Cuj prepoznatljiv kao graditelj i obnovitelj infrastrukture na podrucju Mjesne zajednice Dobrosevici.emirolini wrote:
Ama daj... mislim zao mi je zbog toga sto mu je brat poginuo ali zar mora i to stavljati u predizbornu kampanju?
Smiješna strana izbora - all about
-
fixer
#1001 Re: Smiješna strana izbora - all about
-
_ado_
#1002 Re: Smiješna strana izbora - all about
ovaj je bio asistent na ETF-u,jedan period. Taj period je bio poznat po tome sto su na istom predmetu asistenti bili Šupić i GlavićJoseMujica wrote:broj 19. Hašim Glavić![]()
- bach
#1003 Re: Smiješna strana izbora - all about
Vegetastar wrote:ja i dalje ocekujem da iza coska izadje neka lijepa djevojka,i uz osmijeh mi saopsti da sam zrtva neke neslane sale, koju su snimale skrivene kamere, i kojoj se sada smije srednja klasa u Spaniji....
Ja cijenim inteligentne ljude, pa makar bili i hulju. Zlatka Lagumdžiju sam cijenio kao inteligentnu hulju i profesora sa moje Ekonomije. Ali kada sam vidio ko su su kandidati SDP -a, tipa Džele Muharemovića, ovog neopisivog čovjeka iz Ustikoline ili Admira Ade Piknjača kojeg je SDP kandidirao za načelnika opštine Vogošća, ja više ne znam šta da mislim.
U OO SDP Vogošća ima finog i pametnog, mladog naroda, ali se rukovodstvo odlučilo za perpektivnog konobara na benzinskoj pumpi HIFA i povremenog pjevača na svadbama Admira Piknjača, čovjeka koji vjerovatno samo regularno zavšenu osnovnu školu.

S lijeva na desno:
1. Admir Piknjač - kandidat SDP za načelnik općine Vogošća. Konobar i pjevač tezgaroš na svadbama i zabavama.
2- Zlatko Lagumdžija - čovjek koji je uništio sve što je mogao uništiti.
3. Jasmin Kasumović, predsjednik OO SDP Vogošća, nekadašnji pomoćnik načelnika ( 200O - 2004) za imovinsko pravne poslove. Načelnik Ovčina Abdulah je inače smijenjen 20 dana prije izbora 2004 zbog sex skandala u kojem je jednoj od svojih ljubavnica dodijelio stan. Gospodin Kasumović je zbog korupcije osuđene na tri godine uslovno, ali to njegovu stranu ne spriječava da ga drži kao vječitog predsjednika nekada izuzetno jako OO Vogošće koja je danas jedno veliko ništa.
Zbog ovakvih nikada socijademokratska opcija neća doći na vlast u Vogošći i zbog toga se teška srca mora priznati da trenutni SDA načelnik nasprama polupismenog konobara iz SDP -a izgleda kao univerzitetski profesor.

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1004 Re: Smiješna strana izbora - all about
i pod brojem 31 liste Novi Grad krije se ni manje ni više

Sejooooo
Odrončić

Sejooooo
-
mrgreen
#1005 Re: Smiješna strana izbora - all about
al beba ratnik me ipak dokrajčiJoseMujica wrote: drug il se smijat il se ubit... ja se više volim smijat
- starii
#1006 Re: Smiješna strana izbora - all about
ja ne znam sto je fahri radoncicu bilo loše 17 godina..srusio je fabriku alhos i digao ruglo i to jos od kredita razvojne banke 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1007 Re: Smiješna strana izbora - all about
yeskakavdanakneiskustvu wrote:JoseMujica wrote:i pod brojem 31 liste Novi Grad krije se ni manje ni više
Sejooooo![]()
![]()
Odrončić
prepostavljam iz SBB?
- JoseMujica
#1008 Re: Smiješna strana izbora - all about
o-je o-je o-je sad tabirimo njihove liste...ukinuli su ilidžansku...osjećam da je tu bilo potencijala 
- elmirčo
- JoseMujica
#1010 Re: Smiješna strana izbora - all about
ček elmirčo jel ovo postoji ili je neka zajebancija?
-
Doktor29
#1011 Re: Smiješna strana izbora - all about
To je ovajfixer wrote:Cuj prepoznatljiv kao graditelj i obnovitelj infrastrukture na podrucju Mjesne zajednice Dobrosevici.emirolini wrote:
Ama daj... mislim zao mi je zbog toga sto mu je brat poginuo ali zar mora i to stavljati u predizbornu kampanju?

- elmirčo
#1012 Re: Smiješna strana izbora - all about
haha, pa mirnes postoji, ali ta stranka naravno ne. 
- JoseMujica
#1013 Re: Smiješna strana izbora - all about
sa FB profila kandidata SBB-a ua načelnika Ilidže

Ako postoji u BiH oličenje tajkuna onda je to TornjakKandidat SBB BiH za načelnika općine Ilidža
Lakota: Tajkuni će vratiti sve što su nezakonito privatizirali
Lakota: SBB je snaga koja raste
Docent dr. Rasim Lakota kandidat je Saveza za bolju budućnost BiH za načelnika općine Ilidža.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1014 Re: Smiješna strana izbora - all about
dajte to edtujte, necemo se valjda rugati bolesnom momkuelmirčo wrote:haha, pa mirnes postoji, ali ta stranka naravno ne.
- bogumila
#1015 Re: Smiješna strana izbora - all about
starii wrote:ja ne znam sto je fahri radoncicu bilo loše 17 godina..srusio je fabriku alhos i digao ruglo i to jos od kredita razvojne banke
- Bisogna Vincere
#1016 Re: Smiješna strana izbora - all about
JoseMujica wrote:i pod brojem 31 liste Novi Grad krije se ni manje ni više
Sejooooo![]()
![]()
Odrončić

- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1017 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ne znam je li bio ovaj, ali stvarno smijesna slika covjeka koji stoji pored fontane u bijelim "cipama" i drzi baklju koju je ukrao zeni zvanoj "kip slobode"...
Inace mislim da nikad nismo imali jadnije izbore, sa jadnijim kandidatima, sa jadnijim porukama, isto kao da im je vise i muka smisljati sta da kazu, koji slogan da koriste, pa eto lupe nesto... 1499 stranaka isprobali su sve, lijepe svoje gov*arske plakate gdje stignu, itd. Da hoce vise i ti izbori proci, sve hadalji i debili sto ti krv piju ne bil' glasao za njih...

Ili npr. s Pašom u Evropu..

A evo i kcerke izgleda..

P.S. Slike preuzete sa stranice kakanj live...

Ili npr. s Pašom u Evropu..

A evo i kcerke izgleda..

P.S. Slike preuzete sa stranice kakanj live...
-
Trebam te
#1018 Re: Smiješna strana izbora - all about
Hahaha Berilo Ibro doveo ex Premijera Kantona Sarajeva, Fikret Music na promociju u Dejcice selence, Music viko pozatvarat ce on one sto su ga skinuli-:)
"Na sta spade kuca Petrovica"
Vijest godine

"Na sta spade kuca Petrovica"
Vijest godine
- Vegetastar
#1019 Re: Smiješna strana izbora - all about
fixer wrote:http://sbb-novigrad.ba/kandidati.php
Broj 25. Prekrasno.Vlasnik je Autoškole „Audi Quatro“, s osam uposlenika i značajnim voznim parkom.
- JThomas
#1021 Re: Smiješna strana izbora - all about
evo cijele stranice ovdje, stvarno nije montaža:
http://sbbnovosarajevo.weebly.com/
arsla je apsolutni, nenadmašni šampion, valjalo se izdvojiti u ovakvoj konkurenciji, ali on je uspio...novorođenče na prvoj liniji fronta. ovo nema ni u filmovima sa batom živojinovićem...
arsla je apsolutni, nenadmašni šampion, valjalo se izdvojiti u ovakvoj konkurenciji, ali on je uspio...novorođenče na prvoj liniji fronta. ovo nema ni u filmovima sa batom živojinovićem...
- saravara
#1023 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ako je ulica Ilije Engela Hrasno ja glasam za njegaJThomas wrote:evo cijele stranice ovdje, stvarno nije montaža:
-
muzicar_iz_parka
#1024 Re: Smiješna strana izbora - all about
Par slika iz mladosti najmlađeg borca:

- terra_incognita