Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Grupna faza - poderali, 1/8 finala - poderali, cetvrtfinale - bili bolji tim u dvije utakmice, polufinale -razjebali Madrid, u finalu primili u 90-oj gol.
Ne znam jeste li upratili kad legenda Švabo Osim kaže poslije vecerašnje tekme - da njemacki klubovi preuzimaju primat danas u svijetu fudbala (mislim to se moglo primjetiti i ranije ko pažljivije prati)....Borusija je isuviše kvalitetna ekipa koja ce i ove godine otici daleko, bez obzira na ovaj poraz (treba reci i da je Napoli opasan tim).
Zatim Bayern koji je prvi favorit LP, onda Šalke koji je godinama u LP, Leverkuzen (meni pravo draga ekipa) imaju dobre igrace, fino igraju - ali nemaju iskustva jbg
Ne bih se nimalo zacudio ako i ove godine vidimo reprizu prošlogodišnjeg finala.
LSD wrote:Ne znam jeste li upratili kad legenda Švabo Osim kaže poslije vecerašnje tekme - da njemacki klubovi preuzimaju primat danas u svijetu fudbala (mislim to se moglo primjetiti i ranije ko pažljivije prati)....Borusija je isuviše kvalitetna ekipa koja ce i ove godine otici daleko, bez obzira na ovaj poraz (treba reci i da je Napoli opasan tim).
Zatim Bayern koji je prvi favorit LP, onda Šalke koji je godinama u LP, Leverkuzen (meni pravo draga ekipa) imaju dobre igrace, fino igraju - ali nemaju iskustva jbg
Ne bih se nimalo zacudio ako i ove godine vidimo reprizu prošlogodišnjeg finala.
Ma Schalke i Bayer nemaju pet igrača sve skupa da valjaju... realno. Bayer teško da prođe i grupu.
Borussia je extra ekipa, ali ove godine će ih već evropska elita malo početi čitati... a izvučeni su u grupu smrti. Sinoć su izgledali zbunjeno, pa Reus nije imao loših poteza u čitavoj prošloj sezoni koliko je imao sinoć
O Bayernu je naravno suvišno pričati, ali nije džaba LP tako teška za odbraniti.
Better Man wrote:Kakva ba Borusija? Prosle godine su naguzove dosli u finale. Ove godine ih nema ni na mapi u LP.
Opet si poceo da jases... Tvoje fudbalsko neznanje je zaista zabrinjavajuce. Ljudi sa jednim porazom dodju do finala, kaze naguzove! Kakva si ti analfabeta...
Zato je United zasluzeno do finala! Uh izvini, pa oni nisu ni grupu prosli!
Kako nisu naguzove? Sta bi ono u revansu u cetvrtfinalu?
daj ba malagu su vec u prvom mecu zgazili i niko ne zna kako je Malaga uspjela da ne primi bar 2-3 gola i ispadne vec u prvom mecu, ali okrece se kolo srece sto bi reko k. malovcic i u drugom mecu im se sve to vratilo, o razmontiranju Reala da ne pricam, Borusija je stroj, Arsenal i oni idu dalje.
Trebali su vala izsmislit i jedno mjesto tu za nekog iz Basela, nije mala stvar poderat Chelsea u Londonu...
A i onaj golman Kopenhagena nije bio los, mada nisam gledao Valdesa
Madrid wrote:Trebali su vala izsmislit i jedno mjesto tu za nekog iz Basela, nije mala stvar poderat Chelsea u Londonu...
Valdes uvijek los a tu je samo zato sto je iz Barcelone
Madrid wrote:Trebali su vala izsmislit i jedno mjesto tu za nekog iz Basela, nije mala stvar poderat Chelsea u Londonu...
Valdes uvijek los a tu je samo zato sto je iz Barcelone
DonVitoCalcio wrote:Prodjemo li grupu smrti, idemo do finala LP.
Rafa takticki rasturio Kloppa. natjerao ga dobije i crveni, pojeo se zuti od muke.
Cuj natjero ga da dobije crveni .. Pa sa ovim fakticki priznajes da su sudije navlacile za Napoli Ali nisi ti kapacitet da to skontas
Sudije su direktno krive za to da Napoli povede, odnosno da Klopp dobije crveni. Ni u jednoj utakmici sudije bez potrebe ne zadrzavaju igraca vani onoliko koliko su zadrzavali sinoc Subotica.