Problem sa sexom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
fatamorgana

#101 Re: Problem sa sexom

Post by fatamorgana »

Ma svima pada na pamet sex prije braka ... e sad drugo je hoćel' šta bit' il' neće, :D
desni

#102 Re: Problem sa sexom

Post by desni »

E moj jarane tako mlad a problem u sexu u tim godinama zidovi se probijaju :-D koristi malo i nos pa jezik miris vagine izaziva hemijsku reakciju samo opušteno jbg i neće bit problema.Dodir kože misli samo na nju koja je pred tobom najdivnije što ti se može desit ona ti se daje čovječe koliko njih suha hodaju :D
desni

#103 Re: Problem sa sexom

Post by desni »

sabina1990 wrote:imam slican problem.. :-(
molim vas iskreno, nemojte se smijat, problem je ozbiljan, osjecam se grozno..
svaki put kad smo decko i ja u krevetu i on hoce da ga stavi ja nemogu da izdrzim...bolovi su stvarno neizdrzljivi.., imam osjecaj koda me neko ubode nozem..., pokusali smo nekoliko puta, i svaki put zavrsi u suzama:-( :-( :-( volim svog decka, i zelim da spavamo zajedno, a cim se priblizi oni trenutak ja bi najradije bjezala.. neznam zbog cega..uhvati me neka trema, na pocetku smo mislili da je to normalno, ono dok se naviknem i opustim, ali tome nema kraja :-( neznam kako da rijesim ovi problem...bojim se da cu zatrudnit i religiozna sam..neznam jeli to zbog toga.. i neznam koliko dugo ce moj decko ovo sve jos moc trpit.. bojim se da veza pukne..
Kad ti dečko nađe drugu pa ti se vrati krevet će bit toliko mokar da ćete mislit da je poplava :-D
desni

#104 Re: Problem sa sexom

Post by desni »

fatamorgana wrote:Ma svima pada na pamet sex prije braka ... e sad drugo je hoćel' šta bit' il' neće, :D
Ko pita ne skita :)
fatamorgana

#105 Re: Problem sa sexom

Post by fatamorgana »

desni wrote:
fatamorgana wrote:Ma svima pada na pamet sex prije braka ... e sad drugo je hoćel' šta bit' il' neće, :D
Ko pita ne skita :)
Zavisi i koga upita, jer ako pogrešnog pita .... odluta, :wink:
radenska

#106 Re: Problem sa sexom

Post by radenska »

dusa_raskopuša wrote:oplakah :lol:

@sabina, to te Bog kaznio, jer se pravis religiozna :lol:

sto me nasmija na sabahu hahahha
Vegetastar

#107 Re: Problem sa sexom

Post by Vegetastar »

cekaj, cekaj, jesam li ja dobro vidio maloprije da ga frajer podmazuje sapunom i gura u rolnu :-)
Moll_Flanders

#108 Re: Problem sa sexom

Post by Moll_Flanders »

svaki put kad smo decko i ja u krevetu i on hoce da ga stavi ja nemogu da izdrzim...bolovi su stvarno neizdrzljivi.., imam osjecaj koda me neko ubode nozem..., pokusali smo nekoliko puta, i svaki put zavrsi u suzama:-( :-( :-( volim svog decka, i zelim da spavamo zajedno, a cim se priblizi oni trenutak ja bi najradije bjezala.. neznam zbog cega..uhvati me neka trema, na pocetku smo mislili da je to normalno, ono dok se naviknem i opustim, ali tome nema kraja :-( neznam kako da rijesim ovi problem...bojim se da cu zatrudnit i religiozna sam..neznam jeli to zbog toga.. i neznam koliko dugo ce moj decko ovo sve jos moc trpit.. bojim se da veza pukne..
Tebe opasno grize savjest.
Ako to hoćeš da uradiš samo zbog tog momka (jer se bojiš da će te ostaviti), bolje nemoj. Ima li gdje tu tvojih želja?
quarterback

#109 Re: Problem sa sexom

Post by quarterback »

"volim svog decka, i zelim da spavamo zajedno"

ima
Sparkless

#110 Re: Problem sa sexom

Post by Sparkless »

kokuz_sa wrote:ja mislim da je do nje problem..i da trebas objavit ovdje njene slike po mogucnosti onako bez odjece..i poslat je nekom forumasu(leet) da je on proba odraditi da vidi jel problem u njoj ili u tebi :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na primjer tebi ?
kokuz_sa

#111 Re: Problem sa sexom

Post by kokuz_sa »

Sparkless wrote:
kokuz_sa wrote:ja mislim da je do nje problem..i da trebas objavit ovdje njene slike po mogucnosti onako bez odjece..i poslat je nekom forumasu(leet) da je on proba odraditi da vidi jel problem u njoj ili u tebi :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na primjer tebi ?
u zagradi je ime tj nick forumasa kojem se treba poslat...
poznati forumski zagon(r)dzija :D :D
Last edited by kokuz_sa on 06/05/2012 15:36, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#112 Re: Problem sa sexom

Post by kokuz_sa »

pa nadji momka kome je "mali" pa kad ga stavi neces nista ni osjetiti pa nema ni bolova ni suza ni straha da ce te ostaviti
Hamo_copa_pitu

#113 Re: Problem sa sexom

Post by Hamo_copa_pitu »

b00ster wrote:Imam jedan veoma veliki problema za mene, vjerujem da se ovo i drugima desavalo ali ja ne znam kako ovo da riješim. Imam djevojku , sve ok , volimo se, no međutim kada pokusamo da spavamo , sve bude ok do onog trenutka kada ja treba da stupim u akciju i uđem u nju, moj se jednostavno spusti . Ne znam sta vise da radim, inace nemam nikakvih problema, ja mislim da je psiha u pitanju ali kako to da rijesim , pomozite :sad:

Je li se isto događalo i u ranijim vezama?

Koliko često uopće imas potrebu za seksom ?
sabina1990

#114 Re: Problem sa sexom

Post by sabina1990 »

on mi je prvi momak, i nije se prije njega nista dogadjalo, zelim da to ucinim, stvarno mi je stalo do njega, tako ga volim..

hvala na svim ozbiljnjim odgovorima :)

a ovi drugi...kojima je ovako nesto "smjesno"....razmislite malo o svom ponasanju...
HardCore

#115 Re: Problem sa sexom

Post by HardCore »

sabina1990 wrote:on mi je prvi momak, i nije se prije njega nista dogadjalo, zelim da to ucinim, stvarno mi je stalo do njega, tako ga volim..

a ovi drugi...kojima je ovako nesto "smjesno"....razmislite malo o svom ponasanju...

Sabina bona nemoj biti luda, djes njemu dati, daj meni :) ja probijam sve zivoo, a tebe bih njezno, evoo obeceavam, casna rjec :) Jaoo, imas takoo ljepoo imee uhh, ahh to me palii :-)
neo7

#116 Re: Problem sa sexom

Post by neo7 »

Daj meni...meni je tanak a dug...
sabina1990

#117 Re: Problem sa sexom

Post by sabina1990 »

Senf wrote:
sabina1990 wrote:on mi je prvi momak, i nije se prije njega nista dogadjalo, zelim da to ucinim, stvarno mi je stalo do njega, tako ga volim..

Koliko ste dugo u vezi?

2 godine smo u vezi..a prije 8 mjeseci smo poceli da pokusavamo to...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#118 Re: Problem sa sexom

Post by Chmoljo »

oj, pa ovi naši autoput napraviše za to vrijeme, a džuvegija ne može dajc u garažu da parkira...
sabina1990

#119 Re: Problem sa sexom

Post by sabina1990 »

Koliko ste dugo u vezi?[/quote]

2 godine smo u vezi..a prije 8 mjeseci smo poceli da pokusavamo to...[/quote]

Pa jel pokusao prstima ili slicno ?? :-)[/quote]

jest...pomalo..to je ok 1prst, ali cim uzme kondom..gotovo....
Muzikjunki

#120 Re: Problem sa sexom

Post by Muzikjunki »

Tako to ide, 1 prst, pa 2, pa 3... malo po malo, poslije moze nogu ugurati :D
neo7

#121 Re: Problem sa sexom

Post by neo7 »

Mozda ne vlazis dovoljno ? Ste probali kakve lubrikante ?
sabina1990

#122 Re: Problem sa sexom

Post by sabina1990 »

Hvala,.. to sa lubrikantom cemo probat.. ma to je komplikovana stvar..mentalni problem, svasta kroz glavu prolazi..
quarterback

#123 Re: Problem sa sexom

Post by quarterback »

Lubrikant (tipa onog durexovog ljubicastog) pomaze samo u pocetku, kada se nanese.

Kasnije, u toku odnosa, pravi vise problema nego koristi jer povecava trenje umjesto da ga smanjuje...
sabina1990

#124 Re: Problem sa sexom

Post by sabina1990 »

Senf wrote:
sabina1990 wrote:Hvala,.. to sa lubrikantom cemo probat.. ma to je komplikovana stvar..mentalni problem, svasta kroz glavu prolazi..
pa nema te sta biti strah, samo opusteno...

Jeste li probeli neku drugu pozu osim one on na tebi?
ali sta cu kad boli..neizdrzljivo..cim pomislim odmah mi je muka.. ne.. samo on na meni, a nemoze ni to..
sabina1990

#125 Re: Problem sa sexom

Post by sabina1990 »

quarterback wrote:Lubrikant (tipa onog durexovog ljubicastog) pomaze samo u pocetku, kada se nanese.

Kasnije, u toku odnosa, pravi vise problema nego koristi jer povecava trenje umjesto da ga smanjuje...

ja sam mislila da ce onda bit lakse... zasto vise problema pravi?mozes li to molim te jos detaljnije objasnit?
Locked