Dirljivo
https://www.youtube.com/watch?v=P1hmYdN ... ata_player
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kao da bi u Vitezu dobili.andr0id wrote:Ovaj ce vitez izgubiti danas, samo zato sto igra u gostima
Ne bih bas bio siguran u to .. Sta mislis vecina ljudi koja bude danas na utakmice kome ce davati simpatije Vitezu ili Zelji ? A jest da nije velika tribina ali ce biti punaandr0id wrote:Ovaj ce vitez izgubiti danas, samo zato sto igra u gostima
Pa možda će u sebi davati simpatije, ovi koji se budu čuli će davati podršku ŽeljiMustang1 wrote:Ne bih bas bio siguran u to .. Sta mislis vecina ljudi koja bude danas na utakmice kome ce davati simpatije Vitezu ili Zelji ? A jest da nije velika tribina ali ce biti punaandr0id wrote:Ovaj ce vitez izgubiti danas, samo zato sto igra u gostima
LOLwannabe_ultra wrote:Darko Maletic potpisao za Velez
Ako je ovo istina - Bravo za RODJENEultima_palabra wrote:LOLwannabe_ultra wrote:Darko Maletic potpisao za Velez
Mislis, oni su ipak Barcelona iz Viteza.Tomahawk11 wrote:Ne valjajte gluposti. Zeljo danas nece primiti gola od ovih. Nema veze sto ne navijam za njih, nekad se mora biti realan
Zasto lol?ultima_palabra wrote:LOLwannabe_ultra wrote:Darko Maletic potpisao za Velez
Dosta se popravljaju, finansijska situacija je OK, igracki kadar je dosta OK, samo im fali ovih iskusnih igraca tipa Maletic ako se misle boriti za Evropu.ultima_palabra wrote:Velež je neozbiljan klub, koliko god mi je drag.
Mnogima smeta evropski VelezArteta wrote:Zasto lol?ultima_palabra wrote:LOLwannabe_ultra wrote:Darko Maletic potpisao za Velez
trazili puno para na ruke. naravno, tad su mislili da mogu to dobiti. sad kad su izvisili daj sta das. ne umanjujem velez kao klub, i zaista bih volio da nesto naprave konacno, ali realno je da ce igrati dole za kikiriki uz opciju da uvijek imaju slobodne papire. slicno kao i kajkutBHF_Manijak wrote:A zar nisu on i Kajkut trebali kod kona, to neke sampionske ambicije bile i sl...
Mislim da je za Maletić to netačno....ja imam informacije, a mislim da nisu mahalske, da je problem samo bio u dužini ugovora, nije htio više od godinu dana..moguće je i da griješim, ali mislim da ovako stoje stvari za Maletića...za Kajkuta to i nije bilo tako ozbiljno, osim što se mahalalo po forumima, kao nekad za Mustafu Kučukovićaomega369 wrote:trazili puno para na ruke. naravno, tad su mislili da mogu to dobiti. sad kad su izvisili daj sta das. ne umanjujem velez kao klub, i zaista bih volio da nesto naprave konacno, ali realno je da ce igrati dole za kikiriki uz opciju da uvijek imaju slobodne papire. slicno kao i kajkutBHF_Manijak wrote:A zar nisu on i Kajkut trebali kod kona, to neke sampionske ambicije bile i sl...
Sto?ultima_palabra wrote:Velež je neozbiljan klub, koliko god mi je drag.
Stvarno.. Odgovori mu Ultima molim te, sa argumentima!antifascism wrote:Sto?ultima_palabra wrote:Velež je neozbiljan klub, koliko god mi je drag.