BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#1001 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
mi i sa +30 strepimo do kraja hocemo li pobijediti 
- Mali_Vuk
#1002 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja sa opustim tek kad budemo negdje na +50insaneinthebrain wrote:mi i sa +30 strepimo do kraja hocemo li pobijediti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1003 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
chat na youtubeu najjači 
- Mali_Vuk
#1004 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja ga utuno kad smo igrali protiv Srbije. Neam ja stomak za nako neštoVelkoski wrote:chat na youtubeu najjači
- It_is_a_Leclerc
#1005 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Iako smo za malu nijansu bolji na poluvremenu, to ništa ne znači, s obzirom da smo vidjeli da se naši ne znaju snaći kad se igra presing, pa će očito Francuzi ići u tom pravcu u nastavku.
P.S. Sad sam bacio oko na ovaj chat sa strane... Teško majci, teško ocu, koji hrane ove debile.
P.S. Sad sam bacio oko na ovaj chat sa strane... Teško majci, teško ocu, koji hrane ove debile.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1006 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Foto Jusuf BOSANSKE PRAVOSLAVKE IZ RSA SE JEBU ZA 10KM

-
Rilkoni
#1007 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ono što sam zapazio je da ne dižemo ruke kad protivnik šuta, ne gradimo defanzivni skok na pravi nacin, slobodna izvodimo toplo-hladno, da Francuska ima igrace koji znaju pucati za 3 poena oni bi nas rasuli, jer im dopuštamo lagane šuteve ali oni to ne koriste hvala Bogu..
Nisu mi jasni neki igraci tipa onog Jankovića, kako samo to dijete izgleda smotano to nije normalno, onda ovaj Mirković što igra na poziciji centra, u odbrani prosjek, u napadu cim pogleda ka košu neko ga izblokira, onda onaj Barukcija, ne znam šta uopšte radi u reprezentaciji
Musa, Campara i Sikiras igraju ostali gledaju, mora se još neko prikljuciti, ako hocemo da pobjedimo i Francuze i Hrvate..
Nisu mi jasni neki igraci tipa onog Jankovića, kako samo to dijete izgleda smotano to nije normalno, onda ovaj Mirković što igra na poziciji centra, u odbrani prosjek, u napadu cim pogleda ka košu neko ga izblokira, onda onaj Barukcija, ne znam šta uopšte radi u reprezentaciji
- insaneinthebrain
#1008 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
jos jednu cetvrtinu izdrzati a da ne izgube 10 razlike i nasa pobjeda. idemo momci 
- Mali_Vuk
#1009 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Uzeli nas u skoku momački.
Ovo bez Sikiraša ne može da funkcioniše..
Janković dva dobra poteza, u ključnim momentima
-
Phantasy
#1010 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Musino soliranje nas košta svaki put.
- MOSALJOZE
#1011 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Najbolji igrac je ujedno i najodgovorniji,samim tim preuzima najveci rizik,tako da se Dzananu nema sta prigovoriti.
BRAVO ZA OVU UTAKMICU!!
BRAVO ZA OVU UTAKMICU!!
- Mali_Vuk
#1012 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ponekad zna iznervirati čovjeka. Voli da solira. Ali gdje bi sad bili da nije njega, pitanje je. Evo i večeras, 22 koša, 7 skokova i 8 asistencija.Phantasy wrote:Musino soliranje nas košta svaki put.
Umor ga stigne nekad, pa otuda i pad koncentracije..
Čestitke na pobjedi
-
mega_mashcine
#1013 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Dobro je, vaznu pobjedu smo ostvarili. da je bilo savrseno i nije, ali smo odigrali dosta dobru odbranu i to je presudilo veceras. Gledam sada tabelu i cini mi se da bi uz sutrasnju pobjedu protiv Hrvatske, mogli zavrsiti i na drugom mjestu, naravno tu ulogu igraju i neki drugi rezultati. Ali bi nam bilo jako vazno izbjeci Tursku u cetvrtfinalu. Ove ostale Spanija, Litvanija, Njemacka, su isto sve jake, ali se nadam da mozemo svaku od njih dobiti.
- insaneinthebrain
#1014 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
poderati rvate sutra za cetvrtfinale 
-
nema me tamo
- mgogic
#1016 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Omladino snago moja! 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1017 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jankovic je decko o kome ce se sigurno jos cuti....decko ima predivna dodavanja ali i jos uvijek veliki strah i vidi se respekt prma najboljoj trojici u repreyentaciji. Ali iy utakmice u utakmicu je bolji, korisniji i opusteniji.....Mali_Vuk wrote:Uzeli nas u skoku momački.
- hrasno38
#1018 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Hm bey sumnje vjerovatno i najkompletniji i najbolji igrac na prvenstvu medjutim yadnje utakmica je upravo on gubio. I danas je u zadnjih 3'4 minuta imao 4-5 izgubljenih lopti i to sve radi srljanja. On mora biti nasa pravaga kada je to potrebno ali izgleda da to jos ne konta.MOSALJOZE wrote:Najbolji igrac je ujedno i najodgovorniji,samim tim preuzima najveci rizik,tako da se Dzananu nema sta prigovoriti.
BRAVO ZA OVU UTAKMICU!!
Broj 11 kod nas me izludi....voli uzeti loptu pa prevoditi da je to cudo jedno i svaki put je zijani.....Campara je danas bio nesto losiji ali odlican igrac za svoje godine.
Generalno danas su neke stvari bile drukcije i nisu igrali ko partizani sto su jurisali po Zelengori....dug napad i smirivanje igre pri vodstvu nas je i odrzalo do kraja...doduse i onaj ludi kos Sikiras. Takodj bilo je zaista par NBA akcija za cistu 10-tku i to je ono sto se mora tolerisati pa makar i da se ne pogodi...a pogodilo se oba puta.
- bingov buraz
#1019 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pohvale za momke,nije lako vratiti se psihicki nakon dva vezana poraza.
- phillie
#1020 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Bravo djeco...
- It_is_a_Leclerc
#1021 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Tek ćemo vidjeti kolika je greška bila poslati ove momke na EYOF da se troše protiv više-manje amatera...
- south
#1022 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
amatera
jedna Spanija igrala u najjacem sastavu (kao i vecina drugih selekcija) i onda neko kaze da smo igrali protiv amatera
ko sve danas koristi internet
- hrasno38
#1023 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Evo ti pa uporedjuj rostere da vise ne valjas nebuloze na primjeru Spanije...Momcino to su Evropske olimpijske igre za mlade i nije uopste nesto bezveze i zlato je zlatoIt_is_a_Leclerc wrote:Tek ćemo vidjeti kolika je greška bila poslati ove momke na EYOF da se troše protiv više-manje amatera...
http://tbilisi2015.com/uploads/result_p ... 33_1.0.pdf
http://u16men.fibaeurope.com/en/compID_ ... D_362.html
- hrasno38
#1024 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
south wrote:amatera![]()
jedna Spanija igrala u najjacem sastavu (kao i vecina drugih selekcija) i onda neko kaze da smo igrali protiv amatera
ko sve danas koristi internet
- It_is_a_Leclerc
#1025 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jeste. Na tom je EYOF-u i Džumhur uzeo medalju, pa eto vidite kako mu je pomogla u karijeri. To je trećerazredno takmičenje. I nisu nikakve "olimpijske igre za mlade". Informišite se.
Igrali smo protiv kojekakvih Gruzija i sl. reprezentacija, što je rezultiralo evidentnim umorom kod naših, a tek će se i vidjeti. Možda je pretjerano reći protiv amatera, ali i dalje stojim iza toga da se bez ovog moglo.
P.S. Ako želite diskutovati, držite normalan nivo odraslih osoba. Na drčan ton i bezobrazluk ne odgovaram. Pogotovo ne ovom što mi je na blocku otkako je prijetio da će me prebiti.
Igrali smo protiv kojekakvih Gruzija i sl. reprezentacija, što je rezultiralo evidentnim umorom kod naših, a tek će se i vidjeti. Možda je pretjerano reći protiv amatera, ali i dalje stojim iza toga da se bez ovog moglo.
P.S. Ako želite diskutovati, držite normalan nivo odraslih osoba. Na drčan ton i bezobrazluk ne odgovaram. Pogotovo ne ovom što mi je na blocku otkako je prijetio da će me prebiti.