Sex u autu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Po faci
:D:D:D:D
- manijak1
- anais_nin
#103 Re: Sex u autu?
DAedu wrote:Jebi ga..nemas gdje drugo..zene se cesto protive tome..meni ne smeta..![]()
![]()
![]()
DA ili NE?
Da, naravno...
-
angel26
#104 Re: Sex u autu?
jel to sex u autu spada u fetishe???anais_nin wrote:DAedu wrote:Jebi ga..nemas gdje drugo..zene se cesto protive tome..meni ne smeta..![]()
![]()
![]()
DA ili NE?
Da, naravno...stavise, meni ponekad neka vrsta festisha
ima svoje cari
- anais_nin
#105 Re: Sex u autu?
fetish je sve sto je vecini ljudi relativno obicno, a tebi ima seksualne konotacijeangel26 wrote:jel to sex u autu spada u fetishe???anais_nin wrote:DAedu wrote:Jebi ga..nemas gdje drugo..zene se cesto protive tome..meni ne smeta..![]()
![]()
![]()
DA ili NE?
ima svoje cari
![]()
![]()
- flora.sa
#109 Re: Sex u autu?
Amomaksija – seks u parkiranom autu. Amomaks ne može doživjeti stupanj seksualnog uzbudenja nigdje drugdje osim u parkiranom autu. Analogno važi i za druge slucajeve, npr. volimo visoke potpetice na ženama, ali altokalcifist ne može ševiti ako partnerica nema odgovarajuce na nogama.angel26 wrote:jel to sex u autu spada u fetishe???anais_nin wrote:DAedu wrote:Jebi ga..nemas gdje drugo..zene se cesto protive tome..meni ne smeta..![]()
![]()
![]()
DA ili NE?
ima svoje cari
![]()
![]()
ovo nadjoh u fairovoj enciklopediji
-
edu
#111 Re: Sex u autu?
vidi pod H..herpesomaksija..flora.sa wrote:Amomaksija – seks u parkiranom autu. Amomaks ne može doživjeti stupanj seksualnog uzbudenja nigdje drugdje osim u parkiranom autu. Analogno važi i za druge slucajeve, npr. volimo visoke potpetice na ženama, ali altokalcifist ne može ševiti ako partnerica nema odgovarajuce na nogama.angel26 wrote:jel to sex u autu spada u fetishe???anais_nin wrote: DAstavise, meni ponekad neka vrsta festisha
ima svoje cari
![]()
![]()
ovo nadjoh u fairovoj enciklopediji
- Lace
nazalost nikome...izgleda da mi je imunitet pao...kao i sposobnost sarmiranja a samim tim i namigivanja...ne mogu se ni nasminkati pa to dodatno pogorsava stvaranais_nin wrote:kome si to namigivala?Lace wrote:samo da vam prijavim...da mi je iskocio herpes na oku![]()
![]()
da ko sta ne bi pomislio...tu mu je zariste vec 20 godina...samo tu i nigdje vise
-
car-x
zovirax lijeci ljutu ranu..Lace wrote:nazalost nikome...izgleda da mi je imunitet pao...kao i sposobnost sarmiranja a samim tim i namigivanja...ne mogu se ni nasminkati pa to dodatno pogorsava stvaranais_nin wrote:kome si to namigivala?Lace wrote:samo da vam prijavim...da mi je iskocio herpes na oku![]()
![]()
da ko sta ne bi pomislio...tu mu je zariste vec 20 godina...samo tu i nigdje vise![]()
- anais_nin
ehinecea lijeci taj prvi problem, pa onda valjda domino efektom i te ostaleLace wrote:nazalost nikome...izgleda da mi je imunitet pao...kao i sposobnost sarmiranja a samim tim i namigivanja...ne mogu se ni nasminkati pa to dodatno pogorsava stvaranais_nin wrote:kome si to namigivala?Lace wrote:samo da vam prijavim...da mi je iskocio herpes na oku![]()
![]()
da ko sta ne bi pomislio...tu mu je zariste vec 20 godina...samo tu i nigdje vise![]()