Sutra zabrana saobraćaja!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

muha_sa

#101 Re: Sutra zabrana saobraćaja!

Post by muha_sa »

Ateista wrote:
Krone wrote:Obustava saobraćaja je samo djelimična, po potrebi, MUP zatvara pojedine ulice iza 17 h, a ne sve od jednom i ne drži ih sve zatvorene ujutru do 6h, dakle samo po potrebi. A gospodo možete preživiti 5 dana bez auta, uzmite taxi, idite gradskim prevozom, i ja to radim, moje auto je u garaži.
Kako ko, ima nas koji radimo tako daleko da ako bismo isli gradskim prevozom stigli bi kuci samo da vecaramo i legnemo na spavanje kako bismo ujutru mogli ustati na vrijeme da stignemo na posao.
cuvaj se radarske kontrole :lol:
muha_sa

#102 Re: Sutra zabrana saobraćaja!

Post by muha_sa »

ateista na putu :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_Hu3VVw2Bo [/youtube]
Ateista

#103 Re: Sutra zabrana saobraćaja!

Post by Ateista »

muha_sa wrote:
Ateista wrote:
Krone wrote:Obustava saobraćaja je samo djelimična, po potrebi, MUP zatvara pojedine ulice iza 17 h, a ne sve od jednom i ne drži ih sve zatvorene ujutru do 6h, dakle samo po potrebi. A gospodo možete preživiti 5 dana bez auta, uzmite taxi, idite gradskim prevozom, i ja to radim, moje auto je u garaži.
Kako ko, ima nas koji radimo tako daleko da ako bismo isli gradskim prevozom stigli bi kuci samo da vecaramo i legnemo na spavanje kako bismo ujutru mogli ustati na vrijeme da stignemo na posao.
cuvaj se radarske kontrole :lol:
:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A_I_

#104 Re: Sutra zabrana saobraćaja!

Post by A_I_ »

Comrad wrote:
Drug, vozario sam cca. 8-9 godina sto u skolu, sto na faks, sto na posao. Vjeruj mi, sta sam sve dozivio u nasem javnom saobracaju, koliko sam mjeseci izgubio na cekanja istog, zivo mi se hebe hocu li zagaditi zrak sebi ili nekome drugom. Nek sam sebican, zaboli me. Nisam kupio auto da mi stoji u garazi.

Da se ja mogu pouzdati u jgs, da znam da cu dobiti uslugu koju placam sutra bih prodao auto ili bih ga korristio samo za izlete i izlaske. Ali kako vec navedoh, veoma dobro iskustvo imam sa nasim lijepim GRAS-om i jedino cu ih koristiti u krajnjoj nuzdi.
O ovome ja uvijek trubim raji - da bi se smanjilo zagadjenje ove kotline i trovanje ljudi a jos bitnije okoline/prirode, moramo se boriti za transformaciju i razvoj Javnog gradskog saobracaja pa ce tek onda narod pomalo ostavljati auta kuci.
Post Reply