O Memi "Diže rukama na hastal se baca, ja to volim a to voli isto i gazda ovdje što me doveo"Asamoah Gyan wrote:![]()
![]()
o memi i danijelu je posebno dobro![]()
Za Danijela "Moj crnogorac da je najgori za sviju za mene je najbolji i ja ću da ga branim"
Moderator: anex
O Memi "Diže rukama na hastal se baca, ja to volim a to voli isto i gazda ovdje što me doveo"Asamoah Gyan wrote:![]()
![]()
o memi i danijelu je posebno dobro![]()
Jel i Memo?klavirdžija wrote:Evo pjevaju "Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala"
vec se pitala i kukala kako hoce da izade brzo jer joj je tesko da radidječak sa šibicama wrote:Jel i Memo?klavirdžija wrote:Evo pjevaju "Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala"![]()
Citam da se Zorica vec uspjela posvadjati sa ovom Marijom glumicoma imam osjecaj da je Marija ko tratincica osjetljiva, jos par dana i pitace se gdje sam ja usla
Rekla je Marija S.Sandri da je napravila majmuna od sebe što je ušla na farmu...teško joj raditidječak sa šibicama wrote:Jebe se Sulejmana, on ce svoje, bitna je reklama. Do jucer niko van Sarajeva nije cuo za njega, danas ga znaju milioni.
A da pogodim, Era poveo pjesmu?
Koja seljacina, kad pocne one svoje poskocice, ja bi ga nokautirao. Jebo te opanak i jelek, zna li ista drugo pjevati.
Marija mi djeluje suvise mekano za ovaj copor vukova na celu sa Zoricom.
Hm, ima tu nekih varnica, shukova, sinoć Ekrem ponovo potencira vjeru, kao Memo brat musliman, koji kao on ne konzumira svinjetinu, što je Ekremu neobično drago, čak su sinoć ostali gladni jer je večera bila bazirana na panceti..e sad mu Era malo vraća jelekom, anterijom, i opancima...karanana wrote:pa kaze:
jeeelek, anterija i opanci
P308 wrote:Je li iko gledao Prvog kuhara Srbije? Tamo je ucestvovala Marija i bgm znala se fino posvadjati, nije ona tako krhka kao sto mislite
U sustini, Ekremu se uvijek kuha posebno ako je u rucku/veceri svinjetina, osim kad nemaju nistaSabirni centar wrote:Hm, ima tu nekih varnica, shukova, sinoć Ekrem ponovo potencira vjeru, kao Memo brat musliman, koji kao on ne konzumira svinjetinu, što je Ekremu neobično drago, čak su sinoć ostali gladni jer je večera bila bazirana na panceti..e sad mu Era malo vraća jelekom, anterijom, i opancima...karanana wrote:pa kaze:
Kakav Ekrem i musliman,njegova je vjera rakija..Bože sačuvajSabirni centar wrote:Hm, ima tu nekih varnica, shukova, sinoć Ekrem ponovo potencira vjeru, kao Memo brat musliman, koji kao on ne konzumira svinjetinu, što je Ekremu neobično drago, čak su sinoć ostali gladni jer je večera bila bazirana na panceti..e sad mu Era malo vraća jelekom, anterijom, i opancima...karanana wrote:pa kaze:
To Ekrem skuplja glasove muslimana, kakav on musliman, nema pojma o tome...Haj Vozdra wrote:Kakav Ekrem i musliman,njegova je vjera rakija..Bože sačuvaj
Ma on je smiješan, mislim glup je.kupačica wrote:To Ekrem skuplja glasove muslimana, kakav on musliman, nema pojma o tome...Haj Vozdra wrote:Kakav Ekrem i musliman,njegova je vjera rakija..Bože sačuvaj