Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_MaYa_ wrote:ajte vi chatujte malo zato izgleda i sluze forumi da se tri puta pojebes s mojim sexualnim partnerom picka bi ti utrnula znaci...nebi mogla hodati...pa mi malo smjesno cuti ovakve izjave...bye the way i on ima srednje velicine i nije grub...samo ...
...ma kuze cure koje se zapravo i sexsaju tj prakticiraju sex
Mayo najjaca si..blago se tvom sexualnom partneru (mislim blago mu se zbog tebe..ne zato sto mu je srednje velicine ).....
Cijenim otvorenost (ne bas i preveliku vulgarnost)..ali svakako da me nerviraju "fine" djevojke koje se crvene kada se spomene sex..karanje..itd.....a konju bi rep iscupale.....bolje biti otvoren..konkretan...
Nidje veze sa temom al' mor'o sam....Mayo volim teeeeeeeeeeeeeeee....
moze i vise crtica najednoc, i to ovim redoslijedom:
- sok (ne mora biti kola, samo da se ugasi zedj)
- sladoled (za povrat energije)
sad moze se racvati na dva dijela ili
- zajednicko tusiranje koje se postepeno pretvori u predigru, a nekad i u glavnu igru, elem, kako god, neminovnost je
- ponovo u akciju
i onda rekurzivno ponavljanje, dok e se ne desi akcija
- utonuti u san..
a druga racva bi bila, znaci, nakon sladoleda:
- grozdje (sto vise secera to bolje, a i podesno je za kojekakve igrice), a onda
- cokoladni deserti, koji se u neka doba razmazu po izvjesnim dijelovima tijela i opet je neminovnost
- ponovo u akciju
i u zavisnosti od fizicke spremnosti, rekurzivno ponavljanje dok ne bude vrijeme za:
- utonuti u san..
i onda ovoj listi fali, nakon dobro seksa najbolje je:
- seks u sljedece jutro..
car-x wrote:moze i vise crtica najednoc, i to ovim redoslijedom:
- sok (ne mora biti kola, samo da se ugasi zedj)
- sladoled (za povrat energije)
sad moze se racvati na dva dijela ili
- zajednicko tusiranje koje se postepeno pretvori u predigru, a nekad i u glavnu igru, elem, kako god, neminovnost je
- ponovo u akciju
i onda rekurzivno ponavljanje, dok e se ne desi akcija
- utonuti u san..
a druga racva bi bila, znaci, nakon sladoleda:
- grozdje (sto vise secera to bolje, a i podesno je za kojekakve igrice), a onda
Probaj izmedju dva sna ............. jos je bolje
- cokoladni deserti, koji se u neka doba razmazu po izvjesnim dijelovima tijela i opet je neminovnost
- ponovo u akciju
i u zavisnosti od fizicke spremnosti, rekurzivno ponavljanje dok ne bude vrijeme za:
- utonuti u san..
i onda ovoj listi fali, nakon dobro seksa najbolje je:
- seks u sljedece jutro..
poslije... zajednicko tusiranje..ti kupas njega on tebe... i lagano to pocne da se zagrijava(zajedno sa parom koja je ispunila citavo kupatilo) i hopa cupa... nisi se ni okrenuo..kad ode tus kabina u helac..
Uh, ne volim ni ja to u polu snu. Više volim da me probudi, pa onda do ujutro... A poslije sex-a volim....Hmmm...sokić, nešto gricnuti, (MRZIM se igrati sa hranom...MRZIM igrice sa hranom!), pa onda...opet sve iznova