Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma to zmaj se meni nešto ne sviđa, ali eto. Radije bih da smo Ljiljani
Glede Kuipersa, oštetio je jednom Arsenal protiv Liverpoola u Ligi prvaka, ako nije sudio Kuytu neki ofiran penal, pa je kasnije bila priča da je pogurao komšiju jer su iz istog grada/mjesta, u krugu par kilometara.
strah me ove euforije i zmajeva, iskreno ovo me sve podsjeca na Dansku, Portugal i slicne meceve gdje smo ispuhali nakon pretjerane euforije, iako realno imamo sansi da Grcku pobjedimo mislim da ce nam nasa bahatost i omalovazavanje doci glave protiv njih...
Sarajevo1946 wrote:Ma to zmaj se meni nešto ne sviđa, ali eto. Radije bih da smo Ljiljani
Glede Kuipersa, oštetio je jednom Arsenal protiv Liverpoola u Ligi prvaka, ako nije sudio Kuytu neki ofiran penal, pa je kasnije bila priča da je pogurao komšiju jer su iz istog grada/mjesta, u krugu par kilometara.
I onda dva penala Barsi protiv Milana oko kojih je brujala Evropa
oridjidji wrote:strah me ove euforije i zmajeva, iskreno ovo me sve podsjeca na Dansku, Portugal i slicne meceve gdje smo ispuhali nakon pretjerane euforije, iako realno imamo sansi da Grcku pobjedimo mislim da ce nam nasa bahatost i omalovazavanje doci glave protiv njih...
Mah do igraca to i ne dodje profi su, jednostavno im treba uvaliti u glavu da su bolji ali do pobjede mogu samo ako trce trce trce i bore ehhhh da su nasi igraci fizicki spremni bar za taj program.. tesko nama.
oridjidji wrote:strah me ove euforije i zmajeva, iskreno ovo me sve podsjeca na Dansku, Portugal i slicne meceve gdje smo ispuhali nakon pretjerane euforije, iako realno imamo sansi da Grcku pobjedimo mislim da ce nam nasa bahatost i omalovazavanje doci glave protiv njih...
Mah do igraca to i ne dodje profi su, jednostavno im treba uvaliti u glavu da su bolji ali do pobjede mogu samo ako trce trce trce i bore ehhhh da su nasi igraci fizicki spremni bar za taj program.. tesko nama.
Ovi grci su ratnici.
Bojim se da nas ne utuku kao Hrvate u Ateni, kad su se citavu utakmicu branili i onda zabili im go za vodstvo, pa ih onda iz druge kontre dokusurili. Nezgodni su. Tri boda protiv njih bi bili fenomenalni, pa i bod. I onda hladno na Slovacku.Bojim se da ih nasi nepodcjene... Ipak imaju onog prokletog Samarasa pacera, na kojeg su oslonjeni bas... ali vidjecemo...
Ma kakve bolan kontre...Oba gola im poslije prekida dali...
A nama...pa ponajprije bi nam mogli iz kontre uvaliti gol, ali ako budemo igrali jako po bokovima (sa normalnim bekovima i krilima) nebi trebalo biti problema.
Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.
A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.
Bod kao kuca, opet vam kazem.
Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.
Last edited by elcaliente on 13/03/2013 15:41, edited 1 time in total.
"Kuipers made the headlines for all the wrong reasons after failing to award Stuttgart a penalty in their 1-1 Champions League draw against Barcelona"
"little doubt the name will ring a bell following his controversial performance in Barcelona's 3-1 Champions League win over AC Milan earlier this campaign"
"Kuipers failed to spot one of the most controversial incidents in Dutch football history in November 2010 when he was in charge of the Eredivisie clash between Ajax and PSV. After a brawl on the pitch, Luis Suarez bit opponent Otman Bakkal's shoulder right in front of the man in charge, but Kuipers missed the flashpoint, much to the dismay of the PSV players."
"In a secret report by the Dutch referee commission, Bjorn Kuipers was called good but arrogant, Kuipers thinks too much of himself, according to the referee bosses ("hij loopt naast zijn schoenen" lit: he walks besides his shoes) "
elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.
Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili ako da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.
A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.
Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.
Neki dan kad su igrali Man.U i Real, pa Murinjo priča da mu ne odg. sto iz redova Man.U igraca - strucnog štaba, navijača itd.. samo rijeci hvale za Ronalda ovo ono da bi mu vise odg. kad bi nesto rekli kontra da njega vise motivira kad ga protivnik pecka.. eto nama je bas trebalo jer su ga neke naše lude dočekale sa povicima "Messi, Messi" a boli Mesija za BIH.. baš smo ga fino naoštrili vjerovatno dali mu jos vise volje..
Bojim se da nas ne utuku kao Hrvate u Ateni, kad su se citavu utakmicu branili i onda zabili im go za vodstvo, pa ih onda iz druge kontre dokusurili. Nezgodni su. Tri boda protiv njih bi bili fenomenalni, pa i bod. I onda hladno na Slovacku.Bojim se da ih nasi nepodcjene... Ipak imaju onog prokletog Samarasa pacera, na kojeg su oslonjeni bas... ali vidjecemo...
Naravno da je bod majka 5 kolo isto bodova.. eto nece nam opet igrati Pjanic samo da se zaustavi na tom jednom igraci bice OK. Eto Pjanic nije igrao ni u Grckoj nemamo srece sto nismo u najjacem sastavu protiv njih doduse nemaju oni nekog Pjanica u timu ali imaju ratnike.. koji cekaju gresku tj. neku gresku na sredini terena gdje ti pukne u 2,3 poteza do gola a mi ako iskoristimo neke njihove greske koji ce vjerujem biti ne treba nam ni Pjanic u sredini dovoljno je u 2,3 dodira Misimovic, Dzeko, Ibisevic da to kazne
Naravno da je bod majka 5 kolo isto bodova.. eto nece nam opet igrati Pjanic samo da se zaustavi na tom jednom igraci bice OK. Eto Pjanic nije igrao ni u Grckoj nemamo srece sto nismo u najjacem sastavu protiv njih doduse nemaju oni nekog Pjanica u timu ali imaju ratnike.. koji cekaju gresku tj. neku gresku na sredini terena gdje ti pukne u 2,3 poteza do gola a mi ako iskoristimo neke njihove greske koji ce vjerujem biti ne treba nam ni Pjanic u sredini dovoljno je u 2,3 dodira Misimovic, Dzeko, Ibisevic da to kazne
Nas najveci problem je kao sto si i sam rekao mi nemamo ratnike. Grci imaju sve prosjecne igrace ali ljudi ginu na terenu, sto kod nas nije bas slucaj.
Kada se samo sjetim kako su Rusiju ispucali na prvenstvu
Infaze Studio wrote:Ma kakve bolan kontre...Oba gola im poslije prekida dali...
A nama...pa ponajprije bi nam mogli iz kontre uvaliti gol, ali ako budemo igrali jako po bokovima (sa normalnim bekovima i krilima) nebi trebalo biti problema.
P.S. Dobar sudac ispade..
Evo utakmice, bogme si upravu meni se cinilo da su drugi iz kontre primili
elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.
Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.
samo da mi nedamo razlog da nam kujpers dodje glave, s grcima sto dalje od gola i natanane strpljivo od noge do noge i sto duze cuvati utakmicu u pat poziciji i onda na kraju traziti kakav ludi go vede iz nicega.
Zna li se koliko se Grčkih navijača očekuje? Negdje sam čuo i do 1000?
Ukoliko se neko sjeća kada smo igrali protiv Rumuna i tada je bilo "problema" sa njihovim navijačima koji su bacali topovske udare i slično. Također sam bio pročitao da ih je bilo oko 500 kojima nije dozvoljen ulazak u BiH iz Srbije. Navodno je bio pronađen pravi arsenal oružja kod njih u autobusima i autima-
Jedino me strah da ne đodu možda navijači Grobara i Crvene Zvezde koji su u dobrim odnosima sa Grčkim klubovima.