Jadi nas nezaposlenih

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
denad74

#1001 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by denad74 »

Ovu temu treba preimenovati u "Gluposti nas nezaposlenih" bar po ovome što nam neki sole pamet, a možda i po nama al nas je ipak situacija na sve ovo natjerala. Dijaspora trenutno samo pametuje tako da se baš i ne obazirem na to, a mislim da ii ostali nemaju potrebe da se nerviraju oko njihovih pametovanja. Znam kako je vani i njihova prednost je samo što se ne moraju baš toliko nervirati hoće li i kad će naći posao. Ovdje se isto može naći posao al se mora dugo dugo ćekati i naravno ono što je najgore nervirati. Ponuda je sramotna,ucjenjuju te jer znaju da ti očajnički treba posao (nije istina da smo lijeni i da nećemo da radimo) i onda slijedi mala i neredovna plata, pio/ mio zaboravi, rad o tonu prekovremenih ( valjda da nemaš slobodnog vremena jer nemaš para za slobodno vrijeme) i naravno za sve si ti kriv takom poslodavcu. Za sv iole bolje poslove od ovog ti je potrebna preporuka...dal kovertirana ili familijarna. E sad da smo pametni i da možemo pa ne pristajati na plate ispod 800, zahtjevati pio/mio i normalne uslove rada te prijaviti i buniti se protiv svih neregularnosti kao što su rad na crno, maltretiranje i diskriminacije na i oko posla, utaja poreza i bogaćenje pojedinaca i u toj borbi biti složni i istrajati vrlo bi lako VRATILI DIJASPORU u BiH jer bi ovdje bilo bolje... :roll:
Comanche

#1002 Re: Odg: Jadi nas nezaposlenih

Post by Comanche »

manekenka u penziji wrote:
Comanche wrote:
Black swan wrote:pa što nisi ponudio 50

sjoo propagande :roll: :roll:

još jednu temu upropastiše
Pa u zemlji kojoj je 40+ % ljudi nezaposleno i neka prosjecna plata je 800 maraka ja mislim da je 25 maraka nije tako lose plata za posao za koji ti ne treba nikakvo znanje ili iskustvo.

Ma tebi bi najvise odgovaralo kad bi svi slagali sa tobom. Cim neko iznese nesto drugo sto se ne slaze sa vasim pogledima, odma ga razapni.
Najgori su mi ovi dijasporci sto su pokupili svu pamet svijeta u AmeriKi pa bi sad ovom narodu da sole pamet.
Ovo sto si naveo u svom primjeru pokazuje samo kakav si ti insan. Ko biva, svakako im je loše hajde da ih i ja jos zarobim da mi tegle 10-12h za minorne pare, kao da smo mi ovdje robovi!
Kad si uredno zaposlen, dobiješ neku platicu da jedva spojis kraj s krajem. I bez obzira sto si dobar radnik, nemas pravo tražiti vise za svoj rad jer je vani milionska kolona nezaposlenih kojim ce te bez problema zamjeniti.
Ma ustvari, mi smo narod koji je pravo ogledalo ove drzave, ali ja nikako da se prestanem iscudjavati. Kad je prije nekoliko godina zapadao veliki snijeg, ovi mali lopovcici sto drže radnjice su duplo skuplje prodavali lopate za snijeg koje puknu dok dva puta zamahnes. Kad su zavrnuli plin, grijalice su se prodavale po cijeni kao da su načinjene od suhog zlata. Pa kad sami sebi ovo radimo, ne trebamo se u čudu nalaziti sto nam lihvari s vrha priredjuju isti scenario, samo sto njihove ovlasti dozvoljavaju da nas bolje i jace gaze.
Sad bih se ja raspisala u nedogled i potvrdila sve sto je već rečeno, ali to i nema neke svrhe.
Sit gladnog nikad shvatit neće.
Ne lijecim ja ovdje neke komplekse. Nisam ja ovdje da omalozavam ljude u Bosni i dizem svoje samopouzdanje. Ja bi stvarno volio da pomognem ljudima u Bosni da pocnu malo drugacije da razmisljaju. Socijalizam vise nije tu, dizanje cijena kad je potraznja visoka je osnovni zakon ponude i potraznje. To se desava svugdje u svijetu. Ja cu ti navesti primjer ovdje u USA kada se desila ona pucnjava u skoli i ubijeno je 20 djece. Cijene oruzja i municije su se utrostrucile jer su svi mislili da ce biti izglasani novi zakoni koji ce biti puno stroziji. Ljudi koji su vec kupili oruzje ili munciju po normalni cijenama dan ili dva ranije i cekali da im postom posalju municiju ili pusku su dobijali ponistenja od kompanija jer su oni te puske mogli odjednom prodavati po 3 puta vecoj cijeni. Isto tako kad napada dva metra snijega ljudi koji ciste snijeg mogu naplacivati 50 maraka dnevnicu, umjesto 25 jer puno vise ljudi ih traze da im ciste snijeg.

Ja znam da je vama u Bosni puna kapa dijasporaca koji po svijetu ciste WC-e i rade po McDonaldsima i onda dodju u Bosnu da lijece svoje komplekse, ali mi to stvarno nije namjera. Ja sam i profesionalno i individualno uspjesan/zadovoljan i jedino bi volio da pomognem sa nekim savjetom.

Ali evo odjavljujem se sa ove teme da vam ne kvarim ceif.
mali_balon

#1003 Re: Odg: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

Comanche wrote: Ne lijecim ja ovdje neke komplekse. Nisam ja ovdje da omalozavam ljude u Bosni i dizem svoje samopouzdanje. Ja bi stvarno volio da pomognem ljudima u Bosni da pocnu malo drugacije da razmisljaju. Socijalizam vise nije tu, dizanje cijena kad je potraznja visoka je osnovni zakon ponude i potraznje. To se desava svugdje u svijetu. Ja cu ti navesti primjer ovdje u USA kada se desila ona pucnjava u skoli i ubijeno je 20 djece. Cijene oruzja i municije su se utrostrucile jer su svi mislili da ce biti izglasani novi zakoni koji ce biti puno stroziji. Ljudi koji su vec kupili oruzje ili munciju po normalni cijenama dan ili dva ranije i cekali da im postom posalju municiju ili pusku su dobijali ponistenja od kompanija jer su oni te puske mogli odjednom prodavati po 3 puta vecoj cijeni. Isto tako kad napada dva metra snijega ljudi koji ciste snijeg mogu naplacivati 50 maraka dnevnicu, umjesto 25 jer puno vise ljudi ih traze da im ciste snijeg.

Ja znam da je vama u Bosni puna kapa dijasporaca koji po svijetu ciste WC-e i rade po McDonaldsima i onda dodju u Bosnu da lijece svoje komplekse, ali mi to stvarno nije namjera. Ja sam i profesionalno i individualno uspjesan/zadovoljan i jedino bi volio da pomognem sa nekim savjetom.

Ali evo odjavljujem se sa ove teme da vam ne kvarim ceif.
Hvala Bogu dragom, rekao sam treba ga pustit da malo serucka i pametuje i otici ce. Bojim se da cu mu, i njemu slicima pozeliti nesta sto bi se moglo meni vratiti tako da ..... all the best in fortune 500 i sa six figure.

Da se mi vratimo na temu
ne znam ja čuo ljudi daju 10 000 da bi radili na pumpama za 900
ako je istina
Je li to fakat istina, zar su poceli uzimati pare za rad kod privatnika :shock: .
mali_balon

#1004 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

Googlerica wrote:
mali_balon wrote:Joj svega, se nacitah na dvije strane. Nemam zivaca objasnjavati ogranicenim ljudima neke stvari. Ona pametnica pise o upoznavanu kultura a stranicu prije da je procitala moj komentar u vezi inostranstva sve bi joj jasno bilo ali eto....
Onda amerikanac, evo ja sam vanredno zavsrio faks, eno diplome u hali, cuj poredi ameriku i BiH, procitaj sta ti je JThomas napisao i kada malo svarsi sta je napisao onda se javi. Onaj hrvat musliman poredi neko putovanj od 200Km, sto rece staksa kod nas kad dodjes do Tuzle budes ko samljeven.
Nije problem otici trbuhom za kruhom legalno, dobro ne mora bas biti legalno ali eto neka sigurnost mora biti, i da se zna gdje se ide, ali grlom u jagode mi ne pada na pamet da idem. Ljetos je bila emisija na HRTu o radnicima koji su radili kod gazdi po EU na crno, koji su samo otjerani, bez icega.

Vidim da ce nekoliko postova biti na temu "sit gladnom ne vjeruje", ne zamjeram nikom nekad sam i ja takav bio....
ne savjetujem ti rad na crno u EU,bila sam svejdok racije ,hapsenja i svega od specijalaca na putu ka prodavnici u jendoj od EU drzava prije tri godine !

Ne razumijem,sto podrazumjevas "pod grlom u jagode" ako odes legalno !
Evo vidim prozivaju te da si u inostranstvu pa eto pomozi mi da legalno odem, i pomozi mi nekoliko dana dok se ne snadjem.
mozes i indijanac da mi pomogne ako nije problem.

Cuj svjedok racije bila, ma hajde, uuuuuuuuu jebeno iskustvo nema sta. Vidi da ti nacrtam (ne mogu da vjerujem da se upustam u diskusiju s tobom ali eto...) legalno ne mogu otici jer nemam nista, od skole ili znanja sto nemaju milioni gradjana EU, pa da me npr jedna njemacka primi legalno, a nemam nikog u inostranstvu da mi sredi u nekoj firmi da me legalno zovnu da radim, je li ti jasno, ovo sto se legale tice.
Isao bi ja i na crno ali nemam nikog od povjerenja da me nekako uvede u posao, koji god, da me malo pripazi (sa krovom nad glavom i wcom) dok se ne snadjem, i sto je najvaznije da me taj "poslodavac" ne otjera bez plate, sto je jos i dobro, u najgorem slucaju mogao bi da me vlastima da radim na crno, pa hapsenje pa deportacija i zabrana ulaska u EU.
Eto jel ti sad malo jasnije, ustari boli me neka stvar jel ti jasnije ili ne.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1005 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by _BataZiv_0809 »

Stvarno je neukusno bezgranično kritikovanje ljudi da su lijeni i da ima posla, a naročito opaska "nije vam ovo socijalizam". Pa jel' to grijeh tražiti normalne uslove rada? Jel' grijeh ne pristati na ponižavajuće uslove? Pa nije ovo feudalizam! Znam i ja da je sistem u npr. Švedskoj sređen, da se ličnom inicijativom i trudom može naći posao. Isto tako znam da u Švedskoj država svakome obezbjeđuje minimalno smještaj i hranu. I onda se neko odatle krene nama naprđivat' kako smo lijeni i tražimo plate 2000 i kancelarije. A on garant na socijali bio dok je učio jezik i sl...

E pa gospodo draga ovdje za smještaj i hranu valja rmbačit' kod modernih robovlasnika! Kakvo vam više nije jasno da je nemoguće uspoređivati BiH i države gdje vi živite! Stvarno nas smatrate imbecilima ukoliko mislite da mi ne znamo da može bolje i poštenije :!:
Altsa

#1006 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by Altsa »

ovakvih kao sto je ovaj neradnik puna je Bosna a samo kukaju

Image
jon_jovi

#1007 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by jon_jovi »

Švedska je dobra za socijale, što se tiče posla i plaća - slabo. Norveška što se tiče posla i zarade pruža mogućnosti a naši su se gore istakli u građevinskoj kooperativi. Mislim da i Finska nije loša.
modem33

#1008 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by modem33 »

denad74 wrote:Ovu temu treba preimenovati u "Gluposti nas nezaposlenih" bar po ovome što nam neki sole pamet, a možda i po nama al nas je ipak situacija na sve ovo natjerala. Dijaspora trenutno samo pametuje tako da se baš i ne obazirem na to, a mislim da ii ostali nemaju potrebe da se nerviraju oko njihovih pametovanja. Znam kako je vani i njihova prednost je samo što se ne moraju baš toliko nervirati hoće li i kad će naći posao. Ovdje se isto može naći posao al se mora dugo dugo ćekati i naravno ono što je najgore nervirati. Ponuda je sramotna,ucjenjuju te jer znaju da ti očajnički treba posao (nije istina da smo lijeni i da nećemo da radimo) i onda slijedi mala i neredovna plata, pio/ mio zaboravi, rad o tonu prekovremenih ( valjda da nemaš slobodnog vremena jer nemaš para za slobodno vrijeme) i naravno za sve si ti kriv takom poslodavcu. Za sv iole bolje poslove od ovog ti je potrebna preporuka...dal kovertirana ili familijarna. E sad da smo pametni i da možemo pa ne pristajati na plate ispod 800, zahtjevati pio/mio i normalne uslove rada te prijaviti i buniti se protiv svih neregularnosti kao što su rad na crno, maltretiranje i diskriminacije na i oko posla, utaja poreza i bogaćenje pojedinaca i u toj borbi biti složni i istrajati vrlo bi lako VRATILI DIJASPORU u BiH jer bi ovdje bilo bolje... :roll:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ja se u potpunosti slazem sa svim navedenim osim u najmanjoj plati ..... Svi se moraju pobuniti da ne rade ispod 1300 KM jer politicka mafija je dovela inflaciju za 10 godina preko 150% ..... Tako da je prosjecna plata 850 KM bila dobra 2000 godine. U 2014 godini to ti dodje kao nekih 150 KM.

Zamislite situaciju kada bi svi nezaposleni trazili iznad 1300 KM ? Pa ekonomija bi stala .... pa bi se privatnici trgali za radnike sa biro-a da im dadnu sto vecu platu ..... jer nebi mogli naci robove za pisljiv 500 KM mjesecno.

8-)
Last edited by modem33 on 17/01/2014 11:07, edited 2 times in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1009 Re: Odg: Jadi nas nezaposlenih

Post by Truba »

mali_balon wrote:
Comanche wrote:
Hvala Bogu dragom, rekao sam treba ga pustit da malo serucka i pametuje i otici ce. Bojim se da cu mu, i njemu slicima pozeliti nesta sto bi se moglo meni vratiti tako da ..... all the best in fortune 500 i sa six figure.

Da se mi vratimo na temu
ne znam ja čuo ljudi daju 10 000 da bi radili na pumpama za 900
ako je istina
Je li to fakat istina, zar su poceli uzimati pare za rad kod privatnika :shock: .
nek je otišao zloba i bijes naspram nemoćnih nezaposlenih izvire iz svake rečenice
da da... čovjek koji ima privatnu firmu nešto oko auto dijelova dao je 10 000 da mu za posle sina u EP za 900 plata
pretpostavljam da je kancelarisjki poso

valjda da sin malo sjaše iz očeve radnje :D

u vezi s ovim romom što je dva posla promijenio i izgubio azil u njemačkoj
stvarno nemam riječi
on je bio povrijeđen na drugom poslu... valjda emocionalno...
eee kakvih sam ja sve povreda te vrste doživio
mali_balon

#1010 Re: Odg: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

Black swan wrote:
nek je otišao zloba i bijes naspram nemoćnih nezaposlenih izvire iz svake rečenice
da da... čovjek koji ima privatnu firmu nešto oko auto dijelova dao je 10 000 da mu za posle sina u EP za 900 plata
pretpostavljam da je kancelarisjki poso

valjda da sin malo sjaše iz očeve radnje :D

u vezi s ovim romom što je dva posla promijenio i izgubio azil u njemačkoj
stvarno nemam riječi
on je bio povrijeđen na drugom poslu... valjda emocionalno...
eee kakvih sam ja sve povreda te vrste doživio

Jel to za rad na Energopetrolu ili nekoj privatnoj pupmpi, ako Energopetrol upitanju onda mi je jasno jer je EP djelimicno u drzavnom vlasnistvu, nisam siguran.
Ja mislio da se traze pare za posao kod privatnika.

A za ovog nehljeba, reci cu namjerno cigana jer fakat jeste, mislim na karakternu osobinu, dva posla u BiH i ode tamo da trazi azli, sad ga treba deportovati nazad i nek se vrati sakupljanu otpada kao do sada i zivotu kojim je prije zivio. Sto bi nas narod rekao hoce hljeba preko pogace. Mah ima ona "sto bi se reklo to su ciganska posla. Hiljade ljudi ceka to radno mjesto koje je on hladno dojebao, pa fakat..... uh iznervirah se bezveze
Jebo vas Nazif, fuj
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1011 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by Truba »

energopetrol je u pitanju
a ovaj rom... nemam riječi
promijenio je poslova više no pola moje raje uključujući i mene :D i povrijeđen
duša draga :mrgreen: mora da su mu rekli sve ono što većina nas dobiva na dnevnoj osobi
mali_balon

#1012 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

Black swan wrote:energopetrol je u pitanju
duša draga :mrgreen: mora da su mu rekli sve ono što većina nas dobiva na dnevnoj osobi
Ahaaa ako je EP onda ima smislia ,hebo te cuj ovo ima smisla da se daju pare za posao :D jos malo pa ce imati smisla svasta nesta.

Mah necu da vise razmisljam o %&$%/#&%$/%#$/)"/#()" da ne bi otisao na hladjenje u banovice onda necu imati gdje kukati :D
Gojeni H

#1013 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by Gojeni H »

Black swan wrote:energopetrol je u pitanju
Nazif-aga nije obicni CIgan. Radio na Panonskom ... ne valja, radio u komunalnom u Lukavcu ... ne valja.
Sila ljudi bi sad prihvatilo te poslove, ali Nazif nije obican Cigan.
lolol

#1014 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by lolol »

a a a a a a a aa a a a a hocu posaooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#1015 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by Domaci izdajnik »

Comanche wrote:Problem je u tome sto takvih poslova ima. Starci su mi u Bosni pa tako sam cesto tu. Kad je trebalo da nadjem nekoga da pomogne oko kuce, jedno 5 dana posla je bilo. Od 5 ljudi koji su kukali kako nemaju, posla, para itd, ni jedan nije htio da radi 8 sati za 25 maraka. Kod mene dajdzinci covjek nudi poso za 600 maraka u nekoj radnji, ona nece. A onda kuka, kako se nema. I takvih primjera ima jos koliko hoces. Ruku na srce ima ljudi koji isto tako nemogu da nadju posao iako bi radili bilo sta, ali takvih je manjina.

Ne poredim ja Bosnu i US, ali poredim volju covjeka da uradi nesto da bi zaradio ili uspio u svom cilju. Jednostavno ljudi vani se puno vise zrtvuju i teze rade da bi postigli nesto. Naravno ima onih koji ispijaju kafe po cijeli dan i primaju socijalu ali ja pricam o ljudima koji se bore da stvore nesto od svog zivota.
Pa kad je tako dobra situacija u tvom elajetu de pozapošljavaj ovih nekoliko nezaposlenih sa ovog posta :roll: Daću ti ja da pokosiš i preštijaš jedno 300tinak kvadrata za 25 KM, pa eto u interesu ti je da zaradiš :zoka: Prije 10+ godina majstor građevinac imao 60 KM dnevnice pomoćnik oko 40 KM plus klopa, a cijene svega bile 3-4 puta manje,uđi sad u market sa 25 KM pa kupi samo hrane da vidiš koliko ćeš brzo dobiti skorbut :skoljka:
Vama u divljaspori nije jasno da ste u uređenim kapitalističkim zemljama, u kojima se trud i zalaganje veoma cijene, u kojima imaš plaćen rad, prekovremeno, praznike, godišnji....ovdje radiš kao rob kod gazde od zvijezde do zvijede da bi napredovao njegov rođo ili šura koji ne zna ni gdje mu je radno mjesto, a ti radiš i misliš za sebe i za njega jer to tako mora....ne provaljujte se više i nemojte nas savjetovati ako za Boga znate :oops:
Domaci izdajnik

#1016 Re: Jadi nas nezaposlenih

expertx wrote:
Black swan wrote:ne znam ja čuo ljudi daju 10 000 da bi radili na pumpama za 900
ako je istina
cuj 900 :-) jos 10k, ma bjezi. :lol: :lol: :lol:
ko na pumpi uzme vise od 700, moze kapu bacit u nebo :)
Ko zaradi 900 na bilo kojoj pumpi ja ga vodim na jagnjetinu kod Seje u Krupi :-) Samo nemaš kamere u čučavcu, a sve i primanje i istakanje goriva je povezano u jedan računar, tvoje je samo da primiš smjenu i kad je predaješ prebrojiš pazar i da je u dure sa cifrom na kompu :ginisovac: Dogovor oko računa sa kamiondžijama i prevoznicima je prošlost, zato što točenja idu preko kartica i moraš mu izdati fiskalni račun koji se ne može prepravljati kao nekad stare kase..."ugrađivanje" zaboravi :oops:
mali_balon

#1017 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

lolol wrote:a a a a a a a aa a a a a hocu posaooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drago mi je da vidjeti da je nekom ova tema pomogla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
lolol

#1018 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by lolol »

mali_balon wrote:
lolol wrote:a a a a a a a aa a a a a hocu posaooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drago mi je da vidjeti da je nekom ova tema pomogla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

HAHAHAHHAHA ZA SLIKU, A ZA REČENICU IZNAD NE KONTAM :?
mali_balon

#1019 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

lolol wrote:
mali_balon wrote:

Image

HAHAHAHHAHA ZA SLIKU, A ZA REČENICU IZNAD NE KONTAM :?
Pa tema je jadi nas nezaposlenih, dodje kao neki venitil da se ispuses, neko kuka, neko trazi savjet a neko se ko ti dere :D
SSemir

#1020 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by SSemir »

procitam sta seru ovi napaceni dijasporci, pa kontam, jesam li to fakat lijen i nesposoban? pa onda pogledam u ladicu i vidim koliko ima potvrda iz poste sto sam slao konkurse ( cca 40), sjetim se ponizenja na konkursima, radio godinama kao volonter u nevladinom sektoru budala se nadao da ce me neko primijetiti, sjetim se sta sam sve radio u medjuvremenu, koliko dodatnih kurseva zavrsio i sta sam sve trpio radeci pripravnicki bez ikakve naknade...pa majku mu, dodje mi da svasta opsujem ovima.. ma mars :twisted:
Last edited by SSemir on 17/01/2014 22:16, edited 1 time in total.
Domaci izdajnik

#1021 Re: Jadi nas nezaposlenih

Vidiš da si lijen...trebao si nositi lično svoju biografiju i molbu puzeći i ljubeći ruke, noge i sve uz to njegovom veličanstvu gazdi :mrgreen: I da, trebao si insistirati da radiš džabe i to prekovremeno i vikendom...stidi se bolan :oops:

:-) :-) :-) :-)
frx

#1022 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by frx »

danas bio na testiranju u ernst & young cetri i po sata, nemogu da vjerujem sviju mi.......
Domaci izdajnik

#1023 Re: Jadi nas nezaposlenih

:shock: 4 sata :? Manje traje prijemni za vojnu akademiju smijer vazduhoplovstvo :-)
mali_balon

#1024 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by mali_balon »

frx wrote:danas bio na testiranju u ernst & young cetri i po sata, nemogu da vjerujem sviju mi.......
Pisi sta je bilo, kakav je bio test.
Reisova

#1025 Re: Jadi nas nezaposlenih

Post by Reisova »

frx
šta su te toliko testirali, jesi to kod Jahiću polagao...onako usput :D
Post Reply