Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Laplace

#1001 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Laplace »

agnostic_front wrote:
amiliana wrote:Komentator truba ni sam ne zna sta prica ,neka nam je bog na pomoci kod Belgije bolja je od Walesa ako nista .
Djevojko draga, ti nisi svjesna šta je grotlo Biliong polja, Zmajevo gnijezdo. Bilino polje još ne zna za poraz 8-)
Ne za za poraz? Nekako nisu primijetili da smo izgubili od Kipra?

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
House

#1002 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by House »

uzimamo Belgiju 1:0

imam osjećaj za feeling
Last edited by House on 11/10/2014 08:39, edited 1 time in total.
Idemedosumom

#1003 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Idemedosumom »

Ja ne mislim da cemo mi samo dobit belgiju, vec cemo ih aBd i nadigrati. Navikana repka!
Pismonosa

#1004 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Malo prelistah temu. Strašno koliko je gorčine i nekakve zlobe ušlo u vas ljudi. Zasljepljeni ste mržnjom. Pa nema pet - šest normalnih i objektivnih postova na čitavoj temi. Mržnja je bolest.
mO k3

#1005 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by mO k3 »

Logovan wrote:
legionar2010 wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ma bod ko kuca! Otici u goste uvijek zajebanom Velsu i vratiti se bez primljenog gola je dobra stvar. Klepnuti Belgiju dva tri razlike i to je to. Dobar ucinak!
Po ovome veceras mozes ovo reci, da mi znati sa kojeg si ti planeta auuu...
Isto k'o što je nas Kipar pobijedio, tako i mi možemo Belgiju.

Pa nećemo se valjda naguziti. Nismo na to spali.
Optimista si .... Belgija ima da nas razvali
House

#1006 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by House »

Idemedosumom wrote:Ja ne mislim da cemo mi samo dobit belgiju, vec cemo ih aBd i nadigrati. Navikana repka!

Ima istine.Pogube se protiv malo jačeg protivnika...
Nuken

#1007 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Nuken »

Mi smo ovo morali uzeti.Mi smo do sada trebali imati 6 bodova.Kipar je sila u fudbalu, koliko i Soamlija u hokeju, pa nas nabiše ljudi.Za sve je kriv Sušić i kriminalni Savez

sa mog mobilnog hepeka koristeći dimne signale
Herr Flick

#1008 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Herr Flick »

Ko bi rekao da cemo se nakon 2 kola oprostit od EP a nikad nije bilo lakse do njega doci nego sada :-) :-)
Pismonosa

#1009 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Prva utakmica protiv Kipra je bila šamar od kojeg se nećemo oporaviti do kraja ovih kvalifikacija sigurno. Tim porazom smo sebi nabili ogroman pritisak. Kako i ne bi kad više ne smiješ kiksati ni tamo gdje bukvalno nema šanse da napraviš nešto pozitivno. Aleluja.
condy

#1010 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by condy »

Porazi su sastavni dio igre ;-)

Naša očekivanja poslije SP-a su puno porasala. Reprezentacija ima ozbiljan pad u igri, koji je počeo još prije odlaska u Brazil. Nemamo realizaciju, važni igrači su povrijeđeni, neki su se oprostili, dosta igrača slabo igra u svojim klubovima, imamo selektora koji guši igru bez krila, pa nam je igra spora i predvidljiva, i kad sve to uzmeš u obzir, ovi loši rezultati nisu iznenađenje a plasman na EP je gotovo nemoguć.
prog321

#1011 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by prog321 »

Nuken wrote:Mi smo ovo morali uzeti.Mi smo do sada trebali imati 6 bodova.Kipar je sila u fudbalu, koliko i Soamlija u hokeju, pa nas nabiše ljudi.Za sve je kriv Sušić i kriminalni Savez
e
:thumbup:

Jeste li vidjeli kako Fanaticosi okrenuse ledja kada je Susic izmjenio Ibisevica umjesto TSS ?
Poslije poraza od Belgije u Zenici ocekujem Fanaticose da bojkotuju reprezentaciju.
A Kljucni igraci nece vise dolaziti na tekme (najvjerovatnije Pjanic, Hajrovic, itd) . Citirat ce Vazne klupske obaveze i sl. Taj scenario je sasvim realan.
pirmin

#1012 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by pirmin »

BHF su jedini koji mogu nesto promjeniti tako da ocekujem da uskoro pokazu crveni karton kojeg su
spominjali poslije Kipra Safetu i Safeticima.
Pismonosa

#1013 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

condy wrote:Porazi su sastavni dio igre ;-)

Naša očekivanja poslije SP-a su puno porasala. Reprezentacija ima ozbiljan pad u igri, koji je počeo još prije odlaska u Brazil. Nemamo realizaciju, važni igrači su povrijeđeni, neki su se oprostili, dosta igrača slabo igra u svojim klubovima, imamo selektora koji guši igru bez krila, pa nam je igra spora i predvidljiva, i kad sve to uzmeš u obzir, ovi loši rezultati nisu iznenađenje a plasman na EP je gotovo nemoguć.
Skroz suprotno od onog što sam očekivao, momci su igrali brzo i imali brz protok lopte. Iznenađujuće dobro smo im parirali u tom trkačkom segmentu. Čak mislim da smo ih i nadtrčali. Ali ostaje taj problem jebene realizacije. Izjebo nas je njihov golman samo tako. Doduše, zaprdio je i Asmir Bejlu :izet:
Pismonosa

#1014 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

pirmin wrote:BHF su jedini koji mogu nesto promjeniti tako da ocekujem da uskoro pokazu crveni karton kojeg su
Ti ne odustaješ od trolanja, jelde?

Čime se zamaraš. Odeš fino ko čovjek u Banja Luku, dočekaš one cigane navijače Zvezde, uručiš im kiticu cvijeća, oni tebi kiticu. Što se bezveze zamaraš ovakvim stvarima.
pirmin

#1015 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by pirmin »

Pismonosa wrote:
pirmin wrote:BHF su jedini koji mogu nesto promjeniti tako da ocekujem da uskoro pokazu crveni karton kojeg su
Ti ne odustaješ od trolanja, jelde?

Čime se zamaraš. Odeš fino ko čovjek u Banja Luku, dočekaš one cigane navijače Zvezde, uručiš im kiticu cvijeća, oni tebi kiticu. Što se bezveze zamaraš ovakvim stvarima.
O cemu ti nindza?
Stvarno ne kontam.
Butmiran

#1016 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Butmiran »

prog321 wrote:
Nuken wrote:Mi smo ovo morali uzeti.Mi smo do sada trebali imati 6 bodova.Kipar je sila u fudbalu, koliko i Soamlija u hokeju, pa nas nabiše ljudi.Za sve je kriv Sušić i kriminalni Savez
e

Jeste li vidjeli kako Fanaticosi okrenuse ledja kada je Susic izmjenio Ibisevica umjesto TSS ?
Poslije poraza od Belgije u Zenici ocekujem Fanaticose da bojkotuju reprezentaciju.
A Kljucni igraci nece vise dolaziti na tekme (najvjerovatnije Pjanic, Hajrovic, itd) . Citirat ce Vazne klupske obaveze i sl. Taj scenario je sasvim realan.
Kakvo okretanje leđa? :D

Istina za Vedrana!
bull21

#1017 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by bull21 »

Butmiran wrote: Kakvo okretanje leđa? :D

Istina za Vedrana!
Oko 80te minute (nisam siguran) navijači su okrenuli leđa i skakali uz "Ko ne skače...". Baš je dugo kamerman držao kameru na njima jer im očito nije bilo jasno zašto to rade. :-D
Ninoz

#1018 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Ninoz »

samo da kazem da bih zabranio ljudima koji nisu sutnuli kvalitetno loptu u zivotu da komentarisu o fudbalu i nasoj reprezentaciji :) mogu zamisliti kako pojedini levati ne znaju potrcati :)
tek su dvije tekme prosle, cak i da imamo nula bodova nista nije gotovo :) svakako ni Njemacka nikada ne osvoji maksimalan broj bodova u kvalifikacijama...
protiv belgije je bitno samo ne izgubiti, ne zbog toga da mi dobijemo bod, vec d aoni ne dobiju 3, da se ne odlijepe.
pozz poznavaocima sporta i fudbala
bull21

#1019 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by bull21 »

Sada je najvažnije da u ovom dijelu kvalifikacija otmemo što više bodova možemo. A onda dalje gledati šta i kako. Ne treba ulaziti u to jel' možemo uzeti 6 bodova u dvomeču sa andorom (možemo) ili tri kod kipra (hoćemo) već u to šta nas čeka u ponedeljak. Jebiga, smirio sam se od sinoć i meni se čini da smo bili ipak mnogo bolji nego 9. septembra jer ako se sjetite kako su nas nadtrčali jebeni kiprani i uvalili nam dva komada... ja sam bio siguran da će nam bejl pomrsiti račune sa par komada na isti način ali nije (a pokušao je... Bešić nam je zlata vrijedan, Begović isto). Meni što i dalje smeta a i sinoć mi je smetalo jeste TSS. Mali je odlično odigrao ali je previše ordinirao u napadu i smetao Džeki; skinuo mu je nekoliko dobrih lopti ne bi li on pokušao opaliti. Sve je to ok ali jbg, kad pred sobom imaš čovjeka koji je ipak malo bolji napadač i čiji je primarni zadatak da ih trpa onda... fale nam i neko ko će proturati loptu naprijed, Pjanić je previše nervozan sinoć bio i to nas je dobro moglo koštati (ponašao se kao kakav amater).
House

#1020 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by House »

Levat uvodi Hajrovića u 80-toj minuti :-) ne možeš se zagrijati kako treba za deset minuta

pravi amater
Pismonosa

#1021 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

pirmin wrote: O cemu ti nindza?
Stvarno ne kontam.
Ma ništa. Onako ja. Ofirno mi bilo da ti ne kažem. Samo ti nastavi svoj poso majstore :thumbup: Sve ide u rok službe.
Pismonosa

#1022 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

prog321 wrote:
e

I šta je trebo? Zamjeniti Tina, najboljeg igrača u obje ekipe sinoć a na terenu ostaviti nevidljivog Vedu? Sve ekspert do eksperta jebomater :D
Herr Flick

#1023 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Herr Flick »

Ja sam se nesto zasitio reprezentacije nakon plasmana na SP,jos kad dođe onaj poraz protiv Kipra :-) ,sad mi je manje vise svejedno kako cemo igrat dalje u kvalama,sve zavisi od tekme sa Belgijom,Vels se sinoc morao dobiti
Pismonosa

#1024 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

House wrote:Levat uvodi Hajrovića u 80-toj minuti :-) ne možeš se zagrijati kako treba za deset minuta

pravi amater
Hajrović je mrtva glava. Taj poslije onog gola Slovačkoj više nije odigrao pristojne utakmice, ni za reprezentaciju ni za Galatasaraj ni za Wereder. Ustvari lažem, bio je pristojan u onoj zadnjoj prijateljskoj protiv Meksika. Nakon toga potop. Ne mogu se sjetiti još nekog igrača da je propao tako ekspresno ko Hajrović. Nadam se da je u pitanju trenutna kriza i da će pronaći svoju formu. Ali ovo je preloše.
prog321

#1025 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by prog321 »

Pismonosa wrote:
I šta je trebo? Zamjeniti Tina, najboljeg igrača u obje ekipe sinoć a na terenu ostaviti nevidljivog Vedu? Sve ekspert do eksperta jebomater :D
Nema potrebe za psovanjem.
Ako ti ne vidis koliko nam fali na ubojitosti otkako je TSS postao standardni dio tima onda moras pregledati oci.
Locked