1990 isto 7, SDA 3 kljucna), ali ne moze jedan kanton da mu definira cijelu politiku. To ne znaci da mu Posavina nije bitna.Helena2014 wrote: Osim ako Cho nije išao zbog Hrvata u Bos.Posavini, ali čisto sumnjam da ih se i sjetio da postoje, znaš one ljude što ih Dodik ne "šiša" ni pod razno, a Hrvati su![]()
Cho gleda svoja posla, pa ti njega kao da ne znaš
Ne samo Cho, dobili su "lagani odjeb" i od DF koji kaze da nece sa SDA na kantonima dok se nivo BiH ne razjasni. Time SDA ostaje van vlasti na sva tri nivoa (drzavni, federalni, kantonalni) cime ulaze u igru iscekivanja sa najtezom pozicijom.Hafis wrote: Nego, nešto ste mi utihli. Meni se čini da je Čo dao lagani odjeb.
Hafis wrote:Upravo mi s punkta javljaju da je Raguž istrčao u sportskoj opremi i uputio se ka trim stazi. Bit' će zagrijavanje. Eto Papetu posla
Mislim figurativno!
skino se do gaca.....nastavak slijedimO k3 wrote:SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Mislim figurativno!![]()
![]()
Zardzo 'afiz ...
Nego nisam nesto imao vremena ovih dana pa me zanima kako je stanje jeli se cirilicar jos zrtvuje radi dodika??
Fali li vazelina da im posaljem 5 kg??spreca wrote:skino se do gaca.....nastavak slijedimO k3 wrote:SaraFina wrote:Hafisaga je sitna boranija za mene i Helenu
Mislim figurativno!![]()
![]()
Zardzo 'afiz ...
Nego nisam nesto imao vremena ovih dana pa me zanima kako je stanje jeli se cirilicar jos zrtvuje radi dodika??