Nije, Austrija je to platila iz tekuceg budzeta a sultan stavio paraf.sulejman1 wrote:Da nije previšemadner wrote:2.2 miliona engleskih funti 1909
Nego imas li jos nekih velikih rupa u znanju ili samo ovdje ispadnes tako?
Nije, Austrija je to platila iz tekuceg budzeta a sultan stavio paraf.sulejman1 wrote:Da nije previšemadner wrote:2.2 miliona engleskih funti 1909
evo meni je baš drago da sam ti dao materijala da se dobro ispucaš, a što se tiče moga ispadanja, toga ima često kada komuniciram sa takvim slučajevimamadner wrote:Nije, Austrija je to platila iz tekuceg budzeta a sultan stavio paraf.sulejman1 wrote:Da nije previšemadner wrote:2.2 miliona engleskih funti 1909
Nego imas li jos nekih velikih rupa u znanju ili samo ovdje ispadnes tako?
Psihologija je složena naukaDozer wrote:Moooj sulejmane...ti si klasicni primjerak polupismenog SDA simpatizera i glasaca...
Ti si ponosan, jer misliš da ti sam znaš čitati na wikipedijimadner wrote:Ponosan si sto pojma nemas o historiji drzave?
Da se nisi ti uvrijediomadner wrote:Uvrijedio se, znaci fakat nije znao. Jao, pa da li je opste covjek upisao srednju skolu?
Moj rampaga (lijepo ti stoji) tebi je žao što se nisi mogao ni približiti SDA krugovimaRampage wrote:E sada da TOLIKO nema pojma, to bi bilo previše... čak i za SDA kadar:)
Vidi čovjeka sam se hvali, sačekaj da te neko pohvalimadner wrote:Sto bi se ja uvrijedio, pa nisam ja neznalica.
sulejman1 wrote:Moj rampaga (lijepo ti stoji) tebi je žao što se nisi mogao ni približiti SDA krugovimaRampage wrote:E sada da TOLIKO nema pojma, to bi bilo previše... čak i za SDA kadar:)![]()
![]()
"pa nisam ja neznalica", haj sad nemoj plakati, nego ko je tvoj favorit u utrci za člana predsjedništva, pa da vidimo sa koje strane puše vjetra ili vetarmadner wrote:Potpuno pogresno, nisam sebe hvalio nego tebe kudio. Znaci ni logiku nisi imao u srednjoj.
Koje rekao da sam ja tužan zbog ćoravih koka?Rampage wrote:sulejman1 wrote:Moj rampaga (lijepo ti stoji) tebi je žao što se nisi mogao ni približiti SDA krugovimaRampage wrote:E sada da TOLIKO nema pojma, to bi bilo previše... čak i za SDA kadar:)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto si TI tužan:)? Zato što JA ne mogu u SDA krugove?
Ja u SDA - ne vrijeđaj mi inteligenciju, šta ti je