muha_sa wrote:
oKle ti lova![]()
usijavam karticu
Moderator: Benq
muha_sa wrote:
oKle ti lova![]()
nema kad ga trazis, al ja sam ga nekako uspio naci kad sam otisao na my apps i tu mi je bila aplikacijaMoljito wrote:na samsung app nema aplikacije ili sam ja ćorav

Ma to je procedura na svim ostalim forumima direkt uploaduješ na tapatalk server i automatski ti ubaci img kod da se ne zajebajem sa imgshackom.KvaziExpert wrote:Da to nije zato što nemožemo direktno uploadovati sliku ni preko računara, mora preko hosta, pa ovdje linkRadar71 wrote:Ni kod mene ne mogu slike
Sent from my Optimus 2X using Tapatalk![]()
Tako sam ja postavio ovu sliku par postova ranije, napravio screenshot, pa ga share na imageshack, pa onda insert image link u tapatalk
Zaboravih napomenuti da je kod menerida1976 wrote:Ima na installousu
Sent from my iPhone using Tapatalk

dobra je aplikacija (wtf programcic?), i ja ga kupila, da nagradim rad i trud ovih sto su ga napraviliNeyDan wrote:Odakle ste vi skinuli ovaj Tapatalk, na marketu ima samo ona verzija koja se placa? Jel' ima slucajno negdje da se skine trial ili neka free verzija?
Meni se svidja izgled postova, nekako je lakse citati nego preko browsera gdje se mora zoomirati. Ali ni meni jos uvijek nije "legao" izgled pocetne stranice foruma i raspored tema ... mislim da je to stvar navike, vjerovatno mi kasnije nece smetati.insomnia78 wrote:Evo i ja ga skinuo i ne svidja mi se nikako. Deff mi je bolje onako.
Sent using Tapatalk