--

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dječak sa šibicama

#101 Re: Ženske "igrice"

Post by dječak sa šibicama »

Steve Nash wrote:Šta je sad KUCKA? :-?
Zenka psa.
žulijan asanž

#102 Re: Ženske "igrice"

Post by žulijan asanž »

dječak sa šibicama wrote:
Steve Nash wrote:Šta je sad KUCKA? :-?
Zenka psa.
isto kao što je šup*k analni otvor
madnessa

#103 Re: Ženske "igrice"

Post by madnessa »

Problem je biti "škrt" ili "kučka" isto kao i biti previše otvoren. Svi izgubimo pamet u prvim danima veze ili muntanja, pa počnemo davati više nego bismo inače davali, a neki se sustežu više nego bi trebali. Jedni su previše ushićeni, a drugi previše preplašeni. Sve su to reakcije na osnovu ranijih iskustava, kompleksa i problema u interakciji s ljudima. Kada bi se ljudi trudili biti onakvi kakvi su uvijek, tj. "hladne glave", onda bi bilo manje problema. Ponašanje vođeno emocijama, kakve god one bile, te kalkulisanje usljed emotivnog vrtloga kad tad dobije neželjen ishod.
dječak sa šibicama

#104 Re: Ženske "igrice"

Post by dječak sa šibicama »

edo_79 wrote:
drekalica28 wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Najiskrenije....nemam pojam šta volite.
Sve do jednog kojeg poznajem kuka da mu je naći finu djevojku, milu, poštenu, iskrenu, da ne igra igrica, da kaže šta misli i tako dalje.
A ako naiđete na takvu, onda uglavnom ne znate hoćete li kakiti ili piškiti. Čast izuzetcima koji imaju muda pa stoje iza onoga što kažu. Ali fakat vas većina ne vidi šumu od silnog drveća. I još onda imate obraza reći da smo mi komplikovane.

Hau jes nou. :oops:
To jest Kako da ne

Isto kao i velika većina djevojaka ... jao da mi je nać nekog, da me razumije, da sam mu bitna ... što u slobodnom prevodu znači, da mu stavim brnjicu na usta i da gleda gdje ja hoću, da mi je uvijek dostupan, da trči kad zovem, da nesmije imati ni prijateljicu niti smije bilo gdje bez prethodnog javljanja....
To meni ne liči na kompromis..... nikako
Izuzeci koji imaju muda su oni koji ih otkantaju na prvu pa onda provedu par godina žaleći za njima, jer ipak žene više vole macho frajere koji to čine i koji su i drski i bezobrazni i svašta nešto.... dok se ostali stavljaju u niže kategorije .....

Sukob dvije predrasude.

Ja mislim da iza svega ipak stoji... hajmo reci hemija, ili kemija, kako se kome vise svidja. Privlacnost, zaljubljenost, ljubav, nekakvim redom, kako se vec gradi.

Balzac je rekao, zene kada nas ljube, oprastaju sve pa i zlocine. Kada nas ne ljube, ne oprastaju nam ni vrline.

Ipak je sustina u onome da te neko obori sa nogu, ili ne obori. Kako, na koji nacin, sve je razlicito od slucaja do slucaja. Ne mora to imati nikakve veze sa tim je li osoba dobra ili losa, ili negdje u sredini, a posljedice uvijek postoje.

A igrice... maloljetnicke furke. Malo je blesavo da se stariji i iskusniji upustaju u takve stvari, ali svakom njegovo.

zulijan, nisi bas morao :razz:
MedenoSrce

#105 Re: Ženske "igrice"

Post by MedenoSrce »

Melanholik wrote: da li se zaista isplati biti kučka? :D na duge staze? na kratke? :D

da li muški to prokuže i kako reaguju? i ako je djelotvorno, kakvim se žene igricama najčešće služe? :D

Ne isplati se ako su emocije u igri. Ukoliko ti je za zafrkancije i vidiš da nije dobar, fin i kulturan
onda ga za :dance: .
Igrice, nemam pojma, ja sam ti zanimljiva sama od sebe :D
Anne Boleyn

#106 Re: Ženske "igrice"

Post by Anne Boleyn »

drekalica28 wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Sve do jednog kojeg poznajem kuka da mu je naći finu djevojku, milu, poštenu, iskrenu, da ne igra igrica, da kaže šta misli i tako dalje.
A ako naiđete na takvu, onda uglavnom ne znate hoćete li kakiti ili piškiti. Čast izuzetcima koji imaju muda pa stoje iza onoga što kažu. Ali fakat vas većina ne vidi šumu od silnog drveća. I još onda imate obraza reći da smo mi komplikovane.

Kako si samo ovo dobro napisala... :thumbup:
Ghost_Rider_XXX

#107 Re: Ženske "igrice"

Post by Ghost_Rider_XXX »

Anne Boleyn wrote:
drekalica28 wrote:

Kako si samo ovo dobro napisala... :thumbup:
Kako je ovo strašna generalizacija.
drekalica28

#108 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Ghost_Rider_XXX wrote: Kako je ovo strašna generalizacija.
Joj tebe....a vi kada govorite žene su vake - nake, to onda nije generalizovanje.
Fino sam rekla....čast izuzetcima. Ja sam ta koja non stop ponavlja, nismo svi isti.
Niti ste vi svi šuftovi niti smo mi sve hajtare. Ali ovdje zaista govorimo o nekom globalu.

I priznajem, trenutno samo odviše subjektivna. Jbg...puca me PMS. :D :lol:
Ali je činjenica da kad muški kukaju, kukaju zbog relativno istih stvari zbog kojih mi kukamo.
Majke mi moje...samo se u krug vrtimo. :-)
edo_79

#109 Re: Ženske "igrice"

Post by edo_79 »

drekalica28 wrote:
Joj tebe....a vi kada govorite žene su vake - nake, to onda nije generalizovanje.
Fino sam rekla....čast izuzetcima. Ja sam ta koja non stop ponavlja, nismo svi isti.
Niti ste vi svi šuftovi niti smo mi sve hajtare. Ali ovdje zaista govorimo o nekom globalu.

Ali je činjenica da kad muški kukaju, kukaju zbog relativno istih stvari zbog kojih mi kukamo.
:lol:
Ghost_Rider_XXX

#110 Re: Ženske "igrice"

Post by Ghost_Rider_XXX »

drekalica28 wrote:

I s jedne i s druge strane ima kretena i to je činjenica, ali naravno ima i normalnih.

Ono što hoću reći jeste da smo mi ljudi po defaultu truli, i kad nafataš nešto normalno i kad ti neko daje sve od sebe, skontaš da ti to nije dovoljno i nadješ milion mana, u masi slučajeva je taj ili ta dosadan/a, i onda se zalijepimo za kakvu hajtu. Sve skupa Sizifov pos'o.
drekalica28

#111 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

edo_79 wrote: :lol:
Šta sam to fino provalila? :oops:
edo_79

#112 Re: Ženske "igrice"

Post by edo_79 »

[quote="drekalica28] Majke mi moje...samo se u krug vrtimo. :-)[/quote]

:D
drekalica28

#113 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

edo_79 wrote:
drekalica28 wrote: Majke mi moje...samo se u krug vrtimo. :-)
Pa haj reci da se ne vrtimo. :oops:
Loulou

#114 Re: Ženske "igrice"

Post by Loulou »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ono što hoću reći jeste da smo mi ljudi po defaultu truli, i kad nafataš nešto normalno i kad ti neko daje sve od sebe, skontaš da ti to nije dovoljno i nadješ milion mana, u masi slučajeva je taj ili ta dosadan/a, i onda se zalijepimo za kakvu hajtu. Sve skupa Sizifov pos'o.
Zato ću, prigodno, citirati druga :D palerma s druge teme:
palermo wrote:Ja čak uopšte ne govorim o sreći,više ti govorim o ljudskoj iskonskoj željji da uvijek otpliva još malo više, da vidi da li je na pučini more isto tako plavo ili je plavlje, da vidi da li je toplo, pretoplo ili možda hladno :D . I otkrit ću ti jednu tajnu :D . Što si sretniji to imaš više želja. Ljudska priroda,ljudsko prokletstvo, nazovi kako god hoćeš.
edo_79

#115 Re: Ženske "igrice"

Post by edo_79 »

drekalica28 wrote:
edo_79 wrote:
drekalica28 wrote: Majke mi moje...samo se u krug vrtimo. :-)
Pa haj reci da se ne vrtimo. :oops:
Da se ne vrtimo :lol:
drekalica28

#116 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

edo_79 wrote: Da se ne vrtimo :lol:
Edo, Edo...danas si pravo neozbiljan. :oops:
Jel što je petak? :D
SeleneY

#117 Re: Ženske "igrice"

Post by SeleneY »

Image

za zene definitivno igra :thumbup:
edo_79

#118 Re: Ženske "igrice"

Post by edo_79 »

drekalica28 wrote:
edo_79 wrote: Da se ne vrtimo :lol:
Edo, Edo...danas si pravo neozbiljan. :oops:
Jel što je petak? :D
Ama ja sam ti vazda takav .... i da jeste petak je još neki sat vremena :D
drekalica28

#119 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

edo_79 wrote: Ama ja sam ti vazda takav .... i da jeste petak je još neki sat vremena :D
Ja još nekih 15 minuta i odoh. :mrgreen:
edo_79

#120 Re: Ženske "igrice"

Post by edo_79 »

drekalica28 wrote:
edo_79 wrote: Ama ja sam ti vazda takav .... i da jeste petak je još neki sat vremena :D
Ja još nekih 15 minuta i odoh. :mrgreen:
Blago tebi .... još nekih 15 minuta i tutanj :run:
Mariella

#121 Re: Ženske "igrice"

Post by Mariella »

drekalica28 wrote:

Tuzno ali istinito :roll: I ja sam kontala da sam upoznala taj jedan "izuzetak", al na kraju ispade da mu je samo trebalo nekoliko godina da sazre u kretena :lol: :mrgreen: i da dodje do ovoga da ne zna bil kakio il piskio.
Ljuska_u_BaklaFi

#122 Re: Ženske "igrice"

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Aj biliV da sa obje strane ima finih, iskrenih, ali i onih sa zivotinjskim osobinama (da izvinu oni u ZOO). Najveci je problem sto se pogresno sparujemo i onda dolazimo do generalizacije :roll: Ja eto tako mislim ...
dale cooper

#123 Re: Ženske "igrice"

Post by dale cooper »

Kao i u većini drugih stvari u životu, svi mi manje-više dobijemo upravo ono što zaslužujemo.
fatamorgana

#124 Re: Ženske "igrice"

Post by fatamorgana »

ladyblue18 wrote:To je meni cisti mazohizam :lol: i ne bih nikada ni u ludilu mogla igrati po pravilima iz casopisa. :-)
Pa ako je ona pretplaćena na časopis, zašto ne ...
fatamorgana

#125 Re: Ženske "igrice"

Post by fatamorgana »

pustopoljina wrote:dok se ne vjencamo, onda cemo konacno poceti bjezati od partnera i naci "sebe". neki ce se i razvesti, pa ce opet pisati po ovakvim temama.
mi smo fakat najnizi oblik inkarnacije.
Znači nisam jedini na forumu koji vjeruje u reinkarnaciju, :-D
Post Reply