SA-X ... u Parlamentu ...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
kako je biti proglašen ultradesničarem?vodolija_33 wrote:komi wrote:ako laže koza ne laže rogvodolija_33 wrote:pape u kabinetu imam upražnjeno mjesto za dvorsku loodupa rekoh, ako si voljan rado bih te angažovala
pošto kao analitičar ne bi mogao proći ni pod tačkom razno.
Dakle, šta veliš??super komi, stigao si!!
pape otpada, ipak ću komija angažovati![]()
jel ti godi
da li se smatraš centrašem ili umjerenim nacionalistom...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
za mene ne postoji nikakva razlika između desnice i ljevicepape wrote: PS - Omaskom je par interesantnih likova ostalo bez poslanicke klupe, a zasluzuju je. Lace, Stochar, Harrys, Komi, Imigrant, Bosmen, Elvis83, ali ... bice novih izbora.
a na faxu smo učili da centar ne postoji...
dakle centar se formira od umjerenih desničara i ljevičara... UMJETNO DAKLEM
elem
bio sam toliko lijevo da sam došao na desnu stranu što je prirodno
-
Avangardan10
Ma sve bi ja vas potjerao iz tih klupa na njivu,
da nesto radite, dosta je bilo price,
uglavnom prazne, ...joj da mi je samo da se docepam vlasti!

uglavnom prazne, ...joj da mi je samo da se docepam vlasti!
-
novalic
#108 Re: SA-X ... u Parlamentu ...
pape wrote:Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta.![]()
....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama
.................................................................................................![]()
![]()
![]()
.......................................................................................................![]()
.........................................................
.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:
............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani
..........Nezavisni kandidati:
..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)
Sta kazete?
![]()
![]()
pape, dobro ti ovo...
- Soul_Sista
Vodenjak wrote:pitt wrote:Mozemo jedino tebe njemu prebaciti tamo da mu asistent budes kad si vec toliki stovalac njegovog lika i djela.
Velis?
Tesko biti demokrata, pa prihvatiti razilke, ha?
Nema brige, mogu ja i tamo da se malo druzim sa Engramom, kiselkastim i sandzak agom..
Fini su to momci, a i vole se ispricati sa mnom
A i jos nesto, pod hitno prebaciti Pravdu30 sa krajnje desnice k centru!
Previse je momak pametan da bi se bacao kamenjem "ta trane"
Slazem se, nekako je previse na desno otisao...
- Soul_Sista
Avangardan10 wrote:Ma sve bi ja vas potjerao iz tih klupa na njivu,
uglavnom prazne, ...joj da mi je samo da se docepam vlasti!![]()
![]()
Dobra!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
A wrote:Molim Novalicku povuci malo desnje![]()
Hehe, Nova - Cicciolina, borac za seksualne slobode u Sa-X parlamentu
U svakom slucaju, ..... @-}--}- + @-}--}- .... za dame na ljevici.
- Alfons Kauders
A wrote:Jesi li ti ono trazio novi nick? Jel' ti Pol Pot nesto znaciAvangardan10 wrote:Ma sve bi ja vas potjerao iz tih klupa na njivu!
Da li bi riza dobro rodila u Sarajevskoj kotlini...
Ili da pokusate sa sljivom ?
Bolja sljiva od sakea vazda bila, jest da puca agresiva, al na sakeu su kamikaze bile...
- Alfons Kauders
Jakog mi parlamenta, nigdje onih crnih audija A8 na gomili...margareta wrote:
Zenski vozni park iza zgrade parlamenta
Haman si ti margareta bila zaduzena za nabavku vozila, uravnilovka, dobro nisu svi Lade i Moskvice dobili.
- Alfons Kauders
havetinja wrote:jok..ljevica se ...bogato udaje (zeni)A wrote:Ljevica se vozi proleterskim vozilima
Ljevica se vozi proleterskim vozilima, al samo dok ne dodje na vlast !
Jer jednom kad se neko uvali, to je ko heroin, u Bosni bi i Majka Tereza kupila sebi neku limenu zvijer dugu 5 i kusur metara s dva playstationa i mini barom, nek se nadje !
-
Avangardan10
hmm jel to bjese neki vodja crvenih kmera ili tako nestoA wrote:Jesi li ti ono trazio novi nick? Jel' ti Pol Pot nesto znaciAvangardan10 wrote:Ma sve bi ja vas potjerao iz tih klupa na njivu!
cuven po zlu ako se ne varam???
Ne nista mi ne znaci , jer ja nisam zlocinac!
Uglavnom hvala na predlogu...
uvijek se nadjem zatecen slicnim komentarima...
pozdrav dami...
- Alfons Kauders
Nije ni Pol Pot bio zlocinac... Bar ne u vlastitim ocima.Avangardan10 wrote:hmm jel to bjese neki vodja crvenih kmera ili tako nestoA wrote:Jesi li ti ono trazio novi nick? Jel' ti Pol Pot nesto znaciAvangardan10 wrote:Ma sve bi ja vas potjerao iz tih klupa na njivu!
Ne nista mi ne znaci , jer ja nisam zlocinac!Uglavnom hvala na predlogu...
pozdrav dami...
A prilika cini cuda.
I nije bio toliko poznat po zlu, koliko po nekim zanimljivim metodama za uzgoj rize.
-
Avangardan10
nemam pojma vjeruj ne znam mnogo o njemu...Alfons Kauders wrote:Nije ni Pol Pot bio zlocinac... Bar ne u vlastitim ocima.Avangardan10 wrote:hmm jel to bjese neki vodja crvenih kmera ili tako nestoA wrote: Jesi li ti ono trazio novi nick? Jel' ti Pol Pot nesto znaci
Ne nista mi ne znaci , jer ja nisam zlocinac!Uglavnom hvala na predlogu...
pozdrav dami...![]()
A prilika cini cuda.
I nije bio toliko poznat po zlu, koliko po nekim zanimljivim metodama za uzgoj rize.
a ako dama misli da mi pristaje onda mi je zao zbog toga,...
al nek joj bude
a mozda nije jedina...
ma nek ste mi vi raja la(h)ko je za mene