I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
burek_in_space

#101 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by burek_in_space »

kakavdanakneiskustvu wrote:
kavic wrote:tu ustasku televiziju ionako ne gledam!

čuj ustaška,mislim da je ovo bio cikcanga
Fakat pretjerujesh sa prozivanjem.
zlatanko

#102 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by zlatanko »

Eto mentaliteta, kontaju valjda da cemo slusati one fosilne uhljupe kako komentarisu utakmice. Neko spomenu autogol hajata, ma ovo je autogolcina, dabogda se nikad ne oporavili idioti nemusti. :x :x

:sax: :bih:
drmadzija

#103 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by drmadzija »

Pa sto i moj komentar obrisa bolan Zoom? Sala, zeza, a nisam nikog ni uvrijedio :)
adnan_hz

#104 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by adnan_hz »

evo sta je marjanova sestra napisala na fb:

Jelena Kalinic: "Moram vam svima nesto reci - Marjan nema sta da se vraca, Marjan zeli da bude tu sa vama. Da li je to televizija X ili Y, nevazno je. Marjan ce ostati, i dok ga vi volite, on ce imati razlog da bude tu, pa gde god. Pozdrav svima i hvala vam. Marjanova sestra."
best

#105 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by best »

Svi koji su definitivno da se marijan vrati,neka ostanu pri tome.Slijedecih dana bice organizovani protesti,zato vas molim da izadjemo zajedno pred njihovu televiziju pa cemo vidjeti o cemu se radi.IDEMO DO KRAJA SA OVIM.njazalosnije je sto svrakic moze sve srediti, a nece...na fecebooku ima grupa,pa ce biti vjerovatno obavijest kada su protesti..AKO TREBA IDEMO IH RUSIT.
best

#106 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by best »

JEDAN OD ODGOVORA:Mi nismo produzili ugovor sa Marjanom M. I sigurno nismo duzni da pojasnjavamo zbog cega. Razlozi su jaki, i ruzno bi po Marjana bilo da izadju u javnostProtesti i slicno sto pominjete, to je jako smijesno. Kada vi i slicni budete rukovodili ovom kucom, vjerovatno ce se u njoj vladati na ovaj nacin, sila, bezakonje, i sl. TO JE REKAO MISTER SVRAKIC
best

#107 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by best »

SLIJEDECI ODGOVOR:Ne zelim citati bilo cije prepiske na raznim web stranicama.Pogotovo ako ste u ova dva zadnja maila vi prenijeli meni, i povjerovali u gluposti.Hayat je institucija koja ni po cemu nije duzna da odgovara na svakakve gluposti koje se danas pisu.
Irm@

#108 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Irm@ »

Admir_1984 wrote:
best wrote:Sto se tice svrakica,odgovorio je i meni...ali je rekao da ga ne zanimaju te gluposti koje se pricaju.to su za njega gluposti,a da niti jednom nije rekao pokusacemo vratiti marijana...Ima tu nesto u pozadini,sto ce izgleda ostati nedoreceno................
Ma jasno kao dan. Senad ga je doveo, a ne Svrakici. Imali su on i Senad garant neki plan, a izgleda da je i Senad tamo popushio forui to je to
nema ni Senada do februara..kao nastavit ce Centralni kad se presele u novu zgradu..dakle Senad nam je glavna karika :D
best

#109 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by best »

MI8SLIM DA JE TO VAS POSAO,DA CITATE PRIGOVORE NA VASU KUCU,A STO SE TICE DA SU ONI INSTIUCIJA,PA DA SU ZAISTA INSTITUCIJA NE BI DOZOLILI DA SE OVO DESAVA!!!
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#110 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

Koji bi ovo gubitak bio za državu, za repku i medije, a pogotovo za NTV Hayat, ali to nije bitno, jer zaslužili su.

Treba izdati sličice sa Marjanom i pustiti ih u prodaju, da djeca skupljaju ih i popunjavaju albume. Moramo nove generacije naučiti pravim vrijednostima. :mrgreen:
best

#111 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by best »

PONIJELO ME JE :bih: ...ALI NECE ON MOCI ZIVJETI OD MENE DOK NEDA PRAVI ODGOVOR,POZDRAV SVIMA KOJI VOLE MARIJANA.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#112 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ladyblue18 »

Irm@ wrote:
nema ni Senada do februara..kao nastavit ce Centralni kad se presele u novu zgradu..dakle Senad nam je glavna karika :D
Moze li se nekako doci do Senada? Da vidimo moze li on ista da uradi?

Ovo je hayatu velika sramota, za Marjana se ne brinem, za njega nema zime ali hayat...fuj!

Kada bi ga BHT sebi uzeo...

I bas je fino ono sto je napisala sestra njegova, sad nesto gledah na fejsbuku...
Halleluhwah

#114 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

zalizani wrote:Potpišite peticiju:

http://www.petitionspot.com/petitions/marjanmijajlovic/

:bih:
Imaš olovku?

(Potpisah.)
burek_in_space

#115 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by burek_in_space »

PotpisaTo. :D :bih:
Halleluhwah

#116 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

Samo, kakve li će fajde imati peticija. Bijaše i ona za ukidanje viza. :mrgreen:
zalizani

#117 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by zalizani »

Halleluhwah wrote:Samo, kakve li će fajde imati peticija. Bijaše i ona za ukidanje viza. :mrgreen:
samo ti potpisuj i ne brini :wink: :D
Halleluhwah

#118 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

zalizani wrote:
Halleluhwah wrote:Samo, kakve li će fajde imati peticija. Bijaše i ona za ukidanje viza. :mrgreen:
Mogu l' još jednom? :mrgreen:
zalizani

#119 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by zalizani »

Halleluhwah wrote:
zalizani wrote:
Mogu l' još jednom? :mrgreen:
moRe :-D
Halleluhwah

#120 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

Bogme ne mere. Valjda je zapamtio IP.
Valjda mi ime neće zvučati čudno. Halle Luhwah? Kao neko finsko. ;) :mrgreen:
kmosst

#121 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kmosst »

Ova Peticija oko viza je izazvala jednu siru diskusiju u Evropi, sigurno, od toga ce biti nesto, naravno tamo gdje je demokratije i gdje se slusa glas naroda.
A sta ce se desiti sa ovom peticijom, za Marjana, vidjecemo, kod nas jos vazi pravilo. "ko vas jebe, ja sam gazda ovdje!"
Upitan je prijenos utakmice iz Armenije preko satelita. Hayat jos nije objavio informaciju. A zamislite koliki broj raje iz Evrope i svijeta odrijesi kesu svakog mjeseca po 8,90€ za Hayat...
Mali_mrav

#122 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Mali_mrav »

hajde ako nije moguce naci mu posao u nekoj TT kuci, treba pokusati i dovesti ga kao komentatora reprezentacije samo, znaci gdje god igrala repka, Marjan je s njima, i on prenosi tekme.
Takvo nesto imaju pojedine repke (Belgija je imala, Svedska cini mi se).
Ovo bi bilo puno bolje, ne bi se nikome upletao u posao, ionako niko ne znam bolje od njega prenositi kada igra repka, u to smo se svi uvjerili...Ili ga bar nekako angazovati da prenosi ispred BBI centra predstojece tekme repke.
mrtva kokoš

#123 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by mrtva kokoš »

bilo kako bilo on je za mene novinarski (komentator) fenomen, rijedak na ovim prostorima...a sad sto to mahalci "ne prepoznaju" to je druga prica...
covjek nas sa onom svojom energijom moze odvesti u afriku...zamisli samo kako se jedan dzeko i ibisevic osjecaju poslije njegovih komentara...

slusati marjana kako komentarise reprezentaciju NEPROCJENJIVO!!
kozolec

#124 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kozolec »

Splinter wrote:slusati marjana kako komentarise reprezentaciju NEPROCJENJIVO!!
:thumbup:
kmosst

#125 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kmosst »

Bice prijenosa utakmice na satelitu...u subotu 05.09.2009 vec od 16:00... citiram dio maila koji sam maloprije dobio od TV Hayat:

"...bezobzira na ono sto je objavljeno,a u vezi s programom koji cemo emitovati, ja Vam preporucujem da u subotu 05.09.2009 vec od 16:00h budete uz program Hayat TV i pratite sadrzaj koji cemo emitovati, necete biti razocarani..."

da li je pod ovim "necete biti razocarani", ukljucen i Marjan?
Locked