Koliko je pameti u svemu ovome?
p.s.ipak njega
nebi ja rekao B H S. H i S u većini nisu upitni, upitno je B. inače da nije tako, i da je BHS kako ti kažeš, tvoja priča bi imala smisla. ovako ostaje samo utopija.Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
Ja bih se sada potpisao a i garantujem svi bi, ok svi cemo biti Srbi ako cemo imati standard kao kod Svicarske.Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
p.s.ipak njega
stanje u BiH a ne negdje u svijetu moj moHke jaranemO k3 wrote:Osim toga o kojem je stanju rijec?Janjicar wrote:KO brani postojece stanje ?Dozer wrote:Jel' ja mogu postaviti jedno jednostavno pitanje ovim "braniocima" postojeceg stanja - jel' vama fakat dobro u zivotu?
Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
p.s.ipak njega
misliš da se pišem ko i tianonimus0007 wrote: onda su vam dani odbrojani, vrijeme je berbe. mujice i ti se sakrij, možeš i u đubre![]()
anonimus0007 wrote:nebi ja rekao B H S. H i S u većini nisu upitni, upitno je B. inače da nije tako, i da je BHS kako ti kažeš, tvoja priča bi imala smisla. ovako ostaje samo utopija.Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
hajde da ti to objasnim na voćarski način.JoseMujica wrote:misliš da se pišem ko i tianonimus0007 wrote: onda su vam dani odbrojani, vrijeme je berbe. mujice i ti se sakrij, možeš i u đubre![]()
zaheb druže opet bi svijetlio u govnima
Bit cemo ponosni Srbi islamske vjere,ima da pjevamo srpske peeeesme ako trebaJanjicar wrote:Ja bih se sada potpisao a i garantujem svi bi, ok svi cemo biti Srbi ako cemo imati standard kao kod Svicarske.Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
p.s.ipak njega
Srbi ti se nece izjasniti kao Bosnjaci pa kad bi bili duplo jaci od Svicarske
theTruePath wrote:Bit cemo ponosni Srbi islamske vjere,ima da pjevamo srpske peeeesme ako trebaJanjicar wrote:Ja bih se sada potpisao a i garantujem svi bi, ok svi cemo biti Srbi ako cemo imati standard kao kod Svicarske.Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
p.s.ipak njega

šta god sam pomiješao rakija će da se peče pa makar i gofnaraanonimus0007 wrote:hajde da ti to objasnim na voćarski način.JoseMujica wrote:misliš da se pišem ko i tianonimus0007 wrote: onda su vam dani odbrojani, vrijeme je berbe. mujice i ti se sakrij, možeš i u đubre![]()
zaheb druže opet bi svijetlio u govnima
dakle, pomiješao si kruške i jabuke (i kravlju kakicu vjerovatno, a nebi me čudilo da je i madner (banana) tu negdje).
u tom slučaju neka je u slastJoseMujica wrote:[
šta god sam pomiješao rakija će da se peče pa makar i gofnara
....i BošnjacimaIt_is_a_Leclerc wrote:Ima li ko kakvih tehničkih pitanja ili i dalje meljete i truckate o Bosancima ?!
Pito ja negdje sta ce biti sa stanom u vlasnistvu u kojem niko ne stanuje i sa vikendicom koja ima 400 kvadrata vocnjaka oko sebe.It_is_a_Leclerc wrote:Ima li ko kakvih tehničkih pitanja ili i dalje meljete i truckate o Bosancima ?!
Možeš izmijeniti, provjerena informacija 100% preko Zavoda za statistiku. Moraš otići u Općinsku popisnu komisiju i popuniti zahtjev da tražiš na uvid svoj popisni list na uvid. Ako se ne slažeš s nečim navedenim, imaš pravo biti ponovo popisan a mora te popisati isti popisivač koji ti je dolazio kući. Sve ovo možeš uraditi zaključno sa 15.10.York Light 100`s wrote:Javljam se poslije dugo vremena zbog jednog pitanja (za kojeg se bojim da ću dobiti negativan odgovor)
Da budem iskren nemam vremena i previše sam ljut i nervozan da čitam sve postove i nađem možda odgovor na moje pitanje.
(Oprostite ako je moje pitanje suvišno jer bi i malo dijete trebalo znati moj odgovor)
Kratka verzija mog problema, zadnjih dana sam imao dosta rasprave sa mojom porodicom oko toga da se neću izjasniti kao Bošnjak nego Bosanac. Jučer sam imao slobodan dan i sretnem momka koji vrši popis koji mi kaže da će naredni dan doći do nas. Danas sam morao raditi pa nisam bio kod kuće pa sam zamolio moju porodicu, naročito ters oca da kaže da sam Bosanac. Poslije duge rasprave mi kaže "pa eto budi Indijanac što se mene tiče. Poslušat ću te"
Sada dolazim kući sa posla i saznajem da sam se izjasnio kao Bošnjak. Ima li spasa da se promjenu moji podaci? Da se izjasnim kao Bosanac i da se žalim da ja nisam lično dao podatke? Toliko sam iznerviran da mi nije žao čak i platiti samo da se poništi.
Oprostite ako sam ovako ljut napravio par gramatičkih grešaka
stan u kojem niko ne stanuje ce popisivac u cijem se krugu on nalazi popisati kao "prazan stan", te na osnovu informacija od komsija/vlasnika(ako ga uspije naci)/vlastite procjene popuniti samo prvi dio obrasca (prva strana, prva polovina p2 obrasca).drugi profil wrote:Pito ja negdje sta ce biti sa stanom u vlasnistvu u kojem niko ne stanuje i sa vikendicom koja ima 400 kvadrata vocnjaka oko sebe.It_is_a_Leclerc wrote:Ima li ko kakvih tehničkih pitanja ili i dalje meljete i truckate o Bosancima ?!
Popisivac mi rekao da se to pise u krugovima kojim pripada i da on nema nista s tim.
Isao, obilazio, nema obavjesti. Imaju u katastru sve podatke, ne znam koji ce im klinac popis, ali hajd. Mozda ima kakav Bosnjak tamo pa zauhar je.
Primijetis li sta si upravo uradio (a za tobom i jos neki)?Janjicar wrote:Ja bih se sada potpisao a i garantujem svi bi, ok svi cemo biti Srbi ako cemo imati standard kao kod Svicarske.Dozer wrote:Svi oni koji zadrto i k'o mutavi upiru da bude sto vise BHS u BiH. Pri tome, a to je vise nego ocito, uopste ne vide srz BH problema, slabe ekonomije, loseg obrazovanja, zdravstvaa, nezaposlenosti, losih puteva, korupcije, pljacke, itd. itd., pa to sve, onako sarlatanski, adresiraju onima koji nece da se izjasne kao B,H ili S...
p.s.ipak njega