AnonymousBIH wrote:dezurni_ucenik wrote:Cijene su bas paprene.
Pratis akcije na Storeu, ja sam prije par dana uzeo Battlefield 4 za 20-tak KM. Plus uz PS+ članstvo imaš mjesečno par igri besplatno.
Ja BF4 platio 9 USD ... eno ga Need for Speed rivals za 6 USD na US store-u ...mislim ima stvarno ok ponuda.
Jedno pitanje za ove iskusnije.
Imam EU igru (Driveclub) i imam USA PSN nalog. Kupio sam jedan DLC (srecom od samo 1,99 USD) i uredno ga skine, pojavi se u library-u i na samom PSN Storu pise za taj DLC "purchased". Problem je sto njega igra ne vidi nikako. Ne mogu da ga aktiviram. E onda sam otvorio novi nalog na EU PSN i ponovo kupio taj DLC i sada sve radi i igra vidi DLC. Zanima me da li i na koji nacin mogu da prenesem trofeje, save gameove itd itd sa orginalnog USA naloga na ovaj novi EU? Konkretno za Drive club to i nije toliko bitno ...jednostavno igram samo nove staze sa EU naloga nego mi zao sto nakucah juce 20 USD na USA nalog ...al haj neka stoje , kupit cu nesto.
Jasno mi je da su napravili da DLC mora biti skinut sa PSN stora sa kojeg je igra (ne znam zasto ali tako radi) inace DLC ne radi tako da svi koji to budu kupovali oprez ...PSN ce vas pustiti da kupite DLC i uredno ga naplatiti ali ga ne mozete aktivirati, tak oda je uvijek potrebno prvo provjeriti za koji region je igra pa sa tog PSN-a kupiti/skinuti DLC.