Zaista ne bih da zabijam nos u detalje, jer cu mozda stati na tanak led. A odbrana paksu Bakira mi ni u snu ne bi na um pala. Ipak, ubacih ime investitora u google, kad gle cuda, kompanija ima web stranicu:emmir1 wrote: Ako sam i mislio da su to sve špekulacije , od 07.02.2014. sam prilično ubijeđen da je to Bakirovo.
To je kao praksa u svijetu??
Bogami smiješno.
http://www.shiddi.com/home.html
Nemoj se cuditi sto stranica nije fancy, sto ima samo rudimentarne elemente. Ko poznaje arapski mentalitet i njihovu praksu rada, znace da je ovo sasvim solidno za njihov standard. Dakle, kompanija postoji, pa mi ne bi tesko da nadjem i njihovu adresu sjedista:
Address Al Shiddi Trading Company Limited
Madar Street, Al Nasriah Area 662
Saudi Arabia
City: Riyadh
City Suffix: 11421
Tel: +966 11-210-4141
Fax: +966 11-442-0938
Email: [email protected]
Hajmo, mahala iz Riyada, protegnite noge pa laganini prosetajte do adrese. Je li ovo sjediste firme ili je samo postansko sanduce? To bar nije tesko provjeriti.
Izvini - mozda mi je nesto promaklo, koje brandove mi imamo made in BiH? Sta tacno da razapnemo na policama? Imamo nesto malo proizvoda iz prehrambene industrije, i to je to.emmir1 wrote:Druga stvar što mi smeta što su tamo 95% strane firme , ajde bar da naši ljudi drže te radnje pa bar zarada ostaje u Bosni , ovako svaka marka odlazi iz Bosne