Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kamen spoticanja

#1001 Re: Sarajevski derbi

Post by kamen spoticanja »

smoki_choko wrote: idi popiji jedan apaurin pa se vrati na spavanje, dobices upalu jajnika od sjedenja na prozoru 90 minuta :lol:
hajde bolan sto se nerviras...shvati da su pite bile bolje...nije to toliko strasno...strasno ce biti kad zijanite kup :D
JThomas

#1002 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

kako ono vole reći, tri klase, pet godina, šest koraka ispred...? :mrgreen:
smoki_choko

#1003 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

kamen spoticanja wrote:
smoki_choko wrote: idi popiji jedan apaurin pa se vrati na spavanje, dobices upalu jajnika od sjedenja na prozoru 90 minuta :lol:
hajde bolan sto se nerviras...shvati da su pite bile bolje...nije to toliko strasno...strasno ce biti kad zijanite kup :D
cak naprotiv zabavljam se, hoces i kup gledati sa lamele :lol:
HARISF

#1004 Re: Sarajevski derbi

Post by HARISF »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QyKc5zbn ... r_embedded[/youtube]
evo bakljada hordi a pjesma manijaka sve jasno slike ima tona nema
HARISF

#1005 Re: Sarajevski derbi

Post by HARISF »

Last edited by HARISF on 08/05/2011 19:47, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1006 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

aj opet :D
LSD

#1007 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

HZ se furaju na Bevandu :lol: :lol: cuj majorizacija :-) :lol: ...a pola ih i ne zna šta to znaci....tek juce culi za taj izraz :-)
Last edited by LSD on 08/05/2011 19:48, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1008 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

JThomas wrote:

kako ono vole reći, tri klase, pet godina, šest koraka ispred...? :mrgreen:
Image
kamen spoticanja

#1009 Re: Sarajevski derbi

Post by kamen spoticanja »

smoki_choko wrote:
kamen spoticanja wrote:
cak naprotiv zabavljam se, hoces i kup gledati sa lamele :lol:
ma necu...to cu doci na stadion...da vidim kako plavo oko place...
valjda vam sudija nece puno siljiti :)
Logovan

#1010 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

stochar wrote:ne mogu da vjerujem: liga ne valja ni pet para, u takvoj ligi sinocnja utakmica jedna od najgorih, ne zna se ni zbog cega se liga uopste igra jer ako se ne ukine suspenzija niko nigdje ne ide, a ovi se svadjaju ko je bolje navijao. hahaha, presmijeshno. isto k'o da ti kocnice otkazhu i zabijesh se u zid, pa se hvalis kako imas nove ratkape.

p.s. kad sam se vec upetlj'o, fakat moram prokomentarisati da mi je bilo smijesno kad sam na sjeveru vidio transparent 'Mrzim Zeljeznicar'. kad sam isao na utakmice, a isao sam nekoliko godina redovno, isao sam da navijam za svoj klub, a ne protiv drugog. isao sam i na tekme protiv Iskre, i protiv Rudara iz Kaknja, i Celika, i Slobode, i jednako navij'o za svoj klub. nije mi palo na pamet da nosim trans 'Mrzim Sarajevo' ili 'Mrzim Celik', jer ih u biti nikada nisam mrzio niti sam vidio razloga da svoje vrijeme trosim na mrznju prema drugom klubu i pravljenje hejterskih transparenata. rivalitet jeste bio veci nego s drugim skupinama, veci je bio gust navijati kad s druge strane imas veci broj navijaca suprotnog tima, ali tolika opsjednutost klubom za koji ne navijas se zove kompleks i osjecaj nize vrijednosti.
Puno gluposti si napisao. Normalno je da ćemo se svađati ko je bolje navijao, nije bitno jel to na forumu, na poslu, na faxu....itd i to je rivalstvo kao i ovo sa transparentom. :wink:

Uglavnom priča ti je glupa.
dakcu

#1011 Re: Sarajevski derbi

Post by dakcu »

stochar wrote:ne mogu da vjerujem: liga ne valja ni pet para, u takvoj ligi sinocnja utakmica jedna od najgorih, ne zna se ni zbog cega se liga uopste igra jer ako se ne ukine suspenzija niko nigdje ne ide, a ovi se svadjaju ko je bolje navijao. hahaha, presmijeshno. isto k'o da ti kocnice otkazhu i zabijesh se u zid, pa se hvalis kako imas nove ratkape.

p.s. kad sam se vec upetlj'o, fakat moram prokomentarisati da mi je bilo smijesno kad sam na sjeveru vidio transparent 'Mrzim Zeljeznicar'. kad sam isao na utakmice, a isao sam nekoliko godina redovno, isao sam da navijam za svoj klub, a ne protiv drugog. isao sam i na tekme protiv Iskre, i protiv Rudara iz Kaknja, i Celika, i Slobode, i jednako navij'o za svoj klub. nije mi palo na pamet da nosim trans 'Mrzim Sarajevo' ili 'Mrzim Celik', jer ih u biti nikada nisam mrzio niti sam vidio razloga da svoje vrijeme trosim na mrznju prema drugom klubu i pravljenje hejterskih transparenata. rivalitet jeste bio veci nego s drugim skupinama, veci je bio gust navijati kad s druge strane imas veci broj navijaca suprotnog tima, ali tolika opsjednutost klubom za koji ne navijas se zove kompleks i osjecaj nize vrijednosti.
Zato je valjda na jugu druga najcesca pjesma "jebem te Saraj'vo" (gluho i daleko bilo)
JThomas

#1012 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

možete vi sve to ponoviti i milion puta, al' neće to napraviti istinom. kad biste manje lafinali, više bi vam vjerovali. jer k'o što rekoh, nikad to nije samo dobro, ili odlično, to su uvijek zadaće, lekcije, standardi, ludilo, špica...jedina navijačka grupa na svijetu bez uspona i padova, lošijih i boljih utakmica :mrgreen:

nejse, koreografije protiv borca, za proslavu titule ili zadnji derbi na grbavici možete sanjati, a isto tako i bakljade u kupu protiv borca i na zadnjem derbiju na grbavici.
Cafe Camargue

#1013 Re: Sarajevski derbi

Post by Cafe Camargue »

JThomas wrote:možete vi sve to ponoviti i milion puta, al' neće to napraviti istinom. kad biste manje lafinali, više bi vam vjerovali. jer k'o što rekoh, nikad to nije samo dobro, ili odlično, to su uvijek zadaće, lekcije, standardi, ludilo, špica...jedina navijačka grupa na svijetu bez uspona i padova, lošijih i boljih utakmica :mrgreen:
nisam znao da nas toliko pratite... obzirom da smo na vašem forumu "grupa non grata" već godinama :D
TECHNO-FUTURA

#1014 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

horde -manijacs 0 : 2..uvjerljiva pobjeda....koreografija hordi ..ajme papir bordo boje niti malo metalic-neuvjerljivo..a i navijanje ...pjesme..bakljada isto nista(samo ogromna kolicina baklji bez rezona ) ..i na kraju..mirza odlazi..cijeli stadion...dovoljno za uvjerljivu pobjedu ...i jos gosti utrcali preko ograde...ma i 0 : 3 ...
bordo gandalf

#1015 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

TECHNO-FUTURA wrote:horde -manijacs 0 : 2..uvjerljiva pobjeda....koreografija hordi ..ajme papir bordo boje niti malo metalic-neuvjerljivo..a i navijanje ...pjesme..bakljada isto nista(samo ogromna kolicina baklji bez rezona ) ..i na kraju..mirza odlazi..cijeli stadion...dovoljno za uvjerljivu pobjedu ...i jos gosti utrcali preko ograde...ma i 0 : 3 ...
hahahahahahaha glavni si

a sta ste vi imali
TECHNO-FUTURA

#1016 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

..nije važno imati..važno je smisljeno imati..a mi nismo imali nista..jednostavo..bolji..a kraj mirza odlazi..pa onda amar ,amar osim osim..to je..ajme...dva koraka ispred..vasa greska...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1017 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

zajeb'o si smokija :-)

"manijacs" :lol:
bordo gandalf

#1018 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

Divim ti se :lol: :lol: :lol:
Impavidus

#1019 Re: Sarajevski derbi

Post by Impavidus »

rashtiman wrote:
TECHNO-FUTURA wrote:horde -manijacs 0 : 2..uvjerljiva pobjeda....koreografija hordi ..ajme papir bordo boje niti malo metalic-neuvjerljivo..a i navijanje ...pjesme..bakljada isto nista(samo ogromna kolicina baklji bez rezona ) ..i na kraju..mirza odlazi..cijeli stadion...dovoljno za uvjerljivu pobjedu ...i jos gosti utrcali preko ograde...ma i 0 : 3 ...
hahahahahahaha glavni si

a sta ste vi imali
Nemoj njega rashtimani. Njega su čuli svi na sjeveru koliko je shalalao. To bi onda bilo 0:4?!
I hajd nađi još nešto da bude Hapoel.
TECHNO-FUTURA

#1020 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

..pobjednicima ce pripasti povijest..a ova tekma ..vas promasaj..kako god..!!!
zli_hordas

#1021 Re: Sarajevski derbi

Post by zli_hordas »

Jazz ba amateru
TECHNO-FUTURA

#1022 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

..iluzija živi..ne ..stvarno poslije onakve gluposti...na kraju sto ste napravili..da,i jos...kad je amar polako izlazio preko terena na poluvremnu...i tu smo se samo mi čuli...kakva pobjeda..!!!
internazionale

#1023 Re: Sarajevski derbi

Post by internazionale »

TECHNO-FUTURA wrote:..nije važno imati..važno je smisljeno imati..a mi nismo imali nista..jednostavo..bolji..a kraj mirza odlazi..pa onda amar ,amar osim osim..to je..ajme...dva koraka ispred..vasa greska...
đe mu nećete skandirati 0-0 izvukli
emigrazione

#1024 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Sve filozof do filozofa, cudi me da vam osimi jos nisu podjelili one knjizice sa kojekakvim mudrostima....
sad ce evropa samo polako :lol:
bordo gandalf

#1025 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

strasno da nam nisi ovo rekao ne bi ni znali da ste navijali
Post Reply