Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Not My Idea

#101 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by Not My Idea »

troll alert.
hljebarnik

#102 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by hljebarnik »

MeatDuck wrote:Imam i ja jedno pitanje. U vezi sam 2.5 godine sa djevojkom do koje mi je stvarno stalo. Međutim seksa nema, iako oboje imamo 20+ godina jos smo nevini. Meni je iskreno to pocelo smetati, razgovarali smo o tome međutim ona kaze da je boli koliko god ja pokusavao da budem nježan i da nije spremna. Ajd ja sve kontam doci ce to na svoje ali kako dani i sedmice prolaze meni sve gore. Ona meni kaze da sam vazda napaljen, da sam vazda za "akciju" međutim nikako da dopre do nje da bi trebala uraditi nesta po tom pitanju isto tako zadnjih par mjeseci nema nikakvog ljubavnog il seksualnog uzitka, ono kontam kad vec nema seksa postoji milion nacina da se muskarac zadovolji. Sad se pitam jesam li ja sebican? Jel trazim previše? Jednostavno svako odbijanje me sve vise udaljuje od nje mada je volim.
Mozda sam ja bezosjecajan, ali vazniji je sex. :D
MeatDuck

#103 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by MeatDuck »

Not My Idea wrote:troll alert.
Ako misliš na mene nije trollovanje. Situacija je takva kakva jeste. Svakodnevno citam sa-x forum i znao sam da ce do ovog doci, cim neko ima malo postova a tema u neku ruku cudna za danasnji vakat osobu proglase trollom.

U svakom slucaju moj post nije trollovanje, cista istina. Molio bih nekog ako je bio u takvoj situaciji da mi objasni sta da radim. I da , to mi je prva "velika" ljubav.
nihil_

#104 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by nihil_ »

MeatDuck wrote:Imam i ja jedno pitanje. U vezi sam 2.5 godine sa djevojkom do koje mi je stvarno stalo. Međutim seksa nema, iako oboje imamo 20+ godina jos smo nevini. Meni je iskreno to pocelo smetati, razgovarali smo o tome međutim ona kaze da je boli koliko god ja pokusavao da budem nježan i da nije spremna. Ajd ja sve kontam doci ce to na svoje ali kako dani i sedmice prolaze meni sve gore. Ona meni kaze da sam vazda napaljen, da sam vazda za "akciju" međutim nikako da dopre do nje da bi trebala uraditi nesta po tom pitanju isto tako zadnjih par mjeseci nema nikakvog ljubavnog il seksualnog uzitka, ono kontam kad vec nema seksa postoji milion nacina da se muskarac zadovolji. Sad se pitam jesam li ja sebican? Jel trazim previše? Jednostavno svako odbijanje me sve vise udaljuje od nje mada je volim.
Ma bezveze ti je treba, ostavi je i nadji neku drugu. Sto to prije napravis to ce biti bolje za vas.
Dok ona nece s tobom hopa cupa znaci da joj nisi interesantan u tom smislu, em to em sto mozes poluditi kad si stalno nalozen a ona neda pa neda. Pa nece vjecno ostati djevica osim ako joj to nije plan.
Dovedi joj kakvog lovarnog s autom i prestat ce je bolit sve.
Prva ljubav jest ono nesto posebna, ustvari nije nego mi to sebi tako predstavimo.
Prijatelju ona te ne zeli, da zeli davno bi ti to razradio zato sto prije zavrsis to bolje za tebe.
Not My Idea

#105 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by Not My Idea »

MeatDuck-naravno da ne mislim na tebe
nihil_

#106 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by nihil_ »

I onaj vjerovatno ti se zenska cuva za pravog koji ocigledno nisi ti :D
slobodni armirach

#107 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by slobodni armirach »

burek_in_space wrote:Svaka chast, ovaj dechko je za primjer svim drugima kako treba da se uradi kada vishe ne ide. :thumbup:
mailom došlo, mailom otišlo :-D
žulijan asanž

#108 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by žulijan asanž »

ne znam kako bih ovo rekao, a da ne srušim moralne stubove ovog foruma, djevičanski čistu nakanu forumaša da pomognu jedni drugima, decentnu dugogodišnju odanost vjeri i vjernosti pojedinih forumaša, puritanski naučno-znanstveni pristup nekih drugih forumaša, konstantnu želju za samopotvrđivanjem u iskrenosti, časti i obrazu ovog forumskog kolektiva....

ali ipak - care, pukni joj liz da joj se zanebesa. to je ključ vašeg uspjeha. kad ti žulijan kaže. tako mi svih mojih prošlih, sadašnjih i budućih mufova :mrgreen:
nihil_

#109 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by nihil_ »

žulijan asanž wrote:
ne znam kako bih ovo rekao, a da ne srušim moralne stubove ovog foruma, djevičanski čistu nakanu forumaša da pomognu jedni drugima, decentnu dugogodišnju odanost vjeri i vjernosti pojedinih forumaša, puritanski naučno-znanstveni pristup nekih drugih forumaša, konstantnu želju za samopotvrđivanjem u iskrenosti, časti i obrazu ovog forumskog kolektiva....

ali ipak - care, pukni joj liz da joj se zanebesa. to je ključ vašeg uspjeha. kad ti žulijan kaže. tako mi svih mojih prošlih, sadašnjih i budućih mufova :mrgreen:
:lol: :lol:
Ma vis da mu neda ni prismrdit mufu
SOMA

#110 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by SOMA »

dječak sa šibicama wrote:Nije u redu.

Odgovori mu

"This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed."

Haha ovako je meni bivsi napisao pismo od 14 stranica (toliko mu je ocigledno trebalo da mi objasni zasto prekida), al nije naljepio dovoljno markica za kilazu 14 listova papira pa meni pismo nikad nije stiglo :lol: i ja ga zovem na telefon, ono "cao duso, sta ima?" a on sav ishavjesten "jel to nisi dobila moje pismo???" :lol:
ih lako mi se sad 4 godine kasnije smijat... :run:
nihil_

#111 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by nihil_ »

SOMA wrote:

Odgovori mu

Haha ovako je meni bivsi napisao pismo od 14 stranica (toliko mu je ocigledno trebalo da mi objasni zasto prekida), al nije naljepio dovoljno markica za kilazu 14 listova papira pa meni pismo nikad nije stiglo :lol: i ja ga zovem na telefon, ono "cao duso, sta ima?" a on sav ishavjesten "jel to nisi dobila moje pismo???" :lol:
Zar neko danas jos salje pisma :shock:
žulijan asanž

#112 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by žulijan asanž »

nihil_ wrote:Zar neko danas jos salje pisma
sve institucije u BiH ne poznaju e-mail kao sredstvo komuniciranja. zato ja pisma pišem samo kad želim da se nekom nahebem familije po abecednom redu :D
SOMA

#113 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by SOMA »

nihil_ wrote:
SOMA wrote:

Odgovori mu

pa romantican frajer bio :lol:
žulijan asanž

#114 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by žulijan asanž »

nihil_ wrote:
žulijan asanž wrote:

:lol: :lol:
Ma vis da mu neda ni prismrdit mufu
kako bolan ne da. vidis da covjek kaze da doticnu boli. znaci da ga je prislanjo. :lol:
hljebarnik

#115 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by hljebarnik »

Al' cuj previse je boli.. Mozda ima 40 cm ili je sirok ? :lol:
nihil_

#116 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by nihil_ »

žulijan asanž wrote:
kako bolan ne da. vidis da covjek kaze da doticnu boli. znaci da ga je prislanjo. :lol:
E vis to, mozda ga je neko drugi prislanjo pa zato zna da boli.
Auuu neki zaplet slutim :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#117 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by ladyblue18 »

I koliko ovo tema na kraju ispade u okviru jedne? 3,4? :lol:

Inace ja bih samo da kulturno pljunem na Sex i grad :oops: jer meni prica o kolumnistici koja zivi u najskupljem dijelu Nju Jorka i trosi pare na nekoliko pari mjesecno Jimmy Choo i Louboutin cipelica je sve osim realna.
A ako izuzmemo nju i posmatramo te nekakve realne zivotne situacije, opet ih je dosta nerealno.
Ja rekoh. :oops: Izvin'te na off-u. :mrgreen:
MeatDuck

#118 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by MeatDuck »

nihil_ wrote:
žulijan asanž wrote:
Prislanjao sam ga ja, ono bogdu al daaavno je to bilo, ne pamtim kad...Od tad, ma nema sanse ni da ga izvadim...Glupo se osjecam, pored veze od skoro 3 godine ja moram gledat crtane za odrasle da ga bacim..A draga bi u kino, na kafu, na kolac, pa malo da prosetamo... :S A meni doslo da ga pristavim al ona ne konta nit mozes objasniti a ni dokazati :(

Samo se pitam jesam li sebican? Jel trazim mnogo?
dormeo

#119 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by dormeo »

burek_in_space wrote:
6.april wrote:
Da mi je dochekati dan da neka od cura ne citira bilo shta iz ove ogavne serije, koja ima veze sa realnoshcu, koliko Bosna sa kineskim svemirskim programom.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
PalaSa Marsa

#120 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by PalaSa Marsa »

sanja982 wrote:Decko mi je prosle sedmice napisao mail u kojem konstatuje da bi trebali svako poci svojim putem. Naravno nista neobicno jer se ne slazemo bas najbolje u zadnje vrijeme. Ali on inace ima problem zatvorenosti i rijetko govori o osjecajima, stavovima i sl. pogotovu usmeno. Ali ruku na srce nakon tri godine ozbiljne u situaciji gdje je oboma jasno da na bas ne ide, ipak mislim da bar iz postovanja nije uredu napisati mail.

Iskreno naljutila me ta "Hasanaginska gesta".

Voljela bih cuti par komentara.
Gre'ota vremena. No medjutim, nisko br'te mejlom saopstit' nesto takvo. Et' nije kasno, samo ti se reklo s' kim si bila 3 gode., i s' kim nisi vise (sto je naravno dobro). :)
Sretno ti bilo i fakat sad imas aduta da budes pravo sretna. :-D
dječak sa šibicama

#121 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by dječak sa šibicama »

Cholina_Lokica wrote:Bolje i to nego da je posla sms u kojem pise gotoloooo :D
"Ne gledaj me predugo, nismo jedno za drugo".

I poeticno, i romanticno, i nema dvosmislenosti.
žulijan asanž

#122 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by žulijan asanž »

MeatDuck wrote:
nihil_ wrote:
žulijan asanž wrote:
Prislanjao sam ga ja, ono bogdu al daaavno je to bilo, ne pamtim kad...Od tad, ma nema sanse ni da ga izvadim...Glupo se osjecam, pored veze od skoro 3 godine ja moram gledat crtane za odrasle da ga bacim..A draga bi u kino, na kafu, na kolac, pa malo da prosetamo... :S A meni doslo da ga pristavim al ona ne konta nit mozes objasniti a ni dokazati :(

Samo se pitam jesam li sebican? Jel trazim mnogo?
ja ovo fakat ne kontam. :roll: mislim s njene strane.

ti si na mjestu. vidi se da si fin, pošten, iz fine kuće....

al ja da sam iz finske ne bi tri godine trpio....

s tim da bi ja još da dodam, ja kad ga prislonim, ima i da uđe. il me nema.
dječak sa šibicama

#123 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by dječak sa šibicama »

SOMA wrote:
nihil_ wrote:
SOMA wrote:

pa romantican frajer bio :lol:
I jesi li ikada procitala sta je nadrobio na 14 stranica?

Bogte, umoris se, zaspis prije nego dodjes do poente, prespavas ono gdje pise "...i tako draga, da ne duzim, ostavljam te, nije do tebe, do mene je, ti si super ali ja ne valjam, nisam spreman na obavezu, ti zasluzujes boljega"

Da ne duzim :D
fidoremilienko

#124 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by fidoremilienko »

sanja982 wrote:Decko mi je prosle sedmice napisao mail u kojem konstatuje da bi trebali svako poci svojim putem. Naravno nista neobicno jer se ne slazemo bas najbolje u zadnje vrijeme. Ali on inace ima problem zatvorenosti i rijetko govori o osjecajima, stavovima i sl. pogotovu usmeno. Ali ruku na srce nakon tri godine ozbiljne u situaciji gdje je oboma jasno da na bas ne ide, ipak mislim da bar iz postovanja nije uredu napisati mail.

Iskreno naljutila me ta "Hasanaginska gesta".

Voljela bih cuti par komentara.
Ko da je bitan način na koji je raskinuo! Bitna je konačnica, a to je da niste više skupa. :) Sve ostalo je nebitno!
Woman

#125 Re: Da li je uredu raskinuti 3 god vezu mailom?

Post by Woman »

pa mogao je na chatu na facebooku, il jos gore na zid ti napisat. ovako se ipak vidi da mu je stalo, e-mail je ipak ozbiljna stvar. ti budi jos ozbiljnija pa mu pismo napisi i na kucnu adresu posalji.
Post Reply